Popüler Konu Sevgili günlük...

dayanamıyorum yaa artık gelsin şu 15 mayıs :44::44::44:
çeyizlerim gitsin evim yerleşşin inanılmaz heycan verici bişeymiş bunlar yaaaa
offf çok mutluyum Allah'a binlerce kez şükürler olsunki
marjinal ben ve sakin nişanlım düğün dansı kursuna gidiyoruz
düşün artık ortaya neler çıkabilir :81::81::81::82:

unutmak kolay olsaydı çoktan unutmuştum onu..
özendiğim istedigim gibi bi aşk değil belki ama onu seviyrum vazgeçemiyrum ,,,U*S,,,

Sessiz bir mecra şimdi hayat sen giderken
Soğuktan da soğuk dondu yüreğim,durdu yaşam
Savaş sonrası gibi kalbimin içi kan ve revan
Büyür git gide inan yokluğun azap yeryüzünde

Günahlarımla boyanmış bir hayat var kalan geriye
Gözyaşlarıyla yazılmış her satır sözlerimde

Direniyorum acılarına yine dünya
Yalanmış aşkların da
İnadına yaşıyorum ama sorma
Kıyamet ortasında...

Etrafım şeytanlarla çevriliyken nasıl melek kalabilirim ki ben?
Keşke annem gibi olabilsem diyorum bazen.
Yapılan kötülüklere rağmen içimdeki iyiliği kaybetmesem.
Hayata, insanlara nefretle bakan yerdiğim kadın gibi oldum.
Kötü niyetli, kimseyi sevemeyen.
Bundan kurtulmak istiyorum.

Ama mutluyum şu günlerde.
Yavaş yavaş sonuna geliyoruz.

Çok yedim günnükcan :)

Bi değişiklik olsun menemen söyleyelim dedik, ekmeğin dibine vurduk :)))) ekmeksiz yer mi menemeni anadolu delikanlısı deyip deyip yedik Şimdiii şiş mideyle oturuyorum. Sanki yaz bana gelmiyor o gömlekleri, t-shirtleri nasıl giyicem ben :

Günün bitmesine 4 saat kaldı, ömürden gidiyor dimi?

geçen gün iş kura gittim numaramı bıraktım sen öğrencisin bi iş olacağını sanmıyorum demişti orda ki bayan canımı sıkmıştı
ama az önce telefonumda bir mesaj 12 mayıs sabah 10 da görüşmeye bekliyorlarmış beni
nasıl bi heyecan anlatamam bu benim ilk iş görüşmem diyipte bütün arkadaşlara havamı da bastım
olacağını düşünmesem de çok istiyorum inşallah uygun bir iştir de çalışmaya başlarım saat 4'e kadar okul yok nasılsa:18:

Allahım yar ve yardımcım ol inşallah olur sen büyüksün babama biraz destek çıksam ne mutlu bana o kadar sevinicem ki

Son düzenleme:
Canımı yakarsan canını yakarım dedin orospularla dolu sürünü toplayıp geldin peki sen benim canımı yakarsan ben sana bu dünyayı zindan ederim bunu biliyor musun ?
Bilmiyorsun ...
Görüceksin.. Bekle.

ohhh beeeee
takvimindeki o uyuz "4 ay" sıfat tamlamasından kurtulmama 1 gün kaldı
ay çok şükür ya rabbiiimmm
günler çabucak geçsin, evleniverelm aşkitomla yaaa

sevgili günlük çok yalaka bi giriş..samimiyetsiz. daha samimi olalım. canım da cicim.. Öyle sıkılıyorum ki.. iş arıyorum iş yok..param yok.. Çocuk gelişimi bölümünü bitirdim ,hiçbi işe yaramadı.. var olan bütün hayallerim suya düştü.. hepsi teker teker gitti.. ailene yük olduğunu hissetmek ayrı bi olay. Arkadaşsızlık çok fena.. ya zaten paran varsa arkadaşın var.. paran yoksa arkadaş da yok.. bi kere arkadaşınla buluşup konuşabilmek bile para..Hayat çok fena.. zor.. çok deli dolu olduğumu söylüyorlar ,öyleyim.. asla rengimi belli etmem. üzüldüğümde üzülmem,yansıtmam.. bazen hüngür hüngür ağlamak istiyorum.. İnsanın aileside olsa bağlı yaşaması çok koyuyor. en kısa zamanda bi iş bulup ayrı eve çıkarsam hayat benim için rengarenk olacak biliyorum.Hoş ayrı eve çıkmak da masraf.. biraz zor bulunur o masraflar.. Hoşlandığım çocuk askere gitmişti geçen yıl.. çok zengin ,kültürlü,üstelik iyide.. onunla buluşamıycam .. üstüme giyicek doğru düzgün bişeyim bile yok.. ne giycem ,nereye gidicez,hesap gelirse ondan mı bekliycem ödemesini..Kötü davranıcam bi süre.. oda benden vazgeçicek.. vs. vs. vs.. hiç tanımadığın bi yerlerde kendini anlatıyor olmak çok iyi geliyormuş.. şunları yazınca anladım.. hayatta yakınındakilere söylenebilecek şeyler değil.. bi kere birilerine bunları söylerseniz size bakışları anında değişir.. düşünsene ''aaa parası yok,aaa kıyafeti yok'' bu bakışlara maruz kalmak yer bitirir... Annelerimiz doğmamız için gün saydıklarında ,geleceğimizi de düşünselerdi keşke.. :85:

Herkes nasıl iş buluyor anlamıyorum gunluk
Ben neden bulamıyorum:26:
İş bulmam lazım destek lazım oturmakla olmuyor ki.

içim hüzün dolu yine...
aşk sen menem bişeymişsin allah aşkına..
geçen akşam dizine 2 dakika kafamı koyup gözlerimi kapattım..
cennet bundan daha güzel olamaz heralde dedim..
öyle güzeldi..

ama.. amalar var işte..
çok üzülüyorum..

Hep sorunlarla geliyorum değil mi?
Kusura bakma dökmem lazım içimi birine.
Bir iş görüşmesi daha hüsranla sonuçlandı.
Hiç isyan etmemen gerektiğini hissettiğin ama içinde bir türlü cevap veremediğin bir "NEDEN" sorusuyla yaşadın mı günlük?
Eminim yaşamışsındır, bak binlerce sayfa olmuş.
Eminim benim yaşadığımı yaşayan bir çok insan olmuştur.
Ama bazen beklemek ağır geliyor. Benim beklemem ağır geliyorsa canım nişanlım ne yapsın?
Kolay mı bir insan için 14 aydır işsiz olmak?
Biliyorum rızkımız bizi bir yerde bekliyor.
Keşke o kadar çok ümitlenmeseydim bu iş için.
O kadar çok hayal kurmasaydım keşke.
Artık evlilikten filan geçtim, elbet olur,
Tek istediğim,
Senin omuzlarından o yük kalksın artık bitanem...

Şiiii naber günlükcan
nassın??
Beni soracak olursan içgüveysinden halliceyim.

İyice koptum kız burdan. Ama arada geliyorum seni okumaya.

Benim oğlan aşık olmuş, çok şirin bir gelinimiz olacakmış, Allahım yarebbim. Daha 6 yaşında sıpa, şu dediklerine bak hele bi ya:18:

Bugün pek keyfim yok gibi, bir an evvel eve gidip uyuyasım var, yorgunum sanki.

Neyse şimdi gidiyom ben, herkese selam et he.

Ben bu kızaaaa bayılıyorum yaaaaa, gizem ve hakan zaten nişandaki hallerinde bellilerde uçuk kaçık olduklarııı heleki nişanları öyle geçtiyse düğünü tabikide hafif bişi olamazdı.. gizem eğlendirmişti biz konukları nişanında ve hiç oturmadı döktürdüde döktürdü eee gizem gibi birinede hakan gibi bir eş yakışırdı tabiki TENCERE KAPAK MİSALİ çok yakışıyorlar çok uyumlular inan bana düğünlerini dört gözle bekliyorum tabisi nişandaki gibi yine gidicem taa beşiktaşlara ama olsun değer GİZEM gibi birine gerçektennn

Bu arada benim koca çınarım iptal ettirdi kendi biletlerinide neymiş efendim ben gitmiyorsam onlarda gitmiyorlarmış Kurban olurum ben bu adama yaaa Bu sabah kalktığımda ne yapim diye düşünürken birden babam seslendi hadi hazırlanda dışarı çıkalım seninle diye ( iç sesimi duymuş olmalı benim koca çınarım) neyse ben hazırlandım ve taktım babamı koluma sallana sallana bakırköy caddelerinde yürüdük ohhh missss, ee dururmuyum tabiside duramam illa bişi alıcam ve bu ay 4. fondöten aldırışım babama 70: napim istediğim rengi ve doğallığı yakalayamadım bi türlü 1 kere sürüp makyaj çantamda bekletiyorum) babamda alıştı artık bileğinde dene fondöteni diyor, reyondaki kız bile şaşırdı babamın o konuşmasına neyse aldım bi fondöten sonra birde parfüm aldım, aslında m.a.c'den göz altı kapatıcısı almalıydım ama babam artık pes dedi onuda ablanla cuma günü marmara forumdan bakarsınız sen bir girdinmi her yere bakıyorsun dedi haklı adam..
Ve günün bombasını patlatıyorum, benim babam doymamış olcakki bugün aynen şunu dedi, belki 1 ay onra yine bodruma kaçabiliriz nedersin? ben aynen babama dönüp şu harekette nasıl yani yeni geldik ama dedim dur dur bodruma gittik onu boşverelim ya şarköye gideriz yada ben net üzerinden bir tur şirketlerine bakim araştırim, bende böyle bir baba olduktan sonra ben kolay kolay evlenmem bence delimiyim ben
NEYSE HADİ BEN KAÇTIMMMMMMPAİİ PAİİİİ

Yarın geçse, terapide bir dökülsem, neden konuşmadığımı anlasalar, rahatlasam, mutlu olsam. Sonra ödevi hakkıyla yapsam, dersler bitse kronik öğrencilikten kurtulsam, son kalan 2 sınavıma girsem, 15 Haziranda kepi atsam, sonra iş bulsam, başlayana kadar bir İstanbul'a gidip gelsem. Nişanlım Ankara' ya atansa, hazırlıklara başlasak, ben de artık bir huzur bulsam:2:

izin almam lazım bu bir.ikincisi arkadaşımla gerginiz ama asla geri adım atmam.o konuyla ilgili hiçbir ima ne kendime ne başkasına yapmayacağım.işlerimi halledeyim yarın misafir var sonra memlekete gidiş,tercih v.s. derken zaman geçecek.

"Bırakıp gitsem buraları ardımdan ağlar mı birileri
Kimse üzülsün istemem veremedim gereken değeri
Yalvarıp yakarmadan caydırır mı birileri
Zamanı geriye alsam susar mı kahpe dilleri"

Ahh günlük... Geldim,günlerdir düşünmeyi dahi ertelediğim o gün geldi. Yarın ne olacak çok ama çok merak ediyorum. Belki yıllardır süren bu huzursuz hayat yarın son bulacak. Öyle çok istiyorum ki bunu. Keşke bitse,keşke bitse artık bu belirsizlik... Bu yarım,bu ne olduğu belli olmayan aile birliğimizi (!) bozsa artık birileri... Yarın orada,adliye koridorlarında bir ailenin fertleri davalılar olarak karşı karşıya bulunucaz,birbirimizi suçlıcaz. Bu anlamsız inadın,
huzursuzluğun sebeplerini tartışıp durucaz. Belki son kez birbirimizin canını yakıcaz. Belki de baba kavramını adliye koridorlarında bırakıp çıkıcaz. Aslında bir gün bunun olacağı belliydi biliyo musun günlük? Sadece erteledik. İyi mi ettik? Bence hayır... Daha daha daha çok yaralanmaktan başka bir şeye yaramadı bu. Ve bundan sonra da yaramayacak biliyorum. Sadece ama sadece bu işin bir an önce bitmesini istiyorum. Hayırlısı...​

Şenliğe gittim bugün birkaç saatliğine.
Etraf cıvıl cıvıl, oyunlar, hediyeler, müzik, eğlence...

Yau tanıştık ayaküstü; ufak bir hoş bakış hissettim de bir daha yüzüme bakmadı çocuk.
Sonra da öğreniyorum ki kendi aralarında konuşmuş bunlar 'ne kadar güzel bir kız o yaa' şeklinde. Ahahaha...
Demek ki bakmadı değil ba-ka-ma-dı.
Hea sadece o değil yanındaki diğer erkekler de aynı şekilde.
Bak görüyor musun günlük hiç hissettirmeden neler düşünmüşler öyle.
Bir de aşırı belli edenler var. Onlarla bunları toplasam ohhoooo...
Ama elde var sıfır sonuç itibariyle.
Neysee...

Bunları öğrendikten sonra en yakın arkadaşımın suratındaki ifadeyi görmeliydin...
İnsan bu kadar da belli etmez ki kardeşim kıskançlığını.!

Ben de dedim ki içimden bu kez takmıyorum kimseyi ve o çocukların dediği güzel şeyleri bana ileten arkadaş 'tepkisiz kaldın' deyince 'hep duyduğumuz şeyler işte' diyerek en umursamaz ve kendimden emin tavrımla cevap verdim kimsenin yüzüne bakmadan. Oohhh olsun!!

Onun arkadaşlığı buysa benim de cevabım böyle olur. Yani diğer kızlar gülmeye çalıştı falan ama benim arki gıkını çıkarmadı, asık suratıyla durdu. Bir kez baktım sonra hiç oralı olmadım.
Arkadaş falan yok bana günlükcüm.
Hepsi gelip geçici olacak belli ki. İstemem ben böyle arkadaşları.

Bunların dışında hiç sevmediğim bir kıza da tavrımı koydum bugün ama nasıl bozuldu nasıl...
Şükürler olsun ki o fırsatı yakaladım, kendi kendime debelenip duruyordumnkaç gündür.
Sen misin diğer kız arkadaşın yanına gelince bana trip atan.
Alırsın böyle havanı iştee... :86::86:

Yani şans bugün benden yanaydı uzun zamandan sonra.

Nihahahahahaha...

:84::84::84::84::84:
sabır sabır sabır Allahım ya
ben sana 1 aylık sayfalar dolusu notu onca şey arasında fırsat bulup fotokopi çektirip sana ulaştırdım sen sevgilinde gezmekten evde durmadığın için benim kendi notlarımı vermiyorsun üstüne üstelik tavır yapıyorsun sabır yarab ne insanlar var ya bu kadar çıkarcı olmamak gerek diye düşünüyorum
uzun zamandır hiç bu kadar sinirlenmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…