Popüler Konu Sevgili günlük...

Günnük;
Gencim,güzelim,onu üzerim
1 ayı devirdik ayrılıkta. Nası ayrılık çözemedim ya, birlikteyken bu kadar mutlu etmiyodu beni.
Tabi sorumluluklarımız olmayınca rahatız.
Ama günnük bize dair umudum yok denecek kadar az artık.
Hayırlısı ne diyelim..

Ben niye bu kadar aceleciyim?

Daha mezuniyet törenim olmadı ve ben daha ilk iş görüşmemde işyerinin muhitini beğenmedim diye istemedim ve hep işsiz kalacakmışım gibi geliyor. O kadar çok korkuyorum ki(

Bir yandan da biraz tatil yapmak istiyorum. E hem iş bulayım hem tatil yaparım olur mu? Olmaz tabi.
Bir laf vardır da hadi neyse söylemiyim:)

çok kötüydü günlük ya altı katlı binada daha çok hissediliyo demekki uyanmıştım telimi kurcalıodum birden bazam yan yan kaymaya başladı çok tırstım :18::18::18:
dünde zaten avukatlaydım babam eve çok geç gelicem dedi diye buluştuk ama şu saatte gidicem dedim ve gittim bi dk daha kalmadım artık kimsenin peşinden koşmuyorum değerin fazlasını onlar vercek ben değil baktım karşıda arabayla avukatın arabayla inerken çekirdek çitliyodu araba gidince indi aşağı kimdi o? :) sanane dedim tuttu kolumu olanları hiçe sayıyosun farkında mısın dedi sinirlenmedim yinede evet öyle demekki hiç olmamışsın dedim girdim binaya yukarı çıktıgımda bile ağlamadım artık.. :26::44: demek bitmişmiş hikayemiz haaaaaaaaaaaa öyle bitirilmez böyle bitirilir. intikam alasım var bir ay 10 günlükk :)

yine bir cumartesi....
çok sıkıcı geçiyo cumartesi günleri, ayrı bi gerginlik yaşıyorum.
9 aydır buradayım ama hiçbir cumartesiye alışamadım. koltuk batıyo sanki oturdukça
eşimle dün konuştuk karar veremediğim konu hakkında. ve sonuca bağladık.
açıköğretimi ve dgs yi boşverdik . kpssye asılcam seneye o da girecek. inşallah ikimizden biri atanır da biter bu çile. şartları çok ağır günlük. çok stresli bir işi var.ne tatili var nede istediği zaman izni. bende çok sıkıldım bu işten. ve bi anlaşma yaptık o atanırsa ben çalışmayacağım . bugün saçlarımı boyayasım var ama bi yanımda diyo ki otur yerine boya aksın kendi rengine kavuş.
ama onu beklersem de iğrenç olacak saçlarım. hoş , ne renk yapıcam ona bile karar vermedim daha
yaz geldi güya hava kapalı kış günü gibi bugün. hoş yaz gelse de bana gelmeyecek. işyerinde kısa kollu giymek yok. geçen yaz çok sert bir şekilde uyarılmıştım. cehalet ya başka bişey demiyorum
bugün saat 18.00 olur mu acaba :26: ölmem dimi o zamana kadar sıkıntıdan

Son düzenleme:
Bu gecee süper eğlenceee gecesii
Daha geçen haftaki Çiçek Pasajı fasılının etkileri üzerimdeyken hem de Dansözler kuzenler annemler babamlar amanın ne güzel geceydi o Günlük! Sevdalım diyor ben de Cahide'de bekarlığa veda yapıcam diyor, Hahayt dedim o biraz zor şeker...Kendini Demet Akalın mı sanıyor nedir dümbük

Yaparsa ben de yaparım valla Günlükcan, alırım kızları giderim Kumkapı'ya veya Adalı Meyhane'ye. Sen yaptın ya Çiçek Pasajında diyor

yeek yeaa! :2: o aile arası eğlentisiydi. Bekarlığa veda olacaksa adı başka bişey olur o.

Neyse ben bu akşamki eğlenceye hazırlanayım. Yarın da Brunch filan var

Mobilyaları satın alıcaz yarın, evi de teslim alıcaz, temizlensin de gitsin mobilyalar. Annem de İstanbuldan hazırlananları getirsin...
Az evvel internetten süpersonik bir duvar saati aldım çok egzotik çok değişik. Mobilyalara da uyacak bakalım. Umarım sevdalım da beğenir.

Haydi ben kaçar Günlükçüm.

em_oş'umu ve beni okuyan kaçak kankalarımı çok öperim

bir de ASLIHASAN'ı kutlarım Günlük, bebeği sağlıkla doğar inşallah...

insanoğlu nankördür bilmez fendini,kime iyilik yaparsan koru ondan kendini.....

bu sözün altına dün imzamı attım.!!!!insanlar elde edemeyince hemen kötülemeye başlıyorlar....
ya böyle insanlık olmaz olsun kardeşim.insanların olmadıgı biyer varmı vallahide billahide gidecemm

zalaklar

İş görusmesı ıcın aradıgım yerde benle konusan adamın sesı cok garipti gunluk..
Böle sessiz sessiz hanımefendı tarzında
Korktum gitmeye acıkcası..
uf boylede olmuyo korkuyorum ya korkucak bısey yoksa?
işsiz kalıcam bu gidisle en iyisi fikir almak yada yalnız gıtmemek

hiç kimse senin gibi canımdan öte can degil....

Son düzenleyen: Moderatör:
günlükkk çok mutluyum. Korkuyorum bozulcak diye herşey. Dün birlikteydik sevdiceğimle. Onun elini tutarken o kadr mutluyum ki. Başka bişi istemiyorum. Ben ilk defa birinin bana bakarken gözlerinde sevgiyi gördüm. O kadar temiz ve içtendiki. Bigün o sevgiyi kaybetmekten korkar oldum. İnşallah hep birlikte, mutlu oluruz.. Gece mesaj atmış sıpa "Başımın tacısın benim. Seni çok çok çok çok çok seviyorum biricik" demiş. Yüzümde kocaman bir gülümsemeyle uyuyup kalmışım sonra allahım herkes mutlu olsun sevdikleriyle birlite, hiç ayrılmasınlar insaşllah

Dışarıda yağmur var... Bugünü evde ders çalışarak geçirmek zorundayım günlük Neyse ki aşkımla kamerada görüşücez. Canım benim ya Gelip gittiğinden beri her şey çok güzel gidiyor. Demek ki birbirimizi görmemiz gerekiyormuş. Öyle güzel şiirler yazıyor ki bana Maşallah diyelim Bitecek di mi günlük? Her geçen gün bizi birbirimize daha çok yaklaştıracak. Ben beyaz gelinliğimle güle oynaya çıkıcam inşallah bu evden O günü bekliyorum,bekliyoruz...​

Sevgili günlük,

Alışverişe çıktım, mağaza dolaştım, vitrinlere baktım, heryerde minicik şortlar minicik elbiseler, tulumlar rengarenk cıvıl cıvıl.
Bunları satarken yanında biber gazı veriyolar mı diye çok meraklandım, malum giyip çıksak sokağı dönemeden tacize uğrarız.
Yoksa yanında Rio'da 3 ay tatil mi veriyolar ücretsiz?
Yoksa bu yaz hepimiz Hande Yener'le sahne mi alacağız?
Bu ilkbahar-yaz kolleksiyonu olaylarına çok kafam karıştı benim.

bi insanın içinde hiçmi çalışma isteği olmaz :76:
mis gbi yüksek olan vize notlarımı finallerde yerin dibine sokucam sanırım :78:
bugün fasıla gidiyoruz bi aksilik olmazsa ama hava yagmurlu
ben o elbiseyi nası giycem bu havada
p.tesi finallerim başlıyo yaptıgım işlere bak
bkz. eglence olunca gözü finalleri görmeyen genç :123:
aşkım nolursun erken çıksın bugün işten güzelce eglenelm ya

sevgili günlük çok şükür geçen haftada bitti ay nasıl yorulmuştum maf oldum resmen bugun 12 bucukta kalkmısım bayılmısım resmen haftayada aynı tempo daha bı az sınavlara gırıcem bıde persembe gorevlı sectıler bolumumu anlatıcam gelen gecene off tamda benlık sankı cumada 3 sınavın ustune aksam 10 na kadar zaman ısrafıı ıstemıyorum dıye bagırasım var ama hıcbır seye de katılmıyorum kı belkıde boyle ıyı oldu ama su sınavlar bıtsın okul kapanmasın yada kapansın gıdemm bıryere ne ıstedıgımı bende bılmıyorum ya bu havalar ya bu hocalar ya da bu sınavlar benı dengesız ettı ay ne kadar cok konustum optum senı sımdı anneme yardım edım sonra ders

Son düzenleme:
selam günlük

çok şahane fikirlerim var günlüğüm kendi işimin patronu olmak istiyorum iyi kötü sermayemde var.. ama biraz daha cesaret lazım bana..kimse gaz vermiyor sen ver bari yürü be talya desen yeterşaka bi yanada günlükcan 6 yıldır çalışıyorum yiter ya bende çalışma hayatıma patron olarak devam etmek istiyorum.. patron olamasamda patroncuk olayımdeli gibi araştırma yapıyorum bütçe ayarlıyorum filan şu şuraya bu buraya hiç kredisiz desteksiz açabiliyorum işyeriniaslında ablamda ortak olalım diyor filan ama yok ya kendi başıma açmalıyım bak yine heycan yaptım netten bi kaç dükkan buldum istediğim semtlerde ama kiralar baya uçuk.. gerçi iş yaparsa kirayı hayli hayli çıkarırım..nasip günlük belkide batarım ama en azından denedim derim dimene sümüklüler ne işler yapıyor ben niye yapamıyım dime gıızzzgazla beni günlüğümmsefgilimde finansta yardımcı olayım diyor canım benim aslında dükkan dekoru filan üstlense zaten tahminime göre bi 10.000 filan onun için lazım böyle bişeyi isteyemem tabi ama içinden gelip destek olurum demesi bile şahane:97: neyse çok konuştum çenem düştü ben biraz daha hesap yapayım hadi pai paii

"Aşk incelik ister canım; hoyrat olma! Beni böyle sev değiştirme; boşver anlama!,,,

Ne güzel söylemiş Tarkan; beni anlama!....

Hırpalama beni hayat. Çok yoruldum yeter artık!

Ne zamandır uğramadım yeeaa.
Şimdi kafama estiği gibi takılmaya geldim nadide sayfanda. :93::93:

Kocaman gözlü olmanın lens konusunda dezavantaj olacağını bilmezdim.
8.7 çap lens optikçilerin elinde yok; getirelim diyorlar ancak.
Bir tanesi getirteceğiz dedi 1 ay geçti gelmedi.
Sinir oldum; gittim orada çalışan ve her gidişimde samimiyetsiz bir şekilde yüzüme karşı pis pis sırıtan çalışana surat yaptım.
Öyle bir baktım, öyle bir konuştum ki fena bozuldu pislik.
Kızardı, bozardı salak herif. Lens nihayet geldiğinde ise aradılar; açmadım telefonu tabi ki.
Finallerim bitsin de yine lens araştırmasına başlayacağım.
Miyop olmak çok fena bir şey yaaa... ((
O kadar çok okuyordum ki üniversiteye hazırlandığım dönemde; gözlerim bozulmaya başladı; şimdi 'lens kullanmasam olmaz' durumuna geldim ne yazık ki. ((

Kalın eyelinerı da moda ettim sınıfta. Daha doğrusu etMişim.
Kızlarla konuşurken genelde göz makyajımı inceliyorlardı.
Benim yaptığım tarzı kullanan neredeyse yok çünkü.
Eski moda takılıyorum ben. :86::86:
Parlak parlak, cafcaflı saçma sapan makyaj malzemelerini asla kullanmam.
Geçen hafta bir baktım benim gibi sürüp sürüştürenlerin sayısı artmış.
Tabi soramıyorlar da nasıl yapıyorsun diye, sorsalar da söylemeyeceğimi bildiklerinden olsa gerek.
Sonuç olarak çok komik olmuşlardı. Çok güldüm kıs kıs. Kihkihkih.
Her göz yapısına gider mi o tarz ayol..!

Günlük sabah bu haberi aldığımdan beri şoktayım.
Ben yüzyüze tanışmadığım halde bu hale geldiysem ailesi ve eşi kim bilir ne haldedir?
26 yaşında gencecik bir fidandın, daha 1,5 yıllık evliydin...
Her ölüm erkendir ama seninki çok erken oldu
Eşin hala öğrenmemiş seni kaybettiğini, söylememişler...
Allah'ım eşine ve ailene sabırlar versin güzel kardeşim.
Mekanın cennet olsun.
Herşey boş bomboş...
Bunu gören arkadaşlarım Beyhan için bir fatiha okur musunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…