Popüler Konu Sevgili günlük...

günnük kisa ugrayayim dedim sana...
ise gidicem acelem var...
bugün cok iyiyim, dün sevdigimle bulustukdan sonra pambihhh gibi oldum...
hayat sevince, hayat sevdigim yanimda olunca güzel...

Son düzenleme:
Günlük merhaba.. Durgunum bugün.. İçimde bi sıkıntı var. Tahammülsüzüm. Dün babam yüzünden yaşananlar canımı sıktı. Evde değildim arkadaşımdaydım. Kardeşimin anlattığı kadarıyla biliyorum.
Gece uyuyamadım. Kollarımda küçük kırmızı lekeler çıkmış sabah farkettim. Okula zorla gittim resmen. Neyse ki bitti eve geldim. Böyle bir garip haldeyim. Dokunsalar ağlayacağım. Her şey yoluna girsin artık günlük olmaz mı?​

Bugün itibariyle yeni yetme, idealist bir psikoloğum artık bennn.................:81::124::129:

Öyle işte........:))

Ne güzel şeyler oluyor ne güzel şeyler...
Haydi hayırlısı, umarım altından kalkabiliriz sevdiceğimle el ele yeni adımların.
Ben inanıyorum bu şehir bize şanslı gelecek...

Hava güzel, evi temizledim, çamaşır ütüyü bitirdim, akşama pişireceklerimi planladım hazırladım.
İçimde bir mutluluk var...

Akşama arabayla bir sahil turu yapsak çok süper olur, yaparız...

Off günlük off
İçimdeki bu köhne karanlıktan yoruldum artık..
Kafamdaki milyon tane soru işaretleri defolup gitsinler biranönce..
Her gece gördüğüm kabuslar beni rahat bırakınnn
Hiçbirşey düşünmemek Kafaya takmamak ve kabus görmemek istiyorum
Beni Rahat Bırakınnnnnnnnnnnnnnn :95:

Ankara'ya yağmur yağıyooo toprak kokusuna bayılıyorummm yaa günlükmm:108:

olmak istediğim yere ulaşmama ne kadar var daha sabır kalmadı ki yoruldum kalbim çok yaşlandı hayatta her şey var tek isteğim biliyorsun günlük olsun artık ALLAH ım lütfen

Evet bugün benim en mutlu günüm sınavlarım bitti sakın yanlış anlamayın sadece okul derslerim değil buradaki hayat sınavım da kısa bir süreliğine ara verildi ,yüzümde bir gülümse var,mutuluk , tebüssüm yok yok bügün benim bayramım olmalı okadar kötü günler geçirdimki okadar talıhsiz olaylar beni buldu ki hayat bana fazlasıyla o kötü yüzünü gösterdi artık tek temennım bulutlar dolusu döktüğüm o göz yaşlarımın dinmesi.

Sevgili günlük,
Anadolu yakasında oturmayı özledim, taşını toprağını özledim, düzenini özledim, kolay ulaşımını özledim, herşeyini özledim.
28 yılımı Erenköy-Caddebostan hattında yaşadım, allasen benim Büyükçekmece'de ne işim var şimdi?!
Şimdi dolaşmaya çıkalım diyor kocam yan odadan, hacı nereye çıkalım emekliler plajına mı diye isyan edesim geliyor. Alışveriş merkezi gezmek istemiyorum, evde oturmak da istemiyorum, Bağdat Caddesi'ne ışınlanmak istiyorum sadece.

Çoook yorgunum halsizin günlük...
Şimdi yatıp uyursam akşama sevidğimle buluşamam çünkü yarın 2 sınavım var 1 i baba sınavlardan...
Ekonomi sınavınıda dün atlattım ya günlükk ohhh rahat hissediyorum...
Yarınıda bir hakkıyla atlatsam
Cuma günü gelsin Gediz Üniversitesi gezisi
Gidip ders çalıışmam gerek günlüüm bu baş ağrısıylaaa:84::84::84:

Sevgili günlük,
Vasiyetimdir, öldüğümde beni Caddebostan sahile gömün, fon müziği Kalamış'tan olsun, cenazem Kadıköy Belediyesi etkinlikleri kapsamına alınsın, Selami Öztürk mezar taşımı söküp söküp yenisini yaptırsın, çok sever taş kaldırım söküp yaptırmayı, ona da hobi olur hem.

Cahil insanla uğraşmak zordur.
Ne dersen anlamaz.
Ne dersen mal mal bakar...
Ne dersen üste çıkmaya çalışır ama saçmalar.
Ne desen boştur onlara.
İnsan kendini geliştirmeli ya bu bu kadar mı zor?

günlük evimizin anahtarını aldık çok mutluyum
mobilyalarımızıda hallettik
geriye perde ve halılar kalıyor

meraba gunnukcuuguum..

sevenin gitmicegini ve gidenin gelmıcegnıı ogrendım..
hayatımdan cıkanlar ıyıkı cıkmıslar ve hayatımda olanlar ıyıkı varlaar..

ıyı dostlar edındım gülüşüm oldular.. bunların yanında gercek yuzlerını gordugum "arkadaslarım"da oldu, iyki zamanında yokoldular

yanımda olması gerekenler yanımdalar ve olmayanlar kimin umrunda peehh

ıcımde bi kıpırtı, neşe, cıvıltı var..

hayırlı, gülümsemeli ve mutlu aksamlar herkese

ayrılsak ölürüz biz ,bir bedende bütünüz biz ,ellerdee ölürüzz biz....şarkısı takıldı dilime.
biz kim günlük ??benim hayatım okaddar sessiz olmaya alışmışkı kabullenmiyor artık kimseyi...
7 ay oldu günlük biz yok olalı...hiç dönüp birkez üzülmedim onun için..
ama kendi şansıma çok üzüldüm çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…