Popüler Konu Sevgili günlük...

ömür bitiyor değilmi günlük tatilmi bitmicekti aslı ne sandınbitti işte pazartesi iiş başıama kendımı dinledim diinlendım başbaşa kaldım kendimle iyi geldi bana hemde çok herkese tavsiye edıyorum herkesten uzak olup kendisiyle kalıp düşünmeli insan ara arahatalar yanlışlar hepsi gözönündeetek bildiğim gerçek ise aşkhayatıma can veren o güzel insansen hep benle kal ömür boyuyaşama sevincim tutunduğum tek dalım:123:allahım sen bizi ve tüm sevenleri koru ayırma hiç onları:98:

bgn çok kötü bişi yaptım be günlük..
puuff kendimce kötü.
düşündükçe utanıyorum..
markete gittim bi iki bişi alıcaktım...
bebek bezlerinin olduğu reyonda görevli bi kız vardı..
bilmem ne marka bebek bezi alana emzirme yastığı hediye ediyolarmış.
merak edip buda neymiş die o küçük yastıklara bakıodum..
o görevli kız ''ama onlar bebek sahibi olanlar için''demezmi...
ooff çok kötü oldum kızın yüzüne bakamadım ama kıza ''benimde bebeğim var'' dedim..
yok oysaki
çokmu acınası bi durumdayım be günlük..
neden kendimi bu hallere düşürüyorum...
o kıza söylediğim yalan ,benim en zayıf anımdı..
ve kızın ''ha öylemi'' deyip ürünü bana anlatmasından nasıl büyük bi acı duyduğumu sana nasıl tarif edeyim be günlük...

kıs yat artık saat kaç oldu yarın komşuanneme kahvaltıya gidicem uykumu alıyım günü özetliyim yatıyım
sabah 2 saat hazırlanmamdan sonra evden çıktık
neyse gittik rüyamı bolbol öptüm sevdim ordan sefaköye geçtik anam yarabbi nasıl kalabalık
armoniye girdik anne dedim hemen çıkalım boğuluyorum okadar kalabalıkta
Gezdik dolaştık ordan arçeliğe geçtik komşuanneme tost makinası aldık
Saat 9 buçukta ancak girebildik eve bugünde böyle güzel geçti
yarın yeni maceralarımla burdayım

yanaklarımda gözyaşlarımı silen ellerin eksik... ben eksiğim... her şey eksik. seni çok özledim.

Heycandan uyuyamıyorum günlük
Mobilyalarımızı aldık, mutfağıma aşık oldum desem yeridir
Yatak odamız, koltuk, tv ünitemiz hep istediğimiz gibi oldu şükürler olsun Allahıma
Malum hayatımın anlamı istanbulda ben yurtdışında, o olmadan zor be günnüş, keşke beraber bakabilsek alsak, ama kader napalım. Teknoloji sağolsun dimi
Yalnız eksiklerimiz daha çok, oda aşkım buraya geldikten sonra hallederiz inşallah.
Büyükleri alındı ya, küçükleride olur nasip kısmetse.

Son 56 gün

Evleniyorum galiba

Vee.. Canım annem benim, seni çok ama çook seviyorum, iyi ki beni doğurdun, iyi ki senin kızınım, iyi ki benim annemsin Birtanem benim herşeyimsin
Biricik annemin, tatlı kayınvalidemin, tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutlarım

Anneler Günü Kutlu ve Mutlu Olsun İnşallahhh...

:92::92::92:

Bütün annelerin anneler günü kutlu olsun..
Allah onlara uzun ömür ve değerlerini bilmeyen evlatlara akıl fikir ihsan etsin...amin

heyytt be, bitiriyoruz sonunda askerliği sadece 8 gün kaldı be şaka gibi :89:
sanki o hep benden uzaktaymış gibi, ben hiç onla sevgili olmamışım gibi oldu bu ayrılık bana.. sanki bizim öncemiz yokmuş, biz beraber hiç yemek yememişiz,biz hiç bakışmamışız, hiç buluşmamışız gibi, sanal bir aşk yaşıyormuşuz gibi hissettim.. Ama o benim sevgilim ya !!
Hemde günlerimi, dünlerimi 7*24 yaşadığımmm , dipdibe senelerimi geçirdiğim sevgilim ve yeniden geliyor iştee :89: Gir artık kızım bu moda girrr , inan buna artıkk geliyo o :97:
E tabi bende hazırlıklar başladı, cilt bakımı yapıorumm ,yarın çıkarttığım kaynaklarımı tekrardan taktırıcamm , yeni yeni parfümler aldımmm, en apartmanından toppuklu papilerr , kıyafetler falnn kız milleti işte herşeye bir anlam yüklemeye bayılırız, "devlet meselesi" yapmaya
ama napimmm O havaalanında karşılaşma sahnesi rüya gibi olmalı çünküüüüü :97: Film gibi olmalı.. X-raydan geçer geçmez karşısında bni bulmalı .bu sefer sadece benide bulucakkk , çünkü kimseye haber vermedi o gün geleceğini Giderken cümbür cemaat uğurlamıştık, doğru dürüst bi bşy anlamamıştım, birden uçmuştu kuşum ellerimden, bu sefer onu kimse alamaz kollarımdannn üff amma uzattım he
neyse ben bi çıkıyimmm, daha teyzeme anneler günü hediyesi alıcam da edicemde

Buongiorno !
Gece 3 olmuştu ama hala ayaktaydım.Sokakta kavga çıktı.Döert ekip geldi bir çılgını arabaya bindiremediler.Öğrenci olsa saçından sürüklemişlerdi oysa ki.
Ve Nihayet Mayıs.:97:Nihayet güneşli bir hava görebildik.Şükürler olsun.
Arrivederci.

günnüş yeni gezmeden geldim yine gitcem.arkadaşımla uzaklaştığımızı farkettim.bir de dünün aksine bugün durgunum.mayıs karı ve okuldaki mevzuu böyle gergin yaptı sanırım.hadi ben kaçayım öperim seni yapcak dolu işim var.

günlük yazacak çok şey var ama ben bugün duygularımı dökücem sanırım..çünkü bugün anneler günü ve bugün benim için bi tarafım boş...annem çok şükür hayatta...malum en son tartışmamızı yazmıştım yine eşimle ilgili alakasız şeyler söyleyip beni deli etmişti..:95: söyledikleri valla doğru olsa hiç üzülmem am öyle saçma yorumlar yapıp beni üzüyorki..anlayamıyoum... hep bi söz vr anne olunca anlarsın düşünüyorum kendini onun yerine koyuorum ama asla yaptığını yapmam diyorum..neden beni anlamakta üzmekte bu kadar ısrarlı hala doğdum doğalı anlamış değilim...ben herşeye rağmen bugün onu aradım ..kutladım ama o tek kelime tek cevap sağol iyiyim bu kadar... insan biraz sıcaklı gösterir sonuçta çocuk değilim 25 yaşıma geldim..beni hep kırdı bu zamana kadar..bir kere başımı okşamış değil..off günlük..susayım yoksa yine döküp saçacağım içimdeki yaraları..:93: ben bugün en çok 2004te kaybettiğim beni büyüten annannemi aradım çünkü restaurantta çalışıyorum ve herkes bugün annesiyleydi kimide yaşlı teyzelerdi..gözüm annanemi aradı..nur içinde yatsın.. o benim canımdı..hiç beni kırmaz bi dediğimi iki etmezdi..üstelik beni 2 aylıkken alıp köyde büyütmüş..pis bezlerime kadar elinde yıkamış bi kadındı.. canımın içi hayatımın anlamı o..ölünce sevenler buluşurmu bilmem ama ben ona ahirette kavuşmak çok isterim.. melek gibi bir kalbi vardı..sinirlendirsem bile bana kızmaz anneme babama şikayet etmezdi..o saçlarımı tarar okula gönderir ve okuldan alırdı..daha annem bi kere bile saçımı acıtmadan bunu yapmış değil.o ya iterdi yada saçımı acıtırdı..doyamadım ben annanneme..geçirdiği beyin felcinden sonrada kaybettik..oysa yaşasa ona şimdi ben bakacaktım en büyük isteğimdi..emeğinin karşılığında hiç bişey yapamadım.. ençokta bu canımı acıtıyor..annannemi düşündükçe annem nasıl onun kızı diyesim geliyor..çok farklılardı çünkü..kızını koluna takıp arkadaş gibi dertlerini dinleyen,her zaman yanlarında olan seçimleriyle evlatlarını yargılamayan annelere hep imreniyor ve onları tebrik ediyorum..benimde hatalarım oldu ama ne olursa olsun bir anne evladını üzmemeli üstelik hiç alakasız yere..annem evlendim eşimle çok şükür mutluyum bana tel diyorki sen eşine ne kadar tapıyorsun..halbuki bununla mutlu olmalı..çünkü bir sorunum yok..anlam veremiyorum yaa..sırf onların istediği zengin biri değil diye buda söylenmezki ..:84: buda benim kaderim sanırım..ne yapayım..ALLAH yardımcım olsun...sadece bugün anne olduğumda bana anlamlı gelecek..ama şu bir gerçek annannemin sevgisini hiç kimse bana veremedi veremeyecek..hep yeri kalbimde kalacak.. canım annannem keşke yakınımda olsanda mezarını güllerle donatsam...keşke beni bırakmasaydın..ama inş bende sana kavuşurum..inş cennette peygamberimizin sancağı altında toplanmak nasip olur..bütün temiz kalbli annelerin ellerinde öpüyorummm...

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN BU KUTSAL GÖREVİ BU GÜZEL DUYGUYU ALLAHIM EVLAT HASRETİ ÇEKENLEREDE NASİB ETSİN...İNŞ BİZDE LAYIKIYLA ANNE OLURUZ...HAYIRLI GÜNLER...

sen hiç yalnız kalmadın mı kalabalığın içinde
derman aramadın mı şişelerin dibinde
sözler sahteymiş çek kendini adım adım ...

işte aynen böyle kendimi çekmekten korkuyorum hayattan...
artık yalnızlık korkutuyor beni ; kendi kendime yetemiyorum... tek başıma bir yerden dönmekten korkuyorum ama inatlaşıyorum yine de vazgeçmiyorum... geçen gece tecavüze uğramaya çok yaklaşmış hissettim kendimi... gece 11de gittiğim konserden taksiyle evime dönmeye çalışırken... kapılar kitli ; bilmediğim yollar :18: inanılmaz bir korkuydu yaşadığım allaha çok şükür hiçbirşey olmadı ama ihtimali bile korkunçtu... niye yanımda biri yoktu ?
ya da keyifle izlediğim bir filmden çıkıp eve giderken yolda da kimseler yoksa o filmin tüm güzelliği yitiyor o an... gerçekten yalnızım ve direniyorum buna... eve mi kapatayım kendimi bu da yapamayacağım birşey evde duramam ben ; gezmeliyim... ama kimle ?
bu taksi olayını sadece sen biliyorsun çünkü o kadar da güçlüyüm ki anlatamam kimseye; üstelik de benimle konsere gelmeyen güya burdaki en yakın arkadaşlarıma bile... üstelik en sevdiğim grup olduğunu bildikleri halde ve de konserin haberini veren onlar olduğu halde... kırılıyor muyum ; kızıyor muyum bilmiyorum ama uzaklaşıyorum ben herkesten... huysuz ihtiyarlar gibi oldum sanki... ama çok şey istemiyorum ki... bir filmi izlemek istiyorum ya da çok sevdiğim bir grubun konserine gitmek... ama bana eşlik etmek isteyen yok... çok mu kötüyüm ben anlamıyorum yaa...

ya da nasıl olsa kendim de giderim imajım sarsılmaz durumda mı ? sürekli yanında birilerine ihtiyaç duyan biri gibi mi görünmeliyim yoksa ; 30 yaşımda nasıl davranmam gerektiğimi artık bilemeyen biri oldum...

yalnızlığımın suratıma tokat gibi çarptığı günlerin gecelerinde eski sevgilimi rüyamdan görmekten de bıktım artık... onu sevmiyorum artık ; sevgilisi de var biliyorum ; onu istemiyorum ama onu suçlamaktan da vazgeçemiyorum... herşeyimi götürdü çünkü giderken ve ben yeniden ekleyemiyorum hayatıma yitirdiğim umutlarımı; duygularımı ; neşemi... yapamadım işte...

off yeter tamam... gidip yemek yapayım annem gelmeden de bir işe yarasın pazar günü evde oturuşum...

21 yaşında ve hayattan soğumuş bi insan.

Son düzenleme:
Yeşil bir saksıdaki kırmızı sardunya tahmin edilenden çok daha fazla mutluluk verebilir insana...
Anne eliyle yapılmış bir pasta ya da...
Ya da teyze olduğunuz için sizinde anne sayılmanız ve miniğin yanağınıza bir öpücük kondurması
Sabah camı açtığımızda karşıdaki ağaçta cıvıldaşan kuşların sesleri, baharın mis gibi kokusu....
Gizlice yardım ettiğiniz birinin Size pırıltılı gözlerle bakışı bazen çok çok ama çok mutlu edebiliyor Sizi...

4 ay önce taşındığımız bu evi, bu küçücük bahçeyi, bu sokağı öyle çok sevdim ki...
İçim açılıyor evimize girince..
Fakat bir yandan evlilik lafları dolaşıyor hayatımda...
"Bizim" evimizin hayali...
Herkes dillendiriyor olası tören seçeneklerini...
Annem başını eğip gülümsüyor...
Kızıyla yaşayan ve kızı dün gece evlenen komşu teyzemizin iç çekerek ağlayışı geliyor gözümün önüne.. Hiç bir şey diyemiyorum boğazımdaki yumruktan dolayı
Yaşadığım yeri seviyorum yaşamak hayali olan yeri istiyorum.
Olacaklarla baş etmektense, direnmemeyi öğreniyorum işte...
O' na teslim olmayı....

Günlük

çok hoş bir kaçamak yaptık haftasonu. çok iyi geldi.. dinlendik.. beslendik..
keşke daha çok kaçamaklar yapabilsek...

bugün daha iyiyim günlük can

daha mutluyum

biliyorum vicdanım rahat

kafamı yastığa koyduğum vakit vicdanım bana bağırmıyor

Allahım elimi hiç bırakma olur mu hiç senin adaletine sığınarak nefes alabiliyorum ancak

gunluk bugun en iyi arkadasima gittim
o kadar ozlemisizki birbirimizi
onun gibi arkadasim oldugu icin cok sansliyim gercekten !
Allaha sukur simdiye kadar hic tartismadik, hic bozulmadik hic kusmedik birbirimize
ustelik birbirimizi dogustan beri taniyoruz yani o benden 27 gun buyuk ama dogdugumda hastaneye ziyarete geldiler annesi ile o gunden beri hic ayrilmiyoruz
orta okulda ve kolejde mudur bize ayrilmaz iki derdi
gercektende hic ayrilmazdik, butun gun okulda beraberdik eve gelir gelmezde telefonla konusuyoduk yatana kadar saatlerce konusacak neyimiz vardi hic hatirlamiyorum
ama lise ayirdi bizi, ayri bolumler secmistik
ve o lise sonu okulu birakti sevmezdi okulu bense devam ettim
cok iyi geldi onunla olmak, deli gibi gulduk, dertlestik...
ikimizinde birbirimize diyecek o kadar seyimiz vardiki

Arkadasimdan sonra bahceye gittim orda aksam yemegi yedik ailece
sonra babam ve kardeslerimle basketball oynadik
eskiden basketball club une gidiyodum cok iyi oynuyodum ama simdi cok kotu oynuyorumm
yinede en sevdigim sport
spor demisken yarin nihayet geri spora basliyorum iki hafta gidemedim sinavlar vardi yogundum
ama yarin kimse tutamaz beniii

Bugun Turkiye'de anneler gunuymus
burda bu ayin sonunda galiba
Butun annelerin gununu kutluyorum (boyle gunlere ne kadar karsi olsamda !)

Gece gece sinirim oynadı..
Öf bir de bu hafta tez haftası neyse.Bitsin artık.
İyi geceler.:122:

O değil de bir uyku ifadesi olaydı.

Adımı söylemezdin bana seslenirken
Aşk derdin, aşkım derdin
Her aşk dediğinde
Beni kendinde daha da aşık ederdin
Buluştuğumuz anları hatırlıyorum
Güller açardı gönlümde sen gelirken
Üç-beş saat bile ayrılsak
Yapraklarım dökülürdü sen giderken

Sadece sende saklı kalmak istiyorum ben.Evet sadece sende..Kabuslar olmasın hayatımda, ya da uğraşmayayım artık farklı yüzlerle.Yoruldum.İnan ki yoruldum , seni göremediğim yerlerde...

Tamam bir okyanussa aşk, bir çay kaşığını dolduracak kadar suya sahip oldum.Bilmiyorum, sebebi sensin sanırım bunun, inan ki konuşamıyorum artık, sustum.Ben ne miydim?Tanımak istemediğin, buydum.Güvenme zaten, boşver artık yoruldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…