Popüler Konu Sevgili günlük...

söylesene günlük; bir tesadüfler tuzağına daha mı düşüyorum ben... :26:
"tesadüf işte sadece tesadüf ; anlam yüklemeye gerek yok" desene bana... beynime kazımalıyım bu düşünceyi offf ... :95:

esmer_sekerim teşekkrler.. geç gördüm barıştık. yeterince pişman olduğunu anladım ve bikez daha kalbimi dinlemeye karar verdim umarım yanılmam

çok mutlu olursunuz dilerim... Allah yanıltmasın, ne yaşarsan yaşa asla pişman olma... unutma herşey bir derstir, yeterki anlamasını bil...

Maçıda Aldık formalarımızla turumuzuda attık babamla ALLAHIM ne maçtı öle o yaa hele o uzatmalarda yediğimiz 3. gol amaaaaa sevindirmedik hamsileri veee

Her karadenizli illa trabzonsupor tutucak değil ya, bende giresunluyum fakat doğduğumdan beri fenerliyim

Neyse yarın akşam 19:30'da bizim sandık başkanları ve müşahidler toplanıp görsel olarak barkovizyonda yapılıp anlatılcak bir eğitime katılıcakmışız , ya varya yemin ederim sinir oluyorum şunu akşam saati yapıyorlar tüm sinir katsayılarım tavan yapıyor birdaki seçime sandık başkanı olmakmı?? tövbe bismillahhh

Sevgili günlükcan
Bayadır yazmıodum sana.
Küsmüyüz?
Ama cidden yazcak hiçbişey olmuo bazen hayatımda.
Bi gelişme yok ben yerimde sayıyorum.
Zaten buara dersten başka bişey yapmamam lazım.
Çok az kaldı korkuorum.
Bana şans dile,bu sefer istediğim gibi geçsin şu sınavlar.
Bak düşününce bi fena oldum ciddi ciddi çok az kaldı günlük.
Zaman çok çabuk geçio.
Geçen sene istediğim yer tutmayınca bi arkadaşım,neden bu kadar üzülüosun on yılda bir yapılmıo ki bu sınav demişti.
Gerçekten de zaman çok çabuk geçti meğer çok az bi zamanmış kaybettiğim.
Ama bu sefer kaybedersem çok bi zaman olcak artık.
Bana şans dile günlük,ve bütün günlük yazarları...

hafta sonu sınavlarım var stresi başladı bende yine :18::18: inşallah emeklerimin karşılıgını alırım.çalışıyorum ama yinede korkuyorum bu sene dersler zorladı beni :18:

Günlük nasılsınnn

bu tatil çk ii geldi ama yine işbaşı,bugün çabuk geçsin bu sendromu atlatayımmm

2 dersimi bitirdimmmm

daha 3 dersim var 2 side muhasebe soru ezberlicemmm
diğeri ticaret hukuku nasıl çalışıcam bilmiyorummm sürekli okumak gerekli o dersi onu veya muhasebe uyg.büte bırakıcammm

DÜNNN ANNEMLE BAYA KONUŞTUK.ÇEYİZLERDEN FELAN ÖLE HEVESLENİORUMKİ.AMA İŞTE ALAMIYORUMMMMM HALA ZAM YAPMADILAR OFFF

KIYAFET ALMAK İSTİYORUMMM,ANNEM DYOR PAÇAVRAYA PARA VERME..
21 YAŞINDASIN BİR KIRIK İĞNEN YOK DYORRRR HERŞEYİMİ KENDİM ALMAK İSTİYORUM YEMEK TAKIMI ALIM DİYORUMM AMA BİMİYORUM NASL ÖDERİMM

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam günlükcan

Evet haftasonu 9 dersten sınavım var ve ben bugün sabah metroda başladım çalışmaya
Olacak olacak iyi bir planla 7 tanesine çalışabilirim gerisi bütünlemede artık
İşler çok yoğun olmaz da umarın iş yerinde çalışabilirim
Hadi kal sağlıcakla

of günlük yorgun geçen koca bi hafta koşturmacalı bi hafta sonundan sonra nihayet
işteyim artık dinlenebilirim
koncemin ameliyatı sonrası derken epey stresli günler geçirdim
şükürler olsun ki çok iyi..
bi kez daha anladım onun benim için ne kadar değerli olduğunu
başında beklerken hep dua ettim iyi olsun diye
uyanırken hep beni sayıkladı aşk kuşum
yirin ben onu yirin

günlükcankuş :) ben bugün çok iyiyim hele küçük böcüğün mesajıyla uyandığım için galiba dahada iyiyim onu hiç görmedim ama o kdar sevdimki anlatamam bilmiyorum sanki onla konuşunca dertlerimin bi çıkış yolunu bulucaz gibi gibi sanki herşey onla konuşmam sayesinde düzelecek gibi :)
şimdi yeşil bursamda deniz kıyısına doğru kahvaltı yapıyorum ajanstan aradılar uğurkan erezin kabul edildiniz ön görüşme için geliniz dediler ama ben istanbuldAn korkuyorum kaybolurum ben orda :) bunu dün ablasına dedim çok sevndi sarıldı öptü anneside kutladı çok seviyorlar beni ama doğru kişiye sevdirememişim kendimi :S peah bea nese şimdi saçlarımı boyatayım diyorum tatlı güzel bi kum kahveye bide solaryuma girerim ohhh be dünya varmış inanıyorum ki yeni bi başlangıç oldu bugün bana :):):) küçük böcüğüm sayesinde iyiki konuştu bnmleeee :)

sabah işe geldim kk açınca cetvelimi gördüm ve uykum sonsuza dek açıldı sanki
1 hafta 4 gün :85::85::85::86::87: şaka gibi resmen :103::103::103:
sanki herşeyim eksik yeni yetme gibi bi heycan yaptım anlık olsa bile kendi kendime canımı sıktım.
zaman hızlı mı geçiyor yaa günlük, :97: artık tatile çıkmak istiyorum. 1 haziran bi an önce gelsin istiyorum. çok mu şey istiyorum bilmiyorum :128::127:

Ay 3 günde neler neler yazılmış oku oku bi hal oldum günlük Cuma günü nişanlım geldi normalde bir gün kalacaktı gitmesine bir saat kala vazgeçti biliyo musun? Bir gün daha kaldı. Doyduk resmen birbirimize. Çok çok çok güzeldi. Planlar yaptık geleceğe dair... Eğer düşündüğümüz gibi olursa eylül ekim gibi evlenmeyi düşünüyoruz inşallah Allahım nasip eder inşallah. Çok mutluyum şu an. Bi sürü bi sürü ders çalışıp onun yanına atanmalıyım günlük.. Hoşçakal...​

sabaha karşı ancak uyuyabildim günlük. ne biliiiim sabah körü telekomdan geleceklerini. tamam arızaa kaydı bırakmıştımm düngece. diğer seferkiler gini sinyalle hallederler sandım yanılmışım.
annem basbas bağırdı "uyaaaaaaannnnnnn telekomdan geldiler hem insanları arıyorsun hem uyanmıyorsun bidibidibidibidiiiii." modemde benim odamda kurulu. odayı görsen savaş alanı. ortalıkta gereksiz ne varsa kucakladım kardeşimin odasına yığdım. yatağıdı üstün körü kapadım.üzerimede annemin elbise gibi bi sabahlığı var onu geçirdimm. adam anlamıştır herhalde durumu. rezill oldum.
sonuçç ne mi??? ttnet asla suç bizde demezz. modeminiz ve splitterinizi değiştirin kopmalarınız son bulur!!!!!!! Değiştircemm nan size inat en iyisini alcamm hele bi kesilsin internet. hele bii yine bağlanamasın bak ben ne yapıyorum size. hat cızır cızır kimseyle telefonda konuşamıyorum. etkiler mi diyorum etkiler diyoo iyi ozaman düzeltin yei hat çekin kablo değiştirin bişi yapın. yan çiziyorlar hemen modemi değiştirin hatta bişi yok. barii deki biz yapmıoz sen bi elektrikçi bul ona değiştir. neysee yaa sevgülümle buluşcamm bugün. derin bi nefes alayıımmm. ooohhhh herşey yolundaa. hayat güzel. HERKESE İYİ HAFTALAR............

fenerr uyuz ettin beniiiii

kolbastı oynuycaktınn haniiiii galatasaraylıyım bana noluyor yahu.....

çok yorgunum çook.cumartesi gecesi 4 de eve gelip uyudum havalimanındaydık amcamı aldım..okdr bekledikki öldüm.ayrıca nekadar pahalı ordaki yiyecekler falan yaaa....

iki su bi maden sunuya 20 tl bayılan emosss hahahaha :)çok güldük sonradan..

bimde su 25 kuruş günlükcannn

neyse geldim uyudum 6 saat uykuyla kalkıp nikahmız vardı yakın akrabamızın..
gittik dügün konvoyuna tabi deli abm nasıl hızlı kullandı arabayı gelin arabasının önününe kestiii off çok güzeldii...nikahta çok güzel geçtii
sonradan amcamlara geçtik vs derken haftasonu yorgundu...bugün allahtan çok bi iş yapmadım....
karnım zil çalıyorrrrr

Saat 3' te sınavım var günlük, şimdi giyinmeye gidiyorum. Dua et bana güzel geçsin:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…