Popüler Konu Sevgili günlük...

sanırım iş yerindeki vademi doldurdum. herşey batıyo artık gözüme.
az önce bi adam geldi iş istiyormuş. her salı geliyo. vallahi bıktım.
bide beni azarlıyo. en sonunda siz gidin biz ararız dedim kapıyı kapadım. kovmuş gibi oldum ama bıktım ya.
tatile gitmek istiyorum günlük. 1 ay iznim olsa , bol param olsa, deniz kenarına gitsem, kafamı dinlesem, eğlensem...
yeniden doğmuş gibi hafifleyebilsem keşke... çok ihtiyacım var buna. ağır gelmeye başladı sırtımdakiler...
inşallah bütçeyi sarsmadan küçük bir tatil yapabiliriz bu sene...

Günlük !

2009 da 2011 gelin adayları diye topik açıp şafak saymaya başlamıştım.
Bu iki yıl içinde günler geçicekmi derken
Geriye dönüp baktığımda nekadar çabuk geçmiş diyorum.
O sırada farketmiyoruz ama Zaman su gibi akıyormuş cidden.
730 günlerden son 4 güne düştüm vayyyy beeeee.
Duygularım karman çorman.
Hep söylüyorum sanki kendi düğünüme değilde arkadaşımın düğününe hazırlanıyor gibiyim.
Bazen şaka gibi, bazen rüya gibi geliyor bütün olanlar.
3 yılın sonunda muradımıza ericez...seviniyorum.
fakat bi taraftan ailemden kopucam o yüzden çok üzülüyorum.
Ağlamamak için sürekli sıkıyorum kendimi, gırgıra şakaya vuruyorum.
Soğuk kanlı görünmeye çalışıyorum.
Perşembe günü kına gecemde sanırım duygu patlaması yaşıcam
Yinede kendimi tutmaya çalışıcam. Ağlamak, ağlatmak, ağlayanları görmek istemiyorum

Günlük kardeş slamlar ;

İstemenin esrarı diye söze başlıyorum...
Bugün üstüste içten dua ve olaak düşüncesinin birçok şeyi oldurduğu konusunu konuştuk...
Biz şimdi bebek istiyoruz ya kendimle ve geçeğimle yüzleştim.,
İstemişim ama hayal etmişim yeterli dua etmemişim :)
Taktik değiştiriyorum evrene mesajı yayıyorum olacak olacak...
inş temmuz başlarında bir bedende çift yürek olacağız..
2 kişilik ailemize 3. bireyi katacağız...
Bak ilkinde ikizlerim olsun ikizlere hamile alayım diye çok istemiştim.
evet hamile kaldım ikizlermiş bide:) dünyalar benimdi ama yarım kaldı tabi...
ama olsun istedim allahta nasip etti kısa bi sürede olsa ikizlerim olacaktı diyebildim.
Şimdi yeniden azimle istiyroum dua ediyorum.
Allahm yardım et rast getir.( bu psikolojiyide üzerimde bırak :)
İnş bu ay uğrumuz olsun bebek gelsin dertleer bitsin eşimle kavuşalım
rast gitsin artık herşeyde tam bi aile olalım artık ....

Siyah inci, devam gelmesin canım.Evlilikler önce can yakıyor sonra huzur oluyor, sık dişini sabret sonu güzellik olsun inş....

Why_be
boşver be düşünme, iş hayatı hep karmaşa.Tatile gidip moral depolaman dileimle :)

Pandomim;
yeni hayatında mutluluklar canım, ayrılıklar bazen güzeldiremin ol.ama benden tavsye çok ağlama tamammı? ben çok ağladım 45 gün sonra babaevine geldim :) eşim memur oldu 45 günlüktüm döndüğmde, şimdi 32 aylık oldum hala baba evindeyim :) o yüzden evlenirken ayrılmak hep eşinle olmakta güzeldir.Rabbim huzurunuzu bol versin bir ömür mutluluklara ....

Pamuk helva; o karmaşa bende de var.Sürekli durum değiştirmek sinir bozuyo değil mi.ama dilerim ki umutlu ve mutlu olan psikolji üzerinde kalsın ...

Umutefe; çok doğru şeyler yazmışsın......kadın güçlüdür o güçlü olduğu sürece erkeğide güçlüdür çünkü... Kadın vazgeçmişse zaten bitmiştir herşey ... Ama derler ya sabrın sonu selamet ....

Son düzenleme:
günnüş

bu işyeri tehlikeli olaya başladı bi kız var sevgilisinden yeni ayrıldı benimkiylede arkadaş geçen gün laf arasında kız arkadaşn var mı fln demiş :95: herşeyi söylüyo bana ama sinir oluyodm zaten kıza iyice fıttırdım :18:
aman neyse aşkım benim :123:
ama artık çok az konuşabiliyoruz hiç alışkın deilim yani msj atsam cevap fln atıyo hemen ama hep kısa şeyler knuşuyoruz of anla işte günnüş ya sohbet etmeye vaktımz olmuyo çok geç gidiyo ewe

ruh halim karmakarışık sanırm sınavlarnda etkisi var bi böyleyim bi böyle bi böyle bi böyle bi böyle :103: bi böyle bi böyle bi böyle bi böyle

offffffff offf geçerrrr geçer geçer bunlarda geçer üzme tatlı canını bunlarda geçerrr

Aşığım ve aşk acısı çekiyorum.Elime bir fırsat geçmişken onu kaybediyorum.Çok acıyor içim.Bir kere bile konuşamadan ayrılacak mıyım?Bak bugün de olmadı.Bırakmak istemiyorum seni.Yine yemek yiyemiyor,konuşamıyor,hep seni düşünüyorum.Bir bilsen bir anlasan...

günnüüşşşş naber nenbugün birini dövmek istemiştim şanslı masa sen çıktın üzgünümkahkahalarımın ardında hüzün dolu nedenseofff offf gel artıkk gell yaaaa:95:cinnettin geçirmeye az kaldıı yani dimedi dimee:86::86:bu ara cok tuhafım yaa bi böleyimbi böleekafayı yiyorum sanırımallah sonumu hayır etsinişyerındede sıkılıyorum akşam olmuyor yaaa:76:eve gidince ne oluyor gerçi hep aynı şeylerr:84:benim tatil vaktim gelmiş sanırım amakendımi frenlemem gerek zamanı değil aslı:88:bugün bi söz okudum böyle sözler güç umut veriyor bana''vakti gelmeyen gül açmazmış

neysem hadi ben kaçtım

merhaba gunlugum uzun zamandir sana ugramiyordum seni cok ozlemisim...gunden gune iyiye gidiyorum ara ara bunaliyorum anladimki icimdeki seyi önemsemeyince geciyormus...ve bos seylermis sukur kurtulmak uzereyim...

Sevgili Günlük,
Bu kadar işimin arasında benim gibi Balık Burcu olanlara bir hoşluk yapmak istedim, herkesin günü çok ama çok güzel geçer,inşallah!!

Günlük Burç Yorumu
‎(07 Haziran Salı 2011)
Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda. Birbirinize daha çok zaman ayırmaya başladınız. Bu da ilişkiniz açısından olumlu bir gelişme olacak. Işinizin en verimli dönemindesiniz. Uykunuza dikkat ederseniz kendinizi daha sağlıklı hissedebilirsiniz.

Günlük artık haftasonu gelsin istiyorum. Çok ağır geçiyor bu hafta nedense...

İçimdeki endişeler artıyor, yersiz olduğunu bilmeme rağmen içimdeki korkuları susturamıyorum... Kendi kendimi sabote ediyorum nedense :18: Ama en kısa zamanda sakinleşmem lazım... En kötüsü de ne yapacağını bilip de yapmamak olsa gerek...

Neyse biraz bulutlu bir ruh halindeyim, senin de içini karartmayayım günlükcüm...

günlük bu kızı dövsem en azından sebepsiz ağlamaz değil mi?
bir sebebi olur, neden, neden,neden diye düşünmez.
Allah'ım bu kızı bir gün bırakmaya gelmiyor yaaa

gunlukkk hersey hos ben mutlu o mutlu.ama benden sogumus bellı konusmaları bıle gıcık gıcık neyse 1 2 gun sabredıyım :)

dun hesaptan para cektım ve butun borcumu kapattım.maası alıyorum hemen kredı kartlarına yatırıyorum elımde para kalmıyor dogal olarak yatırımda yapamıyorum.bırdahakı ay elıme 1100 tl gececek 9 ay boyunca ıyı bırıktırmem lazım.borcumda yok elektrık ve ogrenım kredısı 150 tl desek kendımede 200 tl ayırırım gerıye 750 tl kalıyor.bununda 600 tl sını atarım bankaya altın hesabına 9 ayda 5400 tl.hadı sen buna 5000 de.5000 kredı cekerım mısler gıbı benımde arabam olur yupyyy sadece 1 senecık beklıcem.

deli oluyorum sana delı gıbı sevıyorum cok sevıyorum.
kendıme sasırıyorum dusun aklım almıyo bu sevgıyı ruhumsun sen benım kalbim canımın canısın...

Son düzenleyen: Moderatör:
Naber kıçıkırık günlük

Hafta sonu oğluşumun doğum günü partisi var. Menü olarak ne yapsam acaba. Yoksa çok sevgili eltim gibi bir pastayla ağırlasam mı misafirleri La Allah seni inandırsın geçen ay doğum gününe çağırdı aç aç gittik, ne de olsa doğum günü yeriz orda birşeyler diye. Karnımız sırtımıza yapışık vaziyette döndük ya la. , bundan mütevellit bende karar verdim kendimi yormamaya, alırım bir pasta oldu da bitti maşallah

Kızçem de büyüdü mü ne, aynaya pek bir bakar oldu bu aralar. "Sence ben güzelmiyim anne" deyip duruyor minik tırtılım:82:

Az gaste okuyayım, hayden selametle

Merhaba günlük, sana çoktan beri de uğrayamamıştım finaller biter bitmez geldim işte.
Bugün son finali oldum ödev teslimiydi, yaptım geldim, tatile girmiş bulunuyorum bu günden itibaren ama yalnızım be günlük. yalnız olmuyo valla. Kendimi resim çizmye kitap okumaya vericem...

Dün aşkımla tartıştık günlük, daha doğrusu tartışma bile değil ben durumu anlatmaya çalıştım o ise sadece sustu. gürlemesi değil de susuyorsa gerçekten çok kızmış demektir.

Mesele şu; saçlarımı uzatmamı hatta belime kadar olmasını çok istiyor. Okuduğum şehirde de adam akıllı kuaför yok galiba. 3 kuaför denedim ama hiçbirinden memnun kalmadım, ah ah istanbuldaki kuaförüm iyiydi be günlük. en son 3 ay oldu saçımı kestirmiştim kısa kat attırdım ama saçlarımın uçlarını çok inceltti kuaför, saçım nerdeyse belime yaklaşmıştı ama üstlere çok kat attı altını çok azcık bıraktı sinir oldum. ben hep aynı kestiriyodum istanbulda, hiç sorun yaşamadım ama burdaki nerdeyse içine etti. düşünki sevgilim askerden geliyo ve askerden sonra ilk kez görüşcez ben güzel olma çabasındayken moralim bozuldu. neyse idare ettim öyle 3 ay.

dün akşam annem saçının en alt kısmı az dengesiz azıcık alayım dedi. bende 1cm filan sandım ama kadın tuttu bir kesti 7-8 cm. sinirden anneme bağırdım ne yaptın sen diye. üzüldü kadın haliyle. sonra bugün kuaföre gittim ucunu düzelttirmek için. sevgilime de anlattım haliyle, çünkü görünce zaten canı sıkılacaktı, neden bilmiyorum ama bu çocuk hiç bişeyime bu kadar karışmaz ama saçlarıma takmış vaziyette :2:

söyleyince kızdı ama pek değil, sustu, bana sordun mu ki dedi, fikrimi aldın mı daha öncede böyle yapmıştın sen dedi. haklı aslında ama bir anda oldu ne yapabilirim ki. sonra da artık saçına karışmıyorum özgürsün nasıl istersen öyle yap dedi. üzüldüm günlük valla. aylardır uzasın diye uğraşıyorum belime kadar gelmiş saç, annem sen tut kesiver. bu kadar yapacağını bilseydim valla kuaföre gider düzelttirirdim ama burdakilere de güvenemiyorum ki. kesince inanırmısn şimdi göğsümün ucuna bile gelmiyo boyu :2:

bende aşkıma azıcık kesti canım abartma ya söyleyim dedim sen farkedersin diye dedim ama yok küstü çocuk. ne çocukça bişey dimi. pek birşeyime karışmaz çok rahatımdır ama nedense saçıma "uzat ne olur" diyodu, ben ne yaptım:84:

benim okulum yüzünden başka şehirlerdeyiz o yüzden bu halini görmedi. benim çıt çıt almam lazım günlük halletmek lazım bu işi gerçi nasıl kullanırlır hiç bilmiyorum ama
ay bu saçlar ne önemli böyle ya

Günlükcan dünkü mutlulugum bugun bogazımda kalmadı ama yarınkı bır husranım olursa neyse gene aynı esprıyı yapmıcam

Evt Çok şükur bugunude atlattım kaldı.Bu Haftacık sonra okulun onunden gecmek ıstemıyorum ta kı bu yazın sonuna kadar

Oy Allah nasıp ederse mınık yıgenıme kavusucam anam çok ozledım onu ben ya 3ay onla bırlıkte olma fıkrı pek bir güzel yaa ben nasıl bır teyzegım benı anlamayan bır bebıse nasıl baglandım kendımden korkuyom valla neyse bana dua edın yarınıda guzelce atlatıyım nolurr senı sevıyoree herkese selam

sevgili günlük sana boynum tutulmuş,kafam kazan gibi olmuş bir şekilde yazıyorum.neden mi böyleyim? boynum tutuldu soru çözmekten,kafamın kazan gibi olması mahalle de yeni bir bina yapılacak ve bugün gün boyu kazıp durdular inşaat alanını :84: az önce kardeşim geldi ve bana sevdiğim birinin olup olmadığını sordu :44: meğer pazar günü dışarı çıktığımızda çay bahçesinin yanından geçerken sınıf arkadaşını gördük,sınıf arkadaşının annesi beni çok beğenmiş,amcasının oğluna düşünmüş valla şuan sadece sınava odaklandım beklerlerse bir ay sonra görüşürüm yarın yine gelirim günlükçüğüm,şimdi ders zamanı

Slm günlük öncelikle bi konuya açıklık getirelim Sigaradan nefret ediyorum:/ hıh oldu..

Bugün kuzenlerimle güzel bi kahvaltı yaptık barış kutluması oldu bu....
Sonra benimkinin bi güzel aa..... burnundan getirdim diyim kibar olsun...

Aslında bana tahammül edebiliyo olması güzel bişey bu beni sevdiğini gösteriyo..
Şu ayın sonu bi gelse, herşey yolunda gitse Allah'ım ....Kavuşcaz sonunda

Nasıl özledim nasıl..anlatamam......!
Keşke demek istemiyorum ama keşke hep yanımda olabilse..
Buna da şükür..Yeter ki kalbi benimle olsunn .....:103:

Gördüğün gibi mutluyummm...huzurluyum......:119:
Hep böyle olmak istiyorum heppppp........

günlüüüükk ben geldim yoktum bayadır ama evime kavuştum :81:

fakat geri dönücem yine yaz okuluna kaldım ama umursamıyorum. şimdiden iş teklifimi bile aldım okulum bitmeden çalışmaya başlicam araba kredisi çekmeyi düşünüyorum. hayatta en çok istediğim şey kendime ait bi arabamın olmasıydı artık önümde bi engel kalmadı

bu ay sonunda evimize taşınıyoruz. bugün baktım inşaatı bitmiş bile mutfak dolaplarıyla dış cephe boyası kalmış. yeni ev yeni hayat yeni iş ortamı neşem yerinde şükürler olsun

aşkım da okulu bitirip işe girse içimiz tam rahat olucak bugün kıyafetlerimden dolayı bana inanılmaz çok iltifat etti hiç ciddi giyindiğimi görmemişti 3 yıldır şaştı kaldı bende pek alışık değilim ciddi giyinmeye ama artık alışmam gerekiyo çünkü jean converseyle işe gidemem sevdim bu kıyafet meselesini insanlar bi ayrı bakıyolar

neyse çok konuştum günlükcan artık netime kavuştum hep burdayım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…