Popüler Konu Sevgili günlük...

allah allah mevzuat hemen de değişmiş.izin vermedi tabi Allahın keli.senin de evlatların var bir şey demiyorum.bak bakalım ben sana makbuzsuz parayı nasıl vereceğim.her şeyde imzama,şiir dinletisi,münazara,yarışma.kütüphane şu bu gelmeyecek misin?şeytan diyor git oraya al raporu bilet bulamadım de.ha rapor kısmı da ayrı mevzuu buradan nasıl alacaksam alacağım.insanın illa ki fiziksel mi rahatsız olması lazım günnüş? beyni aklı kalbi yok mu? taş mı taşıyoruz?Rabbim tüm kalbimle diliyorum memleketime atanmayı nasip et ve oradan ayırma bir daha yalvarırım.

Günlükcan

Yarın akşam kızkardeşimin kınası cumarteside düğünü var Bir yandan heyecanlı bir yandan üzgün bir taraftan endişeli karmakarışığım anlayacağın son 1-1,5 aydır yasadıklarımı sana anlatsam ince bir roman olur herhalde çok zor şeyler atlattım geçti gitti ama bende bittim .
İlaçla falan bir şekilde idare ediyorum şimdilik Güzel Allahım şu kına ve düğün işinide atlatırsam işallah daha da rahatlıcam :85:

Bu akşam mesaiye kalıyorum, akşama evde yemek yok. Ben mutsuzum ya Ankara dayanamadı halime salya sümük ağlıyo, haykıra haykıra

Son düzenleme:
İstanbula geldiğimden beri koşturuyorum üleennn bu ne zor işmiş laaa :44:
Bi evlenelim dedik, zorla aldığım 3 kilocuğu feda ettik

Piiffffffff

Gelinliğin içinden kaçarım bu gidişle hiçç hoş değil. Hemen Nutella ekmek takviyesi lazım.

bugün gelinliği tekrar denedim annem için, pek beğendi, hadi bakalım amaan ben çok takmıyorum zaten...Çünkü bir şeyin ne kadar üzerine düşersen o kadar aksilik çıkıyor azizim.

Toplamda 25 falan gelinlik denedim, 2. giydiğimi aldım.
Mobilya için bir Doğtaş'a girip bakalım dedik, herşeyi beğendik, fiyat aldık, muhtemelen de ben şimdi gidince alıcaz onları. Yatak odası, yemek zımbırtısı (komple yemek odası almıyorum, süper saçma geliyor. Benim vitrinden çok sağlam büyüklükte bir kütüphaneye ihtiyacım var. Benim için kitaplarım, çatal bıçak tabaktan çok daha değerli ), TV ünitesi (bu da kitaplıklı ama gene de yetmicekler sanki) ve koltukları beğendik, ayarladık. Herşey nakit alınacak, iyi bir indirim yapıyorlar öyle olunca.
Beyaz eşyaları da Ariston veya İndesit alacam. İkisi aynı fabrikadan çıkıyor zaar, herbişeyleri aynı. Gittim baktım, beğendim. Not aldık, gidip satın alması kaldı.

Evi zaten yeminle 15 dakikada tuttuk. Benim süpersonik hafızam sayesinde
Tam istediğimiz gibi sahile çok yakın, deniz gören, az komşulu (gürültüden nefret ediyoruz), sıfır bir sitede, sevdalımın iş yerine çok yakın, cadde üstünde, otoparklı falan filan işte. Bu özellikleri karşılayan ilk gördüğümüz evi tuttuk yallah. Kirası da gayet uygundu.

Not aldığım eşyaları alıp peyderpey dolduracaz eve.
Annem var ya Günlük beni şok etti. Ben o kadar dedim ki, sevgili aney, ben İstanbulda yaşamicaz bak çeyiz yapma etme, nasıl gider onlar o kadar uzak yere dedim. Ama 5 koli çeyiz yapmış

Gördüm aha böle oldum.
Tamam şahane şeyler hepsi, zaten zevkine hayranımdır kendisinin de, sevdalım görünce kalp krizi geçirmez işallah, nerden oldu bunlar diye
Mecbur minibüs tutup gelecekler annemler, bizim arabaya hayatta sığmaz...

Annemle ablam da kıyafetleri için kumaşlarını almışlar, bayıldım bayıldım...
Ben gelin ayakkabımı da aldım bu arada.

Günlüğü okuyan düğün arifesinde olanlara tavsiyede bulunayım,
Nine West'te süpersonik bir Bride Collection var. Özel gelin koleksiyonu. Ben oradan beğendim, aldım. hem de çok rahat. 250 TL idi, anneler günü şeysinden ötürü %30 indirim vardı. 175 e geldi, eğer indirim devam ediyorsa kaçırmasınlar derim. Nine West'in kalitesi tartışılmaz yani.

FOTOĞRAF hususu ise, tabi ki de
Mutlu Masal Photography - Nilay Yücenur

Canım ablam Nilay'ım...Elit davetlerin içten ve bütçelere uygun 'özel' fotoğrafçısı...

Saç aksesuarı ve çiçeğimi de tasarladım, ısmarlıcaz bu aralar, annem takip edecek...

İşte böle Günlükcan, şimdi kaçayım gene geliciğim...

yahu nedir bu yaaa 2 gecedir rüyama pascal nouma giriyor... bukadar izlersem bu yarışmayı olucağı bu Neyseki ALLAHTAN Nihat Doğan yada 3 T (taner) girmedi rüyama pascalla o deniz benim bu tekne senin gezdik durduk , sevimli bişeyde kereta hey allahım yaa elin zencisi 2 gecedir rüyalarımı ziyeret edip duruyo ama hiç karada değiliz hep deniz hep deniz

yalnız darılıyorum hep akşam uğruyo ve henüz hiç karaya ayak basamadık hep denizin ortasında teknedeyiz

"Püskevit" videosunu izleyip gülüp gülüp, birden ağlamaya başlayan ben, beni anlamıyor bugünlerde!

Hata veriyorum sıkça....

Seni yazmak isterdim sayfalarca,seni anlatmak isterdim saatlerce .
Baştan aşağı sen olmak isterdim .
Baştan sona sen.
Ama yarın sadece son olacak.
Ömrüm gidecek ömrümden.
Nefesim,ışığım,sevdiğim,şefkatim,kokun,SEN gideceksin.
Bende biraz sen bırak.
Gözlerinde kaybolduğum adam.
Dualarımsın.
Ama hayırlısı neyse o olsun.

burası beni çok hüzünlendirir oldu herkesin derdine kendi derdimmiş gib üzülüyrum
çogunda biraz kendimden buluyrum okurken....

kadın olmak böyle bişey heralde.........
Allah'ım herkese kıymet bilicek kişiler nasip eyle...daha fazla üzülmemize izin verme..

insanlar ne kadar bencil günlük...
herkes kendi derdine düşmüş... kimsenin yakınına bakıp etrafını gözlemlediği yok..
ben moral olarak çökmüşüm şu günlerde güce ihtiyacım var...
kimsenin haberi yok...
bir de "O" olmasa.... tek kuvvetim "O" zaten

İyi geceler günlük sana ve herkese... Belki merak edenler vardır ne oldu diye. Babam mahkemede yoktu şahitleri de ayarlayamamışlar. Sadece ben ve kızkardeşim annemin şahitleri olarak oradaydık. Öyle garipti ki... Kardeşim bir ara neden buradayız abla dedi. Bilmiyorum dedim. Onların çocukları biz miyiz sadece dedi. Ben de ihale bize kaldı dedim. Herkes sıyrıldı bu işten,kolay olanı seçti. Abim çekti askere gitti,ablam ben karışmıyorum dedi. Keşke dediğini yapsa da karışmasa... Ama rahat durmuyor biliyorum. Bir sonraki mahkemede bize bir sürpriz yapabilir. Ve onunla karşı karşıya gelebiliriz. Ne acı onların hatası yüzünden biz karşı saflarda yer almak durumunda kalıyoruz. Bugün çok utandım günlük... Orada olmaktan,anlatmak zorunda kaldıklarımdan,kardeşimin orada bulunmasından,babamın o küstah avukatıyla yüzyüze olmaktan utandım. Biz bunları haketmedik. Hem de hiç haketmedik.​

''Che giorno e oggi?''
Eeh !
Bugün tatil günümdü.Biraz çalıştım biraz buradaydım..
İyi moral oldu.Seviyorum bu siteyi.:93:
Akşam Sülüman vardı ara ara ona baktım.
Sabah erken kalkacağım..hiç de gidesim yok.
Buoannette.

günlükk bugün çok kötüyüm.ağlamaktan gözlerim şişti.son 3 gün...ben 12 ay boyunca onsuz napıcam.dayamnacak gücüm kalmadı artık.

az önce 4 koca dilim pizza yediiimm
üstelik 2 saat önce de PÜSKEVİT yemiştim
düğüne kadar kilo alırım bu gidişle
gerçi biraz alsam fena olmaz hani

Ohhhh çok şükür bugün de geçti. Çok ağladım, yaşadığım bütün travmatik olayları anlattım ama ben de yoruldum, bittim. Geri bildirimleri gayet ciddiyetle dinledim, hayatımda uygulayacağımı da umuyorum. Güzel günler beni bekler...

korku hüzün sevinç herşeyi aynı anda yaşamaya başladım günlük. içim allak bullak. ne yapacağımı bilmiyorum. ağlamak geliyo içimden ama çare değil. bi yanım çok mutlu bi yanım çok hüzünlü. Allahım yardım et bana şu psikolojiden çıkayım daralıyorum. yaz geliyo ama ben mutsuzum hep böyle sürmesin nolur.

hayatıma giren herkesin bana 'beni bırakma' demelerine rağmen neden terkedilen hep ben oluyorum günlük?? herkes mi çok sahte,yoksa ben mi çekilmezim anlamıyorum.ve ben insanlar hayatımdayken hep söylediğim 'giden gitsin kalan sağlar benimdir' lafını neden insanlar gittikten sonra da düşünemiyorum? neden yine üzülüyorum? varlarken yokluğu koymucak gibi gelen herkes gidio ve boşlukta hisseden ben oluyorum yine.düşündüklerimi gerçek hayatta neden uygulayamıyorum yoksa teoride söylediklerim aslında olmasını istediğim ama yapamadığım şeyler mi? güçlüyüm mü demeliyim yoksa güçlü olmalıyım mı.beni kaybetmekten çok korkan (!) biri daha gitti ve yine tek başıma güçlüyü oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…