Popüler Konu Sevgili günlük...

Oooof be günlük :26:
5 haftadir kocacigimin vize haberini bekliyorum :95:
ama hala gelmedi haber, 26 mayistan once haber gelmesi lazim.. :105:
gercekten depresyona girmeye basladim ya..
Evi dayadim dösedim, sadece kocacigimin buraya gelmesini bekliyorum..
Bir evde yanliz yasamak cok zor, kocacigim baska ulkede ben baska ulkede..
3 senedir boyle ugrastik, git gel git gel.. askerlik yapti 15 ay onuda atlattik..:98:
ama bu vize haberi beklemek okadar zorki, bu 3 seneden daha zor vallaha

Bukadar beklemekten sonra insallah yakinda pozitif haber gelir ve kocacigim vizesini alir..
Birde vizeyi vermezlerse? :26: onu dusunmim simdi, yoksa tam kafayi yerim..

Hakkimizda hayirlisi.. insallah kocacigimi yakinda kollarima alabilirim..

aman be şekerim.
bugün yine full dışarda olucam oysaki ne güzel olurdu otursam şöyle güzelce
haftasonum harikaydı kına alışverişmiz bittti bi daha öyle derdimiz olmayacak kınalarımızda istediğimiz gibi olacak kırmızı özel kutularda dağıtılacak
çok şükür Rabbime herşey aklımızdaki gibi oluyor.
evimiz ile ilgili tüm detaylar işte bitiyor mobilyalarımız bitti sayılır 1-2 eksik kaldı..
önümüzdeki haftayı 15 mayısı iple çekiyorum.. çeyizlerim gidecek

Anneler günü gelmiş neyime ...

Anlamamaya çalışan bir eş ve yeterince sıkıntılı bir yaşam ....

Daha gelme üstüme kaldıramıyorum cilvelerini hayat...

en samimi arkadaşımın kızı doğmuşum seviniyorum, rabbim onlara bağışlasın inş canlarını...

ama kendimi düşününce üzülüyorum 1 ay sonra bende meleklerimle birlikte olabilridim....

belki çok erken ama benden bu kadar, pppppeeeeeeessssssss...

Son düzenleme:
ınsanlar neden bu kadar bencil be gunluk sıgortaları gonderıyorum bır hevesle gelıyor bırsey soyluyor butun hevesım gıdıyor.iceride kadınlarla konusmasını bılıyor ancak.aksama kadar calısmam artık gitti heves.

günlük çok sıkılıyorumm

pozitif enerjim yok bugün..

Işler var sınavlarım var ne olucak böyle bilmiyorumm

şimdi evde olsaydım kahvaltımı yapıp yukarı çıkıp ders çalışsaydım bir dersim bitmiş olsaydı kötü mü olurdu ya

şu finalleri vermeliiyim günlük..rabbim büyük bana yardım edicek biliyorum..

Malimüşavire gelince hastalanmış,görüşemedik ne olucağı belli değil,anlamadım yane belirsizlikkk off,segili miyiz arkadaş mıyız anlamadımm..

2 gündür günde 3 kere sabah öğle akşam soru sorulur "GELİYORMUSUN" Bende bıkmadan usanmadan cevap verdim "GELMİYORUM" ve son kez az önce yine Şu Soru "SEN ŞİMDİ BİZİMLE GELMİYORMUSUN?" Ben Kesin Ve Net Cevabımla "CIXX GELMİYORUM" ve babam otobüs şirketini arar benim bileti iptal eder Çarşamba akşamı annem babam halam ve eniştem Karadeniz Turuna Çıkıyorlar 10 günlüğüne, benmi ben tabikide evimdeyim 10 gün kendimle başbaşayım ehh tabi arada ablamla evcilik oynarız bir akşam ben onlarda bir akşam onlar bende
Aslına bakarsan babam biraz kırıldı ama gitmek istemiyorum ilk kez, sanırım hem yorgun olduğum için hem hasta olduğum için hemde biraz KENDİMLE BAŞBAŞA KALMAK İSTEDİĞİ İÇİN.. Babamda alıştı her dakika her saniye onunla olmama bodrumda hep kol kolaydık annemin evde dinlendiği anlarda bile ben babamı hiç yalnız bırakmamıştım benim koca çınarımda alıştı tabi kızıyla gezmeye ama ben alırım koca çınarımın gönlünü bi şekilde
Yarın Onların Valizini yaparım çarşamba akşamıda saat 6 otobüsüyle yolcu ederim onları ve bende evimde biraz kendimle başbaşa kalırım biraz kendimle yüzleşirim eminim iyi gelicek bu yalnızlık bana.. Hem yaz temizliği yaparım bizimkiler gelene kadar mutfak ve banyonun duvarları silincek (taşlar yani) perdeler danteller yıkanıcak camlar silincek ee birazda evin modelini değiştirdimmi işte tamamdır
Neyse ben gidimde tontişime ve koca çınarıma çay demlim

günlük bugün sabah uyuyakalmışım
neyse kallktım koştura koştura hazırlandım tam vaktinde evde çıktım
otobbüsü koştur koştur yakaladım ve şansıma da boştu
tam otobüse bindim beni bir regl sancısı tuttu mu
kaç gündür gelmedi zaten onunla uğraşırken korkutuğum başıma geldi
ama nasıl bir ağrı günlük sanırsın canımı alıyorlar
baktım dayanamıcam indim 3 durak sonra otobüsten
babamı aradım adamı da sabahın köründe çağırdım ddrağın oraya geldi bizim arabayla
o geldi benim ağrım geçti ama dedim ne olur ne olmaz ben gideyim yatayım
geldim yattım hala tık yok okula da gitmedim içime ha böe oturddu haa
bugün de böyle geerse yarın naparım benn
allahım bana yardım ettt

Son düzenleme:
Günlük şu anda ellerim titriyor... Bugün hem iyi hem de kötü bir haber verdim çevremdekilere. İnşaallah bugün verdiğim karar hakkımda hayırlı olur. Şu an dertleşmeye, motive olmaya o kadar ihtiyacım var ki... Eşim de geç gelecek bugün, gelince başını ağrıtırım artık. Gerçi bu karara o benden daha da çok sevindi ama... Aması var işte... Bir müddet zorlanacağız, fedakarlık yapacağız. Eşimden yana zerre kadar şüphem yok ama ben dayanabilir miyim bilmiyorum. Allah'ım girdiğimiz bu yolda alnımızın akı ile yürümeyi nasip et ya Rabbim...

Son düzenleme:
günlük öle sıkılıyorumkiii

rabbim hayra çıkarsın ya

şöyle oturup hıçkıra hıçkıra ağlıyasım var,ağlasam öyle rahatlıcam ki

offf içim şişti yemin ederim herşeyden nefet eder,bıkar oldum ya

ne yapıcam ben böyle

günnüş tam her şey yoluna girdi futbol muhabbetleri başladı derken bir iş arkadaşı öyle bir şaka yaptı ki herkes şaşkınlıktan dilini yutacaktı.ondan başka herkes belli ederken bir o belli etmiyor pes.ama dillere destan olduk o ayrı.yarın ne yapacağım bilmem.şu izni koparsam da bir memleket yapsam tatilleri birleştirsem.bu arada m. ve ş.yi çağırmayacağım yapacak çok iş var.onları ileri sürerim.kazığını unutmayacağım m. sanırım bunlar beni kıskandı günnüş.ben hiçbir çaba sarfetmeden onların istediğine sahip oldum diye.neyse kaçayım ben.namaz,yemek,işler bekler.

günlükkkkkkkkkk yarın izinliyim.. inş havada güzel olursa eşimle ev bakacağım pendikten....annemle aynı binada oturmak zaten saçmalıktı.. dırdırlarından başımızı şişirdiler..hep köstek oldukları içinn...:78: en iyisi uzak oturmak , arada özlem olması içinde şart zaten...bakalım inş yarın bol bol dinlenicem.tabi önce çamaşırları yıkar asarım..hastalığım çamaşır zaten..stresimi alıyor resmen.. sonra bir süpürge bir toz alır..aşkıma güzel bir kahvaltı hazırlarım sonra doğru sonuncu aşımı yaptırmaya..sağlık ocağına..bebekten önce yaptırayımda..bebişim olunca bu sene, aklım kalmasın.. sonra tabana kuvvet ev bakmaya...inş içime sinen bişey bulurum...:89:

çok güzel bi pazar günü geçirdim günlük
hemen hemen her pazar eşimle kahvaltı yapmak için gittiğimiz yere anneler günü dolayısıyla annem abimin eşi ve canım yeğenlerimle gittik çok güzeldi yeşil çimenlerin üstünde gezinip durdular bizde güneşin ve çimenlerin arasında kahvaltımızı yaptık
sonra yeğenimin
ecicim pipaya gidelim ısrarlarına dayanamadık ve kipaya gittik alışveriş yaptık biraz bu arada ecicim eniştecimin yeğenimce söylenişi pipa da kipa
ordan sonra eve döndük
akşamda eşimle tiyatroya gittik çok güzeldi gerçekten buraya ilk defa böyle ünlülerin olduğu bi tiyatro geldi dolunay soyser ferhunde deniz çakır falan gelmişti çok güzeldi
günlük inşallah her pazarımız böyle güzel geçer:81::81:

Slm günlük ben geldim bak bugün iyiyim nazar değmesin de Yani iyiyim dediysem bir şey olduğundan değil öylesine... Şu an ders çalışıyorum tarih malesef Bu ara kendimi baya zorluyorum kafaya koydum atanıcam inşallah. Çocukların performanslarını bitirmiştim ama projeleri bitmedi henüz bi ara da onlara bakıcam. Bu arada çarşamba mahkeme var. Ve kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Ne diyicem ne yapıcam bilmiyorum. Bunu düşünmeyi ertelesem iyi olacak sanırım. Bu arada okulda çok sevdiğim bayan öğretmen arkadaşım var. Çok güzel bir arkadaşlığımız oldu. İyi geliyor bana. Allah bozmasın diyelim O olmasa okulda çok sıkılırdım zaten diğer öğretmenlerin yaşı epey büyük. Ortak nokta bulup konuşmak baya bir zor oluyor Öyle işte... Öğrencilerimi çok seviyorum ya nasıl ayrılıcam bilmiyorum Neyse hayırlısı olsun diyelim. Hoşçakal...​

Naber la
Ben iyiyim hitap kelimemden de anlaşılacağı üzere

Herşey çok güzel şükürler olsun ki günlük..Allah bozmasın tabikine
Kızlarla kendi aramızda gün yaptık..Kahve günü 2 tane guççük altın aldım hazır düşmüşkene
Elimde para kalmıyo harcıyom..O nedenle en iyisini yaptım..Çok para lazım ilerde çoook
Büro aççaz kolay iş mi..Mobilyası,kirası şusu busu dünyanın masrafı..100 gün kaldı günlük
Şafak sayar gibi staj bitimi saycam ben de
Yarın akşam sinemaya gitçez benimkiylen Özleştik tabi c.tesinden beri görüşmüyoz
Geç çıkıyo o işten benim gibi erken çıkamıyo ama olsun..19:30 seansı iyidir
Çok mutluyum onla..Resmen hayallerimdeki gibi davranıyo bana..Hep böyle olsun canımı yesin
Ben şimdi kaçar sonra yine gelir..Muahhh

Çok kızgınım sana, buraya yazamayacaım kadar çok !

Yıllardır çekilen cefayı, sabrımı görmedin ya hiç bişey demiyorum sana !

En son çareyide haketmiyosun !

Offf be günlük ben ne yapacağım hani sana demiştim ya sevgilim işi için yurt dışına gitti bir kaç ay kalacaktı bugun aradı işleri uzayacağını bir yıla yakın orda kalabileceğini söyledi o konuşurken ben ağladım gözyaşım kurudu nefes alamaz oldum ben onsuz ne yapacağım zaten gitti içim ayrı bir hüzünle doldu şimdi gelişi uzadı daha ayrı bir hüzün oldu sanki gidişinde bir bardak hüzün şarabı vermilşlerdi şimdi ertelendi hüznün en acısın en keskininden bir okyanusun derinliklerine bıraktılar....
Nefes almak istedikçe onunla ben dibine batıyorum hüznümün Kızlar ne zormuş beklemek kolay sanmıştım ama çok zormuş be kızlar Gurbetten sılaya mektup bekleyenler bir tebessüm bekleyenler bir selam bekleyenler Hepimizin Allah yardımcısı olsun...
Dua edin bana dayanamıyorum

günlükkkkkkk bugün pek neşem yerinde uyku dışında

bugün güzelce giyindim süsülendim,püslendim takıp takışitırdım

herkes ayrı br yorum yaptı..

kimi öğretmen,kimi baliyle görüşmeye gelmiş,kimi çok şeker olmuşsun dedi

beni mutlu etti

Beklemek çook zor. Allah sabrını verir inşaallah arkadaşım. Üzülme. İlk başlar çok zor gelecek ama istesen de istemesen de alışacaksın. İnsanlar anlamayacak "baak ne çabuk geçiyor zaman" diyecekler. Halbuki bir de sana sorsalar geçen zaman sana nasıl geçmiş. Sonra bir bakacaksın gelişine bir ay kalmış. Son bir ay da zor geçiyor işte.
Ama sonra gelecek tutacak ellerinden. Sen üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…