Popüler Konu Sevgili günlük...

Merhaba günlük.
Uzun zaman oldu senden uzaklaşalı, eskiden her gecemiz beraber geçerdi. Değiştik mecburen, yolumuzun ayrılması gerekti.

Ama böyle oluyor nihayetinde. Hep dönüyoruz kürkçü dükkanına.

Senden sonra onu unuttum, fena aşk yazardım hatırlar mısın? O bitti işte. Büyük aşk. Dışarıdan bakınca, unutunca; ilişkilere, hep "az sevmişim, o kadar da sevmemişim" diye düşünülür. Bende öyle olmadı sanırım. Hala mesela güzel hatırlarım, ne çok sevmiştim derim. Ama bitti işte, o tercihini yaptı, ben de yoluma girdim.

Aylar aylar, hatta yıllar geçti. 2 sene olmuştur değil mi sana yazmayalı? Oldu tabii.

Bir adamla tanıştım sonra, bambaşka bir adam. Bana çok benziyor günlük, bilirsin ben biraz şapşalımdır. O da öyle sanki. İyi insan falan diye vurulduk.

Diğer adamla yaşamama fırsat olmayan şeyleri yaşadık, adam gibi sevgili olduk. Ben ona gittim, o bana geldi. Böyle bulutların üzerindeydim sanki, sonra düştüm.

Çok yüksekten düştüm.

Saçma sapan bahanelerle, sezdirmeden geldi ayrılık.

O bitirmek istemedi başta, sonra kararını verdi. Bu kez çok yaş vardı aramızda günlük, gelecek için çok zor olacaktı; o da beni korudu.

İnsan karşısındakini koruyor gibi düşününce daha rahat hissediyor biliyor musun? Bazı geceler ben de "onun yanına yakışmayacaktm, benim yüzümden kötü eleştirilecekti" diye düşünüyorum; kendini değil onu düşün, diyorum kendime. Bazı geceler onu unutmaya çalışıyorum. Bazı geceler de o yanıma gelsin diye dua ediyorum.

Şu an il dışında. Dört aydır uzaktayız günlük, dört aydır sadece onbeş dakika yüzyüze konuşabildik bir kafede.

Geleceğim, dedi yine. Belki gelir. Belki gelmez. Gelirse alıp karşıma konuştuğumda bir şey değişir mi ki? Hiçbir zaman değişmedi ki günlük. Gidenlerden kim hala onu beklediğim dönemde döndü ki? Niyeyse bile bile ladesim..

Ama hayatın her günü bir umut derler, nefes aldığın sürece umut vardır; derler değil mi günlük? Bu bile umut etmek için kafi gözüküyor aslında. Yoksa nasıl ayakta kalırım ben? İnsan bir daha sana dokunamayacağını bile bile nasıl dayanır hayata? sevgilim?

Son düzenleme:
Eşek alim olmaz su taşımakla tekkeye ...

İnsan adam olmaz gitmek ile mekke'ye !!!!!

Son düzenleme:
sevgili günlük,
bugün aşkım ilk defa bize yemeğe geldi..çok güzeldi herşey..çok acı çektik,artık sefasını sürelim demi..

kpss falan çalışmıyorum artık, umudum sıfır.. kuzenim evlendi çok kötü oldum onu görünce ailemi özledim, yıllardır ayrıyım, onlarla yaşayamadım hiç, bir ayrılığı daha kaldıramıcam.. ailemle de nişanlımla da konuştum olmucak büyük ihtimal ve ben bir yıl daha ailemle yaşıcam.. sınava giricem ama çalışmadan olmucak tabi.. ama seneye çok iyi hazırlancam ve inşallah eşimin memleketine atancam.. yani bu yıl olmucak diye girdiğim depresyondan çıkmalıyım yoksa kafayı yicem artık.. her işte bir hayır vardır dimi? bu arada evet eşim dedim 3 günlük dünyada neyi bekliyoruzki? zaten 6 yıldır bekliyoruz.. kim ne derse desin askerden döndüğünde evlenmeye karar verdik

Ben yine erken kaptırdım kendimi günlük :44:
Az önce sohbet ettik faceden, tamam çok güzel ama niye bu kadar çok heyecanlanıyorumki ben sanki ilk defa böyle şeyler yaşıyorum gibi. Nasıldı günün dedi çok yoğundu dedim 11den 6 ya kadar dersim vardı hiç boşluğum da yoktu dedim. 6 diyince şaşırdı biraz. Yarın da 2 saat dersim var dedim o zaman yarın seni kahve içmeye bekliyorum dedi işlerim var erken biterse gelirim dedim ama gitmeyecem sanırım heyecanlanırım şimdi ben konuşamam yanında Zaten bi arkadaşımın bebişi olmuş onun yanına gitcem yarın. Durumlar böyle yavaş yavaş ilerliyoruz bakalım Hadi öptüm seni ben yatayım

Dün gece sabah namazına kadar oturdum.
Nasıl bir çözüm buldum biliyor musun ?

"En az 1 yıl evlilik kararı falan almayacağım."

Ben de geç evleneyim varsın ama şu ruhet-i haliyemle olmaz....
Kimseye haksızlık edemem ....

Sanırım biri benim içi dua etti ve Rabbim beni düşünmeye sevk etti...
Hayırlısını ver ne olur Allah'ım....

Günaydın günlükcüm
Allah'a binlerce kez şükür olsun.
Bugün de sağlığım yerinde, ailem yanımda, başımın üstünde bir çatı var, karnım tok, üşümüyorum, çok şükür bir işim var, aileme yardım edebiliyorum, istediğimi alabiliyorum, kavuşmayı beklediğim çok sevdiğim bir nişanlım var, şu an yazamadığım beni mutlu eden bir çok şey var.

Bugün yeminim 4.günü.Onunla iletişime geçmeyi kestiğim gibi bir de sosyalleşmem, yeni insanlarla tanışmam da önemli.Bugün okulun sanat kulübü tanışma toplantısına gideceğim.Yeni insanlarla tanışmak, yeni aktivitelere katılmak istiyordum zaten.Bir de bugün bende onun gibi fotomodel olmaya karar verdim.Nasılsa diyet ve spor yapmaya başladım.İntikam soğuk yenirmiş.Sabırla bekleyeceğim, daha yolun çok başındayım.Beni gördüğünde zaten kaçırdığına pişman olacak, ben ise kendim için birşeyler başardığımdan dolayı mutlu olacağım.:13:​

günlük günaydın....

Bekliyorum bakalım bu kez olacak mı?
Hakkımızda hayırlısı diyorum ...

Günlük
Dün akşam aşkın gözyaşları-Tebrizli Şems'i okudum... Yani bitirdim Mevlanayı doğru düzgün bilmezken Şems'i öğrendim.. O kadar güzel o kadar samimi anlatılmış ki kitapta.. Sonu kötüydü.. Bugünde Mevlana'nın dilinden okuyacağım yaşanılanları.. Onun neler hissettiğini.. Kitapta bile bu denli can yakıcı. can alıcı aşk veren bi duygu var.. Gerçeği kim bilir nasıldı Utandım kendimden

anammmm ne aksi kızım işlerim hep ters gidiyorr ...

günaydın efem...
dün başbakan mitingimi ne varmış o nasıl trafikti yaaa allahım işkence eziyet....

neyse ttnette işlerim vardı hallettim onları...eve dönüş saatim 3 saat sürermi ya arabada...

istanbul senden 1 ayda olsa kurtulacağımmm gidiyorum karar aldım memlekete gidicem..gezip tozcam biraz temiz hava temiz su doğayla baş başa :)

şimdide temizlik yapıcam offf işkence :)

günlük unutmadan dün o bayıldıgım kenzo flowers parfümünü aldım 200 dedi kadın ama gözümü kapadım aldım annem duyarsa yüreğine iner hahahah daha diğerleri bitmeden ne alıyorsun diyor..napayım dayanamıoyrum...

dünden beri iki şarkı takıldı dilime..

karakuşu vuranin kanadini kiranin sevenleri ayuranin ditditdiriri :) ha uşağğ haaa

bir sevgilim olsaa gideryimmm alayınaaaaaaaaa balayınaaaaaaaaaaaa:):):)

sapıttım gene hadi by napayım kıpır kıpırım duramıyorum..

seçim çalışmlarından başımı kaldıramıyorum günlük
geçen komşu ile mitinge gittik ve genel başkana çiçek verdim

Günlük;

Ben bu adamı öldürmek istiyorum...
Onu hep babam gibi sevdim değer verdim...
Ne kadar kinciymiş meğerde ben anlayammamışım...
Şefliğe yeni biri gelecek benim yanımda konuşuyor...
Ben naz çekemem bana 1 adım gelene, ben 1o adım yaklaşır.
1 adım çekilenden 10 adım çekilirim !! diyor,
Yani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla !
Enayi bulmuştun beni sayın şef ama maymun gözünü açtı !
Hoşuna gitsede gitmesede bundan sonra böyle !!
Zahmet edip poponu kaldıracaksın bundan böyle.
Senin karşında uşağın yok ! NOKTA .

Son düzenleme:
insanları tanmak ne kadar zor be günlük...
aynı yerde kaldığmız birlkte yediğimiz içtiğimiz kız bi erkek için hereyi yapabiliyormuş..
zaten hiç güvenmemiştim ama benm sırrımı ona neden söylüyor ya erkekle konussun da kim olursa olsn önemli deil..

dertliym yine hala aklımda O var.. hiç çıkmıyo ki içimi acıtanda ısıtan da birtek o Allah'm nolur kurtr beni ondn içimdeki sevgisini al bende onun gibi ruhsuz oluyum..karsıma onu unutturacak birini çıkart bitsin bu acı artk onu seviyo olmaktan bıktım..YORULDUM..TÜKENDİM...

slm günlük,
candas'ın 2 gündür sinirleri biraz gergin galiba.umarım bu negatif elektiriği atar üzerinden.
şu seçimler olsa bitse de rahatlasak ya. vallahi gına geldi şu seçim otobüslerinden. son ses müzikle dolanıyolar ortalıkta. kafam şişti . hayır en çok gürültüyü yapana mı vereceğiz oyu, onun peşindeler mi anlamadım

Günlüük son işim günüm ama berbat geçiyor herşey üst üste geldi.
2 yıldır tek bir evrak kaybetmeyen ben, koca raporu kaybettim yer yarıldı içine girdi sanki, buda yetmezmiş gibi karnım çok fena ağırıyor midem bulanıyor bayılmak üzereyim (

why_be ; canım evet bayağı bir gerginim.İnş en yakın zamanda üzerimden atarım bu kötü elektriği :)

Son düzenleme:
Sevgili Günlük

Bugün onsuz geçen tam 136 gün oldu Meğerse dünya ne kadar anlamsızmış o yokken benim herşeyim oymuş aslında
Gülüşlerimin anlamı
Hatta ağlama sebeplerim bile o olurken dünya ne kadar güzzelmiş
Ağlayıp sonra ardından barışmak
Kavga edip kızıp küsmek
Herşey ama herşey onunla farklıymış
Şimdi ne zaman adını ansam gözlerim onsuzlukla sulanıyor
Bana ismimi söyleyişi Aşkım deyişi hiç kulaklarımdan gitmiyor
Hep gelecekmiş her an arayacakmış gibi hep bir umut besliyorum içimde
Onsuzluğa alışamıyorum ben onsuzluğu alt etmeye çalışırken onsuzluk beni alt etti ve yine o antidepresanlara mahkum oldum.
Unutmak için değil seni daha iyi daha sağlıklı beklemek için
Ben Seni seviyorum hemde çok seviyorum artık dön gel barışalım Mutlu olalım herkes gibi
Her zamanki gibi bana AŞKIM de beni sımsıkı kucakla ama ne olur bu sefer rüya olmasın
Yada ben hiç uyanmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…