Popüler Konu Sevgili günlük...

günnüükkcüğümm ben geldimm

bugun sınavım vardı ya hani nasıl geçtiğini inan bilmiyorum ..

verdiğim cevaplar doğrumu yanlış mı acepp neyse hayırlısı olsun artıkk .. önemli olan katılmaktı ama değil mi

bugünde dostumla beraberdik iyiki var o yüzümdeki gülüşümü, içimdeki kıpırtıyı bilen o. :82: kanımın kaynamasını, dengesiz tavırlarımı ve yüreğimdeki coşkuyu bilenim bal suratım o benim

günnük hayatımda bazı değişklikler olabilir ee nede olsa yeniliklere açık olmak gerek ama öyle değil mi

neyseee lafı fazla uzatmadan gidiyorumm

sevgiyle kal & hoşçakaall günnüükçüğğüümm :126:

Saçmalıyorum fazlasıyla bazen...
Yani kendimi protesto ediyorum şu an:84::84::84:

Tatil başladı....Son finalde görevliydim bugün...
Niye üzüldüm bittiğine ...
Yoksa yapacak bir sürü "HİÇ" olduğunu mu hatırladım ...

Üzüntü, istenilenin olmamasından ve elde olanın kaybolmasından doğan bir hastalıktır.
Çaresi: Geri gelmeyecek şeyler için çırpınmamak ve yalnızca OLMASI MÜMKÜN OLANLARI İSTEMEK...

"KİNDİ"...

çok güzel fikir bence

sevgili günlük bugün birine acayip sinir oldum.neden insanlar nasıl konuşmaları gerektiğine dikkat etmezler patavatsız patavatsız konuşurlar anlamıyorum.bu arada bulaşık makinam bozuldupffff bugün niye böyle

Haftssonu sınavlar beni bekler.....
Bitse öyle rahatlıcamkı salcam kendimi günlük...:)
Spora tekrar başlıcam,gezcem,tozcam falan filan....

of pof afra tafraaaaa :88:
finaller geldi çattı hiçbişeye çalışasm yok :18:
amannn ben yarın fasıla gidiyorm bi aksilik olmazsa çalsın sazlar oynasın kızlarrrr
bay C işten kaçta çıkıcak belli deil nası yapcaz bilemedm :18:

bu aradaa 335şafak topigim sizide özledim

2 gündür keyfim tıkırında maşallah maşallah
Dün Babamla Marmara forum'a gittik, gezerken mağzaları birden aklıma geldi ve baba gel bi üst kata çıkalım dedim, make-up mağzasına soktum babamı, ve başladım orda makyaj uzamanına derdimi anlatmaya (babamda merakla bizi dinliyo) benim baba tarafından gelen ırsi genetik bir gözaltı morluğum var 27 yıldır, ve bu göz altı morluğum için tüm tahlillerim yapıldı herşeyim çok şükür temiz çıktı, bunun genetik olduğunu söyledi doktorum ve ancak makyaj hileleriyle kapatabileceğimi söyledi.. Dünde sıfır makyaj vardı bende ve sağolsun makyaj uzmanı derdimi anladı gel seni şöle alalım bişeyler deneyelim dedi.. hemen 6'lı palet serisini çıkardı krem bazında ve önce yeşil rengi sonra portakal rengi en sonda tenimin rengini sürdü ince bir fırça yardımıyla daha sorada süngerle tampon yaparak hem yedirdi hemde son rütuşu yaptı, sadece sağ gözüme yaptı ve yaparken aynadan uzak tuttu beni, sen sonra bakıcaksın dedi :26:, canım babamda tepemizde dikiliyor ve kıza diyorki "dikkat et fırça gözüne girmesin, bunu bende yaparım bi sulu boya fırçasıyla sürerdim boyayı bende sana kızım" diyor, işlemi yapan kızı ve ordaki diğer çalışanları güldürmekten mahvetti babam neyse işlem bitti kalkıp karşıdaki aynaya bakabilirsin dedi, bi sağ gözüme baktım bi sol gözüme baktım inan böle oldum ve dönüp tek dediğim kelime şu oldu "SEN NEYAPTIN BANA?" Okadar güzel okadar kusursuz ve okadar harika olduki sol gözümdeki morluk dururken sağda morluktan eser yoktu babam bile şaşırdı, dönüp ona dedimki baba bak nasıl oldum bak baba gitti herşey dedim , babam hemen diğer gözünede yaptır dedi neyse kız sağolsun diğer gözümede yaptı ve o sırada babam kasaya gitti kasada kızla konuşmaya başladı kıza diyorki " seninde göz altında morluk var galiba sende bundan sürmüşsün, kızın verdiği cevap Nerden Anladınız? kusursuz görünüyorda ondan " babamda artık bu işleri anlamaya başladı yani neyse gittim babamın yanına ve fiyatını sordum bu harika kapatıcı setinin, 57 tl dedi ama ben fırçası ve süngerinide istiyorum nasıl uygulandıysa tüm gereçleri istiyorum dedi hesaplattım ve 116 tl tuttu bi döndüm babama baktım (banka o çünkü) babamın sorduğu soru aynen şu ? bu nekadar gider? 1 yıl gider ama kullanımada bağlı hergün makyaj yapıp çıkıyorsa tabi bu süreyide azaltır dediler.. Tamam ozaman siz hanımefendiye uygulamayı gösterin bende hesabı ödim dedi vee deyim yerindeyse marmara forumdan taklalar atarak eve geldim diyim o derece yaniii
Ve Bugün; Komşu annem kahve içmeye geldi oturduk sohbetti tatlıydı kahveydi derken ee falsız olurmu tabiside olmaz ilk önce babama bakıldı sonra anneme bakıldı ve en sona kalan ben neyse benim fincanı açtı komşu annem o sırada babam balkondan içeri girdi ve ben dedimki bakabilirsin komşu anne, babam olarak görme kankam olarak gör ve herşeyi söyleyebilirsin rahatlıkla dedim ( kadının baktıkları çıkar meşhurdur) neyse bu anlattı herşeyi ve birden dediki kalbin birine kaymış senin, yok valla kalbim yerinde komşu anne öle biri yok henüz dedim bi arkadaş vasıtasıyla seni biriyle tanıştırcaklar bu çocuk esmer ve s harfli biri dedi, annem ordan başladı " inşallah inşallah gamzeninde yuvasını kurduğunu görim ben hayattayken" demelere 2 arkadaş biyere gidiceksin orda tanıştırcaklar seni ve seninde kalbin kayıcak s harfli biri bu dedi, annem bu sefer aştı ve babama dönüp aynen şunu dedi " erdal aklında tut" babamda şu cevabı verdi "tamam hanım ben tuttum aklımda şimdi tutuyorum hatta" benim fal maşlalah ne falsa 20 dakka sürdü ama sen düşün artık annemin ve babamın yorumlarını bu 20 dakka içinde
Eğlenceyi dışarda aramama gerek yok maşallah bende böle aile varken hayatta ne sırtım yere gelir nede neşem eksik olmaz benden....
RABBİM İKİSİNİDE BAŞIMDAN EKSİK ETMESİNNN İYİKİ BU AİLENİN EVLADIYIM

ben yatıyorum günlük, yoruldum bugün. benimkiyle hala barışmadık, barışmak içinde çabalamıycam banane ya oda gereksiz kıskançlıklar yapmasın.
hadi kaçtım

Naber Günlük
Şaşırdın dimiii evet yoktum uzun zamandır, aklıma geldin az önce de girip bakayım dedim
Ne kadan güzel bir gece değil mi yarın tatiiiilll, cuma gecelerini hep çok sevmişimdir. Ama bu geceyi güzel yapan başka bişey daha vardı. İlerleyen günlerde mutlu haberlerle gelirim İnşallah dua et bana nooollluuuurrrr :81:

günnüş bugün normaldi aşkım.ama benle yaklaşmamak için azami gayret gösteriyor.ah be adam bir bilsen hislerini paylaştığımı.kankim ise onu seviyor beni kıskanıyor.kendini çekti biraz.aramızda içten içe bir yarış var.neyse az kaldı az sabır sürtüşmeden gideyim.tatlıma şirin gözükeceğim kim ne derse desin.kim ne yaparsa yapsın.somurtmayacağım.gidene kadar eğlence.

Günnüüüşşş merhabaa
Süperim süper
Üni'mde Funda Arar konseri vardı bu akşam, sandığımın aksine süper geçti çok eğledim zıpladım, hopladım, göbekler attım, bağırdım... Kısacası tek başıma deli gibi dans ettim, içimden geldiği gibi, kimseyi görmeden
Böyle bişeye gerçekten ihtiyacım varmış, az önce de aşkıma hemencik yetiştirdim bikbik yaptım anlattım, keşke oda gelebilseydi öyle istiyorduk ama işleri çok yoğun bu aralar,geceleri çalışıyo birde, napalım :84:
Özledim onu günlük, pamuğum o benim hatta hatta pokemon aşkım o benim
neyse ben saçmalamadan kaçayım şimcik, bana şans dile olurmu herşey güzel olsun

Güünnnükçümm artık internette fazla takılmamaya karar verdimm..

Çook boş vakit geçiyor nette çookk..

Hadi hayırlı geceler sevgiyle kal, hoşçakal günnükcüm :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…