Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük,

:87::81::80::78::76::90::96::97::98::103::118::119::119::126::124::124::131::130: iste böyle günlük dünden beri böyleyim allaha sükür huzurlu, mutlu ve rahatim...

Hayatimda degisen herhangi birsey yok suanda ama öyle umutluyum ki..Olacak olacak insallah hemde coookkk güzel olucak iananiyorum rabbime dua ediyorum...

Kimselere söyle ama dün okudugum birseyler beni hem aglati hem güldürdür sonrasinda öyle rahatladim ki...Allahim insallah...

Ve duydugum birtakim seyler beni nasil sok etti bilemezsin dogru seyi yaptigima simdi dahada inaniyorum ve kendimle gurur duyuyorum bunu böyle cabuk atlatigim icin...

Hamd olsun sana rabbim...

en doğrusunu yaparsın insan ne olursa olsun çocuğunu kendi büyütmeli özelliklede böyle adi insanlar çok olunca..​

günlükk bugün baktımda saçlarım bayağ uzadı belimin en aşağısında yazda geldi yavaştan inş.bi aksilik çıkmazda tatile gidebiliriz..çok uykum var gözlerim kapanıyo gece 2 de yattım akşam erkenden yatıcam

sabah yürüyüş yaparken hiç tanımadıgın bi teyzenin gelip

5dk içinde sana hayat hikayesini anlatması:):) gerçekten şaka gibiydi gülme krizleri geçirdim...

çok yaşa teyze

günlükkkkkkk merhaba

çok yoğunum biliyor musun ?bir yandan derslerimde var hem iş hem okul gerçekten çokzor..

malimüşavir desen onunla aramız iyi herkes kaçırma diyor çocuk herkes onaylıyor,beni mutlu ediyor ve çk güldürüyorr..

bugün yoğun sanırım pek görrüşemedik

yarın buraya gelcekk bugün öğle yemeği yiyelim dedi ama ben yoğunluğumdan dolayı üzgünüm dedim..

kısmetse yarın başbaşa güzel bir yemek yicez süslenmem lazım,sürekli iltifat ediyor biliyor musun

ama ben niye sıkılıyorum ,alışık deilim sanırım

umarım herşey güzel olur,rabbim hayırlısını ver umarım doğru kişidir bu,yanlış yolda yürümüyorumdur

ahhh ahhh günler günleri aylar aylarıkovaladı ve galenianın günlük tutmasıyla herşey başladı :)
ya günlük ya varya benim gibi hatunu arasan bulamazsın aaa yoo yoo öyle bşey demedim tabiki bulunmaz hint kumaşı değilim of anacım ya ben yine burcumun ruh halini hakkını getire getire yaşamaya başladım hayır tamam ben dengesizimde ya ona noluyo hayatıma girmeye çalışıyo şimdi bizim kızlardan biri okuyorsa beni oklavayla kovalıcak ben yine buluştum..yokkk beee ne sevcem hayır sevgi değilde of melankolianım geldi (melankolihanım) :) baya konuştuk e nasıl reddedeyim bende bi anlık kararla gittim kahvaltı yaptık işte özledim seni dedi elimi tuttu ya herşey iyi güzelde ben ona dönmücem oda bana, eee o zaman nedir bu buluşmalar hayatım falan demeler ne etmeye çalışıyo yada ben ne demeye buluşuyorum herneyse ya buluştum güzel bi kahvaltı eve geldim dışarı çıkasım yoktu yinede çıktım alışveriş yaptım şimdi saçlarıda boyucam güzel bi renge napaim değişiklik olsun bea hayatımı değiştirmeye karar verdim. bugün anacım gibi bende gönüllülerden oldum kıyafet toplayıp yollucam mutlu olmaya başlıyorum e danstada iyiymişim hocam süledi e daha ne :) iyiyim ya ben iyiym :) banaaa baaak ben seni çuk sevdim ha yine görüşelim arada

ben geldim ben geldiiim
çok yorgunum günlük yav..ama buna rağmen haftaya çok hızlı başladım ha
yarın da sabah erkenden tekirdağda duruşmam var..iyi ki bi haftasonu kaçalım dedik acısını çıkartıyolar haa
haftasonum gayet güzel geçti ama baya yoruldum..yine de iyi ki gittik
tabi hava biraz daha sıcak olsaydı ve zaman daha uzun olsaydı çok daha güzel olurdu ama buna da şükür
yeni aday resmen beni acayip beklemiş haftasonu ya
face e 'bazen ilk görüşte bilirsin o insan senin kaderindir bazen de bi ömür ararsın bulunmaz' onu yazmış ben yokken..msn iletisine de 'gel artık'yazmış..saba pcyi açınca resmen şok oldum
bugün konuştuk telle de..sesi de pek güzel..git gide daha bi içime yatıyo gibi ama bi de görüşelim o zaman bakçaz
ama o beni cidden istiyo..güzel şeyler söylüyo ruhumu okşuyo..ama ama ama işte..
neyse kasmıcam kendimi..olursa olur olmazsa da napayım..la ses tonu hakkaten ne güzel beaaa
hehehe mehmet günsür gibi konuşuyo cidden bak benziyo
Allahım Allahım..güzel olsun herşey..

Kimse için kendimi üzmeyeceğim artık günlük
Bana yazık oluyor
Onlara ise hiç birşey!!!

merhaba günlük bu sana ilk yazışım. ne zaman bitecek içimdeki bu şüpheler, ne zaman güvenecem ben kocama. neden aklımda hep kötü düşünceler. oysa ben böyle miydim. nerden çıktı bu kendime güvensizliğim. neden evlendiğimden beri kendime olan güvenimi kaybettim neden. nasıl toplayacağım kendimi, üstelik şimdi birde kızım var. o kadar çok kararlar alıyorum ki ama uygulamaya gelince fossssss. beni kendime getir lütfen.kurtulmak istiyorum bu huzursuz hallerimden yardım et bana. o kadar çok şey var ki içimde başlangıç olarak bunları yazayım dedim. şimdilik bye

Benim sana günlerdir anlatmaya çalıştığım şeyi bir günde anlamış olabilir misin? Hiç sanmıyorum. Bu kadar basit değil ki. Ben içimde biriktirdiklerimi,hıçkırarak anlatırken sen sana ulaşamayacağım kadar uzaklardan gözün kulağın kapalı dinliyordun beni. Anladım. Sana ulaşamayacağımı,yüreğine dokunamayacağımı anladım ve vazgeçtim. Vazgeçtim çabalamaktan,konuşmaktan... Çok istedin ya hani,sustum. Sustum sevgilim... Sen mutlu ol... Vazgeçemem diyosun ya, sen benden çoktan vazgeçtin. Sadece kabullenemiyosun bunu. Bana yaptıklarına bi baksan anlayacaksın belki.
İçimi soğuttun,kalbim taş kesti artık. Canım acımıyo bile,hissizleştim. Sana dönmek,seni sevmek istemiyorum. Bunu becermeye çalışıyorum şu an. Ve sen hiç yardımcı olmuyosun.​

merhaba gunluk
bugun sabahtan aksama kadar carsidaydik sevgilimle
once kahvalti yaptik sonra bilgisayar aramaya gittik
benimkinin aynisi olmaliydi :126:
6 yere gittik yoktu ayni model
7. magzada vardi hele sukur ama stok da yoktu, o modeli almak zorunda oldugum icinde mecbur son kalanini aldik yani gosteriye sunulani
neyse anlayacagin cok ama cok yoruldummm :97:

gunluk kafam o kadar karisikki
kalbim ve aklim hic ayni seyleri soylemiyo napacam ben :26:
cok kotuyum
Allah'im bana bir yol goster...

BAGIRA ÇAGIRA BODRUM SOKAKLARINDA $ARKILAR SÖYLEREK BODRUMU TAVAF ETMEK VE HARiKA Bi HAVA IMMMM i$TE BUNU SEViYORUM :81::81:
Anlicağın günüm harika geçtiiiii, önce bitese geçtik ordan bodruma geçip yemek yedik sonra turladık tüm sokakları ama canım çıktı resmen ee dururmuyuz her yerde foto çekildik yepisyeni fotolarım oldu sonra ablam aradı özlediğini nezaman geliceğimizi sordu ve bizde daha dayanamadık ee 1 hafta oldu geleli ve soluğu otogarda aldık, c.tesi akşam 8 otobüsüne metrodan yer ayırttık anlicağın pazar günü istanbulda olucam anneler gününde ablamla annemi kavuşturcaz
Neyse şekercim şuan balkonda Mükemmel havada elimde fantam önümde cipsi tabağım karşımda harika bir deniz yaa ben burayı çok sevdim ama işte her güzel şeyin bir sonu var napalım artık
Hadi ben kaçıyorum.. HERBİKESLERİ

günlük işten yorgun argın gelip sefaköye tekrar gitmek neyime benim ayaklarım koptu yorgunluktan yaz geldi ya eve girmeyiz artık :96: hadi ben yatar çok uykum var

"Kendisi çatlamadan,
Toprağı çatlatamaz tohum.
Aşmışım sınırını mutsuzluğun,
Ayrımsayamıyorum bile, öyle mutsuzum.
Acısını artık duyamıyorum,
Ki kendim, öyle bir acı olmuşum.
Nasıl görmezse göz kendini,
Kendimi arıyor, bulamıyorum..."​

yeni evime taşınalı 2 haft aolucak nerdeyse..
ama ev ev diil,korku filmi maşallah..
dün gece 4 gibi aniden uyanıp yataggımda gördüğüm hamam böceği kabusum oldu..
nasıl çığlık atmışsam eşimde uyandı.
allahım sabaha kadar uyuyamadım hem kaşıntıdan hemde tırsaklıktan..
ve bide ağlamaktan..
nasıl ağlıorum eşim sakinleştiremio..
ya anlarım böcektir,banyoda mutfakta olurda yatağımda ne işi var arkadaş..
tabi büyük bi zevkle öldürdüm yaniii..
neyse sonracıma bgn evi ilaçladı eşim heryeri ama.
malum yeni taşındığım için evi tam keşfedemedim.
ama kilerin oldugu yerde bi pencere vardı banyo havalandırmasımıymış neymiş..
eşime özellikle orayı kapatmasını söledim..
oda kapatmaya uğraşıoduki..
ne buldu dersin..
hamamböceği diil tabi..
ya inanmıcaksın ama muska buldu..
elim ayağım kesildi be günlük..
bizden önce oturanların işi belli..
kumaş baya eskimmiş çnk..
allahım şok oldum.
onada ayrı bi tırstım..
yemin ederim geceden beri yaşadıklarım psikolojimi altüst etti be günlük...

bugün içim çok dolu. bugün sana ve kadinlarkulubune veda etmeye geldim.

en çok da nickim için üzülüyorum. why_be ... anısı vardı bunun bende..

ben gidiyorum günlükcan...

hoşçakal KK...

Son düzenleme:
seni mi gördüm
çözüldüm geçmiş gibi
bir karanfil açmış gibi yakamda
kokladım yalnızlığımı
acıdım kendime sana
zamanın üzümleri hep şarap olmuş

canım acıyor yüreğim çok acıyor.. içimde bir sürü kalp kırıklığı.. korkuyorum yeniden kırılmaktan üzülmekten.. içimden bir ses çok mutlu olacaksın korkma diyor.. sıkı sıkı sahip çık, elini hiç bırakma, bırakırsan kaybedersin diyor.. her kapım her lafım ona çıkıyor.. sabahlara kadar onu dinlemek sabahlara kadar anlatmak bazense hiç konuşmamak sadece gözlerine bakıp huzuru bulup susmak istiyorum.. istiyorum ki yüreğimin içine girsin kendisine güvenli bir bölge bulsun o yıkıntıların arasından ve oraya asla zarar gelmesin..
bugun çok küçükken kaybettiğim arkadaşımı hatırladım.. canım benim.. içim hüzün dolu bu yüzden.. unutmadım seni arkadaşım dostum kardeşim, rahat uyu..

selam günlükcankuş bugün dershaneye gitmicem müürümüz hakkı rahmetine kavuşmuş allah sabır versin mukadderat ne diyelim hava beni iyice boğuyo herşey sıkıyo uzaklaşmak uzaklaşmak istiyorum mesela ona dönmemek yüzünü görmemek istiyorum ama dünden beri mesaj atmıyo diyede merak ediyorum dün skıldım oturdum ağladım hiçmi sahiplenen gerçekten seven olmucak hayatımdabide bu bu ilk ya bundan sonrası, hüsran mı olucak... napıcam yine kararsızım dansada gitmek istemiyorum azönce de tiyatrodaki hocam aradı ihtiyaç var sana diye ama bi yere çıkasım gelmiyo dün markete gittim 3 4 gençç vardı öle yavaş yavaş yürürken yanıma kadar yaklaşıp işte bu nasıl kız çok güzel beaa falan diye laf ettiler sinirim bozuldu dahada lysden de 276 almışım babam sıkıştırıp duruyo off be yalnız kalsam kimse olmasa tek başıma yeni bi yaşam... tabi dertlerde benimle gelicek ama nese yazıp rahtlamak istedim...

Ne biçim devlet memuruyum ben günlük yaa. izin aldım evde misafir var şu saat oldu hala çıkmadım. Çatlıycam ortadan ikiye sinirdeeeeeeeeeeeeeeeennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…