Popüler Konu Sevgili günlük...

Benim canımı yakacak olan bu dünyayı zindan ederim demiştim...
Ve sadece saatler geçti.
Bu daha hiç bir şey değil.
Yeni başlıyoruz.
Ve şimdiden yakarışlarınız başladı.
Daha dur kime bulaştığınızı bilmiyorsunuz.
Siz sadece bekleyin:)
Ben sizi izliyorum zevkle

veeeeeeeee takvimimdeki o gıcık "4 ay"dan kurtuldum
3 ay 4 hafta 2 gün...
evlenelim artık tontişkom yaa

Rüyamda gördüğüm adama aşık oldum yahu
Bir bakışı vardı ki of
Çıkar mı dersin öyle biri gerçek hayatta karşıma :97:

ben geldiiimmm ,
ilk kez yazıyorum sana. uzun zamandır takip ettiğim siteye üye oldum artık. ee zamanı gelmişti
bal dudağımla dün hiç konuşamadık. ne msn ne telefonda bıktım, çok sıkıldım bu hasretten. dayanamıyorum artık. birde onun o maço halleri yok mu hasta ediyo beni:86: çocuklar duymasındaki haluk gibi aynı. ne iltifat eder, ne de içindeki hisleri dışına vurur. kıskandığını bile belli etmez doğru dürüst. sanırım onun bu maço halleri de beni çok yormaya başladı. oysaki biliyorum ben onun da beni sevdiğini. kaç kere söyledim düzelt bu huyunu diye tık yok..bi an sevmediğini bile düşündüm . istemiyosan bitsin dedim yok ayrılmam diyo. ondan tatlı bir söz duymayalı o kadar oldu ki..
aramızdaki mesafe çok uzun istediğimiz her an göremiyoruz birbirimizi. neredeyse 6 ay olacak onu görmeyeli.. asker yolu bekler gibi bekliyorum:85: işleri çok yoğun, ben de çıkıp gidemiyorum. bu ay içinde gelmeye çalışacak sözde ama bakalım...ne olacak bizim bu halimiz bende elinden tutup gezmek istiyorum , birlikte gülelim eğlenelim istiyorum ama yok... sanırım hiç olmayacak da... en güzel yaşlarım onu beklemekle geçecek galiba..tayin isteyip buraya gelmeye çalışacak ama bulunduğu kurumdan tayinle buraya gelmesi çok zor dayanamıyorum artık bu kadar sevmesem şimdiye ayrılmıştım ama hasrette zor.. ne dersin günlük, beklemeye değer mi ?

Son düzenleme:
Günaydın günlükk
Ayy bugün havam bi yerinde bi yerinde ki sormaa
1 senedir çalıştığım işyerimde ilk defa topuklu ayakkabılar kumaş pantolon ve beyaz gömlekle tur atıyorum Her gören bi ayrı soruyla geliyor..Sabah soruları
-(Bakkaldaki kız) Naptın kendinee bayıldım süper olmuşsun gözlerimi alamıyorum
-İşyerinden abimiz: Hayrola yeni iş mi buldun kendine
- Başka bi abimiz :Başbakanı karşılamayamı gidiceksin ( Bugün Bulunduğumuz şehre geliyor )
Topuklularla yürümek birazcık canımı sıksada haliden şuanlık memnunum günlük
Birde sevgilim görmeden kıskandı beni

günlükkkkk bugün pek keyfim yerinde yaa

evde telefonumu unutmuşum ne yapıcam şimdi müşavirimin mesajları olmadan nasıl geçicek bugünnnn:26:
benim bitanecik yiğenimi dün anaokuluna yazdırdılar biliyor musunnn

bugün başlıyor prensesimm bakalım akşama o güzel ellerini kullanarak anlatır bizlere,gülmekten karnımıza ağrılar sokar..

oyy kurban olsun teyzesi ona..

dün ağlamış annem ve teyzem işe gitmesin diye.sıpa sana ouncak ,giysi kim alcak,oyun hamuru kim alcak dime ama günlükkk

çok seviyorumm ballı lokumumu ben ya

Son düzenleyen: Moderatör:
Gıcık kococımla barıştık, çok üzdü beni ama.
Bunu çok uzun zamanlar unutmayacağım.
Bilerek yada bilmeyerk yaptı farketmez ama çok kırdı...
Dün bi itimalden bahsetti, eğer hamile kalırsam görevlendirmeyle yanıma gelebilrisin belki diye...
İnş 2 si birarada olur...
Ama bende bu evlilik şansı olduğu sürece olurda görürüm

Çok sinirliyim. Sabahın dokuzunda Banka Çağrı Merkezi sinirlerimi zıplattı. Birbirlerinden bihaberler. Biri kapatıyo ötekisi arıyor. Biraz önce konuştum diyorum kapatıyorum, kurum telefonundan arıyorlar bu seferde. Nasıl bir organizasyon bozukluğudur bu. Nasıl bir kendini bilmezliktir ben anlamadım ki? Ama tükürücem ağızlarına. Sinirden boynuma ağrı girdi yahu.

Offf yaz da gelmedi. Hava da soğuk. Ben mi soğuğum acaba? Herşey ters gidiyor, hadi hayırlısı

Son düzenleme:
güünüşşş kızzz naberrbugn pek bi enercikim hayırdır inşallahnedenki biliyommu bilmiyommu sence ne dersin bi düşün bakalımm:44:akşam olsun eve gidiyımm hazırlanayımm:86::86:akşamlarz bugündeebisürü fatura beni bekler ben sana yazıyorum iimi:88:neoliyi deme smıley manyahlıgım tuttuu:90:yazımı okuyandaa diyordur bu kız kırık dienapalım hayat böyle yaptııdeli olalım k hayat bzim kahrumuzu ceksin deelmii:82:ah eski kk daki ekşınlı günlerimyaşlanıyormuyum ne günlük ama olmas evlenmeden muradıma ermedençok saçmaladım ben kaçar:82:

Yaz geliyor ve içim buruk yine,
Allah'ım onunla birlikte güleceğimiz günler de gelecek değil mi?

guten morgen günlükcan
p.tesi almanyaya gidiyo benimki o nedenle sana alamanca bi günaydın diyim dedim
tamam saçmaladım susuyorum
nassın?iyisin iyisin
ben de iyiyim şükür..dün gittik sinemaya..omzunda izlemek de pek bi güzeldi filmi
hala kokusu geliyo..nasıl sinmişse artık üstüme
çok anlatıp dillendirip nazar değmesini de istemiom..zaten şaşkınlığım hala devam ediyo
herşey çok güzel ama yine de bi değişik hissediyom
ne bilim adapte mi olamıyom yeni bi ilişki fikrine..yoksa bu kadar üzerime düşmesine mi alışamıyom
odun oldu mu odun deriz çok üstüne düşünce de çok üstüme düşüyo deriz..bize iyilik yaramaz
neyse..zamanla daha da oturacak herşey..şimdi böyle hızlı olması başımı döndürdü biraz
öyle işte..ben az sonra öğle yemeğine çıkarım canum
hadi sonra görüşürük yine

sevgili günlük dün evimin halılarını ve perdelrii alırken görümcemin verdiği güsel fikirler ve müthiş ilgisi cok hoşuma gitti..
ben görümcemi seviyorum be

günlül şuan çok uykusuzum çünkü akşam aniden gelen bilezik borcumuz olan görümcem ve onlarla beni yanlız bırakmamak için gelen babamlarla gece 2 ye kadar oturduk babam gelmeden önce görümcemle altın meselesini konuştum 1 sene oldu diyor kardeşine küsmüş yani eşime..napalım veremedik ablacım dedim çok sıkıntı yaşadık dedim..anlattım herşeyi konuştu konuştu ama eşim gelince yine bişey diymedi tam arkasındanda konudan haberdar olan babam geldi babamın yanında hiç bişey diyemediler.. sonra kocasıyla konuştu eşim önümüzdeki ay inş sırtımda bir yük gibi olan altın borcumuzu ilk zamlanan maaşımı alamadan onlara vericez..olsun yeterki kurtulalım..akrabayla para ilişkisi borcun oldumu? en ezik sensin... verelimde bizde kurtulalım zaten o görümcemi hiç sevmiyorum iyi kadın ama çok fesat bişey..evlerden uzak..eşimle zaten babaları bir sadece..neyse o konuyu akşam hallettik..babamla kocacım uzun uzun sohbet ettiler..aralarındaki yanlış anlaşmaları düzelttiler..inş bundan sonra herşey daha iyi olucak..inanmak herşeyin başı herşey iyi olsun istiyorum istediğim tek şey bu sene anne olmak borclarımızı ödemek ve kimseye muhtaç olmamak..bebişim olursa içimde ukte hiçbişey kalmasın çalışırken herşeyi alayım istiyorum..çünkü ben annemle babamın en maddi anlamda sıkıntılı zamanında doğduğum için beni büyütmek ihtiyaçlarım için çalışmışlar hep,sonradan oluş herşeyim ama bebekken onlardan uzak kaldım bu yüzden..annanne büyüttü köyde..allah razı olsun ondan mekanı cennet olsun ben çocuğumun yanında olmak önceden ihtiyaçlarını almak istiyorum bi beşiğim bile yokmuş yani....bunları inş kendi evladıma yaşatmak istemiyorum..onlar bana anlattığında çok üzülüyorlar o günler için aynı şeyi yaşamak kim isterki..inş ta yaşatmayacağım ..neyse günlük dün sabah erkenden kalktım izinli olduğum halde uyuyamadım gittim sağlık ocağına tetanoz ve hepatit b aşıları yaptırdım bebekten önce olmam gerekti..ama kollarım çok acıyor şuan iğne olduğum yerler..bide troid hormon testi istedim yarın sonuçları çıkıcak inş geçen sene çok çalışıyor çıkmıştı sonradan düzene girmişti ama malum bebek olmadan önce normal olması gerekki hamileyken ciddi sorunlar çıkmasın evi sil süpür derken akşam oldu dün zati..:44: oofffff offfffffff zaman ne acımasız şeysin... ayakta uyuyacağım şimdi yaa bay bay kk okuyucularım....hayat istediğimizi bize verir inş bu sene....

bana öyle bakma anlayacaklar...
ikimize karşı bu dünya bizi anlamıycaklar...

güzel bi şarkıyla merabalar günlük....iyim çok şükür.sınavlardan kurtuldum sonunda iki gündür bi stres sorma gitsin telefoncudan hırsımı çıkardım tabi adamın yüzüne değil ama arkasından verdim veriştirdim tüm sinirim gitti dün gece!!biriken herşeyi verdim suyaa dalgalar götrdü..

şalalalolommmmm ay gece bir güldüm bir güldüm...şalalololommm

günlük yaz geliyorr yuppeeee.....
odamı bir temizledim misler gibi oldu...herşeyi yerleştirdim epey bi fazlalık attım.ne şaşkolozum ya giymediğim ve asla giymeyeceğim kıyafetleri kıyamayıp atamıyordum hepsini attım çantalarımı vs..boşalttım birazcık.. çok sevdiğim pantolun rengi bi acayip olmuş bende onu şort yaptım can sıkıntısı vala...

bu aralar bol bol meyve yiyorum erik falan çıkmış çok güzeller geçen manavın önünden geçiyorum allahım nasıl kokuyor tüm meyveler...süperdi... erik falan yedim midemi ekşitti ya çok ekşiymiş
rüyamdada yılan gördüm allahım bir sıçraadım uykumdan korku anıyla kankama msj atmışım çok korktum diyeee :):):)
neyse şimdik çıkıyorum canım kahve istiyor ama annem evde yok tek başıma sevmiyroum içmeyi..

Günlükcan dün aşkım böceğim bana verdiği sözü tuttu ve psikologa gitti Psikologtan aldığı tavsiyelerle bugünden itibaren kendindeki değişiklikleri farkettirmeye başladı (Okuyanlar Allah bozmaısn diyin bakemm )Herşeyi bizim için ypıo biliyorum çok seviyorum ben aşkımı çok

günlükk ablam okulu aramış

prensesimin sesi çıkmıyormuş,ağlamamış,oyunlar oynuyormuşş..yıl sonu düzenlemeleri varmış öykümüde almışlar çok çabuk adapte oldu diye..

çok korkmuştuk alışmazsa ağlarsa diye...

ayyy ayy akşammm olsada bıcır bıcır anlatsa bize nele ryaptığını

ballı lokumum,şekerparem benimmm

hava yine kapalı bugün böyle havaları hiç sevmiyrum nedense içimi bunaltıyo..

oysaki bugun uzun zamandan sonra mutluyum bennnn.....

nasılsın günlükcan
ben mi? ben iyiyim iyi olmaya çalışıyorum
ona karşı içimde nasıl bir öfke nasıl bir sinir var anlatamam

ama HERŞEYE rağmen beddua etmiyorum biliyorum ki onunda bir annesi babası var nasıl bir insan olursa olsun başına bişey gelirse yüreği yanacak bir anne var
benden uzak olsun telefonda mesj görmekten arama kaydı görmekten bıktım usandım

bu denli seviyordun madem niye ihanet ettin diyesim geliyordu önceden ama şimdi gerek bile duymuyorum çünkü acınacak halde ben değil benim hakkımı aldığı için evlilik hayallerimi gelecek umutlarımı çaldığı için Allah onu affetsin

Allahım büyüksün adaletine sığınıyorum elimi bırakma ne olur . . .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…