Popüler Konu Sevgili günlük...

Allahım sen ülkemin sonunu hayret !

çok eşlilik yasal olsun he ?
demek istedigim çok şey var ama senin anlayabilme kapasiten yoktur kadın !

ahh atamm nerdesin

Allahım sen ülkemin sonunu hayret !

çok eşlilik yasal olsun he ?
demek istedigim çok şey var ama senin anlayabilme kapasiten yoktur kadın !

ahh atamm nerdesin

:81:

50 - 100 sene sonrasını düşünüyorumda.........
bakalım bugün gereklerini yerine getiren kadınlar,(sandıkta yada yaşam biçimi olarak!)
o yıllarda kabul edecekler mi,asla tercih edilemeyecek olan o son şeyi! bu kadın gibi???!!!

akıllar başa toplanmalı.. hem de derhalll...

gerçekleri görebilen sayılı insanlar hala varsa buda bi umut

Şöyle bir acık hava konseri olsa...
Bagıra bagıra sarkı soylesek stresim gecer mi gunluk?

Havai Fişekler Patlayınca Kendini Balkona Atan Karşı Komşumun Tepkisi "Bu ne?" Havai Fişek Zeynep abla, "Bende Elektirik Telleri Tutuştu Sandım Kalbim Ağzıma Geldi" Hangisine Gülsemki? Havai Fişeği Elektirik Telleri Tutuşması Sanmasınamı Yoksa Kalbinin Ağzına Gelmesinemi? Sahi Kalp Nasıl Ağza Gelir Sen Çok Yaşa Emi Zeynep Abla İyi Geldi Bu Gece Gece Artık Seni Her Gördüğümde Bu Aklıma Gelir

gerçekleri görebilen sayılı insanlar hala varsa buda bi umut

tabiki de var erkek nasıl kendi başına bir bireyse kadın da aynen öyledir ve artık kadınlarımız kendi ayakları üzerinde durabilmektedir ve bir erkeğe muhtaç değildir eşimde sadece bnmdir asla ama asla kimse ile paylaşmam Atam seni cidden çok arıyoruz

Her insanın bi zayıf yönü vardır bence
Güçlü olan yada güçlü görünmeye çalışanın bile...
Sonuçta her insan vicdanıyla başbaşa kalmıyomu!

Zaten güçlü olmak,en hasarlı zamanlardan bile başın dik çıkabilmektir
Acını sonuna kadar yaşayıp ayakta kalabilmek
Bunları yapabiliyosan güçlüsün!!

selam günnüş...ben geldim yine...çok para harcadım ya.hem ek dersim de yok bu ay.artık söz veriyorum para biriktireceğim.8 aydır maaş alıyorum ve çok az biriktirmişim ya.ilerde ev taşıyacağım düğün şu bu para lazım.bu arada tercihleri verdim.ne olur rabbim 1 haziranda ve yeni okulumda güldür yüzümü.şu günlerde işe yoğunlaşmam lazım.ilk defa bir baharı aşık olmadan geçirmek güzelmiş.arkadaşım biraz mesafeli davranıyor.ama o konuda eminim.o da çok mutsuz.ya takım işi ya benim sebep.neyse hadi ben kaçıyorum...Rabbim güzel günler göstersin bana...herkese...

sevgili günlük,
bugün vezne kuyruğunda yaşlıların dakikalarca süren ve ardı arkası kesilmeyen "sıra kimde" "ben öndeydim benim arkamda sen vardın" "ben seni ilk defa görüyorum sıraya kaynama" "bu ne sırası" sohbetlerine "amcalar siz sıranızı çoktan savmışınız" diye turp sıkasım geldi, sustum.

veeeeeeeeeeeeeeeee Meral ile Cenk bulustularrr hemde yalnizzzz
bizim grupta ilk defa boyle yalniz bi bulusma olduuu
ordeklerin karsisinda biseyler icmisler uzuunca konusmuslar
ama daha oglan acilamadi kiza garibim utaniyo
daha yeni faceden Cenk'le konustum hemde acik acik konustum ne zaman kendini hazir hissedersen o zaman soylersin dedim evet aliskin olmadigim icin rahat olamiyorum dedi canim benimm
cok sukur Meral'imin yuzu nihayet guluyo

Bende bu sabah askimla kahvalti yaptik ellerimle yedirdim ona
sonra mekani yaslilar basti tek genc olan biziz hepsi bize gulerek bakiyo
ilk bulustugumuz restoranta gittik ama o gunki oturdugumuz yere oturamadik reserve'ymis

bu arada dugunden bahsetmedim sana gunluk
o nasil bi dugundu oyle ya
cok eglendik
bi ara damat muzik calan grupun yanina cikti sahneye, onlarla oynamak icin cunku kendi grubu, kendini sahneden konserde olan sarkicilar gibi atmazmi iyiki tuttular onu yaa superdii bi kac kerede yukari firlattilar iyiki dusmedi yoksa geceleri mafolurdu

burda cok sukur sinavlar bitti acaip rahatim
persembe aksam parti var, Turk ogrencilerin partisi (aslinda pek geceleri takilmam ama bi Turk partisi oldugu icin gitmek istiyorummm guzel olacagina benziyo)
cumada Europapark'a gidioz arkadaslarla
insallah adetim o gunlere denk gelmez, aksine gec kaldi ya normalde coktann olacaktim
ama kensin o gunlerden birine denk gelir hep oyle oldu, gecen sene tatilimi mafettiler zaten
NEFRET ediyorum NEFREEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTT !!

Saat sabahın 6' sı ve ben hiç uyumadım, öğlen 1' de ki sınava kadar da uyuyamayacağım malesef. Son sınavım, bitsin bugün çok yoruldum:105:

hava değişimine ihtiyacım var.
kendimle baş başa kalıp sadece kendimi dinlemek istiyorum.
çok yoruldum.

günnük
sabah ağrıyla uynadım ve regl olmuşum nasıl bir ağrıdır o .offff heryerim dökülüyor ağrıdan.
bugün nasıl geçer..
perşembe-cuma izinliyim ve izinimi bitrmiş bulunmaktayım anlıcağınn sıcacık günerimi şirkette çalışarak geçireceğim.olsun geçen senede öyle değil miydi zaten.ekime kadarkırıp dizimi çalışıcam anlıcağın...
aman olsun haftasonları giderim bende denize,havuza çk zor bişe değil..
haftasonu sınavlarım var bitsina rtık dün sinirimden oturup ağladım olucak iş mi nerden koymuşlar şu lanet muhasebe dersini.bir türlü anlıyamıyorummm

Hissediyorum. Elinin ayağına dolaşmasıdan, elimi her hareket ettirdiğimde bir şey olacak diye gözlerinin büyümesinden anlaşılıyor. Bekliyorum. Ben bir şey yapmıycam.

Bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.

Günaydın Günlük

♥ Acının umutları yok ettiği anda, umutları yeşertecek bir sevgiye ihtiyaç duyarsan; ben hep o bildiğin adresteyim... SENİ ÇOK SEVİYORUM BEBEĞİM !!! diye bir mesajla uyandım günlük biliyomusun sevgilim beni çooook seviyor.....

Sevgili kelebeğim ilk günlüğümü bugün tutmaya başlıyorum artık hergün seni yazıcam. Herşeyin yavaş yavaş güzene girmesi çok hoşuma gidiyo kelebeğim :) Allah sonunda dualarımı kabul ediyo :) Yaşamdan hayattan zevk almaya başladım. Artık sivilcelerim yok olmaya başladı sanırım tedaviler işime yaramay başladı :)) Birazcık fazlalıklalrım var artık onlarıda yavaş yavaş aşıcam atıcam :)))
Bitane fındığım var :) :) :) perşembe günü görüşücez sonunda hazırlıklara başladım bileee Çok heycanlıyım :)) içim kıpır kıpır hiç bir sorun çıkmaması için dua ediyorum. Sen yüzümü kara çıkarma Allahım hep mutlu olayım :)

günnüş çok kötüyüm ya.çok mutsuzum...keşke bana kal dese...ya da ben de geleyim dese...artık kaçıyor gibime geliyor.ama ilginci bana daha hoş gözükmesi...ya galiba ben aşık oluyorum.

sevgili günlük artık bu hayattan bıktım,yaşamak istemiyorum.herşey üstüme üstüme geliyor,kime ne yaptım bilmiyorumki.kime iyilik yapsam kötülük buldum
çok yalnızım konuşacak kimsem yok.bütün gün evde tek başına oturuyorum artık dayanamıyorum.
bu lanet olası evden kurtulamadım gitti.allaha hergün yalvarıyorum kurtar beni diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…