Popüler Konu Sevgili günlük...

bıktım be gunluk.içeride butun gun ınternet basında kadınlarla konusan patrondan fevrı cıkıslarından dosyanın ıcıne bakmadan evrak bulamayıp etrafa saldırmasından buluncada pişkin pişkin haaa burdaymıs gormemısım demesınden 10 dakıkada bır cay ıstemesınden 3 senedır burda calısıyorum burodakı en deneyımlı eleman benım dıye kagıt koybolsa benı sorumlu tutmasından mesaı saatım bıtıp ben cıkıyorum dedıgımde surat yapıp ıyı aksamlar demesınden (mesaı yapmalıymısım her aksam) bunlar ve daha fazlası.

neyse oyle arası olsunda yemek yemege cıkıyım en ıyısı yapıcak bısey yok.sinir adam elımde olsa su anda bogarım onu.

gunlukk dun nolduuu anlatmadimm
askimla bi restorant da oturuyorduk, yan masadada bir kadin ve iki cocugu vardi
3 yasindaki cocuk bana gulup duruyodu bende onaa
kucuk oyunlar oynuyoduk gozlerimizle felan
yemegini yemiyodu bana bakacak diye
anneside "asikmi oldun olum hadi git de op ablayi isterse" diyo
cocuk utandiiiii ama geldi optuu o kadar tatliydiki kapkaraaaa Ganaliydi galiba ama cok tatliydiii

neyse onlar gittiler, askimla konusuyoruz
bisey dedim, demez olaydim
sevdigim tutamadi kendini gozlerinden yas akti
kipkirmizi oldu gozleri
onu oyle gorunce bende tutamadim kendimi
bide diyo bisey kacti gozume canim benim yaaa

neyse ben birazdaha ders calisim sonra sinavim var
gorusuruz gunlukcumm

Çok uzun bir aradan sonra merhaba günlük

Bir iş var sevdiceğim için beklediğim. Yarın görüşmeye gidecek. Eğer iş olursa eylül, ekim gibi evlenmeye karar verdik.

Çok uzun zamandır işsiz, tabi ki bütün gönlümle istiyorum bu işin olmasını. Ama biraz da hayırlısı neyse o olsun diyorum. Dua eder mi acaba yazımı okuyanlar günlükcan? Eğer öyle bir şey olursa çok sevinirim, biliyor musun

Allah herkese sevdiği insanla yuvasını kurmayı nasip etsin.

Şu an beni ayakta tutan nişanlımın iş görüşmesi.
87 aldım kpss'den ama bölüm biyoloji olunca sadece beklemek geliyor elimden.
Çok şükür işim rahat, ama ben yoruldum. Artık bölümümle ilgili bir şeyler yapmak istiyorum.
Yine de nikah tarihim belli olmadan hiçbir yere kımıldayamam. .
Allah işi olmayan herkese iş nasip etsin, benim canım nişanlıma da etsin işallah...

Bir daha benimle irtibata geçmesin diye hayatımda biri var dedim. Aslında onunla konuşmaya çok ihtiyacım var ama bu boşluk anında ondan yararlanıp da kalbini kırmak istemiyorum. Eğer yalnız olduğumu bilirse hiç vazgeçmeyecek belli. Çok üzgünüm bu konuda hiçbir şey istediğim gibi gitmediği ve bir türlü mutluluğu bulamadığım için.
Geçen yıl hayatımın en sıkıcı, en monoton yılını yaşıyorum demiştim gelecek günleri hesaba katmadan. Artık 'en' ifadesini kullanmamaya yeminliyim ; beterin beteri vardır lafının hayatımdaki yeri oldukça sağlamlaştı. Çünkü şimdi bir sürü şey geçen yılkinden çok daha kötü durumda. Çok mutsuzum. Hayallerim yok. Oysa henüz 22 yaşındayım ben.

merhaba günlük
Dün hiç güzel geçmedi işten çıktım canım dostumu aradım onunla konuşurken gayet iyidim sonra içimi bir güzel döktüm telefonu kapatıncada üzüldüm Çok değiştim ben günlük ya böyle olmamam lazımdı benim doldum... taşıyorum artık yoruldum bana durmuş dün gece bişeymi oldu diyo yok dedim sadece canı sıkılmasın diye zaten uzağımda... Diyoki sonrada seni bilmeden kırdımmı sen beni kaç aydır kırıyosun demek geldi içimden ama onu kaybetmekten korktuğum için sustum sonra uyumak istiyorum artık dedi bende tabikide uyuyabilirsin dedim kavga etmekten sıkıldım günlük onun için ne derse tamam diyorum soğukmuşum onu eskisi gibi sevmiyomuymuşum bilmiyorki
onu seviyorumda onu sevmeyi eskisi gibi sevemiyorum...

Kısa bir süreliğine İstanbula gidiyorum Günlükcan. :80: Burada herşeyi yoluna koymak üzereyiz.:79:
Gelinliğimi aldık evi tuttuk... Nikah günü alındı, nikah mekanı ayarlandı (İşte bu harika bir yerde olacak Günlükcan hala inanamıyorum ) 2. düğün günü kesinleşti, yer ayırtıldı. Eşyaları beğendik, alması kaldı. Temmuzda yepyeni bir hayat beni bekliyor, şimdiden adımlarını attığımız.
Bir süre ailemle özlem gidereyim, sonra İstanbuldaki eşyalarım ve kısıtlı çeyizimle buraya geleceğim.
Haydi bakalım, cümlemize hayırlı uğurlu olsun hehehheheh

Günlük, beni bu limango, trenyol, markafoni mahvett ya
Battım bu ay battım (

günlüüüüüüüüüüüüüüüük
bu akşam buluşuyoz biz :18:
anamm pek bi heyecanlıyım yaa..liseli kızlar gibi hissediom kendimi
öff bi atlatsam bu akşamı..ona göre karar vercem hayatıımı ona göre yönlendircem..
dün konuştuk yine..ben yokken günlük tarzı küçük notlar almış..onları yolladı bana..
üzülmüş çok niye aramadım diye..günlük ya iyi bi çocuk gibi bu
Allahım nolur bu akşam güzel geçsin ve hoşlanayım ondan..Biz onla ilk kez yüzyüze görüşçez bilio musun?
Elektrik almam çok önemli..İnşallah hoşlanırım ondan..İstiyom bu çocukla sevgili olmak ben..
Gece uyuyamadım resmen..Çok taktım kafama bi rahat bıraksam kendimi..
Alt tarafı bi yemek..Hoşlanmazsam da hoşlanmam napiim..Hoşlanırsam da harika bi ilişkiye adım atmış olurum belkim :78:
Dua edin bana olur mu

bana ters olan şeyler var günlük!
sevgilime söyledim onunla ciddi bişeyler olmadıgı sürece aramzda bişey yaşanmıcanı..

ilk elini tuttuğum insan o benim...

bu yüzden benden soğursa diye korkuyrum çnkü önümüzde çok zaman var:26:
bu yüzden soğuyup gidersede gitsin napayım...gerçekten seviyosa bırakmaz beni
hakkımda hayrlısı olsun benimde herkesinde...

Şehrin tüm trafoları bu akşam aLLeGRia'nın yanında olsunnnn, işten çıkıp yemek yenicek resturanta gidene kadar ve yemek boyunca o masadan kalkana kadar o trafolar hiç peşini bırakmasın aLLeGRia'nın ve döndüğünde günlüğe yazdıklarının hemen arkasında şu olsun

HAKEDİYOR BU KIZ HERŞEYİ, Onu çok takip ettim yazdıkları yaşadıkları sevinçleri üzüntüleri hissettikleri kırgınlıkları okadar benzettimki bazı anlar kendime..Yaşayamadığı mutluluğun en büyüğünü yaşasın artık zamanı geldi, Kötü Günlerin ardından Gökkuşağı aLLeGRia için oluşsun İNŞALLAH...

Benmi? kör topal yuvarlanıyoruz işte tatile son gaz devam ediyorum bildiğin üzere, bugün evde dinleniyorum yarın yine bodrum sokakları beni bekler Bu arada öğlen marmara forumdan arandım tekrar, bu kez başka bir mağza için görüşmeye çağırdılar mağza müdür halil bey seside pek bi tatlıydı hani belliki genç bişi Neyse, iş başvurunuz için aramıştım gamze hanım çalışıyormusunuz diye sordu bende hayır şuan için çalışmıyorum dedim.. Peki ozaman sizi görüşmeye davet etsem yarın için diye sorduğunda şu cevabı verdim " ben şuan için bodrumda tatildeyim pazar günü istanbulda olucam p.tesi günü olsa bu görüşme sizcede uygunmu dedim ve verdiği cevap şuydu " tamam ozaman pazartesi sabahmı yoksa öğlenmi diyelim? öğlen 1 gibi olabilir zaten evim yakın dedim. peki ozaman p.tesi günü bekliyorum seni dedi peki kiminle görüşücem dedim, ben mağza müdürü halil benimle görüşüceksin demezmiiii aboooov dedim (içimden tabi) neyse bi görüşelim bakalım gidince
Benden Bugünlük bukadar , yarın gelir aLLeGRia'nın günlüğünü okurum çok merak ediyorum çünküüüü ama içimden bi his olucak gibi diyor hadi hakkında hayırlısı neyse o olsun

ÖPTÜM HERBİKESCİKLERİİİİ :80:

ben geldım günlük hiç tadım yok yaaizne cıktım güyaaa kendıme gelcektim daha kötü oldum sanki yaaavalla bu insanlar ne kadargıcık yaa paracı bu kadar olmaskı insanın iyilik yapası varsada yapmayası gelıyobu paraya esir yaşayan insanlara acıyorum resmen rüyada yasıyorlargitmek istıyorum cok ama mümkün degıl bılıyorum napıyım günlük yaa valla cok gergınımm cokk yaaaböle bi tatil hayal etmemiştim sevmedıgım bisürü insanlar tepemde aglamak istıyorum yaa ağlamakkyalan dünyaa işteeee yalannnbazen hiç anlaşamıyoruz seninleallahım en iyi sen bilirsin içimi hislerimi yardım et bana lütfen

Birine yardım ederken yanlış anlaşılır, başka türlü düşünülür diye içime bir kurt düşüren,
hep hep ama hep "iyilik yap yap Sen sonra zararını görürsün" diyen zihniyet buu offfffff Size gelsin...
Her günü karanlık, her günü bıkkın, herkesi potansiyel düşman olarak görenler bıktım Sizden bugün gerçekten bıktım...
Saçma sapan makam duvarlarından, "mesafeni koru" safsatalarıyla öğrenciyi dışarda tutup, güya kendi seviyesine çıkarmayan zihniyetten, kalıplarından bıktım...
Asık suratlarınız, koocaaman olmuş egonuzla güya bilim adamı olarak yapışın o çıkar koltuklarına

bugün çok kötüydüm günlük can
sabah uyandım yüzümü yıkadım musluğu kapatmama bile fırsat kalmadan nasıl bi sancı başladı
Allahım tam 2 saat buyunca nasıl sancım vardı bide midemle kalbim nasıl sıkıştı çok kötüydüm
babamı aradım acile gittik hemen tahlil yapıldı serum bağladılar
kum döküyormuşum
doğum sancısı,böbrek taşı ve diş ağrısı en dayanılmaz 3 ağrıymış offf offf yaşayınca anladım
Allah kimseye göstermesin ya nasıl bi ağrıdır o ömrüm boyunca böyle bi acı yaşamadım
eve geldim biraz uyudum hafif sancı devam ediyor ama sabaha göre daha iyiyim
okulada gidemedim
neyse sağlık olsun artık
herkese sağlık diliyorum
hadi yarına daha güzel uyanmak dileğiyle

bugün berbat bir gün geçirdim ..... neden hiç bişi isteğim gibi gitmiyor aşk haricinde aşk

Rüyamda sigara içiyordum günlük (Gerçekte de yapmadığım şey değil ya)
Neyse işte yorumuna baktım bekar kız için evliliktir dedi.
İnanayım mı yani gidiyor muyum artık)

Son düzenleme:
Come ti chiami?
Come si chiama?
Mi chiamo ..?

Di dove sei?
Di dove e?
Sono di ..?

Kendime not:Telaffuzu kolay olan dil kolay dil değilmiş..

Günlük Belinay'ın yazdıkjlarını gözlerim dolu dolu okudum bilion mu Canım benim..Ne de güzel şeyler söylemiş ve eminim hem onun hem de diğer dua eden arkadaşlarımın sayesinde ben sana şuan şu ifadeyi yapıyorum
Ya ne desem nasıl anlatsam napsam inan bilemiyorum..Dünden beri ağzımı kapayamıyorum var ya hep bi salak salak gülümseme mevcut yüzümde..Resmen yanaklarım kas yaptı sırıtmaktan
Günlük sanırım buldum ben ya..O kadar değişik bi his ki şu yaşadığım inan tarif edemiyorum..Daha önce de sevdim hem de çok sevdim..Ama bu ilk görüşteki elektriği kimsede yaşadığımı zannetmiyorum ben..Ben çok aşık olucam günlük..Durum onu gösteriyo :78:
Evet başlayalım Çıkışta kızlarla kuaföre gittik saçlarımın önlerine kat attırmak istiyodum..Koray da (ismini artık telaffuz edebilirim :78:) 7 gibi alırım seni dedi..Benim işim erken bitti aradım o da yoldaymış meğersem..6 buçukta buluştuk beni aldı arabayla..Evet ilk artısını söylüyorum..Arabayla yanımda duracakken heyecandan kaldırıma çıktı Kızlar yandaydılar resmen koptular bu hareketine..Çok heyecanlandı..İNdi arabadan yanıma geldi tokalaştık öptük beni arabaya bindirdi sonra o bindi..Ama göreceksin ikimizdeki heyecanı da..KIpkırmızıyız..Salak salak sırıtıyoz..Yolda öyle güldük durduk pek konuşamadık heyecandan..Sonra yemek yiyeceğimiz yere gittik oturduk karşı karşıya..HAni diyodum ya elektrik alamazsam diye..Var ya ne alamaması resmen elektrik patlaması yaşadım :78:Böyle hayretler içinde baktı suratıma..Bişey dicek oldu diyemedi..Sonra dedi ki ''Şimdi sana bişey dicem..Bunu daha önce hiç kimseye söylemedim ama sana söylemezsem pişman olucam..Belki çok erken diceksin ama yıllar geçtikten sonra dönüp baktığında ne kadar haklı olduğumu göreceksin..Bunu söylediğim gibi hemen konuyu kapatalım hiç yorum yapma sadece söylemek istiyorum..Sen benim evleneceğim kız olacaksın'' dedi Ben var ya kalpten gittim ya..Tabi bişey diyemedim kıpkırmızı oldum..Ama böyle tutuk tutuk söylemesi çok samimi geldi bana..İnanmak istiyorum bu dediğine günlük..Sonra hep bakıştık hem sırıttık..Hayran hayran bakması o kadar hoşuma gitti ki..Bu yaşadıklarıma inanamıyorum nasıl bi sevap işledim de çıktın karşıma dedi..Sık sık 'yok ben artık bırakmam seni' dedi..Günlük ya öyle bi ambiyans vardı ki anlatamam..Gittiğimiz yer de çok güzeldi çalan şarkılar da tam bana hitap eden şarkılardı..Ben rüya gibi bi akşam geçirdim..Allahım bu yaşadığım şeye inanamıyorum..BU heyecan hiç gitmesin nolur..Onun gözlerinde o ışığı gördüm ya..mesaj yazmış şimdi hiç aklımdan çııkmıyosun demiş..ahhh o da çıkmıyo aklımdan günlük :78:Yıllardır arayıp bi türlü bulamadığım adam sanırım..Romantik,kibar,duygusal..Nolur hiç değişmesin..Nolur bu güzel şey hiç bitmesin.

Ben gelirim yine Hepiniz sağolun kızlar

Slm günlük;

Hava ne güzel böyle, keşke kalıcı olsa ama meteroloji bu hafta yağışlı diyor
Aman bi girmedik yaza...
Bugün adet olcam sanırım keşke olmasamda anneler günü süprizim gelse ne güzel olur..
Tayinimize de vesile olur, son 9 ayımızı beraber geçirmiş oluruz...
Ya olmadı bari öbür ay presedd vesile olsada bebek konsa göbeğe...
Allahım görüyosun halimizi, hal çaremiz neyse hayır neyse hakkımızda onu yolla...
Tüm sıkıntılıların derdine deva ol ya rabbim .....
Hayırda senden, şerde... Ol dediğin olur, dur dediğin durur....
Sen hayırla ol de gönlümüzdekine, olsun yuvamız huzurla dolsun (cümleten)

Aminnnn .....

Allegriacım; dilerim bu mutluluk hep senle kalsın, hep gülsün yüzün inş .....

Son düzenleme:

LAAAYYYY LALALAAAYY LALLAAY BEN GÜNEŞ SEN AY ANNEMDE SEVİNİYORRR HAHAHA HAHAY GERÇEK BİR PRENS DİZLERİMDE UYUYOR BU ŞARKI ARTIK BU ÇİFTİN OLSUNNNNN
Ay bana ne oluyorsa sabah sabah gözler mahmurlu mahmurlu yatakta bağdaş kurdum tuttum nefesimi günlüğü açtım bakim ne oldu diyee veee ohhh bee dedim hayır yani bana ne oluyorsa :26:
Ben dedim ama tüm şehrin trafoları yanında olsun dedim ama ohh şükür bee
hadi artık darısı başıma diyorum inşallah maşallah bismillah
Neyse ben gidim kahvaltımı yapim ve giyinim turgutreise geçicem bu arada dün gece verdiğimiz ani bi kararla yarın istanbula dönmeye karar verdik hadi bakalım kocaman öptüm herbikescikleriii

oh be oh be oh be!!!!!!!!!!!!!!!!

çok çok çok sevindim!!!!!

ALLEGRİAM!!

çok mutlu ol bitanem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…