Popüler Konu Sevgili günlük...

gunluk dun baskaban burdaydı ve ılgaz yolunda 1 polısımız sehıt oldu.serefsızler ıcımıze kadar gırdıler.ama kızdıgım terorıslerın gelecegı 1 hafta oncesınden bellıymıs sınyallerını vermısler be adam madem boyle bısey var pusu kurulacagı sıze soylendı senın gelmen bır ınsanın canından dahamı onemlı.ılgaz dagına pusu kurcakları bellıymıs onceden ee sen bılıyorsun maden yolunu degıstır baska yerden gelsın eskortların amasraya yolmu yok ılgazdanmı gecmelerı gerek.sınır oldum sınır.

rabbım aılesıne sabır versın

günlükkkk...şuan moralim sıfır 00000 ......
bi kaç aydır apartmanımıza temizlikçi kadın tutulmuş..ben ve yanımdaki komşum sadece kiracıyız bide ben annmelerle aynı binadayım neyse.. kadın her ay 13 tl alıyor merdiven sildiği için..tek sorun ayın sonunda gelip parasını topluyor bizde eşimle çalıştığımız için malum ayın 10 ancak maaşımızı alıyoruz maaşı aldığımızda borçları falan verip geri kalanı faturalar yiyecek derken yol paramıza gidiyor 2 aydır annem merdiven parasını veriyordu bende ona maaş alınca geri ödüyordum :97: neyse bu aykini verdiğimde dedimki anne yine verirsin ben sana geri öderim dedim..veririm dedim..:93: neyse bu ben dün izinliydim kapıdan uğradı yok vermedim dedi..bendede para yok yol paramız var sadece onuda versem bizim paramız kalmıcak..niye vermedin keşke verseydin dedim...:97: güldü gitti neyse bugün aradı işteyim kadın karşı komşusuya falan gidip söylemiş vermediler diye benim için..annemde kumparası varmış kardeşimin onu açıp vermiş parayı..babam para bırakmayı unutup evden gittiği için..:97: aradı vay efendim niye bizim paramız yokmuş..niye maaşımdan para ayırmamaışım ..yok kumparayı açmış..anne dedim 13 tl muhabbetini yapıyosun olsa zaten bırakırım dedim.. yol paramız vardı onuda kadını vermek istemedim ayın 10 kadar maaş alamicaz dedim..:78: yok kocan kumarmı? oynuyor niye maaş kalmıyor kaç aydır çalışıyosunuz borcunuz bitmedi..kızıyor bide..kocanı ne kadar çok seviyosun..ona tövbe haşa allah gibi tapıyorsun da saydı da saydı.. sinir oldum 4 senelik evliyim kaçarak evlenmek zorunda bıraktılar sözlüydük oysa eşimle mutlu olmamı haz medemiyorlar bişey olsada geri gelse diye annem öyle bakıyor yaa.. insanın annesi 13 tl muhabbetini yaparmı? arayıp niye diyorsun böyle böyle geçen seneki anneler gününde 6 ay görüşmedim kırdılar beni..o zamnda eşim yurtdışına gidecekti gidip kaynananda kalırsın dediler..bize güvenme dediler..ben ne yapayım ya millet annen bişey deme diyor ama kırılmamak mümkün değil..eşime karşıda onurumu zedeliyorlar.. şimdi diyecek 13 tl için annen aradı..bu sinirle git şimdi anneye hediye al mümkünmü yaa..eşim arkadaşından borç aldı maaşa kadar diye şimdi akşam uğrayıp vercem parasını ..bundan sonrada alt komşuma bırakcam 3 aylık temizlikçinin parasını..milletin annelerine imreniyorum ya borçlarına yardım etmek için para gönderenler bile var kızlarına..bizimkilerde eşim 6 ay iş bulamadı kapılarını bile açmadılar..bırak yardımı ne yiyordun kızım demediler..bişey olsa sen kendin istedin.. lanet olsun..kaynanam köye gittim turşu fasulyelerle doldurdu gönderdi beni aç kalmayın dedi..Allahtan eşim öyle bi eş ki beni onlara yine muhtaç etmedi..allahımda etmesin..beni anlayışla karşılamamaları kırıyor..5 aydır çalışıyoruz ama borç ortada ikiside emekli yaptıkları muhabbete bak..ben daha nasıl kızmim..yaaa :93:ilk fısatta taşınıcam hemennnn...:95:

Hey gidi KK..Resmen 4 yılı aşkın süredir buradayım..Hem dertlerime ortak oldun hem mutluluklarıma..Bi sürü yüreği güzel arkadaşım oldu..Resmen benle üzülüp benle sevindiler..Ve yine şaşırmadım herkes bir olup nasıl da paylaştı mutluluğumu Duygulandım be valla
Asminimi çok severim..Az dertleşmedik zamanında..İkimiz de benzer şeyleri yaşadık anmak istemediğimiz eski ilişkilerimizde
December da başlamış yeni bişeylere ve itiraf etmesine vesile olmuşum nası mutlu oldum bilemezsin
Benim de şuan için en büyük korkum nazar..Hiçbirimize nazar değmesin..
Ben aslında daha bi leyla olur daha bi kaptırırdım kendimi ama korkuyorum günlük..
Ya çünkü gerçek olamayacak kadar güzel şu yaşadıklarım..Eski sevgilimin odunluklarından sonra böylesine bi sevgi görmek ürkütüyo beni
Çok çabuk kaptırdı kendini koray..Ailesine anlatmış evlencem bu kızla demiş..Fotomu göstermiş..Tanışmanızı istiyorum dedi
Olmaz dedim tabi daha 1 kere görüştük..Tanışalı çok az oldu..Hevesini kırmak da istemiyorum onun ama acele etmesin
Benim daha yapacağım çok şey var..Onun herşeyi hazır belki evliliğe hazır hissediyo kendini ama ben hiç ama hiç hazır değilim
Onların departmandaki herkese anlatmış..Herkes hayranlıkla dinlemiş..Tadını çıkar,böyle duygular herzaman hissedemez insan demişler hep
21. yüzyılın romeosunu buldum ben Ya resmen benim eski ilişkimde tek taraflı olarak yapıp üzüldüğüm şeyleri o bana yapıo
O arıyo o ilgileniyo o hayal kuruyo o güzel laflar ediyo..Aslında o kadar çok tadını çıkarabileceğim bi ilişki ki..
Ve ben zaten dayanamam böle şeylere hemen iner yelkenler suya..Ama yapamıom
Ama var ya günlük o Gökhan öküzüne gösterdiğim ilginin daha fazlasını ona göstermek,onu daha fazla mutlu etmek çok isterim..
Hak ediyo çünkü..İnşallah hep böyle devam eder hep böyle düşünceli olur..
Buruk bi mutluluk yaşıyom nedense..Böle yaparak bu güzel anları zehir etmek de istemiom aslında
Canım ya Vallahi kıyamam
Öyle işte..Allah hepimizin herkesin gönlüne göre versin

günlük banada bugün kısmet çıktı ama asla oralı olmadım olmam benim gökhanım odunda olsa hep onu severim kimseyi görmez kimseye bakmaz gözüm

Günlüğüm;

küfretcem ama ban yerim diye ...... geçiyorum.

...... anasını satayım bu ayda bizim sıpa gelmedi, haziran ayı için hırs yaptım.
Allahım kabul et duamızı duy sesimizi....

Ayrıca sayın iş arkadaşım buda sana bakma bana öyle nolur.

Günlük çalsın davullar zurnalar klarnetler ve bilumum tüm müzik aletleri
1/20 haziran arasında Allahın izni ile tatile çıkıyorum.. ne mutlu bana ya çok sevinçliyim..
25 günüm kaldı yaaa boşver düğün şafağını falan. :82::82::82:
izne çıkıyım bi ohh diycem inanki beynim ambele oldu işlerle :76::76:

REZİL OLDUM GÜNNÜŞ AHAHAHAH :))))

şirket mailime kopyala yapıstır yaparak okuyordum yazdıklarınızı veeeeee birden göndermişim nasıl olduysaa allahtan firmaya yada müdüre değilde tanıdığım bi kişye gitti..off alahım rezil oldum

arkadasın ismini unuttum ama su canım cıok sıkkın günlük olanı göndermişim aman yarabbim ölim ben

ya şimdi farkettim mailin ekini atmısım bide müdürüme onaylatılıcağını yazmısım altında benim kopyaladığım günlük ..

ayy yerin dibine girim bennnnn :))))

Son düzenleyen: Moderatör:
günnüş tembel ama başarılı bir öğretmenim bunu kabul et.bir de şu malum mevzu bir iki imalı söz dışında yok gibi.sanki ben kafadan sıktım.behey adam insan hiç mi renk vermez? ilginç yani.
keltoş yine yanımdaki kişiyle muhatap olmak suretiyle soğuk savaş açtı ama ek ders yattı bunu bilsin.bugün bir de memurlar net te 600 kontenjan ayrılacağı yazıyodu öyle olursa yandım ben.yandım deyince aklıma geldi acaba benimki hoşlantı mı sinir mi utanç mı ilgi mi? sanırım arkadaşlarımın onu övmesi yüceltti gözümde onu.yoksa tek ortak noktamız bile yok,tek muhabbetimiz bile yok.nasıl hoşlandı benden anlamadım.valla bugünlerde bir cazibe yani bendeki...:)) ya da laf taşıyan kişinin şakası...anlayacağız.
Rabbim beni hayırlısıyla memleketime yakın yere atasın da günnüş ne aşk istiyorum ne sevda ne evlilik.
zaten annemle de limoniyiz.

günnük pazar günü tekrar ise basladim, ilk iki gün sesim cok kötüydü müsteriler beni duymuyordu bile..
ama cok sükür düzeldi, zaten ameliyat olan herkes bir ay sürüyor düzelmesi demislerdi...
ameliyat izim hala cok belli oldugu icin herkesin tuhaf bakislarina ve sorularina mahruz kaliyorum...
ama takmiyorum sagligim yerinde olsunda varsin boynumda bir iz olsun...
neyse cok yorucu gecti dört gün, bugün allahtan calismadim, bugünde calissaydim mahvolurdum..
bu aralar ciddi ciddi evlenmeyi düsünüyorum günnük ama zamani icin hala emin degilim, onun yanindayken cok mutluyum, bazen zaman gecmesin istiyorum...
hayirlisi olsun günnüküm...
hepimizin icin herseyin hayirlisini diliyorum, allah herkesi sevdigine bagislasin ve nazarlardan korusun..

Sevgili günlük,
Allah'tan yalan söylemek bedava yoksa ne olurdu bazılarının hali!!!

günlük ne zaman anne olucam ben çok mu beklicem minik kelebeğimi Rabbim ne olur çok bekletmeden nasip et

Aşk hayatımın b*k gibi olmasının nedeni nazarmış sözde.
İnansam mı bilemedim...
Hayatımdaki her şey askıdaymış, beklemedeymiş. (
Sanki bilmiyorduk!!
İyi ki hatırlattı.

Senden de çok soğudum günlük kardeşim.
Eski havanı çoktan kaybettin.

Come va?
Va mele !

Bu sabah 5.30'da uyanmışım sırf bedenen okuldayım.
Zor duruyordum..

Akşam da tezi tamamladık bitti gitti..Olay o.

Ne anlatayım rutin,ümitsiz ne yapacağını bilmez,aşık,hala kıskanç,geride bırakmaya çalışan bir insandan bir yaşanmışlık işte..

Buanonotte.

gunlukcum,
bugun bisey yapmadim evdeydim
ama dun okuldaydim guzel gecti
arkaslarla yemek yedik gulduk felan
ama canim biseye sikkin
galiba bir arkadasim benden hoslaniyo :26:
insallah sandigim gibi degildir be gunluk
kimseyi uzmek istemiyorum ben

gunlukk bugun bi kahve kesvettim
ilk defa bir nespresso kahvesini bu kadar cok sevdim yaa
resmen kahve icmekten zevk aldim
ethiopyadan gelen kahvelerle yapilmis
o kadar guzel bir tadi varki
kendi kendime guldum ilk defa bi kahveyi bu kadar sevdigim icin
kendi kendime guluncede babam beni basmazmi
beraber gulmekten yikildik
canim babam yaa onu cok ama cook seviyorum
Allah'ima sukurler olsunki bana boyle bir baba verdi

Allahım hıdırellezin hatrına ,yağdırdığın yağmurlar hatrına masum temiz yürekler hatrına dileklerimi kabul eyle
yüzümü güldür elimi hiç bırakma Allahım

Son düzenleme:
İyi geceler günlük...Geldim ama öyle coşkulu falan değil.Dün barıştık biz ama ben daha düzelemedim.Canım sıkkın,yorgunum.Durumumu anlatacak kadar bile enerjim yok.Ne diyim bilmiyorum.Çok yıprandık,yıprattık..Umarım kurduğumuz hayallerden vazgeçmek zorunda kalmayız.Ben onu her şeye rağmen çok seviyorum.

Bu arada okulda bir öğretmen anlamsızca benimle ilgileniyor sanırım.Parmağımda nişan yüzüğüm boynumda harfli kolyem olmasına,laf arasında nişanlı olduğumu söylememe rağmen...Sinir oluyorum.Bugün resmen bana bir şey demesin diye kaçtım ondan.Ama yine saçmasapan muhabbetler açtı.Bu kadar kör bir insan olamaz günlük...Bir an önce yaptığının yanlış olduğunu anlar umarım.Yoksa artık öğretmenler odasına gitmekten vazgeçicem.

Neyse dedim ya canım sıkkın,,Ne yazdığımı bile bilmiyorum.Saçmasapan bir yazı oldu farkındayım.Zaten şu an hayatım saçmasapan...​

günlük artık akşamları bilgisayar başında sadece yarım saat oturuyorum kendimi şartlandırdım buara okadar çok yoruldumki iş güç yoğunluk bazen işyerinde çığlık atıp alıp başımı çıkmak istiyorum neyse cumartesi günü arkadaşıma gidicem değişiklik olur
evde dursam sıkılıyorum dışarı çıksam sıkılıyorum ben çok bunaldım sanırım

hastayım günlük,
iki gün güneş açtı ince giyindik, bugün mayıs bize haddimizi bildirdi sağolsun...
kötü geçen sınavdan geçer not almışım çok mutlu olmam lazım ama bişey hissetmiyorum nedense.
uykum var günlük kaçıyorum artık.
:2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…