Popüler Konu Sevgili günlük...

haftosunu sınav var çalış çalış çalışşş bıktım vala,,,,,

iyi geçsede bütünlemeye kalmadan kurtulsam 4.sınıfa kapağı atsammne güzel olurdu

Ben Bi Delilik Yaptım ama hadi hayırlısı atv'de başlicak olan "sen yeterki iste" programı için başvuru formu doldurdum, bir güzel hem yakından çekilmiş yüz fotom hemde boydan çekilmiş fotoğraflarımı istediler onlarıda gönderdim, hadi bakalım bismillah Allah sonumu hayır getirsin, evdekilerden kimsecikler bilmiyo ilk sana söledim (zaten daha az önce formu doldurup yolladım) bi gelişme olursa evdekilerlede paylaşırım, biliyorum deliyim ben uçuğum ben kaçığım ben ama sen yeterki iste dediler bende istedim bakalım ne olcak

günlük cenazeyi kaldırdık dün bahsetmiştim akşam cenaze evindeydim ağla ağla hanımı mahvolmuş çok bitkindi bide bu kadar ani eşini kaybetmek ne acı allahım...eşimin değeri bir kez daha anladım ..o olmasa ben ne yaparım dedim bi an..öyle zorki kızı metanetliydi bayağı annesini teselli etti...bende içeri girince tutamadım kendimi.. çok seviyordum amcayı dedimya çok başka bir yüreği vardı nur içinde yatsın..elimden geldiğince dua etmeye çalışıyorum..tüm ölülerimize dua edelim bi gün bizde öleceğiz arkamızda bizi seven gönüller bırakalım..hep iyiydi diye anılmak herkese nasib olmaz..mekanı cennet olsun..bugün iş yerinin önünde 2 tane daha cenaze geçti ..ölen ölene..havanın sıcağı, ağır yemek ,sigara,kilo en büyük sorun...Rabbim hayırlı ölüm versin bizlere..söyleyecek söz kalmıyor bu anlarda..eşi diyorki allahın takdiri karşı gelmiyorum ama içim acıyor diyor.. allah sabır versin..o kıyafetleri o elinin deydiği yerler,evde sürekli oturduğu köşe,yattığı yastık giydiği gömlekler polisti zaten..insan düşündükçe ne ağır yarabbim çok zor ... evlatları tükenmiş oğlu tanınmaz halde..daha yeni dede olmuştu 55 yaşındaydı..bittik tükendik dün akşam..zor çok zor..sabır versin allahım tüm sevdikleri kaybedenlere zaman acıyı bastırıyor ama yerleri hiç dolmuyor bu bir gerçek...umarım bu yıl yaşadığım son acı olur...

Hmm,,mis gibi hafta sonu tatilinden sonra ilk iş günü cekilmiyor

Kuzumla, kocişimle, arkadaslarla deniz kenarı çim kyfi bir harikaydıı

günlük korkuyorum hemde öyle cok korkuyorumki...

Incinmekten, canimin yanmasindan, hayal kirikligina ugramaktan, bir yalana kanmaktan cok korkuyorum...offfff yaaaa...

günlükk yok ya ne kadar çalışsamda burdan uzak duramıyorum :))
speddynin topiğinde takılıyorum yine

hem giden gitti takmanın ne anlamı var ki :))
düşünmicemmmmm
anı yaşamak lazım
hem hayatın karşımıza ne zaman ne çıkaracağı hiçç belli olmaz

günlük
bu çocuk çalışmaya başladıgından beri asosyal olduk anacım :84:
herkes geziyo benimki haftasnlarıda çalışıyo yine eglenmeye çıktı arkadaşlar biz gdemedik ertesi gün iş var die :95:
kara bahtım kör talihim
aman neyse finallerim başlıcak avutıym kendimi
ayyy bugün yakın bi arkadaşmla knuşuyodukta nikah şahidim sen ol dedii bi duygulandm gözlerim yaşardı aglak çiko oldum
gerçi daha evlenmesine 3 sene fln var ama olsun
benden havadisler bunlar şekerimmm

Deli gibi aglamak geliyor icimden saatlerce hic susmadan hickira hickira yorgun düsüp uyuyana kadar aglamak istiyorum...

sevgiliiiii günlükk
çok mutsuzumm
eksiğim
şanssızım
elde edemeynim
offfff kötüyümm..,
ağlamak için neyi bekliorumm
....
galıba kocişimii beklıommmm.....omuz ıstıorummmmm aglamk ıstıorumm.....

Selam sevgili günnükk

Bu gün işe gittim geldim. :) Bir arkadaşımla tartıştık çok üzüldüm

Umarım bu da geçer

günlüükk

kimsenin canımı sıkmasına izin vermiyorum
bir canım var o da emanett.. anı yaşamalıi kıymet bilmeli, şükretmeliyiz.. bizi üzenlerede yol vermeliyiz. bunu öğrendim ben..

Mutlu olan herkes el kaldırsın.Kutla kutla kutla.Çekemeyen aramızdan ayrılsın hızlaa hızzlaa hızlaaa

yarın Şebnem Ferah'ın ve birsürü kişinin konseri var. Çok heycanlıyım çok güzel olucak eminim uzun süredir bunu bekliyodum.. belki sevdiceğimde gelebilir inşallah gelir

Günlük yukarıda sınavımın olduğunu söylediğimde beğenen arkadaşlarım var ya, onlar sayesinde ( rabbimin izniyle) sınavım çok çok güzel geçti. Kimseyi tanımasam da buradaki insanların iyi niyetine güveniyor ve seviyorum onları

Günlük,
bir Tristania dinleyip akabinde Hadise-Superman şarkısına geçen cins kişilik benim.
Anlayamadım,anlamlandıramadım kendimi.

merhaba günnüş...ben muhteşem tatilimden döndüm.kaygıdan öldüm yetişemedim diye.ama tam da zamanında geldim okula.diğer öğretmenlerden bazıları benle bazıları daha geç döndü.neyse bugün her şey normaldi.gayet normal davrandı.ben kaşınıyorum galiba.o ölsün bitsin istiyorum.tercih kaygısı sardı beni.arkadaşlarımın tahminleri moralimi bozdu.ve diğer bomba...kısmi itiraf...bunu biliyordum sevgili komşum...neyse bu konunun aramızı bozmasını istemiyorum.insanların özel hayatından banane.çenemi tutmayı bir becersem.geçen haftaki intikam yemeğinden sonra artık ci,lveloy olacağım...sevgili arkadaşlarım deli olsun diye... hadi kaçtım ben.

Günaydın günlük,gece öyle birşey oldu ki inanamayacaksın. vallahi verilmiş sadakamız varmış.
bizim antrenin tavanı gece saat 3.30 da çöktü biliyomusun. tavan olduğu gibi öylece inmedi de yarısı indi tabaka şeklinde. uyuyorduk öyle bir sesle uyandık ki ev yıkılıyor sandım.çok korktum, 1 saat ağladım korkudan .
ev daha yeni ilk oturan biziz. böyle birşey olması çok şaşırttı beni.
sabah 6da dökülen parçaları toplamaya başladık eşimle, sildik süpürdük . o kadar büyüktü ki parçalar.
allah korumuş bizi günlük. ya biz ayaktayken yıkılsaydı. ya kızıma bişey olsaydı. ki o parçalar o kadar iriydi ki başına düşse gerçekten kurtuluşu yokmuş kuzumun
çok korktum günlük çok, ya birimize birşey olsaydı ? evi almak gibi bir niyetimiz vardı vazgeçtik günlük. zaten su tesisatı bozuktu yeni yaptırdık, elektirik düzeni bozuktu yeni yaptırdık, olsun yine de güzel ev alalım dedik şimdi de bu çıktı. vazgeçtik almaktan.
hala inanamıyorum. nasıl olurda böyle birşey olur. yuvarlak bir keki ortadan ikiye böldüğünü düşün aynı o şekilde
çok korktum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…