Popüler Konu Sevgili günlük...

selam günnük
bak bilen biliyo yüzyıllardır yazmıyorum sana, bi daha da ne zaman yazarım belli olmaz fekat, sevgili allegria nın yazdığı güzel gelişmelere kayıtsız kalamadım onun için geldim
allegria sana şu kadarını söyleyim, tanışma biçiminiz ve ilk buluşmanızda yaşadıklarınız, eşimle yaşadıklarıma o kadar benziyor ki alatamam...yazdıklarını okurken o günlerime gittim abartmıyorum...
Allahtan dileğim, sizin hikayeniiz de en az bizimki kadar güzel olsun, bizimkinden de güzel sonlansın

ahhhh günlük ahhh
aman ne iyi başlık yaptım ama dün benim kamil mesaj attı yarın kahvaltıya gidelim mi yazmıştı telle aradı napmaya çalışıyosunn?? dedim çünkü gerçekten çok dolmuştum nasıl yani dedi ne sıfatla buluşacağız!! dedim ne bilim ya özledim gelmeni istedim dedi öyle mi ben senin kuklan yada oyuncağın değilim kusura bakma gel diyince gel! git deyince git ara verelim diyince tamam kusura bakma aklım yeni geldi başıma lütfen bi daha mesajda atma aramada hayatımdan çık dedim... teli kapadım ağlamaya başladım şuan bavulumu topluyorum ben gidiyorum günlük

ah galenia ahhhh
buluşmucaktınnnn oonunla bak görüyor musun şimdi sen kötü oldunn nasıl toparlancan??
üzülme canım artık görüşmede boşver..

günnüş şükür ki öğretmenler odası normale döndü.yoksa tüm geyiklerin konusu bendim.yazık ya keşke tek bana söyleyeydi.neyse artık normalleştik.ama ben uydurmuşum gibi bişey oldu şimdi de.
derslerde de cadı gibiyim soluk aldırmıyorum bebelere.hemen kızıp sindiriyorum.Neyse kaçtım ben hadi öptüm seni

Günlükkkk :)
Allegria için bnde çok mutlu oldum,sevgilisinden ayrıldığı dönemleri ve burda yazdıklarını çok iyi biliyorum.Bu mutluluğu çoktan haketmşti bnce maaşallah diyelim hayırlısı olur inşallah onun için
Darısı başımıza diyelim bir de Günlük ben yine evde kalma korkusu yaşamaya başladm ha 4.sınıf oluyorum artık,bi de staja falan gidiyoruz evli genç öğretmenleri görünce dibim düşüyo yeminle korkuyorumm müstakbel kocacım nerdesin bi an önce beni bulsan çok iyi olcak

Ne kadar istikrarlıydım. UZak duruyor mesafeli davranıyordum günlük, allışıyordum belkide.
O naptı peki aradı beni allak bullak etti. Hadi dedim bunu atlatırım. Gene müdahele etmeye çalıştı.
Bugünde ben cozuttum günlük.
Öptüm onu,sarıldım.
Sonra mesaj cektim. Bu sondu diye.
Evet sondu günlük.
Artık mesafeli bile diyalog kurmayacağım.
Beni kaybetti günlük bilmeli bunu. Ayrılığı ciddiye alıp, beni desteklemeli ve birbirimizi unutmalıyız.
O demiyor muydu ? Bir gün bitecek diye. İşe o gün geldi günlük. Kararımın arkasındayım ben.
El oldu,el oldum.
Birde iş bulur gidersem herşey kolay olacak.
Görmeden, duymadan. DAha katlanılır bence.
Yüce Rabbim bana huzurlu , yogun , bol kazanclı bir iş nasip eyle.

ben nerde yalnış yapyrum...!
ona yüz defa sanş verdim hersefreinde üzüyo mutlu olamıcakmıyım ben

son konuşmamdan sonra saçma sapan seylere tartışma çıkarmaya başladı
galiba soğudu benden...ama bilmedigi bişey var beni bida kaybederse

ASLA dönmicem ona...
ne onunla mutlu olabiliyrum ne onsuz
Allah'ım yardım et bana yardım et.....

bugün buzdolabını aldık günlüküm
çok şükür artık beyaz eşya derdimiz son buldu
sıra geldi mobilyalara:97:
Rabbim bütün evlenmek üzere olanlara yardım etsin

günlük
eskiden allegria'ya okurdum burda üzülmüştüm onun adına
şimdi gördüm gelişmeleri ve onun adına çok mutlu oldum
Allah mutluluklarını daim etsin
darısı herkesin başına

sevgili günlük....
koskoca diyet kontrol panelini profilime yerlestirmisim, gecenin bu vakti kalkmis bir form cayi demlemisim.. ve yaninada bol acili bir kisir yapmisim
simdi diyeceksinki, bu ne diyet bu ne tursu, Allah'tan tursu yoktu, inan olsa onu da yerdim suan.. ahh ah iste kimi dertlenince kafayi cekiyor, kimi birilerine satasiyor, benim gibi bir garipte kalkmis gece vakti form cayini kafaya efkarli efkarli dikerken, bide kisir yiyor.. ne yapacan dünyada türlü türlü insanlar var iste...

şimdi günlük, ben bunu aslında yazmıcaktım buraya ama, alegrianın süper haberini görünce kocaman bi sırıtış falan oldum. yoksa nazar değmesin diye kimseciklere söylemiyorum varya. burda bile hala yalnızlar topicine yazdım az önce. ama madem herkes mutlu, kendimi de ilan edeyim bu vesileyle

kknın yalnız veya bir süredir kırgın mı diyeyim kızları hepimiz aynı dönemde aradığımızı bulduk, tesadüf sanırım. december bacınız da çoook yeni bişilerin başında, şans dileyin dua edin olar mı nikime maşallah yazdım ha, eksik etmeyin.

alegria çok mutlu ol emi, asmin de öle. sırada belinay var görüyorum burdan :) belki var da saklıyo benim yaptığım gibi bilemem :)

Grup terapisinden bu kadar etkilenerek çıkacağımı düşünmüyordum. Kötü bir gün geçiriyorum, içimdeki sıkıntı, boşluk öyle hemen geçecek gibi değil. Umarım haftaya çarşamba hallettiğimi, rahatladığımı da yazarım. O zamana kadar kapatıyorum kendimi herşeye, herkese...

oyyy kuzummmmm yok yok bende henüz hala hazırda bişi yok bebeeem ama bekliyoruz işte bakalım nasip kısmet inşallah maşallah bismillah diyelim
sizzler sırayı saldınız belki bende arkadan gelirim nedersiniz?? sizden takitk alim biraz birazda bakim mutlumusunuz ona göre adımımı atarım şuan kabuğumda dinlenmedeyim ....
BU ARADA HAYIRLI OLSUN CANIM SENİN İÇİNDE SEVİNDİMMMMMMMM

Neyse ben yatıyorum yarın erkenden yola çıkıyoruz evime dönüyorum artıkkk yastığıma kavuşuyorum Bu arada günnüşüm Yarın istanbula dönüyorum fakat muallaktayım.. Ablamla alanyaya tatilemi gitsem? Babamlarla karadeniz turunamı çıksam? yoksa teklif gelen iş görüşmelerini değerlendirip işemi başlasam?? off çok düşünmem lazım çook

HADİ ÖPTÜM HERBİKESCİKLERİİİİ "İSTANBULDAN EVİMDEN YAZMAK ÜZEREE HOŞÇAKALIN"

Bu günü beklemiştim.
Hislerimi bi taraf edip sadece görmeyi istemiştim.
Gördüm.
Üzüldüm ağladım ama hiç pişman değilim.
Çünkü ben bilerek bu yola girdim.
Çünkü bu ilişkiyi bende onun gibi delice istemiştim.
Şimdi beklediğim ve hissettiğim oldu.
Ben böyleyim bilerek canımı yakarım bilerek can yakarım bilerek çıkmaz yola girerim bilerek kendimi çıkmaza sokarım.
Ve işte şimdi yine o durumdayım.
Hatalarımla gidiyorum ilerliyorum.
Ama bunca hata bi doğru getirmeli.
Bu sefer bunu bekliyorum..

hiyaaaaaa

december'ım acccaaaaaip mutlu ettin beni...

sen ne yere bakan yürek yakansın sen varya sen...

canım benim hepimizinki de seyirlik değil ömürlük olsun...

hepimiz aynı zamanda hemen hemen başladık, aynı zamanda mı evlencez acaba :26:

sabah sabah mutluydum zaten daha da mutlu oldum...

canlarım benim, allegriam ile december'ım... mutluluğunuz daim olsun...

hala inanamıyorum yaa bunu nasıl yaptı
nasıl bir insan böyle bir işe kalkışabilir ki ?
aklı mantığı yerinde olsa yapar mıydı
birde herşeyi itiraf etmiş :S
hep bir umut vardı içimde o yapmamıştır belki de diye ama
itiraf etmişler inanabiliyor musun
bir insanın canına kıymak bu kadar mı kolay
ben ona güvenmiştim hemde haddinden fazla güvenmiştim
kaybolduğunu söylediklerinde de inanmak istemedim kötü bişey yapmaz o dedim
hepimiz şoktayız ne desem ne yapsam bilemiyorum
annesi kim bilir ne durumdadır :S
offffff offfffffffffffff
ben bundan sonra nasıl güvenebilirm ki insanlara (

Dualarım kabul oldu.
Hastayım ben günlük. Yarında toparlıyım işlerimi .
Gelmice c.tesi ve p.tesi.
Yatıcam dinlenicem.
Gerekirse rapor alırım.
Onuda görmem günlük.
İkimizede iyi gelir.
Uzak durucam dedim , durdum ama sabah geldi hal hatır sordu.
niye geldin diye kızdı.
Bişi demedim bende,tepkisiz kaldım.
Hep tepkisiz olucam artıkın .
El olmuştuk ya biz.
Bide ben gitsemde tamamen kopsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…