MERHABA GÜNLÜK SENDE UNUTTUN BENİ DİMİ
beni unuttun dimi merakta etmemişin. yine DE söyleyim ben iyiyim herşeyde iyi aslında o kadar çok şey olduki kötü iyi güzel çirkin şimdilik herşey yolunda kayınvalidemler trafik kazası yaşadılar.günlerce yogun bakımın önünde kaldık geceler gündüzler geçmedi. evime hırsız girdi hastalıklar yaşandı.çok üzüldügümüz çok sevindigimiz şeyler oldu.çalışmıyordum artık çalışıyorum.evliligim çok güzel gidiyor her evlilikte olan şeyleri bizdede oluyor yine şükür ki sonunda çözümler buluyoruz.en son yeni yıla bir kaç gün kala girmişim kk 4 ay olmuş ne kadar kısa yada uzun gibi fakat bu süre içine ne çok şey sıgmış.birtürlü kk giremedim.bu yaşadıklarımdan dolayı kk girdigimde kk görüştügüm samimi konuştugumun arkadaşlarım vardı mesaj kutusunda duygu nerelerdesin gibi bir mesaj bekleridm çogunda telefonum var telefon yoksada msn var bir not gibi bir mesaj gibi bir şey insan bekliyor malesef topiklerde samimi sohbetler edip canımlı cicimli konuşupta seviyorum duygu seni deyipte merak edilmemekte dogrusu beni üzdü.
oysa ben girip yazamasamda hep aklımdaydınız.tek tek acaba nasıllar ne yapıyorlar diye çoguna bayram kandil yılbaşı mesajları attım telefonla bana dönen olmadı.tabiki görüşüp konuştuklarım var .onlarada lafım yok zaten gerçekten sevdigim önem verdigim bir kaç gün kk ya girmedikleri zaman merak edip mesaj attıgım kişilerin sanki ben kk da hiç olmamışım gibi sormayışlarına üzüldüm.
o kadar sevgi lafları o kadar paylaşımlar boşamıydı dedim kendi kendime kırıldım hoş tavşan daga küsmüş dagın haberi olmamış oda ayrı.tek paylaşımlarımız kk da degildi msn de maillerle paylaşımlar yaptıgımız arkadaşlarım hiç biri öldün mü kaldın mı diye aramadı.
ben arkadaşlık ve dostluk adına herşeyi yaptıgıma inanıyorum yinede yaparım beni aramadılar sormadılar diye ben insanlıgımı terk etmem.çünkü ben msn gördügümde konuşmasam bile bir merhaba dedigim oldu.saygısızlık kimseye yapmadım evlendim evlilik süreçini paylaştım ama kimse mutlu ol diye mesaj atmadı.
oysa ben herkesin mutlugunu üzüntüsünü gözardı etmedim kelimelerimle yanlarında olmaya çalıştım.
görüyorumda herşey sahtemiydi.yapmacıkmıydı diye galiba ben çok gerçekçi oldum iyikide olmuşum ki sahte olmadım.yapı meselesi sanırım.
günlerdir yokum sevdigim sevdigimi söyledigim seviyoruz seni duygu diyen hiç ama hiç kimse NERDESİN DUYGU diye iki kelime yazıcak kadar sevmemiş önemsememiş malesef hepsi lafmış .
gerçekten VEFALI OLMAK BAŞKA BİR ŞEYMİŞ.
ben ölsem kimsenin haberi yok yada başıma bir iş gelse hastalık kaza gibi ben dogumlarında dertleri olanların yanlarındayken ben hiç ama hiç bir şey beklemezken sadece duygu nerdesin gibi bir mesaj beklerken kimsenin umrunda olmadıgımı görmek beni üzdü dogrusu
uruya yazıyorum belki hata yapıyorum bundan dolayıda ÖZÜRDİLERİM fakat içim doldu herkesi çok özledim kimse beni özlemesede
benim sitemimi kırılmamı üzüntümü anlıyacagınızı düşünerek yazdım.insan sevdiklerinden bekledigi tek şey aranmak sorulmaksa bunun karşısında hayal kırıklıgına ugruyorsa insan üzülüyor.
herkes iyi saglıklı mutlu olsunda ne yapalım beni sormasalarda olur.herkesin derdi de ben degilim tabiki sevgi karşılıksız ve beklentisiz olmalı bunuda biliyorum ama seviyorsamda karşımdakini onun yoklugundada merak ederim ne oldu ne halde ne durumda diye benimde demek istedigim buydu.
herkese iyi haftalar allah hiç bir zaman zor durumda bırakmasın hep dualarınız kabul etsin.
günlüküm görüşmek üzere çavvvvvvvvvv