Popüler Konu Sevgili günlük...

Ders çalışıyorum günlük
Ama sanırım sandığımdan daha az dersi bitirebileceğim
Neyse canım sağolsun
Tartıştık dün akşam bal küpümle
Ya biliyorum onun durumunu ama ne yapayım işte, ben de insanım, saçmalıyorum bazen.
Hadi benim çalışmam lazım, kal sağlıcakla

Son düzenleme:
Bana esmeyi anlat.. Bana sevmeyi anlat..♫ ♪♫ ♪♫ ♪♫ ♪♫ ♪♫ ♪

Herşey Çok Güzel Olucak.. Öyle değil mi günlük ?

Bugün yine canim biraz s1k1n be günlükcüm...
Birsürü isim var ama hic yapasim yok iste. Erken cikacagim bugün bakalim biraz isim var ordanda üniversiteye gecer kutüphanede ders calisirim evde olunca dogru dürüst calisamiyorum...Neyse böyle iste hic birsey yapasim yokkkk offfff

sevgili günlük :):):):):):
dün arkadaşım bize geldi maş bendede bişey oldu erkek değil mi hepsi aynı sendromu kız dün birşey anlatıyo erkek işte anacım napcan diyo sonunda ayyy sus ya bu ne be dedi canına yetti herhalde 2 dkda intikam meleği mi oldum ne :) ama neyse günlük kızçem işte bana bi yenilik geldi sorma saçlarıda tatlı güzel bi tona boyucam boyamıda aldım afet olcam afett :)
dün bizimki annemden mesaj attı sürekli burnum kanıyordu beni öyle burnumda pamuk arabaya binerken görünce korkmuş garibim anneme mesaj geldi tam uyudugu saatte valla bravo dedim konuşmaya başladık gayet mesafeli evet falan diye konuşuyorum sonunda dayanamadım of valla ya sen kendine manita bul sende kurtul bende dedim oda sende taktın manita yap diye sonunda yapcam konuşamıcz onu istiosun galba dedi umrumda eğil emin ol dedim nasıl yani dedi senin konuştugun hiç bi kız beni ilgilendirmiyo ben bu saatten sonra üzülemem kendin kaybedersin emin ol arkdaşlıktan fazlası olmaz bundan sonra aramızda dedim iyi tamam ya sen bilirsin of ne diyim ama şunuda unutma sevgim hiç azalmadı sadece duruldu i geceler yazmış cvp bile vermedim bundan sonra böle günlükcüm.ben bu saatten sonra canımı sıkamam bunu anladım beyfendinin de egosu zedelendi :) oh olsun ya why_ arkdaşımzada çok üzüldüm allah korumuş hepsini özelliklede mnik kızını geçmiş olsun... ya başka ne dcektim unuttum ya hadi neyse :81:

Bugün aşkımın doğum günü Çıkışta birlikte yemek yiyeceğiz . Ona süprizlerim var. Eminim çok beğenecek . Hemen geçsin istiyorum zaman .

biliyor musun günlük..
ben dün O' na söylediğim herşey için çok ama çok utandım..
çok utandırdı beni..
o çok iyi birisi günlük
gerçekten adam gibi adam..
onca şeye rağmen onca afra taframa rağmen
sadece " çocuksun sen " dedi bana..
çocuksun.. o kadar..
üstelik dün yaptığı..
çok mutlu etti beni günlük..
sen de çok mutlu ol emi günlük...
hoşçakal:82:

Günlük ikimizde birbirimize çok kızıyoruz. İnatçı, gıcık, bildiğinden şaşmayan akrep erkeği var karşımda, yolasım geliyo onu

Kimsenin bilmediği bir ağrı mı olur bilmem. Bilemem.
Bildiğim ; yaşanan kıymetlidir.
Bu düşüncemden şaşmam zerre kadar...
Hiç dinleyemediğim ama çok sevdiğim şarkılar var.
Bazı anları özletir çokça, canımı acıtır tekrarı olamayacağı için... vb.gibi garip sebeplerle dinleyemem.
Pazar akşamı öyle bir akşamdı.
Bende kendine ait bir şarkısı vardı.
Kişiye özel, öylesine kıymetli...

Sevgili günlük,
Sinek sezonu açıldı, küçükler ve evet mide bulandırıyolar.
Ağızlarına ağızlarına vurasım geliyor ama sineğin ağzı var mıdır onu bilemedim.

Günlükk..

finallerimiz başladı.. Rabbim hepizin yardımcısı olsun , hepimize zihin açıklığı nasibeylesin inşAllah..

Sevgiler herkese :80:

Günlük yaa bu gerginlik artık işime de yansımaya başladı yaa
müşterilerime,çalışma arkadaşlarıma, etrafımda kimse varsa artık herkeze yansıyor.
çok üzülüyorum ya offf son 8 gün lütfen artık biraz daha hızlı geçsin LÜTFEN

günnük kötüyüm.. :85:
hic uyuyamadim bütün gece düsünmekten...
keske demek yoktu, keske diyip kendime daha zorlastiriyorum herseyi...
ne yapacagimi hic bilmiyorum...
icim atiyorum ve yine üzülen ben oluyorum..
bu sefer kararliyim günnük, konusucagim, sonucunda ne olur bilmiyorum ama icimde tutamiyorum artik..
sana önceden söylemis miydim bilmiyorum ama ben izmirde olmak istiyorum...

İzmir çok güzel bir şehir... gelirsen eğer bir kahve içmeye buyur

Günlük ya niye son günler çabuk geçmiyor, birde başıma yemek çıkardılar bi de onun için gelcem

Sevgili günlük,
Şimdi ben kuaföre gidiyorum. Eğer yarın gazetelerde kuaför müşterisi tarafından tartaklandı, hastanelik oldu vs gibi haberler okursan, bil ki kahkülüm düzgün kesilmemiş demektir. Sonuçta halen beni görünce yan yan kaldırım değiştiren kuaförler var güzide şehrimin dört bir köşesinde.

günlüüüük bugün benim doğum günüm 17 mi doldurdum
bu gün çok güzeldi
arkadaşlarım annemle bir olup bana doğum günü sürprizi yaptılar
çok güzeldi,komikti :82:
en beğendiğim hediyemse kocccaman ayıcığımdı
kısacası iyi ki doğmuşum

Bugün bana:"sensiz olmuyor meğer ki ne kadar büyük bi yerin varmış hayatımda yapamıyorum ben sen olmadan. seni görmek için sürekli evin oraya geliyorum belki karşılaşırız diye ama göremiyorum sürekli seni düşünüyorum. seni gerçekten çok seviyorum" diyerek başladı ve devam etti.
Bense farklı bi konuşma yaptım. söyledikleri umrumdamıydı? Hayır!
Karşımda gözleri dolmuş konuşmaya çalışırken benim sözlerim karşısında susup bana bakması.. bu sefer ağlamamak için dişlerini dudaklarını sıkması...
Bitirmeme rağmen geleceğini biliyordum ve biliyorum ki bu da son olmayacak..Ben biliyorum kendimi ... Ve artık karşımdakilerde biliyor... suskunluğumun aptallık göstergesi olmadığını anlamaları çok uzun sürmüyor. Baştan susarım biriktiririm aptal sanarlar bir şeyden haberim yok sanarlar arkamdan konuşanda olur gülende... ama bu da hiç umrumda değil çünkü fırtına öncesi sessizliğin tadını bende çıkarırım onlarada çıkartırım... Sonra teker teker başlarım konuşmaya laflarımın altında ezilirler. Bu göz yaşlarıda ya pişmanlıktan olur yada sözlerin canını acıtmasından... Ama umrumda değilim... Hatta bunları söylerken büyük zevk alırım. Daha da canını acıtmak için üstüne giderim... Ezilir karşımda insan. Ben affedici değilim affetmem kolay kolay... Böylece sakin görünüşlü düşün hiçte göründüğü gibi olmadığını anlarlar...
Sende diğerleri gibi anladıysan amenna....
Ama şunu biliyorum bu laflarıma rağmen sende tekrar geliceksin.. Ve sonra yine ... Ve sonra yine...
Ben düşsem bu böyle olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…