Popüler Konu Sevgili günlük...

bu arada ayrıldıgım sevgilimde barıştım iyimi yaptım kötümü zaman göstericek

Kosmos filmi,
Kazım Koyuncu,
House M.D s7e19,
bahçedeki otları temizleme,
çiçek ekme,
soğan ekme,
çiçekleri sulama,
gardorabı düzenleme ve havalandırma,
sebzeli ekmek pişirme,
yeşillik yıkama,
Her Nefes dergisi Nisan sayısı,
Belirsizlik analiz ödevi .....Cumartesi ve Pazar gününün özeti...
Bu iki gün Rabbimin bana lütfuydu sanki...

Ben biz o hepimiz iyiyiz günlük can meraklanma diye bi gelip haber vereyim dedim

günlük bugün hava muhteşem güzel yaaaaaaaaa ama gel gelelim çalıştığımız için bundan yararlanamıyoruz :95: sadece hava alıyoruz. dün çok fena yorulduk bütün çalışanlar çünkü dün restaurantımızın açılışı vardı..:78: yaklaşık 70 çiçek ve 500 600 yakın gelen oldu..:76: ben malum kasada olduğum için sorun yok ama eşim çok yorruldu.. güzel geçti bir gece önceden balon süslemelerimizi gelip yaptılar palyanço ve tanıtım gösterilerimiz oldu çok eğlenceli bir o kadar müzikli geçti....bugünde açık büfemiz olduğu için iki gündür çok uykusuzum yaa inş yarın sabah azda olsa uyuyabilirim..2 gündür 8 de işteyim kapanış 11 off off...çok zor ama mecbur..:78: bayağı bahşiş topladılar bazı gelenler yiyip yiyip kaçtı bu ne terbiyesizlik anlayamadık ya açılış diye herşeyi bedava sandılar sanırım..yuhh yani..:95:ama bişey diyemiyorsun işte..:97: 3 tane kız getirdiler kapıda karşılamaya 3ü de birbirinden şımarık.. sinir oldum ..:95: bi tanesi tam bir deli dangul dungul konuşuyor hiç patronlar varmış hiç umrunda değil...yinede göz bebeği olmuş diğer restaurantlarında ben anlayamadım ya biz ciddiyetten şaşmıyoruz..kendime 50 tl ye etek almıştım çok beğendiler..malum kapalı bir bayanım..dahada 2 tane alıcam yaz geliyor dolabım felaket kötü..giyecek doğru düzgün yazlığım yok çünkü 2 yazdır evdeydim gerek kalmıyordu eşimde çalıştığı için..ancak rahat bişeyler alıyordum evde giymek için..şimdi çok alacağım şey var..iç çamaşırı hastası olduğum için onlara para harcamaktan kendime hiç bişey almamışım meğer....ama inş yaza maaş alacağım için inş her istediğimi alırım..borçlerımızda hafifler.. çok şükürki 2011 bize gerçekten güldü dahada iyi olur umarım herşey..bide kocişime ben hamileyim dediğim gün benden mutlusu olmayacak..sabırla bekliyorum bu sene yazı ve o anı..

sağlıcakla kalın...:79::79:

"Aşk;iki kişilik bir yalandır sevdiğim...
Ve iç kanamalı bir aşkın mürekkep fırtınasıdır bu şiir...

İstersen yalnızlık duvarlara yakışır de
ve başkalarını sev..!
Ben sende herkesi terkedeceğim..!"

Demiş şair... Herkesi terkeder miyim bilmiyorum ama onu terkettim. Belliydi zaten... Pamuk ipliğine bağlı yaşıyoruz her şeyi. Yaşıyor muyuz o da ayrı bir soru ya neyse... Niye bitti,gerçekten mi bitti bilmiyorum ama bitti. Yoruldum çünkü... Duyduklarımdan,yaşananlardan,her şeyden şüphe duymaktan,tüm bu olumsuzlukların yanında birlikte hiçbir şey yapamamaktan,paylaşamamaktan,bu bekleyişten,aynı hayalleri tekrar tekrar kurup tekrar tekrar bozmaktan,korkmaktan,kırılıp kırılıp unutmaktan yoruldum. Dönme dedim ona,dönme! Çünkü bana aynı hatalarla dönmesini istemiyorum. Eğer ki korkmuyorsa beni kaybetmekten,eğer ki kötüysem ben dönmesin. Bir daha sevmesin beni. Ben 5 yıl boyunca ona bağlı bir hayatı böyle şeyler duymak için yaşamadım. Şimdi tek isteğim güçlü olabilmek... Onu aramak istemiyorum,o aradığında da barışmayı kabul etmek istemiyorum. Ne kadar sürecek bilmiyorum ama anlasın beni kaybedebileceğini. Bunca zamandır yanında olduğum gibi gidebileceğimi de anlasın. Ki zaten bir şeyler tükenmişse dönmez ve belki de bir daha bir araya gelmeyiz. Bilmiyorum... Bu ihtimali düşünmeyi bile erteliyorum şu an. Keşke biri aklımı,kalbimi alsa benden. Taşıyamıyorum artık ikisini de... Hiçbir şeyi düşünmeden öylesine tek başıma yaşamak istiyorum. Keşke gidebileceğim bir yer olsa... Ve gidebilecek kadar gücüm... İşte o zaman herkesi terkederdim.

günlük bugün gittim kuaföre saçlarıma fön çektirdim ordan arkadaşımla buluştuk gezik yemek yemek kahve içtik bowling oynuycaktık 12 kg topları kaldırıcak mecalim yok dedim
dönüşte biraz takı toka aldım buluz aldım çok güzel
şimdide ütü yapıcam hadi ben kaçar

"Gelip size zamandan söz ederler
Yaraları nasıl sardığından ya da her şeye nasıl iyi geldiğinden.
Zamanla ilgili bütün atasözleri gündeme gelir yeniden.
Hepsini bilirsiniz zaten, bir işe yaramadığını bildiğiniz gibi.
Dahası onlar da bilirler. Ama yine de güç verir bazı sözler, sözcükler,
öyle düşünürler.
Bittiğine kendini inandırmak, ayrılığın gerçeğine katlanmak,
sırtınızdaki hançeri çıkartmak, yüreğinizin unuttuğunuz yerleriyle
yeniden kucaklaşmak kolay değildir elbet. Kolay değildir bunlarla
başetmek, uğruna içinizi öldürmek. Zaman alır.

Zaman
Alır sizden bunların yükünü
O boşluk dolar elbet, yaralar kabuk bağlar, sızılar diner, acılar
dibe çöker. Hayatta sevinilecek şeyler yeniden fark edilir. Bir
yerlerden bulunup yeni mutluluklar edinilir.
O boşluk doldu sanırsınız.
Oysa o boşluğu dolduran eksilmenizdir.

Gün gelir bir gün
başka bir mevsim, başka bir takvim, başka bir ilişkide
o eski ağrı
ansızın geri teper.
Dilerim geri teper. Yoksa gerçekten
Bitmişsinizdir.

Zamanla yerleşir yaşadıkların, yeniden konumlanır, çoğalır
anlamları, önemi kavranır. Bir zamanlar anlamadan yaşadığın
şey, çok sonra değerini kazanır. Yokluğu derin ve sürekli bir sızı
halini alır.
Oysa yapacak hiçbir şey kalmamıştır artık
Mutluluk geçip gitmiştir yanınızdan
Her şeye iyi gelen zaman sizi kanatır..."

okadar çok pis küfür edesim varki o kıza sorma günlük..
evime geliosun madem adabınla otur dimi..
misafirliğini bil..
kalkıp bana ''sana bişi dicem ama yanlış anlamandan korkuorum,çokta çekiniyorum,acaba sizin bebeğiniz olmuomu'' dedinya o sıra üzerine atlayıp saçını yolasım geldi..
yok sen ilk geceden hamile kaldında ne b.k yedin..
küçücük g.tünle bana akıl veriosun..
çok canım sıkılıo be günlük..

bunu bana söyleyen kız henüz 18 yaşında ve evlenir evlenmez hamile kaldı..
ama şikayetleri hiç bitmio..

allahım nasıl bişeyin içindeyim ben..
bunu bana çekinmeden rahat bi şekilde söyleyebiliosa kimbilir arkamdan neler söylüodur..

yok asıl salaklık bendeki sana o anda cevabını veremedim..
öyle şaşırdımki...
dumur oldum..
şu günlüğe yazdıgımıo anda sana söyleseydim g.tüne baka baka kaçardın.
çok sinirliyim günlük yaaaa...
ve çok üzgünüm...

Son düzenleme:
merhaba günlük can
lisden iki arkadaşımla buluştum bugün yemek yedik biraz dolaştık güzel bi gündü
bulunduğumuz mekana hiç karşılaşmak istemediğim birisi geldi ona bakışlarımdan arkadaşım anladı durumu ve çorap söküğü gibi döküldüm artık bu durum içimi kemiren ahlaksız bi sır olmaktan çıkıp dilimden döküldü
rahatladım yoksa kendimden korkmaya başlamıştım
arkadaşım dedi ki bazı insanlar çok güçlüdür yaşanan ne olursa olun onu bıçak gbi kesip atmasını bilir sen öylesin daha güzel günler yaşıyacaksın emin ol benim böyle görünüyor olmam ve arkadaşımın desteği beni mutlu etti
annemlede küçük bi tartışma yaşadık ahh annem biliyorum benim iyiliğimi istiyorsun ama kesşke biraz daha anlayışlı olsan
bu konuşmayı yaptığım arkadaşımda ne yazık ki kötü bi durumla karşı karşıya şimdi çok üzgün haketmediği bi durum yaşıyor onun için dua ediyorum umarım çabuk toparlanır
bi de italyada yaşayan bi arkadaşım var uzun aradan sonra onunlada konuştum oda iyi bi sorun yok sevindim
neyse biraz forumda dolanıyım sonra kitap başına geçicem günnük
iyi geceler

Yeni bir haftadan günaydınlar sana günlükcan,

Ne getirecek acaba bu hafta bize.... Bugün çok sinirliyim, eşim de öyleydi sabah. Gece biri bizi kızdır mı acaba diye düşünmeden edemedim hazırlanırken Allah vere de bütün haftamız böyle geçmese...

Akşam şehirdışından arkadaşlarımız geliyor. Yarına izin almam gerekiyor. İzin alacağım zamanlarda mideme kramplar giriyor yahu. Ben ne biçim bi memurum anlamıyorum ki Millet çatır çatır izin alıyor ben de kıvranıyorum burdaaaa

Alışveriş yapmam lazım, yemek yapmam lazım, bi sürü iş var en iyisi önce kendimi klonlayayım

boşuna dememişim ben tempo başlıyor artık diye
c.tesi avizelerimizi de aldık sonunda hepsi bitti 3 tanesini adam getirecek tanıdıktı
sonra koştur görümcemin doğum gününe evide uzaktı o yorgunluğa otobüs yolculuğu iyi geldi ama
pazar günü de komple temizlik çok şükür bitti ama sağ elimde tutmasa da şuanda bitti ya mutluyum :86:

Sakinim,çok sakinim bugün... Öylece bakıyorum hayatımdaki kocaman boşluğa... Tepkisiz,hissizim bugün... Ne söylediklerine verecek cevabım,ne de sana dönüp tekrar deneyecek gücüm var. Sadece susuyorum. Bunca zaman konuştuklarım yanında bu suskunluğum az bile. İçimdeki yaşama sevincini söndürdün,bendeki seni öldürdün. Artık eskisi gibi olamayız biliyorsun. Sen de kandırma beni ve kendini. Git artık sevme beni...​

Günlüğüm merhaba;
çok doluyum biliyor musun?
bu insanlar neden bu kadar ş...z olmuşlar.
işi bırakmak zorundayım,
ne için mi?
sadece yavrum için.
şu bakıcı bozuntusu iyice sapıttı.
olmuyor günlük,
en güvendiğimiz insan bunu yapıyorsa,
başkasına hiiç içim elvermiyor,yavrumu bırakmaya.
sabahın 9undan akşam 4e kadar aç tutulurmu bir çocuk yahu ,
nasıl bir vicdansızlıktır bu.
altı pis,karnı aç,uykusuz...
vicdan denen şey kalmamış artık kimsede.
ama verdiğim paraları helal etmiyorum.
hep gözardı ediyorduk çoğu şeyi,
tamam abla,sensin ,şöle ,böle geçiştiriyorduk,
ama artık bardak doldu ,taştı..
bugün konuşucam müdürle,durumu anlatıcam ve işi bırakıcam.
ben bakıcam yavruma evimde,
ben..
aklım onda kalmıycak.
maddi yönden rahat yaşayalım derken,
evladıma iyi bakılmıyor.
Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın.
çok sinirliyim günlüğüm çok.
yavruma baktıkça içim acıyor,vicdan azabı çekiyorum.
şu anda elimizden gelen tek şey,işi bırakıp,yavruma bakmam.
Rabbim bizim yardımcımız olsun inş..

MERHABA GÜNLÜK SENDE UNUTTUN BENİ DİMİ

beni unuttun dimi merakta etmemişin. yine DE söyleyim ben iyiyim herşeyde iyi aslında o kadar çok şey olduki kötü iyi güzel çirkin şimdilik herşey yolunda kayınvalidemler trafik kazası yaşadılar.günlerce yogun bakımın önünde kaldık geceler gündüzler geçmedi. evime hırsız girdi hastalıklar yaşandı.çok üzüldügümüz çok sevindigimiz şeyler oldu.çalışmıyordum artık çalışıyorum.evliligim çok güzel gidiyor her evlilikte olan şeyleri bizdede oluyor yine şükür ki sonunda çözümler buluyoruz.en son yeni yıla bir kaç gün kala girmişim kk 4 ay olmuş ne kadar kısa yada uzun gibi fakat bu süre içine ne çok şey sıgmış.birtürlü kk giremedim.bu yaşadıklarımdan dolayı kk girdigimde kk görüştügüm samimi konuştugumun arkadaşlarım vardı mesaj kutusunda duygu nerelerdesin gibi bir mesaj bekleridm çogunda telefonum var telefon yoksada msn var bir not gibi bir mesaj gibi bir şey insan bekliyor malesef topiklerde samimi sohbetler edip canımlı cicimli konuşupta seviyorum duygu seni deyipte merak edilmemekte dogrusu beni üzdü.

oysa ben girip yazamasamda hep aklımdaydınız.tek tek acaba nasıllar ne yapıyorlar diye çoguna bayram kandil yılbaşı mesajları attım telefonla bana dönen olmadı.tabiki görüşüp konuştuklarım var .onlarada lafım yok zaten gerçekten sevdigim önem verdigim bir kaç gün kk ya girmedikleri zaman merak edip mesaj attıgım kişilerin sanki ben kk da hiç olmamışım gibi sormayışlarına üzüldüm.
o kadar sevgi lafları o kadar paylaşımlar boşamıydı dedim kendi kendime kırıldım hoş tavşan daga küsmüş dagın haberi olmamış oda ayrı.tek paylaşımlarımız kk da degildi msn de maillerle paylaşımlar yaptıgımız arkadaşlarım hiç biri öldün mü kaldın mı diye aramadı.
ben arkadaşlık ve dostluk adına herşeyi yaptıgıma inanıyorum yinede yaparım beni aramadılar sormadılar diye ben insanlıgımı terk etmem.çünkü ben msn gördügümde konuşmasam bile bir merhaba dedigim oldu.saygısızlık kimseye yapmadım evlendim evlilik süreçini paylaştım ama kimse mutlu ol diye mesaj atmadı.
oysa ben herkesin mutlugunu üzüntüsünü gözardı etmedim kelimelerimle yanlarında olmaya çalıştım.
görüyorumda herşey sahtemiydi.yapmacıkmıydı diye galiba ben çok gerçekçi oldum iyikide olmuşum ki sahte olmadım.yapı meselesi sanırım.
günlerdir yokum sevdigim sevdigimi söyledigim seviyoruz seni duygu diyen hiç ama hiç kimse NERDESİN DUYGU diye iki kelime yazıcak kadar sevmemiş önemsememiş malesef hepsi lafmış .

gerçekten VEFALI OLMAK BAŞKA BİR ŞEYMİŞ.

ben ölsem kimsenin haberi yok yada başıma bir iş gelse hastalık kaza gibi ben dogumlarında dertleri olanların yanlarındayken ben hiç ama hiç bir şey beklemezken sadece duygu nerdesin gibi bir mesaj beklerken kimsenin umrunda olmadıgımı görmek beni üzdü dogrusu

uruya yazıyorum belki hata yapıyorum bundan dolayıda ÖZÜRDİLERİM fakat içim doldu herkesi çok özledim kimse beni özlemesede
benim sitemimi kırılmamı üzüntümü anlıyacagınızı düşünerek yazdım.insan sevdiklerinden bekledigi tek şey aranmak sorulmaksa bunun karşısında hayal kırıklıgına ugruyorsa insan üzülüyor.
herkes iyi saglıklı mutlu olsunda ne yapalım beni sormasalarda olur.herkesin derdi de ben degilim tabiki sevgi karşılıksız ve beklentisiz olmalı bunuda biliyorum ama seviyorsamda karşımdakini onun yoklugundada merak ederim ne oldu ne halde ne durumda diye benimde demek istedigim buydu.

herkese iyi haftalar allah hiç bir zaman zor durumda bırakmasın hep dualarınız kabul etsin.

günlüküm görüşmek üzere çavvvvvvvvvv

İçim sızladı arkadaşımm Allah yardımcın olsun, bir daha böyle insanlarla da karşılaştırmasın inş. Evine az para girer ama için rahat olur, bebeğini kendi ellerinle beslersin...

Vicdansızlar, ne denir ki başka.

günlükcüm karışıklık olduğu için ban yemiştim...ama artık bu son üyeliğim olsn...

bana dua et günlük son sınav haftam sonra hep burdayım....kkda oturup sabaha kadar gezinmeyi özledim...5 yıldır üyeyim buraya hiç sıkılmıyorum...
şimdilik hoşçakal

bu kentte her yağmur kendini ağlar
aklıma düşsen yalnızlık oluyorum
ağzımdaki uykudan öpmüyorsun nicedir
nerde kime üşüyorsun
artık kendini yakan bir ateşim
kendimize birbirimizden düşler yapamıyoruz
şimdi boş duraklara yaslanıyorum
boş kentlere
oysa “gel” desen gelecektim..

Çok sıkılıyorum günlük ağlayasım var nedense hep yanlış anlıyor beni tamam stresli olabilir ama bende kırılmaktan yoruldum... kendi kendime kalbimi iyileştirmekten sonra tekrar kırmasından yoruldum günlük... Dedimya ağlayasım var hıçkırarak, bağırarak, ağlayasım var. Anlaşılmak istiyorum en çok sevdiğim tarafından, karşımda değil yanımda dursun istiyorum... uzanmalıyım ona istediğim zaman dokunmalıyım kıskanmalıyım doyasıya, trip atmalıyım kızmalıyım gerekiyorsa... Unuttum günlük çoğu duyguyu unuttum kendim kendi içimde kayboldum tanıyamıyorum artık kendimi fedakarlık yapıp pişman olmaktan ona delice kızdığım,kırıldığım halde susmaktan kendimi susturmaktan yoruldum... kıpırdamadan duramayız bir aşk boyu..hadi en kanadığımız yerden susalım.

selam günlük
güya dün sabah gitcektim ama ayrılamadık yarına kaldı hala aşkımdayım okul falan hak getire çarşambaya mecbur gitcem ama ödev teslimim var.beyefendi okulda şimdi önemli bir dersi vardı gitti mecbur her dakika msj atıyor gitmeseydi daha iyiydineyse gelene kadar az takılayım
görüşmek üzereeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…