Popüler Konu Sevgili günlük...

Günaydın,
pek keyifsizim artık tek basımayım o yok arkamda..
Sanırım zorluklarla mucadele etmeyi ögrenmem lazım..
Dün telefonda yüzüne karsı bitti dedim saka gibi...
Pişman değilim ama acı cekiyorum..
Herneyse step var bugün hocamz step yaptrcakk
Bi kac saat sonra gidip spor aletleriyle kafa dagtmak istiyorum
Kendine iyi bak..

Günlük yaa..

inanılmaz stresliyim hele işyerinde bu 3 katı oluyor işlerim yetişmiyor, bunalıyorum.
yaptığım işten bile bişey anlamıyorum yaaa :84::84::84::84:
son 2 gün işte izne çıkıyorum mutluyum ama öfke ve sinir bastırıyor sanki

Günlüğüm şu hayatta bişey beklemeden bişeyler veren bir kişiye bile rastlamamak okadar acıki..İnsanlar artık yardım ederken bile kendi çıkarlarını düşünüyo varmı böle bi dünya yaa :85:
Çok yoruldum çokkk artık insanların beni sürekli yıpratmasından çıkarcı olmalarından çok yoruldum ..Herkesten herşeyden kaçıp kurtulmak istiyorum..Artık umudumda kalmadı hiçbişeyden..
Bu saatten sonra iyide olsa kötüde olsa kimseye yardım etmeyi düşünmüyorum çünkü kim iyi kim kötü anlaşılamıyor..Ben sürekli insanlara yardım etmeye çalıştıkça kendi benliğimi yitirdim artık hiç kimse umrumda değil kimse kusura bakmasın..
Umarım uygulayabilirim günlüüğüm

Umarsız dalıyor gözlerim karşı tepeden
Yerine bir başka şehir ışıldıyor
Nasılda arıyor ellerim kör ve dilsiz
Yerine bir başka koku sinmiş sanki
Kalbim seni soruyor, eski günleri arıyor
Bu ağlayan deniz benim değil

Hani nerede, hani gülüşün
Hani nerede, neredesin gözbebeğim

Günlükcan iş görüşmesine gidiyorum. Stres var yine:) Hadi dua et de hakkım da hayırlısı olsun.

Ben bilirimde söylerim
Defalarca dönme çabası olucak diye boşuna demedim.
Dün akşam bi çaba daha sarfetti
Ama boşuna.
Bilmiyor mu sanki?
Büyük ihtimal bilmiyor.
Bi erkeğe bu kadar yalvarmayı da yakıştıramıyorum nedense

Kız günlük,
Sonunda sınavları atlattım
Ama iş yerindeki bir çok işi ertelemiştim ders çalışacağım diye. Onları hallediyorum yavaş yavaş.
Bu arada abim sanırım ekime evleniyor. Çok mutluyum. İşallah ömür boyu mutlu olursun abicim
Geçen hafta tanışmaya gittik. Kısa bir süre içinde de istemeye gideceğiz.
Hadi iyi bak kendine günlükcan, çok kalamayacağım, işin başına döneyim

içim sıkılıyor günlük
herşeyden çok sıkıldım
çekip gitmek istiyorum
..............................

Bu Rafet El Roman napmış yaaaa, bayıldımmmmm bayıldımmmmm
Direniyorum acılarına yine Dünyaaaaa
Yalanmış Aşklarındaaaaaaa
İnadına yaşıyorum ama Sormaaaaaa
Kıyamet Ortasındaaaa

Bugün huzurluyum, evet korkularımda var ama pek düşünmemeye çalışıyorum, herşey güzel olacak diyorum.Perşembe günü doktora gidicez, görücez mercimeğimi Allah'ım ne olur ne olur kötü şeyler bizden uzak olsun

Son düzenleme:
Bugün yeminimin üçüncü günü.Ayrıca diyet yapmaya başladım.Hala onu internetten takip etmekten kendimi alamıyorum.Okuduklarım beni tiksindirse de yinede açıp bakmadan duramıyorum.İntikam yoluna adım atmadan 1 ay koydum önüme.Pişman etmek için yapacaklarıma hazırlanıyorum.Bir ay susacağım, hiçbiryerden haberimi almayacak.Üç gün otuz gün olacak...

Günlükk
ayy anam ne zormuş bu evrak işleri ya.. Ehliyete yazılıcam dedim ya onun peşinde koşturdum bugün..Yok savcılığı yok kanı yok sağlık raporu fotoğrafı :99: sinir oldum hadi dedim sağlık raporunuda alayım da bitsin artık, raporu aldım doktor demesinmi bunu şurdaki yere mühürletçen :95: orayada yarın giderim artık iş çıkışıda gider kaydımı yaptırırım pöfff :95:

slm günlüş
işte çok yoruluyorum
arada beyimde beni yoruyor annem arkadaşlarım da geri kalmıyor ama hamd olsun :94:
güzel günler yakında hissediyorum :97:

1 ay var gelmesine
Napcam , ne giycem hiç bilmiyorum
Çok güzel olmam lazım geldiğinde yaaa puff...!
Şimdiden bunları düşünüyorum kıyafetimi ayarladım gibi saçımı makyajımı nasıl yapsam off günlük bee

sewgili günlük hani sana demiştim ya perşembe istemeye geliyorlar diye ayyy hazırlıklar başladı bugun oturup dünya kadar dolma sardık yarın evi temizlicem çarşamba yine perşembe yine köktenn temiz dursun diyee sonraa börek efendime sölmmm amerikan salatası vb. şeyler yapcaam ayyy :44::44::44::44::44::44: aman olsun mutlu şeyler bunlar günlük yazarım yineee

yorumlarını başka konularda okuyup takdir ettiğim insanların bi konudaki aşalıyıcı yorumlarını görünce bi kez daha anladım ki sanaldan ne kimseyi tanırsın nede onlara güvenbilrsin

sizde yazın güzelseniz anlatın bahsedin mutlu oluruz biz:)
kimse size güzelsiniz diye diş bilemez gizli gizli yorumlarınızdan yola çıkıp sizi aşağılamaz yanii....
yazıklar olsun yaaa....

bi insan güzel olabilir bunuda istedigi gibi yazar kimseyide ilgilendirmez ...
artık diğer konulardaki yorumlarınızda okumadan geçicem
kalitenizi belli ettnizzzz alkış simayli:)

bu öğlen arkadaşlarla yemek yerken belediyeden duyuru yaptılar t.....'nin babası ölmüş yakın arkadaşları apar topar gittiler. benim bire bir tanışmışlığım yok gitmedim o yüzden ama hep aklımdaydı çok üzüldüm eve koşup babama sıkı sıkı sarılmak istedim babam az önce dışarı çıktı. zaten onu görür görmez de sarılamadım ki günlük nerden çıktı şimdi bu der :26: sevgi gösterilerinden hoşlanmaz kendileri.. olsun iyi ki babam yanımda

günnüş bugün üzücü bir haber aldım arkadaşımla ilgili...dedim ki her şey boş.ya bir de manyak gibi sürekli onu takip ediyorum aslında aşık mıyım ondan da şüpheliyim.ya da o bana aşık değilse ne diye gelin güvey oluyorum?bak başıma iş alacağım yanlış anlaşılacağım o olacak.normal davran kızım.bak o gayet normaldi.ama yarın olmayacak benceokuldan geldim keyif yaptım şimdi banyo yapacağım ve sonra işler.hadi ben kaçtım.örnek alacaksam enerjisini,kadere razı gelişini,neşesini alayım.

internetten aldığım elbisem geldi bugün
çok güzel oldu.
sürekli burdan alışveriş yapmayı düşünüyorum artık,çünkü mağazalara gittiğimde acayip kararsızlık yaşıyorum..
böyle çok iyiymiş

ben geldim günlüüüük
sevdiceğimle buluştum, hasret giderdim geldiim :)
çok güzel geçti buluşma son ana kadar. sarıldık, koklaştık, tavla oynadık. ayy öğrendim şu tavlayı kendide şaşırıyo, öğrettim beni geçiyosun diye. çok bağırdım bugün ona kızdı oda ne yapsam bağırıyosun bağırmadan konuş diye. bu aralar sinirli oldum günlük herkese bağırıp çağırıyorum ama söz tutucam kendimi kimseyi kırmamaya çalışıcam.

buluşmanın sonuna geliyim ben. ya biz yürüyoduk minibüse binmek için önümüzde bi çocuk varmış ben bakmadım. benimki tutturdu çocuğa niye baktın diye. bakmadım diyorum inanmıyoda kavga ettik bağırdık çağırdık bende inanmıyosan, güvenmiyosan bitir dedim benim ki sinirlendi ben sana bi daha bitirmekten bahsetmiceksin demedim mi diye. bende güvenmiyosun napıyım dedim. ama gerçekten bakmamıştım günlük çocuğun tipi nasıl onu bile bilmiyodum. benimki nerden çıkardıysa artık psikopata bağladı etrafına bakma demiyo muyum sana başkasına bakıcaksan yanımda işin ne diye (( ben sinirlendim baya bakmadım diyorum çocuğun tipini görmedim bile dedim. çok üzüldüm ama konuşmadık hiç. minibüs geldi tam binicektim binme dedi tuttu kolumdan sarıldı sıkıca özür dilerim üzmek istemedim ama ben bakıyo olarak gördüm dedi gözlerim doldu benim ama bu sefer ki sinirdendi. gözlerim dolunca çok üzüldü aşkımm ya kıyamadı tamam çok özür dilerim ama dayanamıyorum başka bişeye bakmana lütfen üzülme dedi. sarıldık işte oturduk biraz da durakta. yarında buluşucaz bugün üzdüm seni yarın telafi etmem lazım içim rahat etmez dedi. yarın güzel geçsin günlük kavga etmeyelim bu buluşmada. off ya bide ne giyicem derdi var 11 ayda bi giydiğimi bi daha giymedim ama artık zorlanıyorum giyicek bişey bulmakta. bakalım artık ne giycem

bugünlükte bu kadargünlük. aaaa bişey anlatmadım sabah buluşacağımız yere gitmek için evden çıktım minibüse bindim orta yaşlı bi kadın bindi. kadın o kadar çok ananeme benziyodu kalkıp sarılmamak için zor tuttum kendimi. gözlerim doldu, ağlıycaktım. kadın tam önüme oturdu inene kadar onu izledim. ananemi çok özledim günlük onu allah aldı ama ona o kadar çok sarılmak istiyorum ki yazarken bile tutamıyorum kendimi. inşallah rahat uyuyodur kabrinde. 5 ay geçti her gün aklımda alışılıyo elbte ama çok özledim günlük çoook. ona kavuşacağım gün allahım izin verirse sıkıca sarılmak istiyorum. hergün rüyama girse keşke. öyle işte günlük, hüzünlendim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…