Popüler Konu Sevgili günlük...

:78::92::87::103::111::119::126::124::131: iste böyle günlük...

Son düzenleme:
bir yer düşün günlük, hayata nereden bakarsan bak oradan güzel görünen ve içinde ben olmayan...

neden yaşadığımı sorguluyorum bazen kendime... susuyorum, ağlıyorum, fotoğraf çekip, kahve içiyorum...

sor hadi, mutlumusun? diye, hayır günlük mutlu değilim...

uçsuz bucaksın bir yanlızın ortasında volta atıyor ruhum, ben buradayım ama içim burada değil...

ne kendime bakmak istiyorum, nede mecalim var kalkıp kendime çeki düzen vermeye...

ben güçlüydüm günlük, en acımasız darbelerde bile yıkılmadım ben.

neden böyle oldum şimdi? cevabı bende bilmiyorum günlük ama sen anlayamazsın beni... içimde neler kopuyor bir bilsen, bilsende çözümü varmı sanki?

metanet, umut dolu sözler, gelecek planları, yalan dolan gülümsemeler, sokakta iyiymiş gibi yürümek....

yok günlük bunlara uymuyor ruhum... o acıları kendine elbise diye giyiyor, seviyor depresif olmayı, öyle kendi içinde yanmayı, ben ona mahkum oluyorum, sıkışıyorum demir parmaklıklar ardına...

gücüm yok uğraşamam ben onunla, takılsın kafasına göre...

hem dünyada dönsün bana ne günlük, ben olduğum yere çakılmışım ki....

yaşam ağır gelmeye başladı, aldığım her nefes sol yanımı acıtıyor...

batıyor dikenler, her kapatışımda gözlerimi...

bir babayı özlüyorum uzaklar da... yüzünü görmediğim bir adam, gücünü hissedemediğim....

olsun, böyle olması gerekiyormuş demek, Rabbim'in yanında olması gerekiyormuş...

o beni böyle görünce üzülüyordur,değilmi günlük?

ruhum müebbet'e mahkum etti kendini, ben umutlarıma çelme çakıyorum, en derin kuyulara atıyorum yüreğimde beslediklerimi....

idamına giden bir mahkumun son isteği gibi bir dileğim var Allah'ımdan, benim canımı bu kadar yakanlarda bırakmasın ahımı...

Son düzenleme:
kötüyüm günlük,
iyi hissetmiyorum kendimi. bütün gülümsemelerim zorla sanki, yaşayışım zorla.

bu kadar kinci miydim diye şaşırıyorum kendime ama geçmişte yaşadıklarımı. yaşattıklarını unutamıyorum. en kötü zamanımda yanımda olmamış günlük, ben hayatımda en sevdiğim insanlardan birini kaybederken o bana kızmakla meşgulmuş. nerden geliyo aklıma bu eskiler bilmiyorum ki günlük...

ananemi çok özledim yavrum diyişini sarılmasını, o içtenliğini çok özledim be günlük...
allah onu yanına aldı ama en güzel zamanlarımı göremicek canım ananem... liseden mezun oluşumu üniversiteyi kazanışımı, en mutlu anlarımı göremicek canım ananem...

görür mü dersin günlük izliyo mudur acaba beni ?
rüyalarımada gelmiyo ne zamandır, çok özledim be günlük. ölen birine üzülmek, özlemek dünya üzerindeki hiç birşeye benzemiyomuş. insan yokluğunu zaman geçince anlıyor. bu ölüm ne aşk acısına nede biyerin kesildiğinde duyulan acıya benziyor daha derinden günlük çok daha derinden...

ona karşı da o kadar çok öfkeliyim ki aslında aramız şu anda çok çok iyi ama geçmişte yaptıkları en kötü zamanımda yanımda olmaması bütün artılarını yok ediyor. düşünmemeye çalışıyorum, unutmak istiyorum amane zaman yan yana olsak ona bakarken aklıma geliyor. ne zaman yalnız kalsam onu çok sevdiğini düşünsem yaptıkları aklıma geliyor.
ben çok güçlüydüm günlük, kimseye taviz vermezdim ama öyle olmuyormuş o işler... bu kadar sevmeye rağmen unutulamayabiliyomuşta yapılanlar... unutamıyorum günlük napıcam bilmiyorum :26:

günlük görünürdeki adım 335dc olsada benim adım artık pamuk :103: yada pambık
dün moralim bozuktu bazı sebeplerden dolayı geçmedi tabiki onlar ama bi süreliğine aklımdan silmek istiyorum
bugün fenerbahçem şampiyon olabilir pfff aşk erken çıksada maçı izlemeye gidebilsek caddeye :97:
ve gelelim en güzel habereeeee
aşkla Söz vermemize çok az kaldı sanırım günlükcümmm :123:
bekledigimz bi an var ve o zman bana bi sürpriz yapcagındn bahsediyo
veeee %99 o bi yüzük :123:
ahh hadi bi an önce olsun sabırsızlanıyormmm

Son düzenleme:
şuan itibariyle tam 10 gün kaldı memleketime kavuşmama günlük ah nasıl özledim annemi anneannemi ablamı evimiii. içim çok karanlık ama aileme kavuşacağımı düşününce güneş doğuyo sanki içime :97: artık yeni ve bizim olan bi evimiz var gider gitmez hazırlıklara başlicaz taşınmak için. sevgiliylede aramız iyi bi şu okul problem off okul diyince içim daraldı yine neyse yarın finallerim başlıyo çalışmam gerekiyo ama hiç istemiyorum

hey günlük vazzap,
aylar geçti dimi ben girmeyeli:)
olsun biraz biraz güzel şeyler oldu.
mezun oldum mesela, iyi mi kötü mü bilmiyorum işsizim her ay öseyemenin sınavlarına 50 lira yatırıyorum bireysel emeklilik gibi zamanı gelince geri verseler bari
neyse işte, sora sevgili yaptım naber, 1 seneyi doldurcaz hem de. eskiden yaşadığım aşk meşk olaylarına bakıyorum da poff ağlak gözyaşı kıymet bilmeyen adamlara kıymet bildirmeye çalışmak. zormuş hayat
şimdi yeni felsefem ben onu 10 seviyosam o beni 1500 sevsin. öyle de valla. hayatındayım diye şükür namazı bile kılmışlığı var.
bi sorun var aynı boydayız. yaniii, güle güle topuklu ayakkabılarım.
gerçi giy salın boyunu posunu görsünler gözleri fıstık görsün diyo ammaa gendisini göbeğimle muhatap etmek istemiyorum. o derece düşünceliyim.
neyse bugun kpdsye girdim, o paragrafları hazırlayan insanlara selam ederim, ben daha cümle başını okurken sıkılıyorum onlar senede 548147 kere yazıyo onları çok sıkıcı olsa gerek.
öyle işte be öperim seni.

Bilinmedik bir hüzün var içimde, bir gariplik..
Anladım ki, ya ben fazlayım bu şehirde yada sen eksik .. Seni çok özledim Nefesimm.. !!

Kavuşmamıza son 32 , düğünümüze son 42 gün

günlük perişanım bugün yine bir ayın içinde bu 2 cenaze..bugün nette kız arkadaşımdan maıl aldım aynı apartmanda oturuyoruz komşumun eşi kocası vefat etmiş ani kalp krizi...çok üzüldümmmm o kadar iyi bir insandıki her akşamda karşılaşıyorduk balkonda falan görüyordum..inanamıyor insan..bi an ya sadece bi an ölümün gelmesi..
düşündüm biz hazırmıyız peki? insanların arkasından konuşup günaha girmek ne kolay yada birini üzmek küs olmak kalp kırmak ya hayaller hep yapacağım alacağım sonra diye başladığımız cümleler ölüm gelince hangisi düzeliyor yada düzeltebiliyoruz..çalış çalış dünya için maaş için..ama ahiret için bi namaz onuda dosdoğru yapamıyorum kızdım kendime hep kızıyorum ama bide sabah namazına uyanabilsem hep uyanıcam saati 3 4 tane alarm kurup yinede kalkıcam..ne yapabiliyoruz bu hayat keşmekeşinde ahiretimiz için..ne..?..bi namazı bari dosdoğru kılamıyorsak rabbimizin huzurunda ne yapacağız..ne cevap vereceğiz..ölen komşum bütün borçlu olduğu namazlarının kazalarını kılmıştı nur içinde yatsın..biz onu bile beceremiyoruz..çok ağladım bugün işteyim akşam uğricam komşuma..eşi ne halde kızı ne halde kim bilir..diyorum yao kadar iyi insan.. rabbim sabırlar versin...umarım bizede rabbim kelimeyi şehadet getirip ölmek nasip etsin..ve hep ertelediğimiz şeyleri bir kere daha gözden geçirip artık yapmaya başlamayı...küslükleri bırakmayı , kırdığımız kalpleri tamir etmeyi..,kalbimizi kıranları affetmeyi,,herşeyden önemli ölümü hiç bir an unutmamayı..her an başımıza gelecek gibi hazır olmayı nasip etsin..inş...

Son düzenleme:
aşkıma sinirliyim günlük!!!!
şampiyonluk maçını izleyemedim varmı böyle bişey ya
kendisi cimbomlu die ben mahrum kalıyorum

şampiyonsun FENERBAHÇEMMMMMMMMMMM

bunun öcü alıncak sevgilii ! insan bari kutlamalara götürür git uyu sen gıcık

ne yapıcam günlük o kadr çok kafam karışıkki. artık bitti dediğim adam şuan barışalım diye yalvarıyo. ama değişirmi bilmiyorum emin olamıyorum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. ne yapıcam ben off :26:

söyle günlük arkadaşa, eğer gerçekten seviyorsa ve büyük hatalarla ayrılık olmadıysa bir şans daha versin...

24 Mayıs evlilik yıldönümümüz günlükcüm
bugün de 2.yılımız bitti allah nice nice mutlu sağlıklı uzuuuun yıllar nasip eder inşallah.
Bugün dışarda yemek yedik uzun zamandır rakı içmemiştim (şarapçıyımdır)2 kadeh rakı içtim ve kafam bi milyon:103:
eve geldik bi de evde kutladık ehuheue
şansıma bi de reglim yeni bitmişti kendimi yeni evlenmiş gibi hissettim valla
Allahım mutluuu ve de sağlıklııı ve de uzuuun yıllar nasip etsin inşallah kocişimle...:127::123:

Son düzenleme:
şampiyonuz günlüüüüüüük !
sevgilimde tavla oynadık demin. ona içten çok kızgınım ama artık o kadar iyi davranıyo ki kıyamıyorum günlük.
yarında okul var
hava güzel olunca okula gidesim gelmiyo be günlük

gene bir pazar daha bitti ah bu pazarlarlar nr çabuk bitiyor yaaaaa ve ben hala dinlenmiş yorgunluğumu atmış değilim

ah pazartesi ah sende allahın bir günüsün ama seni bir türlü kabullenemedim ben sevmiyorum seni iştedinlemedim bir gün yetmıyo gezıyımı dınleyimi hangisini yapim yaa:84::84:yorgunum halen çokbirde çok özlüyorum yaa çok kavuşmak istiyorum kavuşmakböyle evde uyumanın sabah uyanmanın bi tadı yokkiama bugünde gördüm birşeyler gerçekten istedıgımız herşeyin hayırlısı olması çok çok önemliymiş dogru zaman dogru mekan egerki mutsuz olcaksam bugunumu arıcaksam bırak bekleyeyim dimi günlük belkide onun için bekliyorum herşeyn cok daha güzel olması için:98::98:ama hayaller de yetmıyor artıkiçimden bir seste az kaldı diyor dogrumu söylüyor sence inanıyımmı onaben yinede bildiğim yolda ilerlemeliyim ,rabbim neylerse güzel eyler şüphe yoken dogru zamanı bekliyorumama gel artık gel koşarak gelll banaa:124::123:yine konudan konuya atladım uyumam gerek demekkien güzel hafta bizimle olsun hoscakal günlük:86:

günlükcan günlerimiz çok güzel geçiyo
2gün önce konsere gittik çooook güzeldi..
bugunde floryaya gittik aşkımla ama malummm dönemde olduğum için karın ağrım tuttu..
çok fenaydımhemen bi ağrı kesici beni kendime getirdi..
bu hafta cumarteside çalıştım:2:
yorgunumm tatile gitmek istiyorum artık deniz kum güneş:44:
veee yarın yine pazartesi,neyse yalnız değilim bu sendorumu yaşayan
çok kişi var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…