Popüler Konu Sevgili günlük...

Bu dünyada o kadar pis insanlar var ki o kadar yalancı o kadar fahişe ruhlu ve fahişe bedenli insanlar var ki rabbim bizi öylelerinden korusun...
Kısaca şunu söylicem dün ve bugün olanları anlatmıcam bana oyun oynayan insanlar kurduğunuz tuzağa kendiniz düştünüz bizi ayırmaya çalışan oyunlarınız ortaya çıktı hem de siz farkında olmadan kendi elinizle ağzınızla oyunu bozdunuz:)
Sonuç ne mi size söyleyim söylediğiniz yalanların ortaya çıktığının farkında değilsiniz ama ben biz ve bi çok kişi artık kendi kulaklarıyla duydu kendi gözleriyle gördü ve bizi oyunlarınız ayırmaya yetmedi.. Siz düştüğünüz durumdan kurtulmaya bakın

hıdırellezmiş günlük ya..
her nekadar kocik inanmasada..
bende dileğimi kağıda çizdim ve gül dalı dibi bulamadım..
balkonda maydonoz yetiştiriodum.
onun içine ektim..

daha maydonozlarım büyümedi .
inşallah onlar büyümeye benimde en çok istediğim dileğim kabul olur...

napalım önemli olan niyet dimi be günlük..
gül ağacı bulamadım.

Gururum, inadım ve ben.. bu ara üçümüz takılıyoruz ... :118:

günnüş dün gezmedeyim akşam ve yarın da olacağım.azıcık ben de misafir ağırlasam iyi olacak.ya da dizimi kırıp oturup işlerimi yapsam.memleketime gitme,atama okul işleri v.s. ay ne kadar hızlandı hayat.Rabbim sonsuz şükürler olsun verdiğin her şeye.

çok oldu buraya yazmayalı...zaten içimde fırtınalar kopuyor her an her şeyi yaşıyorum
bir de yazdıklarımla yüzleşmek en kötüsü olurdu herhalde...
hayatta olmaz diye bir şey yok,kimin ne olacağı ,hayatın neleri getirip neleri götüreceği
hiç belli olmuyor ,büyük konuşmayı zaten sevmezdim şimdi daha da temkinliyim.
sen ...hayatıma gireli 6 yıl oldu birlikteydik çok badereler atlattık çok şeye göğüs gerdik
şimdi ne oldu...yorgunluk,yılmışlık,sinir harpleri...
geçen sene bugün ;7 mayıs cumaya denk geliyordu...günlerce düşündüm ne yapsam ne yapsam
ee ne de olsa evli olarak ilk doğum günündü...
her zamanki gibi hediye felan almadım biliyordum sana en büyük hediye yemek olacaktı hiç doymak bilmediğin için,
ben de en sevdiğin yemekleri yaptım,ızgara köfte,patates püresi boll kaşarlı ve tereyağlı,salata...
18:15 gibi gelecektin eve neyse yaptım her şeyi...hazırlandım ,makyaj ,saçlar her şey çok güzeldi,
tam senin sevdiğin şekilde...
yemek sonrası o mis gibi bahar akşamı doğum günü pastamızı yerken bir yandan açık hava konserini izledik...
bugünn !!!yanında değilim işte ,hak ettiğimiz şeyi yaşıyoruz belki ,
böyle mi olacaktı? dediğini duyar gibiyim,evet böyle olacaktı demekki sen istediğin müddetçe de böyle olacak.

Günlükkk
Daha iki gün önce kafamı karıştırdığım için kızıyordum kendimeee
Oysa şimdi keşke gerçekten karışsa hayatımdan sonsuza dek defetsem diyorum.Çok kızgınım Çok Konuşmak istemiyorum yüzünü görmek istemiyorum hatta hayatımda adının dahi geçmesini istemiyorum artık Bitmeli mi İşte bu soruya bi kerecik olsun net cevap veremedim.Cevap veremiyorum günlük kahrolası kalbim engel oluyor tutuyor beni

canim cok sıkılıyo gunluk
oyun oynamaktan biktim, muzik dinlemekten biktim, ne yapsam? :44:
annemler, halamlar, herkes piknikteler sabah ugradim ama geri eve geldim canim cikmak istemiyo havada cok guzel aslinda ama evde kimse yok tadini cikarmak lazim
arkadasim aradi bana gel dedi ama hic cikasim yokk
haftayada okul yok ne yapacaksam :44: :44:
bu arada annem araba aldii ana kiz gezeriz artikk :82:
haa buldum ben en iyisi haftaya kod a yazilimde bir an once su ehliyeti alimmmmmmmm !!
pazartesi carsiya gidecektim zaten, ordanda ehliyet kursuna giderim unutmazsam tabi
neyse ben dizi izleyim bari
farkindayim gunluk sana her geldigimde havadan sudan sacma seyler yaziyorum ama napiim sıkıliyorum isteeeeeeee

offf.........
ben napıcam bununla ALLAH'ım bi çıkar yol göster
sabretcek dayancak gücüm kalmadı

kendimde değilim gülerken eglenirken ile onu düşünüyrum..içimde hep bi burukluk

ben böyle değildim ya..keşke hiç sevmeseydim..keşke hiç tanımasaydım SENİ!

Günlük ben teyze oluyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa

Canimin Ici arkadasim bana bu haberi verdiginde icimin nasil isindigini bu habere ne kadar sevindigimi anlatamam...Heyecanliyim yaaaaaa vallaaaaaaa

RAbbim hayirlisiyla saglikla kucaklarina almayi nasip etsin insallah...

Dün bu haber aldiktan sonra yüzümden gülümseme eksik olmadi bugün okuldan sonra hemen carsiya gectim ve bir sürü cicisler aldim yegenime cinsiyeti belli degil henüz ama olsun tam belli olsun helle ben neler alicam yegenime...

Rabbim isteyen her cifte hayirli evlatlar nasip etsin. Evlat hasretiyle yanmamnin ne demek oldugunu bilirim abiminle yani amca ogluyla yengem ne gözyaslari döktüler ölümden döndüler ama simdi tam 9 yil sonra uc minik kelebekleri kucaklarinda...rabbim her isteyene nasip etsin bu güzel duyguyu...

Babamda tuturmus ben 50 yasima girmeden dede olmak istiyorum diye cok pis bir dede olma potensiyeli var adamda miniklerle nasil ilgileniyor bir bilsen..neyse ben hep bana bakma ogluna söyle diyorum...

RAbbim herseyden önce hayirli bir es nasip etsin torunu sonra düsünüyoruz baba haha

Son düzenleme:
BEYNİMİN İÇİNDE TRAMPETLER ÇALIYORLAR SANKİ, SELPAKLARSA PAKET PAKET YANIMDA TAŞIYORUM VE BU HAVADA ATEŞİM VAR ÜŞÜYORUMM OFFF BEN BU GRİBİN
BU SAYDIKLARIM GİTSİN SADECE GRİBİN ESERİ OLAN SES TONUM KALSIN BöYLE DAHA HOŞUMA GİTTİ SESİM AMA ŞU KEÇİ DENEN GRİP DÜŞSÜN YAKAMDAN YAAA VALLA KALDIRAMIYORUM

Bugün bu halle ablamın ısrarları sonucu çalıştığı dershaneye bakırköye gittim, 12'de evden çıktım 3.30'da evdeydim ... öğretmen arkadaşlarıyla tanıştırdı beni ve ben sanırım bir grafiker hocasına aşık oldum demeyelimde nebilim işte bir garip oldu içim 3 sene aradan sonra ilk kez merhabalaşırken tokalaşırken bişi oldu bi kıpır kıpır oldum ve bu hasta halimle inat ettim dershanede durdum
ve ben neyaptım biliyormusun? muhasebe kursuna gidip milli eğitimden onaylı sertifikalarım olduğu halde eniştemin derslerinede misafir öğrenci olarak katılmak istedim, dedimki bilgilerimi tazelim ve unuttuğum formülleri tekrarlim eğer kabul ederseniz misafir öğrenci olmak istiyorum dedim seve seve dediler maksat erdemi görmek (grafiker hocasını:26:) neyse kendi kendime gelin güveymi oluyorum bilinmez ama harbiden tatlıydı çocuk yaa heleki bi bakışı varki bi sohbet ettikkkii ayy neyse yaaa Ben hastaydım dimi gidimde yatim selpaklarımla beraber

Havalar süper bahar geldi aşk da gelio kısmetse 10 gün sora askerlik nihayet bitio yavastan yavastan nişan hazırlıkları başlar bizde de sanırım aileler tanışır fln ramazan gelmeden nişan yapmış oluruz diye düşünüoruz ama herşeyin hayırlısı kısmet tabiki de

o zaman ne diyorum atarsa şafak ne ATLET ne DON sadece 10 :90::90::92::92::81::103::124::123::119::118:

Son düzenleme:
Biz sevgili olduk kiiii
Allahım o kadar güzel bi gün geçirdim ki günlük..Ve inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi şuan hemen uyumak istiyorum
Ama oldu artık..El ele yürüdük biz Ben bu adamla mutlu olcam günlük
O beni mutlu edecek..Buna gönülden inanıyorum
Ve ben de onu çok mutlu etmek istiyorum..Allah yolumuzu açık etsin ne diyeyim

başka bir hayat karşıdan baktım çok yakından

ama bakarken günah işlediğimi hissetdim

gözlerimle günah işlediğimi hissetdim

dur dedim kendime ama duramadım

şuan canım yanıyor ne olduğunu hissediyorum tahmin edebiliyorum çünkü

ama istiyorum ki bir tek benim canım yansın yansın kül olsun ama kimseyi yakmasın

bazen sadece sevmek gerek bakmadan dokunmadan sarılmadan kokusunu içine çekmeden sadece sevmek . . .

Son düzenleme:
Ne çok başını ağrıtır oldum günlük..
Yalvardı bitirme dedi.. Bitirme bizi.. Sözler verdi bana istersen adımla hitap et ben sensiz yapamam herşeyi düzelticem dedi.. Herşey bambaşka olucak son bi şans ver bana dedi.. Bu son şansım olsun yürütemezsem sesni mutlu edemezsem söz ben bitiricem ama böyle bırakma beni tut elimi dedi..Ağladı.. Tuttum elini..Yarın geliyor yanıma...

günlük...
saç düzleştirici ve maşa alacağım.
günlerdir araştırmaktn sıyırıcam artık
ha bir de üstüne saç şekillendiriciler de çıktı
onu da ayrı araştırdım kafamın içinde markalar dönüyo artık
kafayı mı yiyorum ki acep :26:

günlük,
tüm gün evde olmak yaradı bana, elhamdülillah sağlığım düne göre çok çok iyi,
ve bugün aldığım bir haber de keyfimi yerine getirdi
ayrıca cuma günü yaşadıklarımdan ötürü kendimi affettim.
bundan sonra neye izin vereceğim neye vermeyeceğim kafamda gayet açık ve net.
bu benim hayatım ve başkalarının kontrol etmesine müsade etmiyorum artık.

Allahım bugünüme, halime binlerce şükürler olsun...bizi kimseye muhtaç etmesin.

Şükredilecek o kadar çok şey varki..

Çok Şükür Rabbim, çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…