:44::44::44: günlük iş iş kafayı yiyeceğiz yaa vallla..
çalışmak güzelde bir müdür var çok gıcık ediyo bizi..dengesiz bi adam ya..
onun yüzündn işten olacağız olalım eğer hayırlısı isede haksızlığa uğramak daha zor bişi..off
çalışmaktan eşimle eve gider gitmez hopp yatağa..böyle giderse biz bu sene biraz zor çocuk yaparız..millet beim üstüme 2 ciyi doğurdu günlük.. eylülde 5 ci seneye giricez az değil.. inş olur günlük ya..yeterki rabbim versin..aceleye gerek yok.. ev kirası borcumuz var inş o bitince taşınacağım çünkü eimden hiç memnun değilim günlük öksürsen yan tarafdaki duyuyor zaten annemlerle aynı binada olmak iyi bişey değil bi faturanı ödemesen hemen apartmandakiler görecek diye saklıyorlar utanıyorlar.. apartman zaten tam bir haber kaynağı kim ne yapmış işleri onu takip etmek..sıkıldım artık valla..işe girdimde kafa dinliyorum..zor dedikodulu bir binada oturmak..bu seneden çok umutluyum çünkü 2010 çok sıkıntı çektim 4 duvar arasında her akşam eşim işsiz kalınca undan krep yapıp yediğimizi biliyorum...ekmek alıcak paramız olmadı..bu günlerimize çok şükür..herşey bir sınav hayatta..anlayana..kim dost kim değil onuda anlıyor insan..kapını bile çalmıyorlar valla..üzdüm kendimi çok ama kimseler için değmiyor ailem bile bişey isteriz diye uzak durdu bize..Rabbim kimseleri düşürmesin..kendimizi toparlarsak eşimin hayali ufak bir restauran açmak küçükte olsa yapacağına inanıyorum marifetli çünkü..inş olur..ALLAHIM yardımcımız olsun..
hamiş olunca kk da yazmayacağım yer bırakmicam sözz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?