Popüler Konu Sevgili günlük...

sevdiceğimle buluştum günlük. diğer buluşmanın aksine o kadar güzeldi ki kavga etmedik hiç ne dersem yaptı
ama sağ elim acıyo günlük. elimi o kadar sıkı tutuyoki ayrılır ayrılmaz acımaya başladı elim
niye sıkıyosun elimi kaçıcakmışım gibi diyorum ben seni kaybedemem diyo aşkım
hiç bitmesin günlük hep çok sevsin o beni
artık nazar değer diyede korkuyorum allah saklasın inşallah nazarlardan
bugün cafeden içeri girerkende orta yaşlı bi kadın kapıdan girer girmez kızım sen ne kadar güzelsin dedi bende sağloun dedim. sonrada dönüp bak kıymetimi bil her yerde beğeniliyorum diyince benimki sen beni katıl ediceksin demeye başladı
ne kadar zaman geçirirsek geçirelim doyamıyorum günlük
gelecekten konuştuk biraz inşallah kaderimsindir dedi bende hayırlısı olsun dedim
çoook zaman var önümüzde ikimiz içinde o geçen 11 ayda çok benimsedi ama ben kendimi ona bağlamamaya heran ayrılcakmışız gibi yaşamaya çalışıyorum çünkü herşey belirsiz şuan çok sınavlardan geçmemiz gerek. oda bozuluyo tabi sen soğuksun diyip duruyo
işte öyle günlük. hakkımızda hayırlısı inşaallah

günnüş ya kendimi koyversem çok kötü olacak...normal davran kızım...işlerini bitir hep biriktirme...mutsuz umutsuz olma.rahat ol.

sahi.. ''yarim'' kelimesi ne güzel şeydi ağızda eriyen akide şekeri.. yaaariiiiim der sonra bir es verir, gayrıihtiyari susardın. söyleyecek söz kalmazdı ardından..
tek başına kaç cümleye bedeldi kelimeler? eskiden harfler daha mı kıymetliydi? bir mektup yeterdi aylar süren sesssizliğini kapatmaya.tek bi yemin yeterdi aradaki mesafeleri azaltmaya.artık hiçbirşey o kıvamda değil. ibre şaştı, ayar bozuldu sanki. El titredi, akort bozuldu sanki... ilişkilerimizin ahengi eskisi gibi değil... güne bu cümlelerle başlamak istedim ne güzelde demiş aklıma geldi..
günnükcüm senide bunaltıyorum ama sen nice dertlilerin derdine ortak ettin bizi yeri geldi okurken tutamadık kendimizi benim dertlerimden değil sevinçlerimden paylaştığım günlerimi göster arkdaşlarıma..
artık düşünür oldum be günlük daha 19 yaşındayım hayatımın en cıvıl cvıl dönemlerini yaşlı insanlar gibi geçirmeye kim odaklıyo beni bilir misin eskiden evde durmazdım tutabilene aşk olsun ama şimdi inan arkdaşlarım çağırdıgında düşünüp bi yalan uydurur oldum çıkamıyorum ya bilmiyorum eve kapanmak geliyo içimden.. benim içimdeki kalbimi kıpır yapan duygu yok oldu günlük aşk sustu bu yüzden kızıyorum ne hakla darmadağın edip içimdeki duyguyuda öldürüp beni hissiyatsız cismane bi varlık yapabilir! ne hakla! ama işte ben verdim o hakkı ona..
amaaaaaaaaaaaaaaan bea boşver bak noldu geçen gün oyunda bi kızla tanıştım adı G yle başlıyo onunda sonra nasıl bi guvense msn verdik o anlattı ben şoka girdim sanki bnm hayatımı anlatıyo dedik bu bi oyun mu burcun ne? ikizler oha dedim :96: ay falan söledik benden bi gün sonra :) cam açtık çokta tatlı maş.. bide aynı şehir :) konuşmaya başladık öyle iyi geldiki sanki ikizimmiş gibi tuhaf ya.. bugün eskinin arkadaşı var birbirimize öz kardeş gibi yakınızdır bi kız vardı 3 ay peşinde koşmuştu yağmur altında onun için 3 saat beklemişti kız aldırmıyordu kızla konuşup aralarını yapmıştım 2 gün bile olmadan bitmiş noldu dedim kardeşim içime doğdu kıza sordum utanmadan söyledi eskisiyle konuşuyormuş seninki bile şaşırdı ama kabullendi ben bu kadar kötü niyetl miydim dedi dahada iyi anladım ki iyi niyetliler çok çekiyor be günlük yumuşattım bazen hayat haketmediklerimizi verirki hakettiklerimizin kıymetini bilip görelim diye dedim bi iyiki varsınla geceyi sonlandırdık inş kendine gelir üzülmez

günlüükkkkkkk, naber fistik??? Bugün pek bi positifim icimde sebebsiz mutluluklar var....

Ama bu hafta benim icin cok gel-gitler yasadigim duygusal, yorucu bir hafta olarak basladi. Bi gün iyisem mutlu, huzurluysam ertesi gün aksiligim üstümde.

Sinirimden oturupta agliyorum. Bazi seyleri düsündügümde, hatirladigimda gözlerim dolmaya basliyor bende cözemedim gitti birtürlü. Ic huzursuzluklarim var....Üzgün degilim ama cok ama cok duygusalim.

Halletmek istedigim bir isimide birtürlü yapamadim canim buna cok s1k1ldi ki sorma sinirlerim tepeme cikti resmen. Cumaya kaldi, insallah o gün olur yoksa kesin evdekilerle cok pis kapisacam.

Ama biliyonmu bugün bana ne dediler is yerinde. Senin bu hafta pek bi cadiligin üstüne, ne is bilelim?? Yeni sevgilinmi var?? Gibi sorulara maruz kaldim valla...Ne alaka kardesim ya...beya güldüm buna bak.

Iki günden beri isten sonra kutüphanede ders calistim kiz saat aksam 8 kadar. Pek bi yoruluyorum valla ama ne yapalim sinava üc hafta kaldi evde calisamiyorum. Ama bugün gitmiycem evde calisirim artik. Telefon bakicam kendime...Tabi karar verebilirsem..Aman böyle iste...Sonra yine ugrarim kuzum..

günlükk napıyosun bakayım
özledin mi sende beni ben özledim yaa sana yazmayı :)) eskiden her gün yazıyodum dimi yaa
neyse artık müsait oldukça yazarım bende

speddy'min gelin olmasına az kaldıı bilyo musun canım benim çokk mutlu olur inşş
o gün onun yanında olmayı çok istiyodum aslında ama babam hastalnınca izin olayı yattı benim
olsun artık düğünden sonra evine giderim inşş

pandomim de gidiyor canım yaa ne çok fedakarlık yaptı çok mutlu olur inşş sorunsuz geçer umarım düğünü

kankam peri_kry'ında daha 51 günü var bende onunla şafak sayıyorum
şimdiden ne giysem ne etsem diye düşünmeye başladımm ee nede olsa sağdıç olcam dimi ama
nikah aceleye geldiği için ne giycem diye düşünmeye ible fırsatım olmadı ama düğüne harikaa bir şekilde hazırlanmam lazım

bu arada gamzem napıyo acaba denk gelemiyoruz onlada
görürsen söyle arada speddynin topğiğine uğrasın :)) kaynatırız az biraz

şimdilik ben kaçar gelcem yine

Herşey üstüste gelmek zorunda mı? Biraz es verseler çok mutlu olucam....

Ya hüzün ya neşe, ortası yok bende!

Slm günlük okuldan geldim,çok ama çok yorgunum. Okulumuzun problemli sınıflarından biri bugün çıldırmış gibiydi. Ne uyarmaktan anladılar ne dayaktan Ben de dersi terketmek zorunda kaldım,çok sinirlendim çünkü. Sonra bi baktım sınıftan bir grup erkek öğrenci aşağı inmiş,beni bekliyorlar. Bir tanesi de hüngür hüngür ağlıyor. Güler misin ağlar mısın günlük ya? Çıkın yukarı diyorum hocam nolur siz de gelin,yoksa biz de çıkmayız dediler. Neyse mecburen çıktım bi daha yukarı. Sınıfın yarısı iki göz iki çeşme ağlıyor. Çıt çıkmıyor sınıftan. Bir sürü de çiçek getirmişlerdi bana dersin başında. Bunları da alın istemiyorum dedim. Teneffüste diğer sınıflar da duymuşlar,gelmişler yanıma. Onlar da ağlıyorlar hocam siz üzülmeyin diye. Bir yandan kızıp bir yandan mutlu oldum ne biliyim. Ne yaptım bilmiyorum ama o çocukların gözlerindeki gerçek sevgi biliyorum. Eve gelirken hep olanları düşündüm. Gülümseyerek geldim eve. Evet çok kızdım,çok yoruldum ama o çocukların sevgisi unutturdu her şeyi. Ben onlardan nasıl ayrılıcam günlük?

dağıldım yine bu şarkıylaaa

Kanrevan içindeyim
Gönlümün derdindeyim
Yerlerin dibindeyim
Kurtar ne olur, ne olur
Kanrevan içindeyim
Yarimin peşindeyim
Cennetin izindeyim
Kurtar ne olur

yine dağıldımm.. yine yine yine kurtar beni ne olur

cem adrian.... duygusal günümdeyim...

acayip heyecanlıyım napacam bilmiyorum.uyku filan kalmadı bende.bende haftaya çarşamba kontrole gidicem doktora galiba ondan sonrada yolculuk var.ama inanılmaz heyecanlıyım.heyecanımı nasıl yenicem bilmiyorum.iyiym canım heyecan hat safhada

bu mesajı geçen yıl mayısın 26sında yazmışım.bir yılda neler yaşandı neler oldu.o zaman bebeğime kavuşucam için heyecanlanırken şimdi bebeğim için ağlıyorum ve hiçbirzaman anne olamayacağım için
işte böyle günlük

aprılımmm canım arkadaşımmmm okurken ağladım senin için mmutluluktann
yazacak birşey bulamıyorum..

nazar değmesin allahım korusun..çok mutlu olun inşallahh

Son düzenleme:
günlük,
evliyim ,23 yaşındayım neredeyse 2 yaşına girecek bir kızım var.
bütün bunlar kendimi daha da geliştirmek için, yapmak istediklerimi yapmak için engel değil değil mi,
yapabilirim değil mi, isteyince olur değil mi
yaşım daha gençken yapmak istediklerimi yapmam lazım.yok yere 3 ay kaybettim günlük , 3 ay..
içimde kalıp dert olacağına dışıma çıksın mert olayım
ayrıca iş yerinden ayrılmayı ciddi ciddi düşündüm bugün.
madencilik sektörü zor. bizim şirkette daha zor.
eşime de gidelim buradan dedim o da zaten iş yoğunluğundan şikayetçiydi. ne gecesi belli ne gündüzü... yeni cv hazırladık bazı şirketlere gönderdik.
anlaşabilirlerse abbas yolcu...

Son düzenleme:
artık umutlarımın geleceğimin ışığına yaklaşmak için c.tesi günü son çare olan doktora gidicem. eğer bundada netice çıkmazsa naparım ben günlük Allahtan başka dayanağım yok biliyorum ama çaresizlikde çok kötü Rabbim yardım et bebeğime tez zamanda kavuşayım inşallahhh AMİNNN

Zaman dediğin nasıl bir şeydir böyle su gibi akıp geçiyor...

Daha dün heyecanla stresle büyük bir telaşla beklediğim düğünüm geldi çattı 2 ay olacak neredeyse..

Ve bu gece canım kardeşimi askere uğurlayacağız.

Ve bir mucize daha ; "ben hamileyim" :)

Nasıl olduğunu daha bizim bile çözemediğimiz , önleminide aldığımız halde mucize gibi gelen bebeğimiz neredeyse 2 ay olacak evliliğimizle birlikte büyüyor oda içimde.
Nasibi böyleymiş belkide geleceği , yiyecek ekmeği varmış derler ya.
Geliyor işte canımın canı içimin en kıymetli parçası eşimin , rabbimin bana en büyük armağanı
Eşimi çok seviyorum rabbim onsuzluğu göstermesin bana
Evlilik gerçekten çok güzel bir şeymiş..
Bekar olan kızlar nişanlılığı uzatmayın.
Ben şimdi düşünüyorummda o zamanlar bana işkence gibi gelmiş hep
Onsuz uyuduğum her gece ... Boşa zaman kaybıymış :)
Dün gece annemlere geldim , 1 gece onsuz uyumak ÖLÜMDÜÜ :))
Zaten bebeğim sağolsun uyutmuyor annesini..:78:
Eşimde artık sağolsun karısını değil bebeğini özlüyor sadece ehhehehe :))

CANIM KARDEŞİM BU GECE ASKERE GİDİYOR.
İÇİM BURUK AMA MUTLUYUM.
ÖNCE BEN ONA VEDA ETTİM AYRILIĞIN NE DEMEK OLDUĞUNU YAŞATTIM.
ŞİMDİ O BANA YAŞATIYOR.
AMA BEN TEK DEĞİLİM ONU UĞURLARKEN.
AYNI BEDENDE 2 YÜREKLE UĞURLAYACAĞIM KARDEŞİMİ.
VE OCAKTA DÜNYAYA GELECEK BEBEĞİMİZ , DAYISIDA ONU GÖRMEYE GELECEK İNŞALLAH....

Maşallah Deyin Benim Canım Aileme EMİ KIZLAR :)

Sizi Seviyorum , K.K yı Çok Özledim ama evimde internetim yok giremiyorum kusurabakmayın çoğunuz mesajda attınız ama hep başka yerlerden internete girdiğim için zamanımda kısıtlı olduğu için 10dk. 1 msj engeline takılıyorum hepinize teşekkür edeirm güzel dilekleriniz için.

Slm günlükcüm vay bee kimler geldi kimler geçti diyorum, daha dün Aslı'nın heyecanlı haberlerini okurken bir yenisi daha eklendi. Benimde iş yerimde son 3 günüm. Üzülüyormuyum diyorum ama sanırım içime atıyorum. Patlamaya hazır bomba gibiyim duygusalım ama ağlayamıyorum. Bugün çeyizlerimi gönderdik ve ben ağlayamadım...

Sevgili Gunluk;
Ben bugunku Balik Burcu yorumunu cok begendim ,sen ne dersin??..

Balık Burcu
‎(26 Mayıs Perşembe 2011)
Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Onun isteklerini düşünmelisiniz. Para durumunuz iyi. İki ayrı yerden gelir sağlayacaksınız. Bir dostla işbirliği olabilir. Veya dostlarınızla birlikte bir grup çalışmasına katılabilirsiniz. Kuruntularınızı bir tarafa bırakın. Bu sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Gereksiz yere üzüyor ve üzülüyorsunuz.
------------------------------

Bu sabah erkenden uyandim.sessiz sessiz agladim.dun dayanamayip netten onun resimlerine baktim.oysa neredeyse 3 yildir gormuyorum.kalbim paramparca hep aglamakliyim.neden allahim neden mutluluk bana bu kadar uzakti.yanimda kizim ve kocam uyurken ben yarim kalan askima agladim.. Onu hala cok seviyor ve ozluyorum

Günlük, gene darmadağın oldu herşey. Olmuyor, sevgi yetmiyor, anlaşamıyoruz. Ben mi anlatamıyorum acaba kendimi, yoksa o mu anlamak istemiyor bilmiyorum... Tek olan şu an gene görüşmeme kararı aldığımız...

Günlük, geçmişte çok zor günler geçirdim, şu an öyle bi şehirdeyim ki boğuluyorum, yapayalnızım. Konuşacak bir dost yok, bir nefes yok yanımda. 2.5 aydır onu da göremiyorum. Ondan önce tam 6 ay görüşememiştik. 1.5 yıldır ayrı şehirlerdeyiz. Yapamıyorum günlük, dayanamıyorum, onun kokusunu, öpüşünü, sarılışını istiyorum. Koynunda uyuduğum günler geri gelsin istiyorum ama olmuyor. Bu mesafeler o kadar çok yıprattı ki bizi, toparlanamaz mıyız acaba bir daha hiç?

Gitmek istiyorum günlük, gitmek istiyorum, hiç iyi değilim. Paramparçayım, darmadağınığım ama o beni anlamıyor, benim isyanımı, aşkımı, özlemimi anlamıyor. Kendini haklı görüyor, en zor zamanlarımda yanımda olan adam, bana sımsıkı sarılan adam şimdi beni anlamıyor, yalnız bırakıyor...

Boğuluyorum günlük, dayanamıyorum. Eski günleri çook özlüyorum, değişti mi o sence? Yoksa gerçekten ben iyi değil miyim? Psikolojim iyi değil galiba. Ne olacak günlük, o günler gelmicek mi bir daha? Nasıl dayanıcam ben, nasıl?

Aslıhasan çok mutlu oldumm. Allah analı babalı büyütsün yavrunu düğün, resimlerinide merak ediyorum inş en kısa zamanda eklersin her şey gönlünce olsunnn mutlulukar...

çok şükür yağmur durdu... ıslanmadan evime gidebilcemmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…