Popüler Konu Sevgili günlük...

Şimdi yepyeni bir aya girdik.Bugün hayallerime giden yolda bazı kaçamaklar yaptım.Kendime çok kızıyorum, üzülüyorum.Bu yeni ay bana uğur ve başarı getirsin inşallah.Bugünden itibaren hayallerime dört elle sarılacağım.Yapmam gerekenleri en dsiplinli şekilde yapacağım.Tarih 1 Temmuz olduğunda birçok yönden yepyeni olacağım.

Ayrlığımızın 1 ay 5.günü ..
Günlük hep üzüntülü yazdım ya sana ..
Şükür,kalbim benimle kaldı.
Gene kalplerimiz beraber atıcak.
Sonra ne olur bilmem.
Hayırlısı olsun.
Şimdi ilk hedef kariyer

bu günde evi temizlemedim gerçi takıntı oldu hep temizlik yapıyorum bu aralar.Biliyor musun? kızım olalı zamanın ne kadar çabuk geçtiğini yarının doğumgünüm olduğunu bugün hatırlayınca anladım. az değil yaa 29 oluyorum artık, sevinmeli mi üzülmeli mi bilmiyorum.Yaşlanmak mı olgunlaşmak mı daha güzel acaba ? işe başlamayı düşünüyorum bu arada beriş birazdaha toparlansın anneannesi gelince bende hopaaaaaaaa işe. sıkıldım bu ev böceği konumundan ama; yavrumdan ayrılamam ki ben...Yarın görüşürüz sevgili günlük.

Ooooff günlük yaaa çok huzursuz oldum yaaa
Hani biz pazar günü yemeğe gitcektik ya kuzen ben ve malum şahısla, o gün yağmur yağdı gidemedik kuzenimle o yarın gidelim diye kararlaştırmışlar ama yarın da benim işim var okuldan sonra geç de gidemeyiz çünkü kuzenimin kursu var. Az önce faceden konuştum siz kararlaştırmışsınız ama benim işim vardı dedim gülten de bana hiç sormadan tamam demiş sana dedim. Tamam dedi sadece bozuldu biraz, sonra ben de huzursuz oldum dedim benim yüzünden sizin planınız kaldı dedim siz gidin dedim. Önemli değil müsait olunca gideriz dedi. Ama ooofff çok kötü oldum yaa, ama gerçekten yarın okulla ilgili işlerim var hiç müsait değilim perşembe cuma da o burda değilmiş şehir dışına çıkıyomuş haftasonu da kuzenim burda değil yani biz üçlü olarak görüşemiycez kesinlikle. İkiniz gidin diyosun da ondan öyle bir teklif gelmedi hemen ikili buluşmak istemiyor heralde, çünkü hiç tanımıyoruz birbirimizi yanımızda tanıdık birinin olması daha güzel olcak ama bi türlü uygun olamadık. Ve gerçekten huzursuz oldum yaa inşallah yalan söylediğimi filan düşünmemiştir düşünmemiştir dimi günlük
Neyse başını ağrıttım dimi ben çıkıyorum keyfim kaçtı zaten

en sonunda saçlarımı boyadım be günlük..okadar araştırmadan sonra acaba tutarmı becerebilrmym die başladıgım işten alnımın akıyla çıktım..
topik bilem açtım hemde
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...i-altin-karamele-boyadimbuyrun-resimlere.html

ama eski rengime epeyce alışan herifim bu rengi çok açık buldu pff ben begendim amaa......

ayy evde boş boş oturmaktan nelerle ugraşıorum bi bilsen...

Günnüş saatler kaldı...Önce hayırlısı olsun diyorum.Ama kalbimin de razı olduğu bir yer olsun.Malum mevzuu bitti artık. Komşum da öyle diyor.Ama ilginçtir hem komşum hem arkadaşım hayranlığını da bitirdi.Yapılacak çok işim var param çok az.Onun dışında moral yerinde.Bir de enerjim olsa.Dört elle sarılsam süper olacak.Kendime güvensem,eve iş getirmesem,rahat olsam.Bir de kilo versem.Haydi ben kaçtım inşallah müjdemle dönerim.

Adalet her zaman yerini buluyomuş

Gece gece uyku tutmadı be günlük. Biliyo musun bana şu güne kadar kim kötülük yaptıysa bir şekilde ettiğini buldu. Tesadüf mü yoksa ilahi adalet mi bilmiyorum ama hepsine de şahit oldum. Kimsenin kötü hallere düşmesini istemezdim hiçbir zaman ama kendileri durmuyolar.

sınavlarımda bitti yarın evimi temizleyip memlekete gidicez sevgilimle Gerçi o gitmek istemiyo herşey istediği gibi burda elinin altında keyfi yerinde ama napiyim canım çok sıkılıyo burda herkesi arkadaşlarımı ailemi çok özledim Anlıyo beni yani umarım anlıyodur.

uff neyse biraz daha takılıp uyuyayım ben bari

Günaydın günlük..
Dün en nihayetinde ehliyete yazılabildim.. Sonra bu hafta sonu arkadaşımın düğünü var onun için ayakkabı aldım
Akşam apartmanın önündeki bakkalcı kızlarla oturduk 12 ye kadar Türk kahvesi yaptık kendimize..Birde fal bakanımız olsa derken komşulardan biri geçiodu..Onu da oturttuk ona neskafe verdik bi tane..Bize fal baktı Bana ummadığım şeyler söyledi Umduğumdan daha güzelini söyledi aslında Ama hayatımdaki değişikliğe bağlı bu Üff normalde dalga geçerim falla falan ama bu takıldı aklıma Neyse ne demişler falana inanma falsız da kalma

Günaydın Günlüğüm...
2 gündür bacağımda kas spazmıyla uğraşıyorum... Yürümekte çok zorluk çekiyorum...
Dün Canımın içiyle akşam yemeğine gidek dedik
İş yerine 2-3dk yürürken dün 7-8 dk daa yürüdüm... Vayyy halimeee
Güzzell bir akşam yemeği yedik tabi...
Eve gelincede ayağım sen mi beni yürütürsün der gibi aşırı ağrıdı...
Beygay sürdüm .. 8 buçuktan 10 u çeyrek geçeye kadar nasıl yandı anlatamam
Bugünde aynı topallıyorum...
2 gündür raporluyum ama yarın mecbur okul var ...
Bugün analitik geo nun konularını bitirmem gerek... Yarın sınav var ...
42 sınavdan son 4 sınav kaldı çoook mutluyummmm :))))))
Pazartesi son başka gitmem kiii

selam gunlukowıc
naber gorusmeyelı..
moralım cok bozuk bugun tam 4.gun erkek arkadasmla ne msjlastık nede konustuk
cok sınırlıyım ıkımızde ınatcıyız ama ya benım dedıklerımı harfıyen yapıcak yada bu bole sona erıcek
cok kustugumuz oldu ama hıc bırbırımzden haberımız olmadıgı olmamıstı merak edıorum ama beklenen gun gelıcekse cekılen cıle kutsaldır dıorum.:26:kendımı tw ye werdım resmen hıc program kacırmıorum mubarek sabahtan bı baslıorum 12 1e kadar:97:sureklı hatırlamamak ıcın bıseler buluorum kendıme bırde yalnız kalmamak ıcın bendekı bu sessızlıgı anlamıorum demekkı canımı cok yakmıs kı bı damla aglamadım bu sefer:13:neyse bu konudan baska bı konuya gecım cok fena alıswerısım geldı hemen gıtmem lazım blazer ceketlere taktım dolabımda 5 tane war ama ben ac gozluyum
acaba oda benı merak edıo mu neden hıc aramıo msj atmıo gercı numarasını engelledım 7 kere falan aramısta olsun nıe ısrar etmıo...gorur o gununu gelcek yalwarcak barısım dıe bunalıorum....
ıste bole gunluk sabah sabah pekte ıc acıcı olmayan haberlerle geldım sana ama napım bende ıstemedım kı

Ben sustuğum an felaketin başlar
Bir sessiz fırtına sarar her yanını
Ayrılığın ayak sesini duyarsın
Yaklaştıkça acıtır durur canını

Pişmanlıklar görüyorum gözlerinde
Masum değilsin beyazında leke
Habersizce giderim olsam yerinde
Başka bir koku var artık teninde

Rüzgâr aldım sallanıyorum
Ah yine efkârlanıyorum
Sen ne söylersen söyle canım
Ben masaldan anlamıyorum
Rüzgar aldım sallanıyorum
Ah yine efkârlanıyorum
Sen ne söylersen söyle canım
Ben masaldan anlamıyorum

Yepyeni ayın yepyeni gününde açıkcası hiçbir planım yok.Bugün sadece kendime zaman ayıracağım.Günlük klasik diyetimi dsiplin bir şekilde yaparım, bakımımı yaparım, ayriyetten birde komple bir ağda seansı yaparım kendime, bol bol kitap okurum...
Bu ay ve sonraki diğer aylarda, hayatımın en güzel zamanlarında değmeyecek şeyler için huzursuzluklara, mutsuzluklara yer vermeyeceğim.Beni üzen insan benim mutluluğumdan, başarımdan önemli olamaz ki!Bugünden itibaren kendime yöneliyorum.Hedeflerim için çabalıycam.Bu uğraş beni gereksiz şeyler düşünmekten alıkoyacaktır.:113:Temmuzun birine kadar 60-65 kilo düşmek, kitap okuma alışkanlığı edinmek, günlük egzersiz yapma alışkanlığı edinmek, şu paspallığımdan kurtulup kendime bakmayı alışkanlık edinmek hedeflerim.:97:Çok küçük şeyler...Ama hayatım okadar dibe vurdu ki küçük küçük başlayıp büyüklere yol almaya karar verdim.:26:
Haydi bakalım yeni günümüz hayırlı olsun canlarım.
:13:​

Bugün 1 Haziran
Ne güzel bir ay değil mi günlük
Polyanna gibi dolaşıyorum ortalıkta
Nedensiz saçma bir sevinç var içimde
Hadi hayırlısı

Herkes aynı.
Herşey aynı.
Hissedilenler aynı.
Yaşananlar aynı.

Dertler aynı.
Mutluluklar aynı.

Hayat bu kadar basit bir oyundan mı ibaret sadece?

Olmamalı.

günlüüüüüüüüüüüüüüük günlük oğlumun ilk dişi çıktı sağlam dişleri olur inşallh

bogazim dügüm dügüm
cok canim skiliyor,aglamak istiyorum..
offf sinavim var,gidesim var cok pis
aslinda cok sacma ama cok canim skildi sebep kücükte olsa,belkide sandigim kadr kücük degildir
bilmiyorum ya hicbirsey bilmiyorum:

günlükcannnben geldim nen nabersinbugün sadece şarkı söyleyesim var çığlıl çığlığaakalamam arkadaş,madem yarımsın bari bittseni anan benim için doğurmusş hamurunu benim için yogurmusseni hastalığımda sağlığımdada yanımda görmeliyimamma velakin cümbül cematin pek hosuna gittin senvay ne şarkılardıı heeebeni sorcak olursan günlük bugünlerde nasıl oldugum bile umrumda değil artık böyle yaşamaya karar verdimmrotamııı zamana bıraktım o yönlendirıyor böylesi çok rahatmış herkese tavsiye ederim:89:salıverin gitsinbu ara pek hoş rüyalar görmuyorum ama sonucta rüya iştee rüyaaabirde şunu çözdüm bugün nasıl aksam olcak diye güne başladıgımda nedense akşam olmuyooo zaman napıyoruzz saate bakmadan işleri yapıp nette takılıyoruzz sonraa bi bakmısızakşam olmuşyine her zamanki gibi konudan konuya atladım kendimi seviyorummben bi topikleri gezem hde çavv:80:

Son düzenleme:
günlük..

burdaki yazılanları okurken aşk acılarını okuyordum...

birşey itiraf edicem en çok kafama takılan bu sanırım...

bende sevdim bende uzun süreli ilişki yaşadım ayrıldım ama ben niye birinin ardından üzüntülü olupta hiç acı çekmedim..
bugüne kadar hiç bu acıyı yaşamadım.....
neden??cidden merak ediyorum.
yani niye sabah uyandığımda aklımda ayrıldığım insan olmuyor veya akşam yattığımda.
niye üzüntülü şarkılarda aklıma gelmiyor...

hep arkadaşlarım güçlüsün derdi bana bundanmı?
bende acı çekmek isterdim biraz..
ama çekemedim hiçç..

ilk bunu isteyen insan benmiyim bilmiyorum ama öyle...halbuki şıpsevdilik falan gibi bir huyumda hiç olmadı...
düzgün dürüstce sadık gibi severim beklerim ama kafamda bitti dediğim zamn hiç arkama bakmıyorum ve milletin yanında gülüp akşam kendi başıma kaldığımdada ağlamıyorum.
nasılsam öyleyim işte.
mutlumuyum evet mutluyum

ama bu nedir çözemedim

Günnüüşş merabaaa
İçim yine kıpır kıpırr

Neden olmasınki böylee :109:

Yeni bir ay ..

Güneşli güzel bir gün :103:

ve sınavların bitmesine ramak kaalaa

yeniliklerr yeni gülüşler yeni düşlerr

Günlük;

Kızıyorum ya şu siyasetçilere,tamam siyaset dalavere işidir ama bu kadarda olmaz ! olmamalı ...
Başbakanımız eşkıya hopaya inmiş dedi dün !
Vatandaşını yerden yere vuran Başbakanı neyleyim ben ....
Ama kendileri (tüm liderler) bölücüleri meclise sokma hakkı vermedi, asıl eşkıya meclisde değil mi ?
Ben Artvinliyim arkadaş, orda eşkıya yoktur Türkiyemin her bölgesinde olduğu gibi orada da vatansever vardır,
kanının son damalasına dek vatanını savunacak evlatlar vardır.
Yazık ya gerçekten üzüldüm.
Gavur izmirli, hopalı eşkıya oh ne ala ne ala !!! Hakaret etme bize artık başbakanım,
fikirlere karşı olabilrsin ama hiçbir memleketi kötülemeye hakkın yok.
Farkında değilsin belki ama alacağın oyların önünü kapatıyosun .....
Gerçekten çok üzüldüm böyle olmamalıydı ....
Ayrıca orada hayatını kaybeden emekli öğretmenime Allahtan rahmet ailesine sabır diliyorum ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…