Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük sonunda beklediğim güne az kaldı perşembe günü beni istemeye geliyorlar okadar mutluyum ki 10 yıldır bu günü hasretle bekledim sabrettim ama değdide yazada nişanım olcak içim içime sığmıyor

günlük bu erkeklerin hepsi aynı değil mi 2 gün önce şans isteyen hödükcanı 2 gün denemek için beklettim cevap vermedim ve bugün yok haklı çıkmak güzel de ben artık haklı çıkmak istemiyorum

slm günlük eskiden sana ne çok yazardım dimi...ağlardım gülerdim yine sana gelirdim...aslında asıl şimdi sana ihtiyacım var ama ne bileyim işte..yazasım gelmiyo galiba....ama aklımdasın ara sıra uğrıycam artık..öptm...
bu arada sana o çook eskiden yazdıklarıma nsl ulaşıcam bilmiyorum

Bugun esimle uzun uzun konustuk.beni sevmiorsan bosanalim dediBunu soylemesini bekliordum hep.ama ben yurekli olup seni sevmiyorum istemiyorum diyemedim.ne yapacagimi bilmiyorum Korkuorum gelecekten hic umutlu degilim.mutsuzum mutsuuuuzz.

Bu hafta 10 tane sınavım var.
Şanssızlığın bu kadarını aklım almıyor.
Fenalardayım. (
Çok büyük bir baskı var üzerimde. (
Nasıl atlatacağım bilemiyorum.

Ya günlük kocişim 5 günlüğüne iş seyahatine çıkıyor Trakya turuna:84:
Hayırlısıyla gitsin gelsin inşallahhhh....
napıcam yaaa sıkılcam annemler bi yandan bizde kal,kayınvalidemler bi yandan bizde kal
oysa ki ben tek başıma da evimde kalabilirim ve de kalmak istiyorum.
Sonuçta allah korusun deprem ve allah korkumdan başka korkum yoktur benim.
O değil de
dün aşkımla beraber sardığımız sarmalar süper oldu yaa...

Günlük bugün toprağa verildi Beyhan...
Tüm televizyonlar onu gösterdi, tüm gazeteler onu yazdı.
Bu kez haber yapamadı, çok kötü bir haberde ismi geçti ve sonsuzluğa uğurlandı...
Cenaze tıklım tıklımmış eşim söyledi. Ben de tvde gördüm.
Tüm çalışma arkadaşları oradaymış...
Eşini uyutuyor doktorlar, herkes kara kara düşünüyor nasıl söylenecek diye.
Düşündükçe içim daralıyor.
Allah'ım mekanını cennet eylesin, annesine, babasına, eşine, kardeşlerine sabırlar versin.
Bu ilk gecesini hayırlısı ile atlatır inşaallah.
Tokat gibi çarptı yüzüme bu ölüm.
Herşeyin boşluğunu bir kez daha çok iyi anladım.
Vademizi doldurduğumuzda bizler de oranın yolcusu olacağız.
Allah'ım ömrün de ölümün de hayırlısını nasip etsin.
Son nefesimizi imanla vermeyi nasip etsin Rabbim.

Günlük çok mutluyum,mutluyuz...
Hayalim üç kelime:Evli,mutlu,çocuklu...

toparlandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok mutlyum günlüüüüüüüük çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook
ya yeni arkadaşımın atvsi var tüm gün onlaydım oğuzhan gitme demesine ragmen dinlemedim tam deli ya aynı ben gezdik manzara izledik lüks bi mağazaya girip onca şey deneyip almadan kaçtık sonra motorun üstünde topuklu ayakkabılarla pedala basa basa uçtuk cips yedik cafeye gittik iş bulduk sırf eğlencesine eve geldik makyaj yapıp kıyafetlerimizi değiştirdik öle çıktık akşama gece kulubüne gdip koptuk tüm enerjimi attım yarında köye erik toplamaaaa gitcez çis tak çis tak dum çık dum çık çok seviyorum onuuuuuu :) :80:

Bir an sımsıkı tutunup kararlarımı destekleyen düşüncelerim, bir süre geçtikten sonra yerle yeksan oluveriyor...
Bir diyorum her şeye rağmen.......
Sonra vazgeçip var gücümle sarılıyorum elimdekilere !
Uzun zamandır bu kadar herkesten kopuk, içine dönük, yalnız olmamıştım...
Olamayacağı kabul etmek zaman alacak şeylerin listesi gece- gündüz beynimde, sonra azalacak yavaş yavaş ve olması gereken olacak yine...
Ne diyoruz: Eyvallah O'ndan gelene, başımm üzerine....

Naber günlük
Bugün akşam yemeğe gidecektik kuzenim ben ve bahsettiğim şahısla ama çok fena yağmur yağdı buraya çıkamadık evden. Sabah köye dedemlerin yanına gittik hava çok sıcaktı belliydi yağmur yağacağı. Köy gerçekten çok güzel be günlük, evin balkonunu uzatmışlar teras gibi olmuş. Oturduk oraya kuzenlerle elimizde de çekirdek dedikodu yaptık . Sanırım bu yaz köye daha sık gideceğim çok güzel gerçekten orda doğayla içiçe olmak. Bahçeden çilek topladık yedik, çok güzel birgün dü gerçekten. Tam köyden çıktık bi yağmur bi yağmur ki sorma eve geldik arabadan inip apartmana girene kadar sırılsıklam oldum. Yağmurdan dolayı da bütün planlarımız suya düştü
Haftaiçi bigün gideriz dedik ama kuzenimin akşamları kursu var bi gün kursu ekecek ve buluşma gerçekleşecek, sonra ne olacak dersen ben de bilmiyorum. Ama güzel şeyler olsun istiyorum be günlük Hadi ben biraz dolaşayım sen de dua et bana olur mu

bugün çok güzel geçti günlük. hava kötüydü ama pikniğe gittik baya kalabalıktık ama çok eğlendik. halaylar, yarışmalar, voleybol.... ama yoruldum, hamlamışım sanırım. spora başlamak istiyorum ama bakalım benim ki ne dicek. izin vermicek kesin ama ben yinede şansımı denerim. şimdi de banyomu yaptım pür-ü pak oldum sonra msne girdim benimkiyle küstük ya baktım o küslüğü unutmuş konuşuyo neyse konuştum bende. bu çocuk önceden böyle değildi günlük. sorunları uzatırda uzatırdı sonra iş ayrılığa kadar giderdi. çok şükür artık kıyamıyo bile bana, hiç bi konuyu uzatmıyo. bugünde psikopata bağladı biraz. sen benimsin diyo başkada bişey demiyo. allah sonumuzu hayır etsin. yarın görüşücez aşkımla bakalım nasıl geçicek. benden bu kadar günlük birazda kkda dolanıyım. yatıcam çok yoruldum. hadi görüşürüz

gunluk naberrr
bi kac gundur ugrayamadim sana, bikac gundur evdemiyim diye sor
persembe sabahtan aksama kadar calistim, ilk kez calistim ilk kez kendi parami kazandim cok mutlu oldum
gece ise party ye gittik, yorgunduk ama kacirmak istemedik o partiyi, ama pek guzel gecmedi maleseffffff detaylara girmeyim morelim bozulur...
cuma gunu Europaparka gittik kiz kiza, cok eglendik bol adrenalinli bi gundu

birsuru resim cektik fotograf bolumune eklesemmi bilmiyorum merak edenler varmiki :44:

cumartesi evden cikmadim coooooooooooook yorgundumm
bugunse burda anneler gunu, piknik yaptik butun sulalece, guzeldi.
yarin ise koda yazilacam nihayettttttttt insallahhhhhhhhhhhh

ne pazardı yahu, uzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştım
bugün 30 mayıs ama havaya bak , kanım dondu yine resmen. yaz gelsin artık ya :95:
yıllık izin hakkı kazancam 2 ay sonra. tabi kullandırır mı bizim patron orası ayrı mesele . olsun inadım inat , gerekirse binbir türlü yüzsüzlük yapıp alcam o izni yada biraz daha bekleyip ramazan bayramıyla mı birleştirsem :26: neyse daha vaktim var, düşünürüm daha bol bol:86:
ben bi kk turu yapayım günlük , özledim

Son düzenleme:
Gunaydin günlük nasilsin kiz?? Ben cok sinirliyim off yine sinirli basladim haftaya. Dolu dolu yorucu aksikliklerin pesimi birakmadigi bir hafta oldu. Offf laa günlük off isyan etmek istemiyorum ama aksilikler kac aydir yakami birakmadi gitti....

Cumartesi Uniye tam 2,5 saate gittim. Yanimda birseyler götürmedim güya arkadasla bulusup birseyler alip gidecektik beraber suya düstü bu hayal trenlerin durmadan iptal oldugunu görünce. Ya iptaldi ya inmek zorunda oldugum yerde durmuyorlardi. Baska bir yerde inip ordan baska bir trene binip ordanda tekrar otobusle anca 2,5 saate uniye ulastim. Allahtan arkadasim banada yiyecek birseyler almisti allah razi olsun. Neyse dersten biraz kafa dagitik öyle yatistim biraz. Eve varmam allahtan sadece 1,5 saatimi aldi.

Dünde yine arkadaslarla bulusup evde calistik biraz cok güzel ve eglenceli gecti cok güzelde calistik fazla konusmadan tabi arkadaslarin laf sokmalara maruz kaldim ha bire neyse onu sonra anlatirim. Okuldaki bir cocukla ilgili o kadarini söyleyim. Eve giderken yollda fark ettimki arabamin terkerlegi patlamis Babam bu sabah kislik tekerlegimi takti idarelik ama bir bu eksikti yaw. Hangi adi s...siz yaptiysa artik allahindan bulsun. Ya günlük su sinavlar bitsede 31.07. gelsede ben tatile ciksam. TAbi o zamana kadar sinirden stresten ölmessem. Bugün yine unideyim ders calismak icin. Persembe ve cuma calismiyorum ama persembe beraber grupla ders calisicaz cuma baska bir arkadasla.. Cuma aksam ders var cumartesi desen yine öyle bi pazar var eee ondada sinemaya gidicem bakalim. Böyle kostur kostur geciyor bu aralar hayatim iste bende pek birsey anlamiyorum. Gecen sene neredeydim hayatin simdi tam orta yerindeyim iste. Allaha sükür cok cok daha iyi yorucu olsada bazen s1k1lsamda. Iste böyle günlük yuvarlanip gidiyorum gerci kapagimi bulamadim ama neyse hahahaha

Selam günlük;

Dün geceden sinirliydim biraz, ama sabah öyle güzel 3 haber aldım ki sorma keyfimi :)
Topik arkadaşlarımdan 3 tanesi hamile :)) İnş bu kz yüzleri güler hepsinin ayrı ayrı...
Sonrada bize de kısmet olurum dilerimki annelik duygusu....
amaa ne yalan söyleyim bu ayda hiç umutlu değilim yani sanmıyorum hamile olabileceğimi...

Kızgın olduğum diğer mesele ise ben 5 yıldır devlet kurumunda işçiyim.
Girdiğim yıl kpss de ilk 100 deydim.Eşim benden 2 yıl sonra atandı.Dilerimde herkeslere nasip olsun bizim şansımız.
Ama gel görki mütevazi olmak can sıkıcıymış be günlük.Eşimin kuzenlerinin atanma ihtimalleri bile yoktu bölümleri gereği...
biri uzun bi süre işsiz kaldı sabret olur dedik, diğeri artist...
Neyse bunlar torpillerini ayarlamışlar 4/b li atandılar daha doğrusu havadan indirildiler...
Şimdi karısı hafız o da atanacakmış.Eminler yani...
Üstelik en geç 1 yıla da tayn olacakmış...
Bizim gibi 4 sen olamazmış.İsterlerse 2 ayda bile gelirmişte miş ....
Hee dersen ki günlük bunda seni sıkan nedir ? kıskanç mısın ? yok be günlük ben atanan herkese canı gönülden sevinirim.
Asıl meselem başka...
Bizim kurum biliyosunki satıldı tabi benim bulundupğum genel müdürlük hariç.
Biz muallaktayız.Bunlara nerden estiyse ben atılırmışım kpss ye girmişimde neden başvuru yapmıyomuşum.
Dedim ben kadroluyum 4/b li alımları tercih etmiyorum.
Olur mu onlar kadroya mutlaka geçermiş işçiden çok iyiymişte mişmiş...
Ama beni her gördüklerinde sanki yarın atılıyomuşum muamelesi var.Oysaki bu bizim dairede bile denmiyor.
Neymiş bizi düşünüyolarmış yazıkmış kaç yıldır tayin bekliyomuşuz.
Eşim neden askeriyedymş çok zor bi kurummuş sivile geçmeliymiş !!
Artık dedim yoo memnunuz biz , ama mağdursunuz dedi.Olabilir katlanıyoruz dedim.
Benim derdim milleti geröiş anlayacağın.Ama zorla kendilerine aşağılık muamelsi yaptırıyoolar.
Akılları sıra onları hepsi benden üstün muamelsi yapıyolar ...
Salaklar bilmiyor ki benim konumum maaşım mevkim herkeisn ulaşamayacağı bi durumda..
Yalandan 3 kuruş maaş alıyorum diye kandırdım onları göz dikmesinler diye.
Ama bundan sonra yok öyle çok iyi bi maaşım var dyip kudurtmaz mıyım onları ....
Kendileri kaşındılar valla..Hoş eşim gerekli cevapları yapıştırıyo ama olsun....
Kıskançlar kıskanç !! biz kimseye karışmayız onlara ne oluyosa anlayamadım yani ....
Hem o salaklar bizim buaraya giremezler bile, girseler aval aval bakarlar.
Havası başka buranın ya hu....
Haa atılursam atılırım derimki 5 yıl sefa sürdüm..
Her memurun ulaşamayacağı imkanlarım vardı.Artık koca parası yeme vaktidir der geçerim..
NAsipse devam, nasipse tamam.Ama kızgınlığım bu kısknaçlığa ....

amma da uzun olmuş ama çok kızdım be günlük .....

Son düzenleme:
Günlük iş yerimde şu 1,5 günüm...
Aşkıma kavuşmaya son 2,5 gün, karmakarışık duygularım, ayrılığın hüznü, kavuşmanın mutluluğu...
Evlilik, kayınvalide ve yeni bir hayat korkusu, hayırlısı artık...

Nasılsın nasıl gitti?
Alıştın mı sen de?
Rahat mısın artık İstanbul'da?
Evlenmişsin, nasıl oldu?
Bulabildin mi sonunda?
Hep anlattığın o meşhur huzuru

İyiyim ben
Hep aynı şeyler işte
Uyku hapları
Yalan dolan gülümsemeler

İyiyim ben
Hem sen tanırsın beni
Ne yapsam ne söylesem
O geç kalmışlık hissi

Son defa görsem seni
Kaybolsam yüzünde
Son defa yenilsem sana
Hiç anlamasan da
Son defa benim olsan
Uyansam yanında.

İnan pek yeni bir şey yok.
Biraz yaşlandım tabi
Seyrekleşti biraz saçlarım

Bir bitmeyen gece bıraktın
Ve üç nokta düşürdün
Belli etmedim ben pek, tenhalaştım.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…