Popüler Konu Sevgili günlük...

sewgili günlük bi yanım çok mutlu ama bi yanım buruk en yakın arkim çok mutsuz sewgilisi ile ayrı onu çok özlüyor perşembe beni istemeye geldiklerinde tabiki oda olcak ama çekiniyorum da ya üzüntüsü depreşirse ya iyice kötü olursa diye çünkü şuan çok hassas bir dönemde ahh günlükk aşk hem güzel olup hemde neden bukadar zor olur ki sanki:26::26::26::26::26::26::26:

belki kolay olsaydı aşk olmazdı diye düşünüyorum belki zorluklar güçlendiriyordur..

dün annemi aramışlar günlük akrabalardan biri talya için gelcez demişler istemeye komşularının oğluymuş falan filan..ablamın sözlenceğini duyanlar beni istiyor iyimi bir ayda iki kısmet çıktı ama yok isterse bin tane çıksın ben sabırla sevdiceğime vercekleri günü beklicem sabreden derviş muradına ermiş hesabı kısmetlerin hepside istanbul dışı işten eve gittiğimde annem anlattı durdu dedim anne boşa konuşuyorsun benim istediğim biri olduğunu bilipte..sesler yükseldi yine biraz sevdiceğimede bişey diyemiyorum üzülmesin bitanem dertleniyor hastalık sahibi olcak bu gidişle oda ben gibi o yüzden anlatmıyorum hiç bişeyi:26na anlatma buna anlatma bari günlüğüme anlatayım dedim neyse ben kaçar saatte altıya geliyor işte kalmadı erkende çıkayım bugün evde badan boya heryer darmadağın gideyimde geri kalan mesaiyiye yer silerek devam edeyim:82:

ya senden nefret ediyorum tamam mı
hem seviyorum hem nefret ediyorum
dünyanın en bencil insanısın hiç beni düşünüyo musun soruyorum sana?
bi de suçu üstüme atıyosun sen bana iyi davranıyorsun da ben mi sana sinirleniyorum, psikopat oldum senin yüzünden ruh hastası oldum

Artık Gidiyorum günlük yaaa !! :)
Bugünden sonra evimde izinliyim. ayın 20'sine kadar da yokum. evleniyorum.
Rabbim bana yardım etsin heycan durumum hat safada. herşey yolunda gider inşallah
:123:

rüyamda tesbih çekiyordum günlük şuydu '' la havla vela kuvvete illa billahil aliyyil azim'' bunu çekerken gördüm bu bi işaret sanırım.
anlamıda çok güzel.oturdum şimdi çektim tesbihi..

allahım sen beni koru.
ailem için onların duaları için beni koru.

ayrıca tartıldım ve kilo almışım sonunda ya 48 kiloda ilerliyordum 2 kilocuk almışım sonunda kikiki

günlük içimde bir his ben evlencem sanki ya 1 senedir rüyalarımda hep yüzükler gelinlikler görüyorum ve okadar çok evlenmek isteyen olduki bunun üzerine 5 kişi çıktı bana teklif eden kabul etmedim etsem gelip isteyeceklerdi
ya günlük rüyalarım hep çıkıyor hep hep hep...
sanki içimde his evlencem gibi ..
off ne zor bişe
sabah annem hadi kalk diye uyandırmayacak beni,kahvaltı hazır olmayacak,yoruldum anne bugün sen topla sofrayı diyemiycem,babama şımarıklık yapıp istediklerimi yaptıramayacagım,abimden izin alıp gece nete giremeyeceğimm,,gece babam beni öperek iyi geceler diyemeyecek,annemle atışıp 5 dakka sonra emos hadi yemege demiycek babam zorla ekmeği agzıma sokamıycak :):) ne tatlı şeyler demi ama birgün hiç biri olmuycak ufffff kocam kim olcaksa çekicegin var benden ben babama hep şımarırım sen çekebilecenmi benim şımarıklığımı hıhhh hem sen beni babam gibi çıkarsızda sevemessinki birşeyine hayır desem tavır yaparsın ama benim babam hiç öyle değil...

çok çok kısa bi aradan sonra burdayım günlük.

şu hayattaki tüm aksiliklere rağmen mutluyum mutluyum mutluyum... heyecanımdan hiç birşey gitmedi. herşeye burnunu sokan insanlara rağmen hala çok mutlu olabiliyorum insanlar neden acaba bir insanın gerçek yüzünü görmemek için bu kadar çok çaba sarf eder anlamıyorum. bi gün evet çok haklısın diyip sonuna kadar destek olanlar aradan zaman geçince yaptığımın yanlış olduğunu söyler hele bunu hiç anlamıyorum tam çelişki

neyse günlükcanım kafanı patlatmiyim seninde :81: bugün çok tehlikeli bi sınavımdan 100 aldım havalara uçtum mutluluğuma mutluluk kattı tek derdim özlem onada 2 gün kaldı Allah kimseyi sevdiklerinden ayrı bırakmasın

yine cok sinirliyim günnük...
ne zaman akillanacagim ben, daha kac defa üzülecegim bos yere..
neyse artik ne olursa olsun degismeyecegim...
buz gibiyim artik günnük, buz...

ettiklerini bulsunlar inşallah günlük
ah etmekse eğer ah ediyorum evet!!
Allahından bulsun ikiside.......
umarım bana yaşattıklarını aynısıyla yaşarlar.

Bak yıldızlar altında gözlerimin içine
Duy rüzgarların bize anlattığı birşey var

Bir fısıltı gibi bazen o en büyük çığlıklar
Bilmezler mi gelir geçer en büyük fırtınalar

Biz aşkı meleklerden çaldık
Birbirimize sımsıkı bağlandık

ben geldim günlük
bugünde aşkımla buluştuk. sen şimdi ne o öyle hergün hergün görüşüyosunuzdiceksin ama özlüyoruz günlük. bugün kavga etmekdik hiç sarıldık bolca.

sana yazma nedenim buluşmayı anlatmak değil günlük.karışığım bugün aklımda o kadar çok karışığım ki... aklımda bişeyler var ama ne yapsam nasıl çözüme ulaştırsam bilmiyorum. biri beni çok üzücek ama diğerinide yapmazsam içimde kalıcak hep ve kendime yediremiycem. ben hiç böyle bi ikilemde kalmamıştım günlük. mideme ağrılar giriyo. slow bi müzik dinliyorum şu an ve yaşlar süzülüyo yanaklarımdan. napıcam be günlük napıcaam ? :26:

offf be günlük ağlıyorum şu an çok kötüyüm. herşey iyi gözüksede benim bu geçmişi kurcalama işim herşeyi yerle yeksan ediyo. hazmedebilecek miyim günlük ? evet şu an beni çook çoook seviyo ama o bağırışları, kalbimi kırmalarını, en önemliside kavgalıyız diye facete bi kızla konuşmasını... bugün sen olmazsan yaşayamam dedi. ayrılıcak mıyım günlük ? kıyamıyorum ki ona da bensiz ölür gerçekten şu 2 ayda öyle çok sevdi öyle çok bağlandı ki ama

kolay olmuyo günlük. gururumu, kendimi bi kenara bırakamıyorum. öyle de çok seviyorum ki onsuzluğa nasıl alışılır bilmiyorum. ayrılırsakher dakika sana yazarım heralde dinlersin beni dimi günlük sıkılmazsın benden ?

şu an bugünkü o masum yüzü, elimi sıkıca kavraması, sarılırken kokumu içine çekişi...geliyo eğer ayrılırsak ben bunları nasıl unutucam günlük ? Allahım bana bi çıkış yolu göster nolursun :26: boğuluyorum sanki. o kadar kararsızım ki sevmiyorum bu halimi.

bi yayla evine gitmek istiyorum günlük. heryer yemyeşil olsun ben tahta bi evde tek olıyım düşüniyim, kimse bana ulaşamasın. kararımı orda veriyim. doğru karar ne onuda bilmiyorum günlük. onun yaptığı bileklikler var şimdi kolumda ayrılırsam napıcam onları atamam ki, benimle bi bütün oldu onlar ( off be günlük çok kötüyüm

mrb günlük ...

keşke evde internetim olsada her gün girip yazsam sana.
görümcemdeyim kocacımda mesaide 12de gelecek.
çok özlüyorum onu.
bugün istifhar ettim çok fena oldum.
of bebiş biraz rahat dur ya

günlüüüük ; yarın sabah İspanya'ya uçuyoruuum herkes benden bişey istedi sana ne getireyim ?
şöyle güzelinden bir ispanyol erkeğine ne dersin ; hafif uzun saçlı ; bronz tenli ; biraz da kıvrak kalçalı :1 neyse valize ne sığarsa getiricem artık :) az ama öz eşya götürücem diye kaç saat valiz hazırladım yaa ; daha bitmedi hazırlığım duş alıp; ojelerimi süreceğim... sonra da yatarım...

facee de yazdım ispanya diye... :) yorum yapanlar arasında kim vardı biliomusun hani geçenlerde bahsettim ya "ilişkisi var" olan arkadaş... ona neyse sanki... triplere girmesin diye mecburen yorumuna yorum yaptım ; hani ilişkisi var ya bozuldum filan sanmasın diye... en son doğum gününü kutladığım da bir teşekkür mesajı bile yazmamıştı öküz ( izninle...) ben de zaten içimden buldu kesin bu birini diyordum ; yanılmamışım da... şimdi niye yorum yapıyorsa sanki ; sanıyor ki ben de kenarda durucam... senden 50cm kısa 50kg da zayıf olabilirim ama fazlayım çocuğum ben sana hem de bir değil 3-5 numara... çok da çirkin bir çift olurduk zaten

neyse cicim yaaa artık duş alıp hazırlıkları bitirmem lazım... iyi geceler sana

Biri Sana Yüzük Hediye Etti, Teşekkür Ettin. Allah Sana Yüzüğü Takacak Parmakları Verdi ! Ona Teşekkür Edip, Şükrettin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…