Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük bir film izledim yok böyle bir şey İncir Reçeli tavsiye ederim.
Filmden bir replik: "Asıl ucuz olan ne biliyor musun; beş kuruş vermeden savurduğunuz yargılarınız!''

İçim daralıyor içim...
Eşim benden de kötü...
Beyhan da eşi de arkadaşıydı onun.
Zor zor zor çok zor.
Herkes şokta.
Ani gelen ölüm herkesi mahvetti.
Beynim uyuşuyor...

Biz hiç beceremedik
Sevmeyi de terk etmeyi de
Aşk kokan dudakların
Karşısında direnmeyi de

bu kadar sevdiğin bi adamla niye herşey böyle ters gider anlamıyorum
off..anlaşamıyoruz bu ortada , sensizde yapamıyorum ..
niye böyle oluyo herseferinde düşüncesizliklerinden bıktım usandım
sonumuzu göremiyorum artık

İyi akşamlar sevgili günlüğüm
Bugün yağmurlu bir hava vardı burda, normalde böyle bir havada bunalım takılmam gerekirdi ama bugün çok umutlu ve neşeliydim. Dün de söylemiştim ya çok heyecanlıyım bugünlerde sanırım ben aşık oldum günlük
Kuzenimin faceinde görmüş beni hemen kuzenime sormuş beni sevgilisi var mı demiş, kuzenim de yok demiş. Bigün biz kuzenimle yemeğe gitmiştik tesadüf karşılaştık tanıştık filan. Sonra geçen hafta kuaförden çıktım onu gördüm ama geç farkettim arkamı döndükten sonra oydu heralde dedim geri de dönmedim. Arabaya bindim sonra baktım arkamdan geliyor o da arabasıyla sonra ışıklarda durdu yanımda pencereyi açtı selam verdi ama telde konuşuyodum bişey diyemedim sonra da gittik. O akşam da facede ekledi konuştuk filan. Ama ilanı aşk etmedi henüz, ve benden hoşlandığını bildiğimi bilmiyor. Kuzenim söylemedim sehere demiş. O da söyleme demiş oysa ben biliyom herşeyi günlük. Dün akşam da kuzenimi aramış hadi gelin yemek ısmarlayım size diye, kuzenim de seheri ikna edersem geliriz demiş. Ben yemeğimi yemiştim zaten çay içmeye gidelim dedim ama çağırmayalım onu dedim. Kuzenim dinlemedi beni aradı gel çay içelim diye o da plan yapmış şehir dışına çıkcam dedi tamam dedi kuzenim kapattı. Sonra dayanamadı geldi Bi görsen günlük çok kibar çok yakışıklı biri, çok fena etkilendim ben günlük sabah da facede yazıştık. Bankada çalışıyo görevde yükselme sınavları varmış ders çalışcam bugün dedi. Hala da face'e gelmedi
Yine çok erken kaptırdım kendimi biliyorum ama bu sefer üzülmem inşallah dua et bana olur mu günlüüüükkk. Hadi ben kaçar gelirim artık başını ağrıtmaya

ne yapacağımı ne karar alacağımı şaşırdım iyice günlük. sözlüm askerdeyken gelse de evlilik işlemlerine başlasak diye deliriyordum. evet askerden döndü,istedi sözlendik,16 temmuzda da nişanımız var. çevremdeki herkes hayır işlerini fazla beklemek ertelemek iyi olmaz diyor.mutluluğumu erteliyorum farkındayım ama ailemden ayrı bir şehirde oşmazk,evliliğin sorumluluğunu taşıyamamak beni evlenmekten soğuttu. ne yapacağımı inan bilmiyorum.eylülde düğün olsun diyor herkes,sevdiceğim bu fikre yanaşmamama çok üzülüyor ama sanki kendimi hazır hissetmiyorum günlük....
yardım istiyorum herkesten biri beni rahatlatsın biri bana bişiler desin noluryaşadığım sendrom normal mi?

gece gece sinirlenirim bozuldu durduk yere... halbuki duş alıp yatmayı planlıyordum mis gibi... hoş yine yapıcam ama olsun... çalıştım ben bu saate kadar ve yarın da çalışıcam ama bunların hepsi kendi isteğimle... seviyorum işimi... yetiştirmem gereken bir sürü iş çıktı son dakika ve tabii İspanya seyahati olunca çalışmam gerekiyor; boşver diyemem ki...
bugün işten çıkınca biraz alışveriş yaptım ; dişçime gittim sonra güzellik salonuma... eve geldim yemek yaptım ve oturdum işimin başına... gayet yoğun bir gündü... yarın da iş sonra bir arkadaşım gelmiş istanbuldan onunla görüşücem ve yine dolu bir gün olacak...

eee neye sıkıldı benim canım merak ettin dimi ? tabii ki hayatın adil olmayışına ; bir kez daha bunun yüzüme vurulmasına ve de yine sevilmeyi haketmediğim şeklindeki aptalca düşüncenin beynimde yankılanıyor oluşuna... :95:

söylesene neden karşıma biri çıkmıyor ; neden beni terkeden adam şimdi biriyle mutlu da ben yalnız... neden hayatıma yer yer anlam katmış başka bir adam en son konuşmamızda hayatında sorumluluklar istemediği için sevgili istemediğini söylerken bana az önce facede bir ilişkisi var cümlesini okuyorum... neden ama yaa neden ? canımı sıkan inan onun benimle birlikte olmayışı ya da öne sürdüğü bahaneler filan değil ; zaten hayatta çok farklı yerlerdeydik ve tüm hislerim bitmişti ama neden onlar yeniden aşkı buluyor da ben bulamıyorum... söylesene hadi... tamam sen söyleme günlük ama biri söylesin bana neden ??? tam bu düşüncelerden kendimi yeni yeni kurtarırken neden tekrar başa dönmek zorundayım ki... sonra da "umudunu yitirme"... demesi kolay ama ben yapamıyorum artık...

yazdığım mesajı okurken farkettim de ; ne Çin seddi gibiyim artık ne de mucizeler benimle... şu aptal iletileri de değiştiricem artık...

Son düzenleme:
günlükk.. güücüm tükeniyor sanırım..
teyzem anneme artık koyu mavi çocuk değil başının çaresine bakar gözün arkada kalmasın terket bu adamı diyor
ama teyzem hiç bilmiyor ben hiç büyümedim ki :26: annem giderse ben ne yaparım hem de sınava 1 sene kalmışken geçen ay dedemlere gittiğinde aslında dönmeyecekmiş de sadece benim ona dediklerimi düşünmüş ve dönmüş günlük canım çok acıyo bu acının tarifi yok göz göre göre ayrılacaklar sanırım hayır ben büyümedim büyüyemedim hala çocuğum

merhaba günüş kuşkimin yazısını gördüm bi yazıyım dedimcanım benim yaşadıklarında bir anormallik yok tabikii ama aynı yerlerde saplanıp kalmadüşünki her sabah sevdıgının yanında uyanmak seni ne kadar mutlu edecek ,tabikide ailedende ayrılmak kolay degil ama böyle özlem çekmekte zor değilmi tatlım:26lumlu düşünmelisin ve bazı şeyleri ertelemek iyi değil hayat yarınını bilmediğimiz bir film sahnesio yüzden sarıl sevdiğine oluruna bırak hayatın tadını çıkar ,düşünki sevdiğine kavusmak isteyipte kavuşamayanlarırabbim nasip etmiş buralara kadar gelmişsiniz:98:böyle olumsuz düşünüp günlerini zehir etmerabbim neylerse güzel eyler inşallahherşeyin en hayırlısı senin olsun ballı lokumum benimhadi bende kactım günlük:79:

ŞOKLAR ÜSTÜNE ŞOK...
günlük nasıl anlatsam sana ya.....bana evlenme teklifi eden akrabamız vardı eywalalh ona lafımız yok bu çocuğun birtane kuzeni varmış onlarda beni beğenmiş istemeye karar vermişler sonrasında bunlar birbirleriyle bir güzel tartışmışlarmı falanda filan olayı en son ben öğrendim ve şoklara girdimm

bu nedir ya kan davasına dönecek iş hahahyyy töbe bismillah...
hiç böyle birşey başıma gelmemişti..
ne demişler iyilikten maraz doğar...
kimseyi hayatıma sokmuycam inş zaten 6ay öncesi kararım buydu ve hala kararlıyım..
pek amacım yok şuanda.yaşıyorum işte amacım olmasınada gerek yok açıköğretimden mezun olayım şimdilik yeter...

canım çok sıkkın ya ben kendi bşıma yaşan bi insanım hoşlanıyorsanda hoşlan istiyceksende gel babamdan iste bu nedir.
valla içim daralıyor şuannn ya...

günlükk bugün bir gelinlik gördüm daldan dala atlıyorum yalnız ruh halimi sen anla
gelinliğin üstü tam benlik zarif incecik tiril tiril ay tam bana uygun süper ama onu giymem için damat lazım ....oda bende yok ben oyuncaklarımla oynamaya devam ediyim yaşıtlarım teker teker gidiyorlar.
yolları açık olur inşallah
hadi başka saçmalamadan kaçar

rüzgar aldım sallanıyorum,
bak yine efkarlanıyorum,
sen ne söylersen söyle canımmm
ben masaldan anlamyorum....

güneş hiç doğmıcakmı bana acaba...
hep karanlıkta kalmıcak dimi gülmeyen yüzüm..
nedim be günlük çekeceğim varmış..
rabbimde beni bununla sınıo..
rabbimden gelene üzülmüorum be günlük..
ençokta insanların lafı acıtıo canımı..
okadarsaçma şeyler yaşıorumki sorma..
pooffffffff iiice soyutladım zaten kendimi herkesten...
ne selam alıorum ne selam veriorum..
o derece yani...
kimseyi istemiorum..
sanıorumki herkes yakıcak canımı..
allahım bana bu güzelliği nasip etmiceksen bile bari buna dayanma gücü ver nolur

Kızın yine aşık anne...Hem de en olmadık zamanda en olmadık kişiye...Rabbim ne dersem,neyi büyük söylersem başıma veriyorsun.Hep gitmek istiyordum şimdi
istemiyorum.Memleketim,annem,babam,değerlerim,isteklerim,söylediklerim, her şey boş...Sadece onu istiyorum ben.Yiyemiyor,içemiyor,uyuyamıyorum.Tüm işlerim yarım.Hep onla olayım,ona bakayım,onu düşüneyim istiyorum.İşin ilginci o kaçıyor şimdi.E gel beni al mı diyeyim? Ne yapayım Tanrım?
Olmadı bu olmadı...O kadar çok işim var ki...Kendimi toplamam lazım.

güzel birgünnnn tabi hava bi değişik insanın içini bunaltsada güzel bir gün....

çook uyumuşum yeni kalktımm kalkar kalmaz çilekli buzumla yüzümü gezdirdim canlılık versin diye çünkü şiş gözlerle gezmeye gitmek istemiyorummm

misler gibi çilek kokuyor ellerim yüzüm:76: yiyesim geldi kendimi...
kahvaltımı yapıp gidicem alışveriş ve taksitlerim var ordan akşama anca eve geçerim sonrada abim gelcek beni alcak kuzenlerle bir akşam dışarı çıkcaz abim alışveriş yapcak sorada market alışverişiiiii dütt dütttttttttttttttttt o arabayı hiç düşünmeden doldurmak çok zevklii abim sağolsun canım o benim boncuk gözlüm ya çok yakınım ona nasıl ayrılcam onlardan..

babama daha yakındım küçükken kıskanırdım babamı büyüdükçe abim böyle canımdan öte oldu...

annem ise o bir melek ya bu aralar ben gergin olsamda tek idare eden beni meleğim benim ona bugün bir hediye alayımda gönlü olsun

Allaha Şükrediyorum sevgili Babamla ,canım Annemi birbirinin kaderine yazdı diye ve Anneme teşekkür Ediyorum Beni Doğurdu Diye, vee İyikide bugünleri yaşıyorum diye..Yarının ne olacağı belli değil kısacık hayatta, üzülmeye değmez üzmeyede, aklına ne geliyorsa yaşamalı insan, canı nasıl istiyorsa kimseye bakmadan sormadan.. İYİKİ BU AİLENİN EVLADIYIMMMM ♥♥♥♥

Günlükçüm düğün dernek akraba toplantıları vs vs beni bozuyor yaa
Ayağım geri geri gidiyor valla
Gitsen bi türlü gitmesen bi türlü
Samimiyetsiz insanlar samimiyetsiz ortamlar zorlama mutluluklar alttan alttan süzmeler laf sokuşturmalar filan. hele hele gösteriş için yapılanlar oooofffffff ooofffffff oooffffff yani
Evlensemde kurtulsam şu muhabbetlerden diorum. Evlenince daha çok içine düşeceksin diyorlar. Ayy öylee işte yinede güzel bir gün!!

gece yazdıklarımı okudum şimdi... japon çizgi filmlerindeki kız çocukları gibi oldum ; o kocaman yuvarlak gözlerde yaşlar dalgalanır ama düşmez ya öyle işte... yok yok birazdan iki yana fırlamayacak gözyaşlarım

off ya kendimle benim kavgam ; o bunalım psikolojiye izin verdiğim halimden nefret ediyorum...
boşvermiş bünye olmıcam işte

gezdim tozdum geldim sana yazmaya'da alıştım...akşam kendi günlük defterime yazıyorum.5 yıldır günlük tutuyorum ilerde kocama okutcam sorada beni kkezsinn

gittim birtane pabuç aldım kendimee

birtane bitkisel sabun ve rollon falan doldurdum işte parayı sıfırladım geldim...

şimdi dinleneyim üst değişikliği yapıp abicimi bekliycem gelip beni arabayla alıcak dogruu alışverişe birşey alamıycam ama olsun :):)belki abimi kandırırım....

günlük çok şükürler olsun hayat herşeye rağmen tüm kötülüklere rağmen,adaletsiz ülkelere rağmen kötü insanlara rağmen çok güzel...
rabbim çok büyük!!hep yanımızda.
ezan okunurken içimm huzurla ferahlıkla doluyor..
seviyorum ülkemin güzel insanlarını ayrım yapmadan hepsiniz gözlerinde ayrı bi hava var.hepsi başka telaşlarda!!!rabbim sen sevdiklerimizden ayırma..
hatasız kul olmaz bizi hatalarımızla sev rabbim...allah herkeze sağlık huzur versin en önemli aile!!ailemizin kötü günlerini bize göstermesin..
şuan ezan okunuyor bugünlerimize çok şükür rabbim...!!!bizleri affeyle,bizleri koru...bizlere hayırlı yuvalar kurmayı nasip eyle..ağlıyacammm :2: hep gülelim..hep barış olsun kimse haksız yere hapislere düşmesin kimseler haksız yere savaşlarda ölmesin.
cocuklara zulumler edilmesinn.
kapalısı açığı ferah bi ülkede yaşayalım,din dil ırk ayrım yapmadan barışı temsil edelim hayırlı ülkemize evlatlar yetiştirelim okusunlar ülkeye katkıda bulunsunlar.kapalı genç kızlarımızın önleri kapanmasın,hepimize kardeşlik duygularını nasip et rabbim..
aminn

Son düzenleme:
Pembişim günler su gibi akıp geçiyoru yahu . .
Resmen ömürden gidiyor . .
Daha dün gibi sanki imzamda 8 ay yazıyordu . .
Baksana, Nikahımıza 1 ay 3 gün kalmış, düğünümüzede 1 ay 5 gün . .

Artık bundan sonrası bebek şafağı sayarız inşallah Allah nasip kısmet ederse

Bu arada yarın evimizin anahtarını alıyoruz günnüşüm,
mobilyalarımızda Haziranın ikinci haftasında gelecek,
üçüncü haftasındada Türkiye'ye gidiyorum malum . .

Ne çok özledim aşkımı, ömrümü, hayatımın anlamını . .
Burnumda tütüyor resmen
Ama ne demişler . .

Yüreğin görüş açısından baktığında, uzakta olan burnunun dibinde görünür. . .

Seni çok seviyorum Mucizem . . .

az kaldı günlüğüm çook az hemde. allahım çok mutluyum ya uzun bi aradan sonra havalara uçasım geliyo ohh bee dünya varmış nefes alabilgiğimi şimdiden hissediyorm

Son düzenleme:
Gün İçerisinde Herşey Tam Tıkırındaydı Günnüşüm, Ailecek mutlu mesut yaşarken Birden Annemin veryansınlarıyla karşı karşıya kaldım amaaa siperimi aldım tabikide Yahu 2 tane düğün var bu akşam ve 1'i babamın akrabası diğeride annemin akrabası.. hemde abzürd ötesi yerlerde biri bağcılarda diğeride topkapı belediye tesislerinde ve üstelik aynı saatlerde.. ordan oraya koşturmacalı düğün valla çekemicem diyip sonradan su koyuverdim ve gitmiceğimi belirttim... Annemde olmaz öle şey akraba bunlar geliceksin dedi, babama dönüp biraz dudak büzüştürdüm ve bingoooo " tamam hanım gelmek istemiyorsa gelmesin kız bırak zorlama" oy kurban olurum bu adama ben
Annem başladı yine " senin düğününe kim gelicek çok merak ediyorum" yahu anne siz gidiyorsunuz ya merak etme beni temsil ediyorsunuz siz dedim, baktım annem sinirleniyor babam hemen kaş göz işareti yaptı bana ve ben an itibariyle toz duman oldum salondan odama Ama ne olduysa hep ablam evlendikten sonra oldu valla soğudum düğünlerden, nedenmi?? her gittiğimde aynı sorularla karşılaşıyorum be günnük "Ablanda Evlendi Sıra Sana Gelmiştir? Sende Yokmu Bişiler? Bak Yaşın Geçiyor Artık Evliliği Düşün? Seni Nezaman Evlendiriyoruz? Diye Soruları sıralayan Koca Koca Kadınlar ve Bazen Adamlar Bazen O Kişilere Şirin Bir Tebessümle Bakarken İç Sesim Şunları Sıralıyo "Kalbin nasıl? Şeker,tansiyon ne durumda? Ya kolestrol? Eee Sen Nezaman GidicisiN??" Ahh Bigün Fena Patlicak O İç Sesim Ama Bakalım Şanslı Kişi Kim Olucak
Neyseee Durum İtibariyle Annemle Babam Çoktan Çıktılar Yola, Benmi?? Ben duşumu aldım ve kolamı cipsimi alıp keyif yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…