Popüler Konu Sevgili günlük...

şu eskiden yaşanan aşklar varya onlardan istiyrum

hani sevdigi insanı öpmeye bile kıyamıyomuş eskiler...!

yok ben yine çok şey istedim galiba

sevigilime bunu söyledim benle dalga geçer oldu...yok öpmicem seni yok elini tutmıcam,,

ben böyle düşünmekten utanmıyrum

böyle geldim böylede gidicem! Nolursa olsun.

bi önceki başlıktaki mesajıma teşekkür yağdıran (gerçekten bu kadarını beklemiyodum) kkdaşlarıma sonsuz teşekkürler.

günlük, bu akşam "o"nlaydım, kafam hala bulanık, kararsızım ama derinsss bacım az önce süper bi mesaj attı bana ve yüreğimi öyle bir ferahlattı ki.

tek bildiğim, bildiğime sevindiğim, insan doğrularından asla vazgeçmemeli. taviz vermemeli, gerekirse aşk için dahi. december bacınızın eşşek şakalarını, patavatsızlıklarını, çocukluklarını kaldıran bile bir insan evladı varsa bu yeryüzünde (inanın şu kısacık zamanda o kadar çam devirdim ki aklınız durur), emin olun sizin de kafanızdaki doğru adam vardır oralarda bi yerlerde. yeter ki doğrulardan taviz vermeyin, hiçbişey için. değmezmiş ya. ama maalesef yaşamadan, düşüp dizi kanatmadan öğrenilmiyo hiçbişey.

çok konuştum sanki çok tecrübeliymiş gibi, alakası yok, affedin Allah herkesin gönlüne göre versin

Günlük günaydın,

adet oldum ölüyorum sancımdan...
Ya millet ne güzel hemen hamile kalıyo, ben ve arkadşlarım neden bu kadar kolay hamile kalamıyoruz?
İlki karambole süpriz oldu 2. neden aylardır pas geçiyo...
Canım sıkılıyo bu işe artık günlük...
Diğer aya hırs yaptım diyorum ama jel testler vs onlarda fos çıkacak yine avcumuı yalayacağım..
Ol dersen olur işte, olsun daaa Allahım (cümlemizin) .....

günlkk dün gelemedim sana

dün sabah 9 tan beri hastanedeydimmm ancak 4.30 da çıktım düşünebiliyor musun?
annemle perişan olduk günlük ya..aptallaştık resmen hastanede.bir uyku bir uyku gözlerimiz kapanıyordu..çok kötü olduk saat 4.30 da işimiz bitti hastaneden çıktık ohh dünya varmış dedik uykumuz açıldı nefes aldığımızı anladık yani...

ordan işe gidemezdim saat 5 te işyerinde olurdum onada değmezdi..
bir güzel falcıya gitttikk
herşeyi bildi günlükk muratın iyi bir insan olduğunu,davet,yemek gibi bişeye davet edicek.kendine daha çk bağlanmanı sağlıcak ,2012 deyer değişikliği olucak mış.
ay inşallah olur gerçekten çok istiyorum ben bunu rabbim büyüksün,duy sesimi,yükseliyim aynı yerimde kalmak istemiyorum kendime güveniyorum,ben niye yardımcı olarak kalımki,onların yaptıklarını yapıyorummm yani.

müşavirimle aram çok iyi maşallah ,ama pek yoğun olduğu için konuşamıcaz,ama büyük ihtimal yarın görüşücez

hakkımda hayırlısı,rabbim büyük,iyisinide kötüsünde o biliyor,biz sadece yaşayarak öğreniyoruz zaman sürecinde

Günlük..
Ah benim kafama diyorum Can sıkıntısıyla aklımı kurcaladım oyalanıcak birşey olmayınca saçma sapan fikirlere daldım gittim çünkü..
2 yıl olucak günlük birlikte ağladığımız güldüğümüz kavga ettiğimiz birbirimizi yediğimiz defalarca bitti dediğimiz ama yinede sımsıkı sarılıp seviyorum dediğimiz 2 yıl bitmek üzere..
Ben aşkımı çok seviyorum Ona aşığım Rabbim bizi hiç ayırmasın
Maşşallah Maşallahhh :)

Son düzenleme:
Günlüğüm uzun zamandır yazamıyodum sana içimde öle bi boşluk varki anlamsız desem değil bi sürü anlamı var tabi sende az çok biliyosun nedenlerini tekrar tekrar yazmıyayım..şu 2 ayı atlatsam biraz rahatlıycam ama nasıl atlatıcam bilmiyorum Allah sabır versin başka bişey diyemiyorum..Böyle olucağı belliydi gerçide benimkide bir umut işte çıkmadık candan umut kesilmezmiş yaa aynen o hesap ama umutlarım bitti işte..Bana bir mucize lazım ama artık mucizelerede inanmıyorum..İnsanın gülüşünün ardında bile bir hüzün olurmu bende oluyo işte malesef..Kendi hayatımı mahvettim günlüğüm daha ne yapayım..Artık oluruna bıraktım herşeyi nasıl olsa kendimi parçalasamda herşey olucağına varıyor

İki gün önce içimden geçenleri yazmıştım buraya.
Nişanlımın iş görüşmesi için okuyanlardan dua rica etmiştim.
Sonra çıktım siteden, şimdi girdim, bir bakayım neler olmuş diye.
Bir baktım, hiç görmediğim, seslerini duymadığım, belki aynı otobüste bile denk gelmediğim, kısaca aynı ortamda hiç bulunmadığım, çok değerli bir çok insan mesajımı beğenmiş, yani benim için dua etmişler.
O kadar mutlu oldum ki, anlatılmaz.
Savaşlar, açlık, felaketler her şey gerçek.
İnsan günü gelince çekip gidiyor bu dünyadan, ölüyor yani.
Ama biliyor musun ne yaşanırsa yaşansın insanlık ölmüyor hiçbir zaman...

İnsanların hepsi kendi kendine aldığı kararları uygulayabilseydi, herkes hedefine ulaşırdı.
Peki o zaman başarı nasıl ölçülürdü?
Başarı bir nevi aldığın kararlara uyabilmekle mi gelir?
Yani iradeli olmak başarı için en önemli kriterlerden biri midir?

Dün oldukça değişik bi gün geçirdim ben.
Oldukça şaşırtıcı garip...
Ama bugüne gelince cezasını çekmesi gerekenler aldılar paylarını.Mutluyum şimdi :)

duygusalım günlük....
çok yakınımızı kaybettik.babamın tarafından kuzeninin oğlunu 29 yaşında bi abiydi beyninde timör vardı hastanedeydi perşembe gecesi saat 2 buçuk'ta bir telefon sesi babamın telefonuydu.korkumdan yataktan çıkamadım o saatte kötü bi haber olduğu kesindi..hasta abimizi kaybettik üstelik 4 yaşında dünyalar tatlısıda bir oğlu vardı
babamlar gece 3 te apar topar hastaneye gittiler.
zaten o gece uyku haram oldu..
annemlerde kadınların yanına gittiler.
bende sabah bi gittim gördüm geldim..
cenazeyi memlekete götürceklerdi yakınları orda diye bi otobüs tutuldu ve babamda dahil halamda dahil tüm yakınlar gittiler karısı çocugu hepsi.perişandılar.
oğlu babama gidiyoruz dede diye dört dönüyordu etrafda.
dedesi sadece ağlıyabildi
çok üzüldüm çok moralim bozuldu.
rabbim mekanını cennet eylesin kenan abi.geçen sene bu dönemlerde bizde kalıyordun..
bugün erzincan'da cuma günü toprağa verildi....allah ailesine sabır versin.
anlıycağın üzere sınav öncesi büyük moral maşallah..
babamda yok orda.
gecelere kadar test çözdüm.alnımın akıyla şu sınava girip çıksam berbart geçen 2 ay...
çok şükür bunada beterin beteri vardır herzaman.rabbim sen neylersen güzel eylersin..bize laf düşmez..
ama bu hayatta kimse kafasına birşey takmasın ben bunu ögrendim..
4 yaşındaki bir çocuğun baba umutları elinden alındı.....
adaletmi bu dünyaoda rabbimden ama insan kaldıramıyorki..

Çok Şükür Dün gece 3.30'da evimdeydim, otobüs maşallah belediye otobüsü gibi heryerde durdu, yok söke yok kuşadası yok izmir.. çişi gelen şöför bey diye seslendiii hey allahım yaa bidahamı metro aslaaaa

Dün Gece ESKİHİSARDA DENİZİN TAM ORTASINDA FERiBOTTA DİLEKLERİMİ YAZDIĞIM KAĞITLARIMI BİR BİR SUYA ATARKEN ÇEVREMDEKİLERİN ŞAŞKIN BAKIŞLARINA ALDIRMADAN DEVAM ETTİM SUYA SALMAYA DİLEKLERİMİ.. BU GÜZEL OLDU İLK KEZ BU SENE DEĞİŞİK HIDIRELLEZ OLDU DENİZ BEN VE HARİKA HAVA.. İNŞALLAH MAŞALLAH BİSMİLLAH AMİN
Bu arada şifayıda kaptım ben, hem boğazlarım şiş hemde grip oldum ellerimde selpaklarla dolaşıyorum,Bodrumun sıcaklığına aldanarak istanbula dönüş yoluda sanırım fazla ince giyinmiş olucamki hem molada hemde feribotta şifayı kaptım malesef.. Aslında feribotta inmicektim rüzgar vardı belliydi ama aniden aklıma geldi ve hıdırellez olduğu için minik minik kağıtlara dilekler yazdım ve denize attım atarkende şifayı kaptım işte Bide Otobüse binince soğuk fantayı lüpletince buyur gel hastalık bekliyorum dedim davetiyemi yolladım, oda sağolsun hemen uğradı bana Sabah uyandım kahvaltıyı zar zor yaptım valizleri boşalttım hooop tekrar yattım ve az önce kalktım bişeyler atıştırdım antibiyotik aldım ve kös kös oturuyorum şuan işte
Neyse ben biraz daha dinlenim yok yok en iyisi duşa girim ben sıcacık suyun altına...

gunluk babamla anlastık aksam bana araba surmesını öğretecek.yupyyyy sonrada gelsın sevgılımden arabacıklarrr​

başınız sağolsun ALLAH sabır versin...içinde ölüm geçen mesajı beğenmek istemedim
burda belirtemek istedim mekanı cennet olsun...

bana neler oluyor günlük hiç anlam veremiyorum kendime hiç hemde.

bütün sevdiklerim yanımda canımı sıkacak hiçbir şey yok çok şükür iş hayatım desen ummadığım kadar güzel gidiyor düşlediğim herşey oluyor cok sukur terfi aldım

ama neden neden ki içimdeki hüzün neden kendimi hep yalnız ve mutsuz hissediyorum bişeyler yarım gidiyormuş gibi oluyor neden hiç bilmiyorum kendimi cok kotu hissediyorum hiç bilmiyorum hep ağlayasım var hep ama kimselere belli etmeden içimde yasıyorum hiç anlamıyorum allahım hayırlara cıkarsın içimi inşallah baska yazacak hiçbrşeyim yok

Pembişim 58 gün kaldı,
58 gün sonra sonsuz mutluluğu yaşamaya başlayacağız inşallah,
bir ömür boyu el ele, iyi günde kötü günde
Çok özledim be günnüş çoook

selam günlük.çok güzel bi gündü gene :)

yedik,içtik,gezdik,alış veriş yaptıkk

babet aldım kendime bizon renginde çok beğendimm bi tane de çok güzel yazlık,farklı bi üst aldım... aşık oldum görür görmezz

akşam da eve geldikk..çiğ köfte yedik acılı acılıı

sonra çay içtik,oturduk şimdi de netteyimmm allah bozmasın neşemiziii...aminnn

birtürlü yatışamadım bugün günlük
hala çok sinirliyim! sen tatil gününde onca yolu proje çalışması yapmak için git, sonra millet 2 adım yerden bi türlü gelemesin! gelince tavır yapsın!
grup çalışması kadar saçma birşey yok! atalarımız boşa dememiş "nerde çokluk orda ..." diye!

üstelik hastayım günlük, burnum tıkalı, göğsüm ağrıyor
tylolu hot'ı katarin'i içip içip kendimden geçiyorum

OFF SİNİRİM YATIŞMIYOR BİR TÜRLÜ!!!

günnüş şu gönül işleri ne garip herkes seni beğenir sen başkasını.herkes onu beğenir o seni.şimdilerde bu kız bize bakmaz edebiyatı yapıyormuş garibim.diğerinin mesleği yüzünden hem bizim kızlar hem de o fena olmuş.ne diyeyim benim tek derdim var memleketime yakın olmak.bu arada ben neymişim diyorum resmen.en enerjisiz,en suratsız halim vurduysa milleti.vay be.ş.çok içerlemiş ona söylemememe ve gitmememe.ama ev mevzuundan sonra ben pek soğudum ondan.sanırım yarın yine çağıracak en iyisi açmamak.hadi ben kaçtım şu melankoniyi tam yaşayım da yarın çok iş var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…