Popüler Konu Sevgili günlük...

fena duygulandım bu aralar
dokunsalar ağlıycam diye bi tabir varya aynen öyleyim.
niye böyle olduğumu bilmiyorum.
çok yoruldum galiba. bu yaşımda çok yoruldum
şu 1 sene içinde 5 yaş daha yaşlandım sanki.
bu ilişki sevgime inandırma çabaları, güvensizlik herşey o kadar üst üste geldi ki.
ve canıım ananemi kaybedişim (
en çokta bu üzdü beni.
bu yordu demiyorum çünkü ölüm allahtan ve dua etmekten başka bişey gelmiyo elden.
ahh bide şu özlem. ölmüş birine karşı duyulan özlem daha farklı oluyo
hem onu düşündükçe huzur buluyosun hemde içinde bi yerler acıyo.
çocukluğumun yarısı geçti onunla.
onun yanındayekn annemi aramadım bile hiç.
hep çok sevdim onu her zamanda çook sevicem.
insan kötü anlarında daha çok ihtiyaç duyuyo gidenlere.
kötü anlarımda yanımda olsa diyorum bende.
sarılsam huzurla dolsa içim.
rüyamda görmüştüm bi kere sıkıca sarılırken o kadar iyi gelmişti ki(

onu sorarsan yine sevgime inanmıyo.
konuşmuyoruz şuan. yarın buluşucaktık ama o konusunu açmazsa ben açmıycam. bizim için biraz uzak kalmak daha iyi olucakama onada müsade etmiyo.
bi süre görüşmeyip konuşmasak bende toparlasam kendimi
geçse bu yorgunluğum.
birini bişeye inandırmak çok zor oluyomuş. ben 11 ayda inandıramadım sevgime.
inandırdığım zamanlardada yetmedi sevgim.
ben sevdiğimi belli edemiyorum diye suçlu oldum.
edemiyorum bu da benim kişiliğim. değiştiremiyorum ki
sevsemde gösteremiyorum üzerine düşemiyorum. kaybetmekten korkmuyorum, ne kadar seversem seviyim vazgeçebiliyorum.
ama bu sevmediğim anlamına gelmezki, çook seviyorum.

Son düzenleme:
iyi değilim günlük,ağlayasım var...herşeyi içine at at nereye kadar.bütün bir hafta pazar gününü iple çekiyorsun sonrada pazar geliyor ama istediğin olmuyor.ne zormuş evli olmak.yine pazar ve yine pazar sendromu...
off off çığlık çığlığa ağlamak istiyorummm

merhaba günlük.
yine şişim
şu perinedeki şişlik bir türlü yakamı bırakmıyor
bana bu hafta yine doktor yolu gözüktü anlıcan.
dogumdan bu yana bir türlü kendimi toparlayamıyorum,sanırım herşeyin başı stres ,,,
aydınlık günlere cıkmama az kaldı biliyorum ama artık cokkk ama cok yoruldum günlük..
sonra yine görüşürüz iki satır yazmadan gitmeyeyim istedim
hoşçakal

pazar gününü evde geçirmekten nefret ediyorum ama başka çaremde yok

herkes tatile çıktı çevremde bi Allahın kulu kalmadı canım sıkılıyo

Ben bir esansiyel tremor hastasıymışım günlük, yani aileden gelen titreme hastalığı evet annemde de var el titremesi ama onunki benim gibi genç yaşta ortaya çıkmadı.İnternetten yorumları okudum da karamsarlığa kapıldım hiç geçmezmiş bu titremeler, doktor ilaç verdi genelde herkes de o ilacı kullanıyormuş ama faydasını gören olmamış. Öyleleri var ki hayattan bezmiş toplum içine çıkamaz olmuş, çay bardağını tutarken bile elleri titriyomuş (benimde aynen öyle oluyo gerçekten ) Ben bu kadar ciddi bişey olacağını tahmin etmiyodum zayıfladım diye böyle oldu diye tahmin etmiştim. Spora başlayacağım biraz güçlenmek için ve kaybettiğim kilolarımı tekrar almak istiyorum çünkü geçen yıl bu kadar değildi ellerimin titremeleri. İlaçlara bu sabah başladım 1 ay kullanacağım ve sonra kontrole gideceğim inşallah daha fazla artmaz bu titremeler. Çok moralim bozuldu sabahtan beri, keşke hiç okumasaydım internetteki yorumları. Bi tane öğretmen var o da tahtaya yazı bile yazamıyomuş. Ben de bir gün sınıf defterini imzalıyodum ellerim titriyodu öğrencinin biri farketti hocam noldu size elleriniz titriyo demişti, ben de yaşlandım artık diye geçiştirmiştim ama sanırım bunlara alışmam lazım. Zaten diğer hastalar da en çok açıklama yapmaktan şikayetçiler bu yüzden asosyal olmuş çoğu, hatta intiharı düşünenler bile vardı aralarında. Oooff günlüğüm bana dua et lütfen ilaçlarım işe yarasın titremeler geçsin lütfeeennn

selam günlüktoş
ilk defa su böreği yapayım dedim olmadı
hamuru tutmadı, semsert oldu
off ne olurdu azcık yumuşak olsaydı
kayınvalidem yaptığında hiç öylle olmuyo oysa

günlüğüm....
bugün içim dolu.. mutsuzum, umutsuzum...
mutluluk çokmu uzak bana..
kötü bir gündü..tüm hayallerimi kaybettm sanki..
çok yalnız hissediyorum kendimi...
mutlu olmak istiyorum günlüğüm..
kaybettiklerimi yeniden kazanmak istiyorum...

günlükkk
aşkım aradı şimdi konserdeymiş bana şarkı dinletti
o şarkıyı bana hediye ediyormuş
bir de ben dinlerken seni çok seviyorum dedi bana
çok mutlu oldum ben

hep hayalkırıkları yaşayacak değilim değil mi günlüğüm?..
yaklaşık 1 senedir pek ziyaret edemediğim kk bugun beni kendine yeniden aşık etti..
ha birde şair olasım geldi..kk'ya ve bana özel şiir köşemde oldu..
fena değilmişim içimde ne cevherler varmış..
yeniden bugun yıne kk menşeli bir topikte gözlerimden yaş gelene kadar güldüm..
sonra başka bir topikte anıra anıra ağladım..
ama bugun evin bütün işi yattı kuzum..
üstelik hatırlamam gerekmeyen insanı bugun hiç hatırlamaya fırsatım bile olmadı..

günlükcan tatıle gıttım geldım bırde guzel haberler aldım okulum ıcın ıns bu basarılarım boyle devam eder rabbım tatıle gıttım geldim yoruldum saka gıbı ama herkesın kendı evı oh yatagıma uzanıyım oglene kadar uyıyım bune boyle sabah 8 aksam 1 :))

Günlük...
Çok aşığım bu adama çok...
Kilometrelerce uzağımda ama hep benimle...
Uyumadıysan msn ac dıyor...
Açtım, gözlerimin içine baka baka bir saat en sevdiğimiz şarkıları söyledi ya...
İçim çıktı ağlamaktan, özlemekten...

Sevgimizi hiç eksiltme ya Rab...
Gün be gün çoğalt...

Çok az kaldı günlük çok az...
Biz olmaya çok az...

Gunaydin günlügüm icim aciyo canim yaniyo günlügüm anliyormusun icim aciyo aci cekiyorum kendimi cok ama cok degersiz hissediyorum....

Dün gece ögrendiklerim duyduklarim bana hayatimin hayal kirikligini yasati, kimselere söylememek kimselerle bunu konusmak istemiyorum cünkü kendimde unutmak istiyorum...

Icimin yarasi yine oluk oluk kaniyo...

Günaydın günlüğümmmmm,

Stresle başladım güne oda arkadaşım izinli. Bu ne demek biliyor musun; çişe bile izin alarak gitmek demek Sabah sekiz buçuk akşam yedi buçuk mesai demek Bu haftasonu tatile gidicem hazırlanamamak demek. Yarım yamalak dua ettiğim icin bütün hafta kendime küfretmek demek

Allah bana sabır versin günnüğüm

Çok güzel haberlerle gelcem burayaa günlük Şimdilik beklemedeyim

Çok az kaldı aylarca beklediğim 'O' güne......:97:

günlük pamuk_helvam'a söylermisin akşama önemli anlatacaklarım var. Ha birde söyle ona iyiyim ben...

Günlüüüükk
Sevgülüme hedaaye aldım bady shop'tan.
KISTNA parfüm
beğenirmi acepp:26:
beğensin yaaa:82:
uuufffffffff
hemen şimdi buluşasım var
ne sabırsız gacıyım yaa
neyse artık sabretcezz az daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…