Günlük Belinay'ın yazdıkjlarını gözlerim dolu dolu okudum bilion muCanım benim..Ne de güzel şeyler söylemiş ve eminim hem onun hem de diğer dua eden arkadaşlarımın sayesinde ben sana şuan şu ifadeyi yapıyorum
Ya ne desem nasıl anlatsam napsam inan bilemiyorum..Dünden beri ağzımı kapayamıyorum var ya hep bi salak salak gülümseme mevcut yüzümde..Resmen yanaklarım kas yaptı sırıtmaktan
Günlük sanırım buldum ben ya..O kadar değişik bi his ki şu yaşadığım inan tarif edemiyorum..Daha önce de sevdim hem de çok sevdim..Ama bu ilk görüşteki elektriği kimsede yaşadığımı zannetmiyorum ben..Ben çok aşık olucam günlük..Durum onu gösteriyo :78:
Evet başlayalımÇıkışta kızlarla kuaföre gittik saçlarımın önlerine kat attırmak istiyodum..Koray da (ismini artık telaffuz edebilirim :78:) 7 gibi alırım seni dedi..Benim işim erken bitti aradım o da yoldaymış meğersem..6 buçukta buluştuk beni aldı arabayla..Evet ilk artısını söylüyorum..Arabayla yanımda duracakken heyecandan kaldırıma çıktı Kızlar yandaydılar resmen koptular bu hareketine..Çok heyecanlandı..İNdi arabadan yanıma geldi tokalaştık öptük beni arabaya bindirdi sonra o bindi..Ama göreceksin ikimizdeki heyecanı da..KIpkırmızıyız..Salak salak sırıtıyoz..Yolda öyle güldük durduk pek konuşamadık heyecandan..Sonra yemek yiyeceğimiz yere gittik oturduk karşı karşıya..HAni diyodum ya elektrik alamazsam diye..Var ya ne alamaması resmen elektrik patlaması yaşadım :78:Böyle hayretler içinde baktı suratıma..Bişey dicek oldu diyemedi..Sonra dedi ki ''Şimdi sana bişey dicem..Bunu daha önce hiç kimseye söylemedim ama sana söylemezsem pişman olucam..Belki çok erken diceksin ama yıllar geçtikten sonra dönüp baktığında ne kadar haklı olduğumu göreceksin..Bunu söylediğim gibi hemen konuyu kapatalım hiç yorum yapma sadece söylemek istiyorum..Sen benim evleneceğim kız olacaksın'' dedi Ben var ya kalpten gittim ya..Tabi bişey diyemedim kıpkırmızı oldum..Ama böyle tutuk tutuk söylemesi çok samimi geldi bana..İnanmak istiyorum bu dediğine günlük..Sonra hep bakıştık hem sırıttık..Hayran hayran bakması o kadar hoşuma gitti ki..Bu yaşadıklarıma inanamıyorum nasıl bi sevap işledim de çıktın karşıma dedi..Sık sık 'yok ben artık bırakmam seni' dedi..Günlük ya öyle bi ambiyans vardı ki anlatamam..Gittiğimiz yer de çok güzeldi çalan şarkılar da tam bana hitap eden şarkılardı..Ben rüya gibi bi akşam geçirdim..Allahım bu yaşadığım şeye inanamıyorum..BU heyecan hiç gitmesin nolur..Onun gözlerinde o ışığı gördüm ya..mesaj yazmış şimdi hiç aklımdan çııkmıyosun demiş..ahhh o da çıkmıyo aklımdan günlük :78:Yıllardır arayıp bi türlü bulamadığım adam sanırım..Romantik,kibar,duygusal..Nolur hiç değişmesin..Nolur bu güzel şey hiç bitmesin.
Ben gelirim yineHepiniz sağolun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?