Popüler Konu Sevgili günlük...

acilen out of depression planları yapmalıyım günlük hanım.Kimseden fayda yok, yine insan kendisini kendisi çıkaracak kendi depresyonundan.Allah öldürmüyorsa var demek ki yaşamaya devam etmenin bi sebebi.Verilen sayılı nefesi mutlu olmak mutlu etmek için harcamak lazım di mi?

Günlüükcan slm...

Daireden bi arkadaşım doğum iznindeydi, izni biraz uzattı.
13 aydır yoktu bugün kavuştuk şükü, özlemişiz valla.
Yani nerdeys bugünü rasmi tatil ilan ettim, kaç saatti oturuyoruz beraber:)
İyi oldu ya artık 3 bayan olduk :))

Dünde yemişim yağmuru nasıl halsiz kaldım,
bide ayakkabım ayağımı mahvetti ya ne kötü çıktı bu ayakkabıda..
Resmen hastalandım...

Bu arada hürremin doğumu yada gebe olmadığı nadir bölümlerden bir olan dün ki bölümü kutluyorum :))
Yeter daaa hep o mu doğuracak, sırasını bize versin.Biz haöiş olup doğuralım, sırada çok kişiyiz yani :))

( Haberlere bakmaz olaydım, bir polis şehit olmuş, hemde bu haftasonu düğünü varmış, bugün izine ayrılacakmış, o ailenin o gencecik gencin, o kızın durumu Allah'ım çok kötü yaa...
Yorum bile yapamıyorum insanlıktan nasibini almamış mahluklara, nasıl verecekler bunların hesabını.
Lanet Amerika terörist diye Ladin'i öldürüyor, Apo ş..sizine gelince öldürmek neden engelleniyor.
Etlerini tek tek çekerek gebertesim var o adamı, içimde öyle bir nefret oluştuki onlara karşı, gönüllü askere alsalar gözümü kırpmadan gidecek durumdayım...

Silgi kullanmadan resim cizme sanatina hayat diyoruz. J.CHRISTIAN

yapılan hiç bi hata düzeltilemiyo izi kalıyo biyerlerde......
yazın gelicek beni görmeye o gelene kadar görüşmeme kararı aldık..nasıl dayanıcam bilmiyrum
diğer türlüde olmuyo yapamıyrum bu uzaklık beni öldürecek..

bi taraftan da şükr ediyrum tabi...henüz başka bi derdim olmadıgı için..ailemle mutlu oldugum için..
sağlıgım sıhatim yerinde oldugu için..ŞÜKRLER OLSUN

Günlük hersey herkesın ıstedıgı gıbı olmuyo demı:26:
ılla birisinin istedigiyle birisi mutsuz oluyor mu acaba
cok gıcık bi durum
hep bana rap bana kabul ediyorum bende bencilim birazcık ...

Son düzenleyen: Moderatör:
görücümü var yine neee hayır hayır olamaz....töbe est

tünaydınlar......kahvaltıyı az edersem şimdi tıkınırım.inek gibi su içiyorum doymuyorum içmekten su zehirlenmesi geçireceğim ama bedenim ihtiyac duyuyor napayım...

dün bir parmak güreşi yaptık ahahah yendim yendim deli kafa dülden :)
çok neşeliyim ya varya çok güldümm...ama şimdi birşey desem üzülecek kankam susayım ama anlatmak zorundayım başkasından duyarsa hönkkkk

bir çeyiz konusu açayım dedim dün bütün günümü aldı ...ayrıca kurs sertifikamı aldım günlükcan.
mektepli oldum
telefonum halatamirde yapılmayacak gibi oysaki alalı 1 sene oldu.neyse yapılmassa hooop çööpe başka tlfn alcam abim ıpohne vercekmş bana onu kullanmak istemiyrm dokunmatikler çabuk bozulur gibime geliiii ya..
neyse bugün her telden çalan ben ayrıca söyle gamzeye pascalla işi bişirmişler burdan değil ama ...... ordan okudum:)
günlük ben zaten beyazım bu güneş kremini sürünce parlıyom ya beyaz yoğurtlara benziyorum dün abla diyorki fondotenmi sürüosun ne fondoteni be fondotenim yokki benim kullanmıyorum havamı sevsinler çok neşeliyim..
kabuslarla uyansamda bozamıycaklar neşemi..
beni çekemyen halay çeksin diyorum ve bendenhiç beklenmedik bu hallere ben bile şaşırıyroum..
ben böyle biri değilim aslında masum kızz

gunlukk kac gundur yazamıyorum sana.calısıyrum hayatımda farklı bırsey yok.gorucu gelecek bana yıne.ccukluk arkadasım ugur yakan top oynardık beraber aılesı bı gorelım demıs.yas oldu 24 be gunluk cok yaslandım cok.bırısıyle dertlesmeye o kadar cok ıhtıyacım varkı 24 senelık ıcımde bırıkenlerı hem sarhos olup hem anlatmak ıstıyorum.

askıma karsı cok soguk davranıyorum o aramasa aramıyorum msj atmıyorum nedenı yok sadece bu ılıskı bıryere gıtmez zamanlada bıtırecem bu ılıskıyı.kafam karısık anlıyacagın.birde pesın vergıler var offffff yanı offfffffff.

selam günlük
geçen hafta izmire gittim aşkımda geldi anneler günündede orda oldum böylece ,dün geldim ya artık benim ciddi ciddi dersin başına oturmam gerek okuluda çok boşladım19 mayıstaki antalya tatilinide iptal ettik bu havalarda gitmeyelim diye düşündük artık düzelsinn şu havalar yaz gelsin yaaa:84: onun yerine ankaraya gitcezz ama hiçbiryer bilmiyoruz bakalım napcazbuarada çok güzel fotoğraflarımız oluyor aşkım iyice ilerletti profesyonel foto işini
dünde bütün gün temizlik yaptım annem burda olsaydıda görseydi

Günlük kizzzzz bugün benim dogum günüm...

Mutlu, huzurlu ve umutluyum...sükürler olsun....

Pamuk_helva.... Canım doğum günün kutlu olsun .... Nice mutlu yaşlara ....

ay günlük yaa,şu benim bıdık yeğenim dillenince çok tatlı olmuş,çok özledim onu
sohbetler etmek istiyorum onunla neler anlatıcak bana merak ediyorum çok oohh fıstığım benim ya.
inş annemin ona dedirttiği şeyler olur ehehe
annem,denize gideceğiz bak halanda gelecek,diyommuş
yeğenimde,yee huu,diyomuş,yirim yirim
ayrıca günlük bütün araştırmalarım onu işaret ediyor,ve duyumlarım söylenenler
ama umut... :84:

Günlükkk hani diyordum ya yiiğenim okula başladı diye
akşamı iple çekşyordum hanii

evet dün akşam anlatmaya başladı ayyy yerim onu ben ballı lokumum benim
ne yaptınız hadi anlat bize dedim aynen bunları söyledi

*arkadaşlayımla oynadık
*uyuduk
*yemek yedik mantı yedik
*üff birde buycu (burcu) çocuklar çok bağırıyorlardı başım şişirdiler ,çok huysuzlar dedi

birde şey sordum öğretmen bağırdı mı diye öykümde evet oturun diye bağırdı bize dedi
allahım nasıl ısırmazsın şimdi bunu mıncıkladım bir güzel sevdimm prensesimi

kurban olsun teyzesi ona ya..
çok seviyorum günlük ben yiğenimi

Son düzenleyen: Moderatör:
Günlük kizzzzz bugün benim dogum günüm...

Mutlu, huzurlu ve umutluyum...sükürler olsun....

benim can dostumun doğduğu gün bugün günlük... içimdeydi tüm gün...
o iyiki doğdu, iyiki hayatım da benim.... onun kalbide, kendide güzel günlük...

onu görmedim yüzyüze ama yüreklerimiz birleşti, kavuştu biliyormusun?

bana kendi dostumdan yakın oldu, yanımda oldu, ne zaman üzülsem hissetti benle üzüldü , mutlu oldu... :85: :13:

oda biliyor onun için tutulan tüm dilekler yerini bulacak , öyle çok mutlu olacakki güzel yüzü asla asılmayacak...

Rabbim ona her dilediğini versin hepsini hakediyor...

,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸-(__ڪےєηi____ڪےє√iyoяuм_)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸

Öyle Özledim ki Seni

Ben ki alışkın değilim sensiz uyku tutturabildiğim gecelere,
Duymadan o güzel sesini, uyku girmiyor işte bu yorgun gözlerime.
Sabah gözümü ilk açtığımda elim hemen telefona gidiyor, acaba aradı mı? Diye.
Ama her defasında senin dışında onlarca kişi görüyorum telefonuma numaralarını cevapsız diye bırakan.

Öyle özledim ki, sesinin sesimdeki yankısını!
Çocuksu gülümsemene neden olan maymunluklarımı…
Beni sevme şeklini öyle özledim ki…

Bu lanet dünyada her geçen gün soğuyor insan hayattan, yaşamaktan.
Çünkü hiçbir şey istediğimiz gibi gitmiyor maalesef.
Dünyanın adil olmasını bekliyoruz, hani hiç değilse bize zarar vermemesini, huzurlu olmayı…
Ama sanırım sabır taşı misali, bizi tam ortamızdan çatlatmaya niyetli.

Öyle özledim ki, gözlerinin içine bakarken gözlerimden durduk yerde yaş gelmesini…
Neden ağlıyorsun derdin, deli misin sen?
Gözlerine bakınca neler gördüğümü bir bilsen,
Sen olsaydın benim yerimde,
mendil dayanmazdı gözyaşlarını silmene herhalde.

Öyle özledim ki seni aradığımda sesindeki neşeyi…
Kuşum derdin, özledin mi beni derdin.
Bende belki tam anlatamam sana olan hasretimi diye
Nasıl özlediğimi, seni nasıl sevdiğimi ispatlayayım diye hep yemin ederdim.

Güzel gözlüm, öyle özledim ki seni…
Yüreğim bir mecal kaldı şimdi.
Her gece yatağıma geçip çalmasını bekliyorum lanet telefonumun.
Her gece yalvarıyorum Allah ıma, bir an önce geçsin bu dertler bu sıkıntılar diye…
Ve her gece uykuyu haram ediyorum gözlerime.

A kadınım, öyle özledim ki seni…
Tıraş bile olmuyorum eskisi gibi.
Batıyor sakalların git kes öyle öp beni derdin.
Öptürmezdin gül yanaklarını sinek kaydı olmadan yüzüm.
Ama geri döndüğümde de kokumu içine çekerek öyle bir öperdin ki beni, hep öyle kalalım isterdim.

Sevdiğim, öyle özledim ki seni…
Sesini, nefesini, bana doğru kurduğun cümlelerin her bir kelimesini…
Şimdi bekliyorken senden gelecek tek bir seslenişi, nasıl zor bir bilsen,

Nefes alıp verdiğimde hasret ciğerlerime yakıyor, özlem saçlarımdan tutup çekiştiriyor.
Sensin onun dermanı diyor içimdeki ses her gece.
Canımın taa içi, öyle özledim ki seni…

Her derdini alırdım üstüme, sen üzülme sen yorulma sen düşünme isterdim, ben bakarım çaresine…
Yeter ki gülsün yüzün derdim, ben meydan okurum senin için bu alemin cümlesine…

Kurban olduğum, aşkların en güzeli, bir tanem, gül bakışlım, kalbimin birincisi…
Öyle özledim ki seni, sesini, nefesini…
Haydi geri dön artık ta, mutluluktan kes şu nefesimi…

Ömer KÖROĞLU

bu canım dostuma (Rabbim ona böyle bir aşk verecek günlük )....

Son düzenleme:
selam günlükcan
pek bi keyifliyim beyaa
bi taraftan frenç oce yapmaa çalışıom bi yandan sana yazıyom pek bi yetenekliyim..
birazdan büyük ihtimal mahfedicem ojeleri biliom
benim romeo'm bugün ofisime çiçek gönderdi bilion mu kucak dolusu kırmızı güller
seni çok seviyorum da yazmış içine..ofiste herkes pek bi mutlu oldu ya
bu çocuğu bırakma sen dediler..böyle devam ederse niye bırakayım ki
şaşkın ya..on kere sordu bugün nerdesin diye..icradayım diyom napıon icrada diyo
ondanmış telaşı demek ki..ofiste olmıcam diye korkmuş..canım ya
çok sevmek istiyorum ben bu adamı..çok korkuyorum hak ettiği kadar çok sevemicem diye..ama severim be günlük..
baksana sevilmeyecek gibi mi
yarın bi arkadaşımın ruhsat töreni var..ona gitçez akşam..belki ondan sonra aşkımla bi kahve içmeye kaçarım..
c.tesi kahvaltıya gitçez ama olsun..hak etti yarın da görüşmeyi..
ruhsat töreni..darısı başıma..bitse şu lanet staj artık..o kadar sıkıldım ki
ben şu frenchleri tamamlıyım şeker
sonra görüşürük gene
muaaahhh

Annesi kansermiş bunu öğrendim.
Bu gün bana bi ricada bulundu.
Eğer ricasının yapmazsam ve kadına üzüntüsünden bir şey olursa bunun vebalini taşıyabilir miyim?
Hayır sanmıyorum...
O kızın canını yakmak için her şeyi yapardım ki yapmaya başlamıştım ama sırf hayatını karartmak için annesini kullanamam kullanmam.
Böyle bir şey yaparsam ömür boyu kendimi affedemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…