Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlükk.. Benim rizeliyi gordum bugun yine. Feminist oldum, erkeklere guven olmaz, hepsinden nefret ediyorum diyorum ama onu gorunce de bir sey oluyor bana iste. Zaten ne demisler komunizm parayi, feminizm kocayi bulana kadar neyse bana nasilsin dedi cok sevimli bir sekilde, benim de salak gibi sakarligim tuttu, telefonumu masaya dusurdum elim ayagim birbirine dolasti, o da sasirdi bir kez de bana bakarken yakaladim. Finalleri bitince rizeye gidecekmis memleketine, yolun duserse beklerim dedi. Nerden dussun yolum rizeye ya.. Of okul acilana kadar goremem artik onu, tatilde de gider bulur birini, neyse ben geri feminist olayim bari :/

hazmedemiyorum be günlük. naptım ki ben bunları haledecek. dün elimi sıkı sıkı tutan adam kavga ettikten sonra sıkıca sarılıp üzülme diyen adam bu.

hayatta herşey olur, insanın başına herşey gelirmiş günlük ama bu çok zormuş. güç istiyorumgünlük sadece biraz güç. tek ihtiyacım olan o...

Bu yakından tanık olduğum ve ölece kalakaldığım manzaradan sonra anladımkiiiiiii biz bazı insanlar bunlar kadar olamıyoruzzzzzz.......

dün beni en mutlu eden adam nasıl oluyoda bugün bedbaht edebiliyo anlayamıyorum günlük.
ciğerim yanıyo diye bi tabir varya ciğerim yanıyo şaan. etimden et, canımdan can koparıyolar sanki. sen niye etrafına bakıyosun diye kavga çıkaran adam kızlarla yazışmış ruhum duymamış. allah karşıma çıkardı işte günlük. bitti işte 11 aylık o güzel hikaye sona erdi. mutsuzum günlük, huzursuzum. tek isteğim ananem şuan. o gelse sarılsam geçecek herşey ama oda yok günlük

hayatta sevdiğim insanları birer birer kaybediyorum galiba. allah sabrını verir bunnda diye avutuyorum şuan kendimi. verir dimi günlük ?
gözlerim akan bu yaşlarda diner bigün dimi ?
taş yerinde ağırmış geçecek bu acı biliyorum ama yaşanmadan geçmeyecek. güçlüyüm ben her zorluğa dayanıklı olmam, pes etmemem gerek. bu acı geçtiğinde daha muylu olucam.

ama ben artık kime güvenicem günlük? kime sarılıcam sıkıca. kim elimi acıtarak tutucak ya elim acıyo dediğimde ''napıyım kaybetmekten korkuyorum'' dicek. kimin sevgisine inanıcam artık ? şaşırdım kaldım günlük. boşmuş herşey biraz huzur biraz...

bu saç boyama işine çok pis sardım günlük..
dün saçalrımı bpyadıgımı sölemiştim sana bgn tekrar biraz daha koyu bi renge byadım..
ama bu kalıcak artık..zaten bu kadar boyaya kafamda nasıl saç kalıo hayret ediorum...
yok bişi deelde etrafımdaki herkesin aklına girdim..
önce annem şimdi kızkardeşim..
üff napalım yaa bizde böle eğlenioz işte...

Günnüükkcüğüüm

Bugün kandil.. Regaib kandili.

Rabbim inşAllah hepimizin dualarını, gönlünden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin..

Herkesin kandili mübarek olsun..

Hayırlı gecelerrr.. :80:

Geçen sene bu saatlerde hayatımın en heyecanlı,en zor gecelerinden birini yaşadım..

Sabaha dek uyuyamadım...

Neler neler yaşadık...Neler neler....

O zamandan bu yana bir sene geldi geçti bile...

İnanamıyorum tam bir sene oldu...

Yarına çıkarmıyız diye umudum bile yoktu nerdeyse...

Size bu gün bir kez daha aşık oldum,bir kez daha Allah 'a şükrettim...

Hayatımın anlamı güzel kızım,tatlı oğlum iyiki doğdunuz...

Hayat sizlerle daha güzel...

Bana dünyanın bu en güzel duygusunu,en büyük mutluluğu,anneliği yaşattığınız için çok teşekkür ederim..

Sizin anneniz olduğum için gurur duyuyorum benim küçük sarı papatyalarım....

arkadışımızında yazdıgı gibi bu gece regaib kandili..
bende şimdiden herkesin bu güzel gecesini yürekten kutluyorum..
ve ben..
yine ellerimi semaya rabbime kaldırıcam..
hıçkıra hıçkıra ağlayarak rabbimden hayırlı ve sağlıklı bi bebek vermesini isticem..
mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine tüm dualarımız kabul olur inşallahh..

gunlukcum ben geldım
baya baya cok zaman oldu ugramayalım

son 99 saymaya geldım gunluk
cıft sayılara ındık,cok az kaldı artık
yogunlugumuz artrttı
Allahım ıns hersey gonlumuze gore hayrla olsun

herkezın kandılıde mubarek olsun gunnusum
tum hayrlı dualarımız kabul olur ıns

İnşallah en kısa zamanda kucağınız dolar...Aminnn...

Ahhh ...Demek 1. yaşımız Regaip Kandiline denk geldi..Ne mutlu....Allah'ım tüm iyi niyetli duaları kabul etsin,açılan elleri geri çevirmesin,yüzler gülsün inşallah....Aminnnnnnn...

Bu gece ALLAH'ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu gecedir. Edilen dualar, tövbeler bu gece kabul olunur. Yürekler binbir nurla doludur.
Kandiliniz mübarek,dualarınız kabul olsun TÜM K.K ARKADAŞLARIM ....

Günlükçüm yaa kociş 3 gündür iş seyahatinde
deli gibi bir temizlik yaptım ev tertemiz ve de düzenli
ama aşkım olmadan evimin tadı tuzu yok kısmetse 1 gün sonra gelecek
o döktüğü kılları bile özledim desem şaşırma..
şu mübarek regaib kandilinin yüzü suyu hürmetine yuvamızdan sağlık,huzur ve de mutluluğu eksik etme yarabbim..

Bugün regaip kandili.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
Hastalara şifa, işsizlere iş, sıkıntısı olanlara ferahlık, okulu bitmeyenlere diploma, nişanlısıyla uzakta olanlara yuva kurmayı nasip etsin

Duayı hemen de kendime kaydırır gördüm kendimi
Napalım be günlükcüm, özledim
Ama Allah çok büyük biliyorum. Ona da bir iş verecek eninde sonunda.
Sağlık olduktan sonra hepsi olur.

Hadi bakalım bu güzel gece hayırlara vesile olur işallah

Herkesin regaip kandili mübarek olsun
Dün gece geldim de yazamadım sana çok uykum vardı. Dün hani çok huzursuz hissettim kendimi dedim ya,yemeğe gidemiycez diye. Sabah kalktım işleri bir kenara attım ankaradan kuzenim gelcekti onu ben alacaktım otogardan, hem de yalnız kalmasın diye yemeğe gitmek istemiyodumama dayanamadım diğer kuzeni aradım onu sen alırmısın diye o da tamam dedi. Yemek için engeller kalkınca gülten ben ve malum şahıs yemeğe gittik sonunda Güzeldi herşey oturduk sohbet ettik güldük eğlendik tekrarlayalım bu akşamı dedik kalktık. Sonra ben eve geldim facei açtım baktım fotolarımı beğenmiş adım adım belli ediyor. Kuzenime de o benim için sedefin içindeki inci tanesi gibi demiş çok derinlerde ve çok değerli demiş
Ama aynı zamanda sinirimi bozan bişey oldu günlük. Bu kişinin fotoğraflarını beğenen bi kız vardı, benim de tanıdığım biri. İlk farkettiğimde bu kızın da hiç tanımadığı kimse yok bunu da mı tanıyomuş dedim. Sonradan onurun profiline bakaken farkettim bu kız ortak arkadaş olarak görünmüyor. Bu işte bir gariplik var kesin aralarında bişey oldu sonra sildiler birbirlerini diye düşünüyodum ve dün o kızın yaptığı bir hareket bu şüphelerimi doğruladı sanki. Biz yemek yediğimiz yerde otururken o kız da oraya geldi görmüştür bizi. Sonra akşam facede onurun beğendiği fotoğrafı o kız da beğendi. Ve ben çok kötü hissettim kendimi. Vaz mı geçmeliyim sence günlük. Baksana kızın yaptığına, ben böyle oyunlara gelemem. Onurla aramızda hiç böyle şeyler konuşulmadığı için ona da soramıyorum. Daha benden hoşlandığını bile söylemedi bana. oooooooooooofffffffff günlük o bütün heyecanım gitti napcam ben şimdi

Günlükkkkkkkkkkkkkkkkk nasılsın???

Bugün önemli bir gün benim için.

Şirkette toplantım var saat 20.30 - 21.00 arasnda bakalım tabi tam saatinde gelebilirse patron:)

çok şık giyindim herkes çok beğendii ajans değil burası yanlış yere geldin sen dediler

napalım böyle giyimeliyim çok beğendim bende kendimi ya ne giydiğimi yazım hadi sana;

pudra rengi yarım kollu bluz,üzerine yarım kollu beyaz ceket,altıma pudra rengi pantalon, kahverengi kemer taktım ve ayakkabı olarak dolgu topuklu fındık kabuğu renginde açık ayakkabı giydim

parmağıma yüzük boynuma inci kolye,kulağımada inci küpe taktımm

beğendin mi sende hee söyle bakalım

hadi görüşürüz sonra yine çav:79:

dertlılere deva ıssızze ıs kocasıza koca(benn ) hastalara sıfa evlılere evlat sıkıntısı olana ferahlık parasıza para .... sen herseyın hayırlısını ver rabbım.

günlük ne güzel huzur dolu bir gün yaa:98:allahım nice kandillere hepimizi ulaştırmayı nasip etsin inşallahrabbim bütün el açıp dua edenlerin duasını kabul eylesin inşallahbebek isteyenlerin kucağına bebek isoldemin ayrıcaaama tabi hayırlısıylaaevlenmek isteyenlere evlilikşekil a ben gibimiş isteyenlere iştabi en baştaa SAĞLIK o olmadıktan sonra hiçbir şeyn önemi yok zatenbütün kk dostlarımın yazımı okuyan herkesin kandili mübarek olsun.slm ve dua ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…