Popüler Konu Sevgili günlük...

sana ilk kez yazıyorum gülük. bugün ve çoğu zaman kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum. genelde şim yanımda olmadığı zamanlar huzursuz oluyorum. eşim akşam eve gelince huzurumda geliyor. ama ben yalnızım günlük. burda hiç tanıdığım kimse yok. sık görüşebileceğim biri yok. korkuyorum günlük. yalnız kalmak bana kötü şeyler düşündürüyor. ailemi eşimi kaybetme korkusu gün geçtikçe büyüyorda büyüyor. bunları düşünmek istemiyorum. psikolojim bozuluyor. kafayı yicem sanırım. eşimin işi dolayısıyla akşam eve gelince bi yere çıkamıyoruz zaten burda gidiliceke bi yerde yok berbat bi yer burası. hep evde hep evde bıktım artık günlük. napacam ben bilmiyorum. aileden memleketten uzak olmak ne kadar zormuş. sevdiğim adamla olsam bile yetmiyo be günlük. çünkü sürekli yanımda olamıyorki. hatta bazen hiç olamıyor. nöbetleri işleri kaldıramıyorum artık napacam ben bilmiyorum. çok üzülüyorum çoookkk.

Son düzenleme:
iyi gecelerrr
iliğime kadar deriz ya böyle bir değim vardır hani işte tam bugün o değime yakışır bi durum yaşadım okuldan bir çıktım nasıl bi yağmur bastırdı iliğime kadar ıslandım eve geldim ayakkabıyı çıkardım ters çevirdim maşaallah baya su döküldü içime kadar ıslanmışım ama güzeldi yağmuru çok severim zaten
umarım hasta olmam
yarın ders çalışmaya başlıyım artık demi sınavlara 3 hafta kaldı şurda vizelerde çok iç açıcı değil
neyse hadi bakalım iyi geceler

Son düzenleme:
haa bi de şey dicektim günlük
bugün yine o sahaf masa açmış okulda
12 tane kitap aldım hepside enfes
mevlana ,shakespeare , desiderius erasmus ve tabi iskender pala
okumak için sabırsızlanıyorum

günlük bacım günaydın

bütün gece arpacık kumrusu gibi düşündüm ne olacak benim bu halim

aslında zeki olduğumu düşünürdüm ama değilmişim, son 2 ayda yaşadıklarımdan bunu çıkardım.

dedim ya çok ilginç şeyler oluyo hayatımda. bütün kinimi öfkemi kusmam gerekiyordu dün. neyse

başka bahara artıkın

evet yanlış görmedin günlük, bugün çok enerjiğim. bi de bi rüya gördüm ki, sorma gitsin

gelelim kuru fasulyenin faydalarına biliyosun soğuk bir 17 şubat gecesinde ağlaya ağlaya

yalvarmıştım rabbime. ne olur gelsin, olsun demiştim rabbim duymuş sesimi. herşeyin bi zamanı

varmış, oldu işte , oldu !!Artık hiçbirşey umurumda değil. sadece 2 gün önce yaptığım salaklığa

yanıyorum o kadar.

düzelecek, kaldığım yerden devam edicem. bağırmak istiyorum

tarih bu kez tekerrür etmesin..çok şükür sana rabbim, çok şükür...

Son düzenleme:
Korkuyorum.
Tükeniyorum.
Vazgeçti,kabullendi.
Canım yanıyor.
Yangın yeri yüreğim.
Dayanacak güce ihtiyacım var.

merhaba,
bugün çok mutluyum ben yaaa akşam gelinliğimi görücem çok güzel bişey bakalım neler yapmışlar.
sonra da hastaneye halamın kızı açık miğde ameliyatı oluyor şuanda inşallah herşey sorunsuz geçer çok korkuyoruz bişey olacak diye... :18::18:

bunların dışında iyiyiz çok şükür evimize adım adım ilerliyoruz işte :26: biraz hüzünlü,birazda sinirliyiz ikimizde onun için hızlı geçsin artık herşey :86:

Güneş ne zaman benim için doğacak günlük? İçimdeki sıkıntıları ölümün sessizliğine ulaştığımda mı kurtulacağım?

günlükcann bugün sana pek enerji dolu gelemiyorum.
dün regl oldum ondan önce ağrım olduğu için ağrı kesici almıştım.ama bugün ağrıdan kıvranıyorum böyle birşey olamaz yaa offf nefret ediyorummm yaaaaaa

demiştim ya sana yeni biri var diye.güzel gidiyor konuşmalarımız herşeyimiz aynı biliyor musun???
bakalım ne zaman görüşcez yüzyüze çok sıcak kanlı yaaa bak bana ne yazdı yazım mı sana

EYY !! Kalbim....
Aşk düştü mü bir kere cılız
yüreğine,Bir serçe misali bir
damla gözyaşıyla yok
olursun..
Yüreğin fırtınalar kopararak
göçer Bu alemden, Yüreğin
Susar,Söz Söyleyemez ,
Konuşamaz
Yüreğin kavrulur , Yanarda
Söndüremezsin.. Yüreğin
Yaralanırda Deva bulamazsın...
Aşk'ın büyük deryasında
Kayıpolursun...Sonsuzluğa İlk
Adımı...nı atarsın..
Bulut misali akıtırsın içinde
Kendinden kalan son
Nezdeleri..
EYYY!!! Kalp..
Artık vuslattan çıktın..AşK'ı
buldun....Güneş misali AşK'a
Doğdun,Aşk'a sevdalandın,
Aşk'a yorumlandın...
Git şimdi kendinden,
Benliğinden ,Aslında olmayan
Senden...
Aşk'a Yönel.Aşk a yürü,Aşk a
koş,Aşk a dayan...
EYY!!!AŞK sana geldim,
Kabul buyurur musun ? BENİ ....

Ne de güzel yazıymış oyyy anam çok beğendim onada bunu söyledim..

kendileri malimüşavir iyi anlaşıcağımızı söylüyor ama nedense ben tedirginimm

hadi hakkımızda hayırlısı umarım gerçekten onunla herşey güzel başlar ve güzel gider..

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana inandım koştum geldim
Dünde ne vardı unuttum geldim
Dünya yansın koyverdim
Bana biraz renk ver AŞKIMMM:)

merhaba günlük şükürler olsun rabbime herşey çok güzel gidiyor... Aşkımında morali daha iyi artık dahada sorumluluk sahibi oldu sanki dünden beri baya güldürdü beni sihirli kupa yaptırdım çok şaşırdı ilk defa görmüş:)Çok özledim gelsin artık son bir ayımız rabbim aşkım sana emanet...

:44::44::44: günlük iş iş kafayı yiyeceğiz yaa vallla..
çalışmak güzelde bir müdür var çok gıcık ediyo bizi.. dengesiz bi adam ya..
onun yüzündn işten olacağız olalım eğer hayırlısı isede haksızlığa uğramak daha zor bişi..off
çalışmaktan eşimle eve gider gitmez hopp yatağa..böyle giderse biz bu sene biraz zor çocuk yaparız.. millet beim üstüme 2 ciyi doğurdu günlük.. eylülde 5 ci seneye giricez az değil.. inş olur günlük ya..yeterki rabbim versin..aceleye gerek yok.. ev kirası borcumuz var inş o bitince taşınacağım çünkü eimden hiç memnun değilim günlük öksürsen yan tarafdaki duyuyor zaten annemlerle aynı binada olmak iyi bişey değil bi faturanı ödemesen hemen apartmandakiler görecek diye saklıyorlar utanıyorlar.. apartman zaten tam bir haber kaynağı kim ne yapmış işleri onu takip etmek..sıkıldım artık valla..işe girdimde kafa dinliyorum..zor dedikodulu bir binada oturmak..bu seneden çok umutluyum çünkü 2010 çok sıkıntı çektim 4 duvar arasında her akşam eşim işsiz kalınca undan krep yapıp yediğimizi biliyorum...ekmek alıcak paramız olmadı..bu günlerimize çok şükür..herşey bir sınav hayatta..anlayana..kim dost kim değil onuda anlıyor insan..kapını bile çalmıyorlar valla..üzdüm kendimi çok ama kimseler için değmiyor ailem bile bişey isteriz diye uzak durdu bize..Rabbim kimseleri düşürmesin..kendimizi toparlarsak eşimin hayali ufak bir restauran açmak küçükte olsa yapacağına inanıyorum marifetli çünkü..inş olur..ALLAHIM yardımcımız olsun..

hamiş olunca kk da yazmayacağım yer bırakmicam sözz..

Sonunda beklenen oldu günlüğüm senet yüzünden maaşıma haciz geldi..Benim mucize beklememde saçmalıktı zaten..Napıcam şimdi bilmiyorum hem 2 krediyi ödeyip hemde diğer borçların altından nasıl kalkıcam yaa..Tamemen batmış durumdayım zaten zorla ayakta duruyodum artık umudumda kalmadı..Kaçıp gidebilsem keşke tamamen dünya üzerindeki varlığımı silebilsem beni kimse hatırlamasa bende kimseyi hiçbişeyi hatırlamasam..Ama biliyorum mümkün değil Zor tutuyorum kendimi işte olmasam deli gibi ağlıycam ama mecburen kendimi sıkıyorum..Ne yapıcam ben günlüğüm

mesajım çok mu ağır geldi acaba sana çok merak ediyorum. nereye gidicez, neler olcak... onca yılın üstüne bana "bitti" dedin ya, içimden ne geliyosa bi çırpıda söyledim, seven bu kadar çabuk pes etmez diye... ne hissettin, çok mu acımasızca davrandım bilmiyorum. üstüne üstlük çok kötü hastalanmışsın, nasıl üzüldüm bi bilsen... keşke bu kadar uzak düşmeseydi yollarımız, keşke istanbulda olsaydım koşar gelirdim yanına bitiverirdi bütün kötü günler...

heyooooyarın sonnn pazartesi iznim baslıyooo lililililiinşallah güzel bir hafta olurr tatile gitmicem ama evde olmanın zevklerini cıkarırırm degılmı günlükkişyerındeki ah evde olsamda yatsam ah evde olsamda bacaklarımı uzatıp tv izlesem bugun calsmasam carsı pazar gezsem hepsını hatırlıyorumm hepsını yapıcam inşallahh,çünkü birdaha ki iznimii evlenene kadar zor kullanırımm:83nun üçünn cok cok ii degerlendırmem lazım ufak sorunlara can sıkan şeylere takılmamam gerek günüüşbugunluk bu kaa yeterr hadi baş baş:80:

yaaaaaaaaaa (( çok üzüldüm okuyunca.. canım benim, Allah yardımcınız olsun.tüm kalbimle dua ediyorum.Allah gönlüne göre versin.inşallah bu yıl herşey istediğiniz gibi olur.

Ah pembişim ah...
Bugün tanışalı tam 1 yıl oldu. Sanki geçen haftaymış gibi geliyor bana.
Hep 3. kişiler yüzünden bozuldu aramız, biz tek bir gün bile tartışmadık, hep çok iyi anlaştık.
Ne olurdu hep bizbize olsak, 3.kişiler olmasa, biz sonsuza kadar mutlu olsak...
Hayat toz pembe değil işte, zorluklar karşımıza çıkıyor bir şekilde.
Asıl önemli olan da o zorlukların üstesinden elele gelmek sanırım.

Son düzenleme:
mrb günlük ve mrb btün kk dostlarım =))

bugün evliliğimizn 27.günü ve herşey o kdar güzelki...

evime henüz int. bağlatamadım o yüzden düğün resimlerimi ekleyemiyorum

dün anneciğme geldm burda kaldm çnkü kuzenimin kınası vardı

bu akşam yine burdaym yarında kuzenimin dğünü var

herkes yuvadan birbir uçup gidiyo işte

kocacığımı özledim 2günde valla onsuz uyuyamıorm neyski yarn hasret btyo

Çok güzel hisler uyandıran bir anla, çok kötü hissettiren bir an arka arkaya olunca acayip bir kramp giriyor vücuduma...Ne hissedeceğimi şaşırıyorum işte öyle bir gündü bugün...
Üstelin bir hocam ile tartışmanın eşiğinden döndüm...Soğuk kanlı bir biçimde haksızlık olduğunu söy-le-dim...

Ayrıca dün gece çok kötü hissettiren bir rüya beni uykumdan etti.
Rüyaları hiç kafama takmam ama canım acıyarak uyandım, hissettim yani rüyadaki acıyı gerçektede bu sebeple gün boyu aklımdaydı...

Gelin hanım aradı dün gece :)
Çok mutluymuş evinde, ama eşiyle karşılaşınca bazen hala şaşırıyorlarmış :)
Canım canım alt üst ettin hepimizi ani evliliğinle ama Seni öyle görünce iyi ki evlenmişsin dedim....

Ne uzun bir günmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…