Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük ilk defa sana yazıyorum ama yazılacak bir gün olduğunu düşünüyorum bugün aşkımla görüştük 7 aylık kötü bir dönemden sonra bugün bana alyans almış gelmiş ve ciddi düşündüğünün göstergesi olarak takıyorum artık tabi sadece dışarda olacak :) ve bugün çok mutluyum birde iş buldummu mutluluğum tam olur inşallah o günleride görürüm

bir gün daha bitti. . .
iyi geceler günlük can
çarşıya indim bugün biraz dolaştım saç bakım ürünleri aldım çok mutlu oldum
aslında param yoktu haftasonu arkadaşlarla pikniğe gidicez ama param kalmadı neyse ben sadece onlara eşlik ederim artık
neyse hadi görüşmek dileğiyle

günnüş önce ben aşık oldum o olmadı acı çektim.önce o oldu ben olmadım acı çektim.şimdi aynı anda oluyoruz ama bu kez mantığım.bunun dışında biri daha var ama hem de mantık için süper ama hiç bir şey düşünemiyorum.aman ben karmakarışığım.ama ilginç olan en yakın arkadaşımın azcık bozulması.baklaım günler ne gösterecek.Rabbim temiz kalbimle,iyi niyetimle tek istediğim memleketime atanmak.aşk evlilik uzak.korkuyorum büyük aşkımdan sonra...

günlükk yaa kahretsinnn
sevgilimle geçen süpper 3 günün ardından yine istanbuldayım
onsuz bu şehirden nefret ediyorummmm

gunluk dun bır alısverıs yapmısımkı kendımı kaybettım resmen.ceket askılı pantulon ve badı aldım kendıme parasına bakmadan.saçlarımın ucları kırıldı bu ara kestırmek ıstemıyorum onarıcı serumda aldım bakalım ıyı gelecekmı.dun aksamda kardesımle bır guzel yemek yedık gulduk eglendık tabıı benımkıne haber vermısler hemen aysem burda dıye bununda haberı yok bana surat yapıyor aksam eve gecerken ugradımda yanına aldım gonlunu.

dun bur askılı aldım uzerıne dantel dıkmısler 2 tanede boncuk ıslemısler.dedım ben neden yapamyım dun dantel kurdale falan aldım uzerınede boncuk ısledım mıkemmellll oldu.gıyemedegım molelını begenmedıgım 3 badım artık gun yuzune cıkacak.bakalım aklıma super fıkırler gelırse onlarıda denereım.cok zevklı ısmıs yenı bırseyler ortaya cıkartmak. çavvv gunluk

içimde bir his var...doğru yada yanlış..belki hassas benden kaynaklı gereksizce yanlış bir his..ben sanırım eylülü kırdım yada bişeyi yanlış yaptım..düşündüğümde hep aynı konuyu papağan gibi konusuyorum..onu.. belki gene o konu açılacak diyordur..haklıdırda..bunun sebebi bu konuyu kişi isimleriyle rahatça konuşabildiğim tek insan olmasıdır..belki ondan konuşurken konu dönüp dolaşıp ona geliyor..belki ruhum hemen o konuya getiriyor patlamak üzereyken boşalsın diye..bende anlamadım:26:
ama aslında içimden diyorum ki ya başka konular konuşşsak..ne bileyim bir sürü şey aklıma geliyor..ama ordan gene vınnnn konu oraya geliyor..işte sanırım en çok benden kaynaklanıyor..hani bayanların rahatlamak için konuşması gerekir ya..ben onu yapamıyorum..içime at at patlamak üzere kalakalıyorum
güneşli günler sana güneşli gelmiyor dentplus..neden...hala ağzımdan laf almak isteyenlerde var kimseyi kırmak istemiyorum ben ne yapayım bilmiyorum keşke o herşeyi görebilseydide yanımda olsaydı...

Heyecanlanmayı sevmıyorum gunlukcan cesaret her zaman iyidir sanırım galiba heralde

Son düzenleyen: Moderatör:
Bi çaresi bulunur elbet canım; bi uyuyup uyanalım dediiiiiimmmm yattttııımmmm kalkttıııııımmmm ve sabah çaresi bulundu :)

Rabbime şükürler olsun :)

AMANDA AMAN BU HARiKA SIMSICACIK CUMARTESi GÜNÜNDE BEN GELDiM DiYE KIRAÇ BODRUMA GELiP PEDASA $ENLiKLERi ÎCiN KONSER VERİCEKMi$ , HMMM BALKONDA KEYiF YAPARAK KIRAÇI DiNLEMEK BU HARiKA HAVADA AYRI Bi ZEVK BU AK$AM EGLENCENiN DiBiNE VURMA ZAMANI

Son düzenleme:
Merhaba günlük..

2 hafta sonra gidiyor bu şehirden ve bir daha ölene kadar göremiyeceğim onu..

Ne kadar güzel değil mi ?

Gunluk askim daha yeni msj atti ve buraya azcik uzak olan kocaaamaaannn bi lunapark var iki hafta sonra ordayiz dediii ne zamandir gitmek istiyodum insallah hava guzel olurrr bekle bizi ADRENALiiiiiiiiiiiiiiiiN !

yaza kadar herşey süper olacak diyordum onunla nedense çok inanıp sürekli bekletiyordum bişeyleri.al işte taşınıyo bu şehirden

Merhaba günlük diyeceksin ki nerelerdesin niye yazmıyorsun keyfin yerinde de ondan mı? Değil aslında... Yani her şey aynı... Çok yoğun bir hafta geçirdim. Müfettişler vardı okulda. Derslere girdiler. Bana da geldi tabii... Allah'tan beğendi,olumsuz bir şey söylemedi. Hatta beni kadrolu sanmış,hoşuma gitti. Demek ki acemi gibi davranmamışım diye düşündüm. Sonra öğrencilerin ödevleri vardı. Bugün sırf onlarla uğraştım,notlarını verdim. Bir de evde temizlik vardı bir haftadır o da bugün bitti çok şükür...

Mahkemeye 10 gün kaldı biliyor musun? Nasıl olacak,ne diyeceğim hiç bilmiyorum. Ne garip bir şey annen ile babanın davasına şahit olarak katılmak... Gerçi zaten yıllardır her şeye şahit değil miyiz? İlk kez olmuyor ki bu... Hani bir şiirde diyor ya... "Başımıza gelmesi imkansız diye düşündüğümüz şeyleri yaşamakla geçiyor hayat..." diye... İşte aynen öyle. Öyle yerlere sürüklüyor ki şaşıp kalıyorsun. Öylece bakıyorsun yaşananlara,yaşadıklarına...

Nişanlımla da iyiyiz çok şükür... Her ayın belli zamanları kötü geçiyor ne hikmetse. Benim malum zamanlarıma denk geliyor genellikle. Asabiyim galiba ben. Ne biliyim... Fazla hassas belki... Şu an için çözülmemiş sorunlarımız yok. Uzaklık dışında... O azılı bir canavar gibi hep aramızda. Bakalım ne zaman yeneceğiz onu? Elbet bir gün çıkacak aramızdan...

KPSS'ye gelince... Gitmiyor,hiç gitmiyor hem de... Dedim ya bu hafta çok yoğundum diye. Olmadı işte,çalışamadım pek... Ama yarın bir denemeye gireceğim. Bakalım inşallah iyi geçer. Ne çok konuştum yine... Dolmuşum ağzıma kadar... Unutmadan... Hala umuda ihtiyacım var...​

Bukadarmı harika bi konser olur yaa yerimde durmadım sesim kısıldı, hava fişekleri evden izledim ve attım kendimi konser alanına heyyt dedim çekilin ben geldim
mükemmel bir performans harika bir çıldırma ses desen bende gitti AMA KIRAÇ PES ETMEDİ SES MAŞALLAHH SUBANNALLAH neyse bi kaç video çektim şuan yükleniyo pc'ye sonra direk faceye atarım bu harika atmosferi
Terledim su gibi oldum hava harika ee konserdede duramadım yerimde aman allahım hasta olmassam iyidir neyse tam zamanında gelmişim bodruma, bodrum pedasa festivaline denk geldim kaç gün sürer belli değil artık yarında önce turgut reise ordanda hemenceik oasise geçicem durmak yok tatile devammm :79::79:

HERBİKESLERİİİİİİ

gunlukcum ben uzanip askimla tlfnda konusacam sabaha kadarrr iyi gecelerrr

bu arada Superisi ; sende bendesin, regleri benden cok nefret eden yok hayatimi mahfediyo resmen, ayda bir hafta cehennem gibi geciyo !!

günlük karmaşığım.2 gündür uykum yok.atanmak istiyorum memleketime veya yakınına.orada bir düzen kurmak istiyorum.hafta sonu evime gitmek istiyorum.evlenip barklansam da aileme yakın olmak istiyorum.ama kaç gündür tam tersi şeyler oluyor her şey kal diyor sanki.kendimi salsam ben de kalacak gibiyim.Rabbim tek dileğim memleketime kavuşmak,aileme yakın olmak.Ama şu an o kadar zor ki.
Bir diğer konu sert,suratsız,enerjisiz olmama rağmen pek revaçta olmam.İlginç ya.Demek ki kısmetten öteye yol yok.Rabbim doğru olanı yaptır.

bilgisayrım bozuldu dün girmedim be günlük canım sıkldı
bugun giitim kuzenimden aldım:)
reglden nefret edenlerden biride benim
ama sağlık açısından mecbur katlanıyruz agrılara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…