Popüler Konu Sevgili günlük...

Naber kiz günlük?? Nasilsin???

Niye yine yeniden hep basa sarar ki bir film?? Kendimi durmadan basa saran hep ayni sahneyi oynayan bir gerilim korku filmi izliyormus gibi hissediyorum hayatimin akisina baktigimda. Günlük ben nerede hata yapiyorum ya bana bunu söylermisin??? Ya ben fazla safim sanirim insanlarin icindeki iyilige güzellegi inaniyorum hemencecik ama biliyormusun hep yine yeniden yikiliyorum. Kaldiramiyorum miden almiyor millete ne mide varya...Bak sana ciddi ciddi diyorum yine ülserim arti bu aralar sabah aksam mide yanmalari mide agrilari üstünede sinirden kahve ictim mi ohhh bi güzel iyice cekilmez oluyor bu aralar agrilarim sancilarim. Bazen ciddi ciddi mide kanamasi gecirecegimi düsünüyorum...

Günlük niye insanlar bu kadar bencil ve cikarci olmak zorunda bana bunu anlatirmisin lütfen ben anlamiyorum artik anlamiyorum??? Kendi derdi oldunmu sana isi düstünmü hemen kosacaksin ama yok senin karsindakinden birseye ihtiyacin varsa kem küm ih mih eder adami küstürürler burun kivirmasini cok iyi biliyorlar....

Yeter artik ya yeter diye bagirasim var cok bunaldim günlük cok....Is hayati, universite, dersler, sinavlar, özel hayatimdaki hayal kirikliklari ben kaldiramiyorum bunlari artik cok bunaldim hep üzülen s1k1lan cani yanan taraf ben oluyorum...Hadi gittim ben ugrarim gene kuzum sana zaten sende olmasan halim yaman benim aman bosver sen hic olmasa cikarci yaklasmiyorsun bana hadi kactim öpüyorum sekerim...

Son düzenleme:
Günlük...1 saat önce ne kadar sevinçliydim saat 5' te iş sözleşmemi imzalayacağım için. Ama aynı sektörde çalışan bir arkadaşımla görüştüm ve tüüüüm hevesim gitti. Cumartesi çalışma çok yorulursun, istediğin eğitimlere katılamazsın dedi, çok iyi niyetli olma işin olmayan şeyleri yaptırmaya kalkarlar dedi. Belli ki o çok mutsuz. Napıcam ben şimdi? Ya şimdi tamam dediği şeylere ilerde hayır derse? Ya 1 seneye kalmadan evlenip gidince arıza çıkarırsa? Offfffffff korkuyorum, acele mi ettim acaba işi kabul etmekle. Daha 2. görüştüğüm işti. Biraz daha mı araştırsaydım? Ya korktum işte işsiz kalacağım diye. Halbuki bizim mesleği çok arayan var. Ya beni eğitimlere göndermezse, ya cumartesi çalışmak beni gerçekten çok yorarsa? Biraz daha mı baksam, görüşsem birileriyle, ama adama da geliyorum bugün dedim. Offfffffffff

Selam günlüğüm...
aslında uzun uzun yazmak isterim sana ama neresinden başlayacağımı pek bilmiyorum..
Yurtdışına çıkıyorum bir süreliğine..
Sevdiğimle bir süre ayrı kalıcaz malesef.. Bunu düşündükçe şimdiden içim acıyor.. ;Bundan 6 ay önce bu gezi için nasıl heveslendiğimi hatırlıyorum, şimdi onsuz yaptığım yapacağım hiçbir işin tadı tuzu yok..

Uzuuun bir aradan sonra selam sana dost

Af çıkmış bana gelebildim sonunda. :)
Yoksa ağustosa kadar cezalıydım...

Anlatacak çook şey var aslında ama biraz yorum yapıp gelicem :92:

Özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bütün hücrelerimle..., iliğime kemiğime kadar özledimmmmmmmmmmmmmmm
Hasret bu kadar insanın canını yakarmıymış,
yakıyomuş.. yakıp da kavuruyomuş hemdeee.....
Alev alevim, darma dağınım, perişanım...
Sensiz anlatılmaz hallerdeyim sevdiğim....

Son düzenleme:
minnet duygusunu sevmiyorum
ne bana minnet etsinler ne ben minnet edeyim
kimse kimseye minnet duymasın abi
minnete hayır!

ben geldim günlüüük ,
evi pırıl pırıl yaptım, heryeri temizledim yoruldum ama değdi. ben biraz kkda geziniyim uğrarım yine

bunca yılın hatrı bukadar mıydı?
neden benı kazanmak ıcın bıseler yapmak yerıne kaybetmek ıcın usteledın...
bu sefer canımı cok yaktın ben bunları haketmedım...
sewgın tukenırken keske saygını elınde tutmayı becerebılseydın
ama yapamadın benı ıkna ıcın tehtıtlerını kullandın hıc yakısmadı sana
ııce sogudum ama uzuldugumu yınede ınkar edemıyorum...
guzel hıcbıse hatırlamıyorum nedense ıcınde hırs ıntıkam buyuyor...
benı yanından selam dahı wermeden gecerken gordugunde canının nasıl yancagını hayal edıyorum...
mutlu oluyorum o zaman...

Günlük

Bugün iyiyim nasıl oldu bilmiyorum ama sanki bütün duygularım alınmış gibi hissisizim

Tabi arada böyle oluyorum Hissizleşebiliyorum

Özelliklede beni yalnız bırakmayan arkadaşlarıma burdan çok teşekkür ediyorum

Dostlar gerçekten kendini zor günde belli ediyormuş

Kendileri mutlu bile olsalar benim mutsuzluğumla benimle üzülüyorlar

İşte arkadaşlık budur

Hee bide arkadaş gibi görünenler var mutsuz oldugumu bile bile bi msj atmayanlar var,

Onlarada tek temennim inş benim düştüğüm zor duruma düşmezsiniz

Çünkü bu yaşadığım anlatılamaz bir acı

of günlük off herkesin derdi o kadar farklı ki.. ne yaparsak yapalım yine hep erkeklerden çekiyoruz feminist mi oldum ne... iğrenmeye başladım bu erkeklerden evlenmeyi falan istemiyorum yaa...Allhm karşımıza hayrlı insanları çıkartsın iyi ki de bırakmışım onu iyi olacam görecek o da benm gibi onu çok seven kızı kaybettiği için.... her geçen gün daha iyi olacam ona inat hayata inat...

slm günlük ben geldim ...
Cezamı çektim de geldim :)
Moralim bozuk neden oldugunuda bilmiyorum !
Akşama kadar int başındayım bu günlerde sonum hayr ola inşallah

Ya bugün evimde kendimle huzurlu geçeceğini düşünüyordum ama birçok şey ters gitti.Kendime bir hata yapmadan bitse de kurtulsam yarın olsa.Yarın süper olucak.Hıh

Günlüüüüüük iş sözleşmemi imzaladım bugün. Normalde derse girmemem gerekiyor ama derse girmezsem de belli ki boş boş oturacağım, e adam bana boş oturayım diye mi para verecek. Burası geçici bir yer, bir yerden başlayıp deneyim kazanmam gerekiyordu. 1 sene deneyeceğim, sonrası Allah kerim.

yarın yeni işime başlıyorum inşallah hakkımda hayırısı olur Rabbim nolursun yüzümü kara çıkarma nolur nolur nolur beni istemediğim insanlarla muhatap olmak zorunda bırakma aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…