Popüler Konu Sevgili günlük...

artıkl evliyim günlük dini nikah ile birbirimize tamamen bağlandık
sonra da gecesine güzelce kavga ettik :95::95::95: birilerinin kafasını gözünü kıraısm var işte.
Dayan diyorum kendime ama olmuyor çok fena patlıycam sanırım
akşam birlikteyiz bu kezde yüzyüze devam ederiz ne güzel :96::96::96:
aman salla yaaa son 11 günümüz kalmış şurada.

İçimde bir sıkıntı var günlük hayrolsun.. Kötü bir şey olmaz umarım.. Onun da sesi hep durgun,tartışacak mıyız acaba? Buradan gittikten sonra çok bocaladığını söylemişti. Biz ne zaman görüşsek böyle oluyor zaten. O orada ben burada birkaç gün ruh gibi dolaşıyoruz Hayat ne zorsun ya...​

geleceğimizi düşününce şimdiden yaptığım planların olmaması hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum
ileride beni bekleyen hayatımda ya zorlanırsam anlamayıp dışında kaldığım bir durum olursa bu sorular bitmek bilmiyor zaten hasret artık son safhada yakıyor içimi zman zaten geçmk bilmiyor
hayatı yaşamak iş güç yeni düzen kurmak yeniden başlama fikri ne zormuş sen herşeyin güzel olması için güç ver Allahım bize

günlük sana sosyal mesaj vermeye geldim müsait misin

insanların sadece bu yer yüzü onlara aitmiş gibi bencilce davranmasına kendinden başka bi ırka tahammülsüz oluşuna isyan ediyorum
hatta sadece isyan değil küfürler ediyorum
çok zor değil hem de hiç değil evde çöpe atılan yemekleri temiz yoğurt kovlaarına koyup
çöp konteynırlarının yanına bırakmak
ya da kapının önüne bi kap su koymak
ucuzda olsa 1 kilo mama almak aç bilaç onlarca kediyi doyurabilir
ben artık yetemediğimi ve yetemeyeceğime inanıyorum umutsuzlukla
çevremde alay konusu oluyorum sermayeyi kediye köpeğe yükledin diye
çok değil 6 lira 1 kilo açık mama
nelere ne boş şeylere vermiyoruz ki
6 lira ne fakir eder insanı ne zengin
ama yok yok yok..
gerçi çok şey istiyorum değil mi
işkenceye tecavüze maruz kalan hayvanların olduğu bi ülkede
onları koruyacak bi kanun bi kedi öldürmenin cinayet değil
kabahat!!! görüldüğü bi toplum ve anayasa anlayışında
çok ütopik hayaller kuruyorum bi kap su ve az mama dilenerek...

buraya yazıyorum ki bunları günlük belki bi kaç kişinin aklına gelir bu dünyanın sadece insanlara ait olmadığı onların da bizler gibi nefes aldığı bizler kadar hayatı hissettikleri.
keşke çok zengin olsam günlük çok zengin..
böyle konu komşudan eski yün yatak toplamak zorunda kalmasam
barınağa lazım diyince vermiyolar diye ayak üstü 40 yalan sallamasam
köyde çok fakir bi aile varmış evi yanmışmış falan fıstık diye atmasam.
marketlerden kilolarca mama makarna taşımak barınaklardaki yavruları kurtarmaya yetmiyo
daha fazlasına ihtiyaç var ama ben de daha fazlası yok...
ama biz hep burda kenetlendik el birliğiyle ne yardımlara ne hayırlı işlere imza attık
inanıyorum vardır benim duyalı arkadaşlarım vardır, değil mi?
bu kadar kayıtsız kalamazlar değil mi etraflarında olup bitenlere
çok uzaklarda değil manzara sadece pencerenin ardında, sokaklarda...

neden aşk zamansız gelir?neden mutsuz eder?karmakarışık her şey...keltoş tekrar Rabbime havale ediyorum seni.tekrar diyorum safım ben.tembelim bugün de bir şey yapmadım.yine çok yedim,çok çay içip çok konuştum.Çok mutsuz ya.kıyamıyorum.Cumartesi mutlu edeceğim inşallah.

Günlük, sana güzel bi haberle geldim. Hani biraz görüşmeyelim diyorduk ya, akşam mutsuz mutsuz erkenden yatağa girdim ama bi süre sonra telefon geldi. Güzel şeyler söyledi bana günlük, benim sevdiğim adam benden vazgeçmicek bir kez daha anladım. Sıkıntı filan kalmadı ayaklandım hemenç. Bundan sonrasında güzel günler yaşama dileğiyle...

yatmadan önce bir uğrayayım dedim cicim... bu saate kadar çalıştım valla yoksa daha erken uğrardım :) şimdi cici bebe süt karışımımı yiyip hoop yatağıma... pazartesi başladığım kilo alma programıma devam şimdilik yarım kilo almış gibiyim... en fazla 3 kilo yeter ; boyum kaç ki zaten :)

offf dişçime uğradım bugün; ben ispanya öncesi şu braketlerden kurtulma hayali kurarken kendisi hiç oralı olmadı yaaa... yeter ama 3,5yıldır çektiğim bu azap... artık rahatca sırıtarak dolaşmak istiyorum ortalarda... neyse biraz daha sabredeyim zaten başka çarem de yok ki...

neyse gripin eşliğinde uykuya dalmak istiyorum artık... saat üç beş uyanırım artık
sana tatlı rüyalar cicim...

Hep derim "sürrealist düşlerim var benim" diye...
Evet var..
Ama birde realist düşlerimde var gerçekleşeceğini bildiğim.
.
.
Bu arada ingiltereye gitmeye karar verdim.
Ailemde onay verdi..
Ama bu sene değil.
Nerden baksan 2012nin sonunda olucak belki 2013ede sarkabilir.
Ama ne yapayım ilk önce burda bazı şeyleri yoluna koymam lazım taşlar yerine oturmalı ve kenara biraz para atmalıyım. Deli gibi harcayan biri için bunu yapmak zor ama yapıcak bişi yok o paranın birikmesi lazım :)

Sevgilii günlük..
İçimdee için için fırtınalar kopuyor dur diyemiyorum canım yanıyor..
Umarım bunun bi sonu wardır bana sans dile.
Yeni bi hayata baslıyorum o'nsuz..
Onu tamamen cıkardım hayatımdann mtlu olmak istiyorumm artıkk
Hoşcakal sevgili dostum daha sonra tekrardan yazarım

Sevgili günlük,
Uzun zamandır inkar ediyordum, kocamı her söylediğinde tersliyordum ama sanırım anoreksiya problemim var. Hadi hayırlısı bakalım.

Kurtulamıyorum içimdeki bu kötü benden.. Nefret ediyorum hatta bu yüzden kendimden..Kafaya takmamak bu kadar zor mu.. Bırak işte bırak sil at herşeyi..Unut gitsin zamana bırak.. Seviyorsun, seviliyorsun sorun ne o zamann

günlüğüm,
içim kıpır kıpır..
kalbim çarpıyor..
eskiden olsa durdururdum kendimi sürekli, ya da karşımdakini..
ama şimdi..
durmuyorum da durdurmuyorum da..
neysem oyum, onunla mutluyum..

Gunaydin günlükcum nasilsin fistik??? Ben iyiyim merak etme. Dün istedigim gibi bir telefon alabildim sonunda ama yine faturali hat kacinilmaz oldu. Neyse ne yapalim artik.

Sana bahsetigim halletmem gereken isimi yapabildim sonunda zorda olsa. Dün babam isyerimden aradi "nerde senin eski pasaportun" diye of cantamda unutmusum kizdi sonrada "saat 5 kadar evde ol yoksa yarina kalicak hem bana laf ediyorsun yapimiyorsun gitmiyorsun diye sonra pasaport ortalarda yok" diyede bi güzel azarladi valla. Neyse erken ciktim eve vardigim gibi hoopp yapancilar dayresine. Allaha sükür isimizi hemen halletik bi 10 dakikada. Oh sonunda yoksa cinnet gecirecektim valla. Ordan annemle babam yeni koltuklarimizi almaya gitti beni yollda biraktilar bende ordan telefonca.

Eve geldim hep bir agizdan "Koltuklar geldi bi sen gelemedi" diye söylendiler tabi haha sanki ben yerlestircemde. Neyse ders caliscam diye odama ciktim ama calismadim tabi islerim vardi iki gündür unideydim calismak icin yarin dersim var pazarda grupla buluscaz yeter bu kadar mathematik bünyem kaldirmaz sonra. Bende bi güzel kil tüy olaylarina girdim dusa girdim.

Sonrada "O" nunla konsutuk beni biraz kizdirdi bi güzel trip attim. Kendini bugün affetircekmis bakalim söz verdi. Gerci ben coktan unutum ama görcez artik. Kiz ben sana ondan hic bahsetmedim demi neyse bana sakli kalsin artik. Ama universiteden bir arkadas iste bulusmak istedi bende kabul ettim bakalim bugün buluscaz. Bir yandan gidesim var bir yandan gidesim yok hic. Biraz heyecanli, biraz karisik ve korkuluyum aslinda of bilmiyorum ama akisina birakicam. Isten sonra bulusucaz bakalim gerci fazla kalmiycam ben nisana gidicem. En iyiside zaten fazla kalmamak. Aman hayirlisi. Aslinda hicte ayni siniftan olan bir arkadasimla bir beraberlik yasamak hatta düsünmek bile istemiyorum ama sanki bende hoslaniyorum gibi...off off...

Yasadigim tüm kötü günlerden sonra cektigim bir erkegin bana yasatigi o acilardan sonra kimseye güvenemeyecekmisim gibi geliyor. Bir yandan istiyor bir yandan korkuyorum, kacip gidesim geliyor. Ama korkularimizin üzerine gitmesek onlarla yüzlesmessek eger hayatimizda bir engel olurlar ayak bagi olurlar mutluluklarimizda degilmi günlük...Off sende birseyler söyle kafam cok karisik icim bir baska karisik...

Neyse hersey olacagina varir...Öpüyorum sekerim...

günaydınnn...

midem çookbulanıyor hamilemiyim ne hahaha tövbe estafurlah günaha giricem ya :)munzurluğum üstümde sabah sabah,,

bekar bekar hayallere bak...

ama midem berbat bulanıyor dün cıbıldak yattım desem yeridir öyle böyle sıcak değil ya...
günlükcan benim sonu ne olacak len
bugün alışverişe gidicez abişkoyla doldurayımda ödesin onda para çok bende sıfırı çektik :)

kendimi savaş sonrasında yenilgiyi kabul etmemiş mücadele etmiş kanla canla savaşmış ama içinde bi yerlerde kazanmış gibi görüyorum karışık oldu dimi farkındayım bende anlamadım bi aydır peşimdeymişte farketmedim babamın avukatı kimden bahsedicem başka bnm için diğer defter kapandı beni hoş etmek için öyle uğraşıyoki görmediğm baba şevkatini gösterdi bana evet sadece dün görüştüm sarışın hoş ama bronz hafiften hoş bi tip gözleri yemyeşil yakışıklı ama büyük yani 28 yaşında ki ben o anlamda bakmadım ona sadece dün ben anlattım o dinledi sakinleştiğimi hissettim gel kahve içelim dedim senin gibi kızlar lunaparka gidelim der sanıyordum beklediğimden olgun çıktın dedi gülümsedim :) şimdi oldu dedi bilmiyorum iyi geldi bana hayat güzel ne olursa olsun yaşamayada değer.. :) öpücükler dostum

çoook hastayım
işe gidemedim,rapor almalıuyım bugün..
gece mesaj atttım hanımefendiye hala diyoki iyi olursan gel
oldu canımmm gelirimmm
ve yarın sınav var pazar günüde sınav var hangi birine gidicem bilmiyorum..
ama pazar günü sınavdan sonra halamın mağaza açılışı var
sonra kankamın nişanı var hepsine nasıl yetişicem bende bilmiyorum:26:
ne giyiceğimede karar veremedim hala günlükcan ya
aşkitomla uyumlu olmamız lazımm

Günlük özgürlüğüme sadece 2 ay kaldı
Ramazanda çalışmayacağım, ibadetlerimi layıkı vechiyle yerine getirip yan gelip bekarlığın son zamanlarının tadını çıkaracağım Allah sağlık verirse...
O günü iple çekiyorum...
Dolmuşlarda sigara kokan amcalardan, su ve sabundan bi haber olan vatandaşlarımızdan kendimi mahrum bırakacağım için çok üzgünüm
Annemle evde oturup tv karşında kısır yeme hayali kuruyor olmam çok da devasa bir istek olmasa gerek değil mi?

sevgili günlüğüm, biliyorum kafam eserse ve vaktim olursa sana yazıyorum lakin naparsın işte bende böyleyim idare et beni

askerim nişanlım şuan yolda sınavlar için izne geliyor ve bu defa 1 hafta kalacak. Allahın izniyle güzelce izin günlerimizi geçirmeyi diliyorum.
Geçen sefer hastlık peşimizi bırakmamıştı, bu defa inşallah güzel geçiririz.

Ben duygularımı pek belli edemesemde çok özledim çaktırma :78:

Son düzenleme:
oturdum kaldim yine, oysa halletmem gereken onca sey var daha... :97:
ve ise gidicem aksam...
sezen yeni albüm cikarmis günnük dinledin mi
cok güzel yine sarkilari, "unuttun mu beni?" diye bir sarkisi var onu dinliyorum devamli...
ise gidince insallah patron orada olurda su izin isini konusup halledebilirim...
iki haftaligina da olsa bile yeter ama bu yazi izmire gitmeden geciremem...
hele ruh esim olan kuzenime anlatacagim onca sey birikmisken...
insallah patron kabul eder bir sorun cikmadan gidebilirim, hayirlisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…