Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük söylermisin esmer_sekerime aksam görüsmeye calisicam hic iyi degilim ya hic iyi degilim...midem desen ayri bi terane anami aradim simdi sütlac yaparmisni bana diye baska bisi almaz bu mide...

Ah canim benim esmer_sekerimin iyi olmasina cok sevindim günlük bee insallah anlatacagi seyler hayirli güzel seylerdir rabbim guzumun gönlüne göre versin...

Benim anlatacaklarim degilde susmak istediklerim var hemde cookk...günlük laaaa iyice sacmaladim demi??? Baksana ne sacma sacma seyler yazmisim böyle...

Son düzenleme:
Dayanıcak gücüm kalmadı kimsem yok çıldırıcam yeter birbuçuk aydır aklımı kaybedicem.Herkesden herşeyden nefret ediyorum bıktım bundan sonra asla boyun eğmicem asla canım çok acıyo bukadar zordayken yaptıkları yeter neden neden haketmedim hiçbirini haketmedim ağzıyla söylediği halde konuştum neden insanlar böyle neden.Ne istedim ben konuşma bunları yapcaksan bignü hiç konuşma dedim mahvetti. Artık yok bilsin beni sessiz kalıcam artık Allah biliyo görüyo 5aydır haklıyım buna rağmen hep iyi niyetli davrandım kullandı küfretti ağzından çıkanı inkar etti hayatımı mahvetti pişmanım bile bile yaptı .Bundan sonra asla tek kelime çıkmıcak ağzımdan asla.27.06.11

mrb günlük ilk defa yazıyorum sana....
o kadar üzgünümki hayatın acı yüzünü gördüm sonunda,birini sevmek ne kadar zormuş sevipte unutmaya çalışmak hani hep filmlerde olur ya sınıf farkı ,başıma geleceğini nerden bilebilirdimki...oysa onu ilk gördüğümde kalbim yerinden fırlayacak gibiydi...o anda ne hayaller kurmuştum...çok üzgünüm çokkk o en üstte ben ise en alttayım...ben kimimki o beni sevsin...ama onun suçu yok suç; haddini bilmeyen kalbimde...ey gönül bi daha ne zaman çarpar kalbin delicesine ...nasıl cesaret eder kaybetmeye mahkum yüreğim...

Günlük kıııızz az kaldııı
Yatcaz kakcaz,yatcaz kakcazzzz veeee Buluşmaa zamanııı gelceeekkkk....:78:

Ayyy
Heycanlandıımmm
Çok az kaldııııı

çok mutluyum günlük,musmutluyum dün ondan habersiz o kadar çok ağladım ki özlediğim için oysa sadece 4 gün olmuştu görüşmeyeli:26: sonra ben sabah sınava gittim soruları yaptım yaptım yaptım,sonra da eve gelmek için vapura bindim.vapur sessiz sakinken nişanlımı arayayım da sınavımın nasıl geçtiğini haber vereyim dedim:102: sonra meşgule attı,ben de arayacak diye beklerken bi de baktım karşımda dikiliyor elinde çiçeklerle yerim ki ben onu taa uzaklardan kalkmış gelmiş Allah'ım sen bana dünyanın en tatlısını mı verdin yaaa:78: çok seviyorum ben onu çoooooooook

Her zaman yaşımı hiç göstermediğimi söylüyorlardı ve hoşuma da gidiyordu bu; daha 18inde olup 25 gösteren biri olmak berbattır sonuçta, bu yüzden memnun oluyordum; lakin bugün liseli bir "çocuğun" telefonumu istemesiyle aslında oldukça vahim bir durumda olduğumun farkına vardım.

22 yaşındaki bir genç kız için hiç hoş olmadı bu.

Topuklu ayakkabı arayışlarındayım şu an. Belki kurtulurum minik kız muamelesinden topuklu ayakkabılar ve feminen kıyafetlerlerle.

Yazmasam olmaz, boyum da 1.69 yani. Kısacık bir insan da değilim. :s

Son düzenleme:
Sevgili günlük,
bugünüm işte biraz yoğun geçti ama erkenden çıktım,aşkitom beni aldı bi kaç işimizi hallettik birlikte,bana araba kullanmayı öğretti.ilk patinajımı bile çektim:):)
kadınlar birlikte olduğu erkeklerin babalarına benzemesini istermiş içgüdüsel olarak.bugün bi kez daha farkettim,ikisini de çok seviyorum,zaten karakter olarak aynılar.hem aşkitom araba alcakmış,plakası da ikimizin baş harfinden olcakmış.zor olsa da ondan kopmak geldim evime,evde olmak başka bi şey arkadaş!hemen eşofmanlarımı giyip,altına topuklularımı çektim,neden mi?kuzenimin bi ay sonra olacak düğününe giyeceğim ayakkabıya alışmak için.benim gibi hiç alışkın olmayan birinin rezil olmaması lazım :) bi de filtre kahvemi yapıp kuruldum mutfağa,bi yandan ehliyete çallışıp bi yandan müzik dinliyorum.

özet:mutluyum,var olmam kimsenin var oluşuna engel değil.dünyayı paylaşabilecek kadar şiire bulaştım,herkese tavsiye ederim!
iyi akşamlar.

böcük bi gün gezsin ; bi gün evde otursun; bugün de evde oturma günü olsun günlük... o zaman yarın dışarı çıkmam lazım dimi ; evet evet çıkmalıyım... dün bol bol gezdim; güzel bir pazardı... sabahtan güzellik seansım biraz acılı ve uzun sürse de sonrasında alışveriş ve kordo keyfi süperdi... hele denemeden aldığım eteğin olmasına süper sevindim ; napıım 2 arkadaşım almış aynı eteği sen de al diye tutturdular ben de size olduysa bana da olur diye aldım denemeden ; neyse ki oldu :) bu arada koç burcu yaz önerisine göre arkadaş çevremi değiştirmem gerektiği için pişti olmayız heralde sabah çıkıp gece girdim eve ee haliyle sabah uyanamadım ; apar topar bir kalkış bir hazırlanış... ee yüzünü özel yüz temizleme jeli ile yıka ; lensleri tak ; makyaj yap ; giyin bir de küpe bile seç ; sonra da saçları yap ve hepsi 10dakika sürsün... bence gayet başarılıydım içteki tshirtü ters giymem dışında

kısaca bütün gün erken yatmanın hayalini kurdum ve şimdi de duş alıp hooop uykuya... bu arada telefonumu da şirkette unuttum ; aşık olsam keşke de tüm bu şaşkınlıklarımın bir anlamı olsaydı peeeh benim ki sadece şaşkınlık neyse haydi iyi geceler cicim...

ben geldiiiim
bugün o kadar mutluyum ki Allahım nazarlardan saklasın
dün biz kavgalıydık biliyosun, akşam mesaj attı gel konuşucaz diye bende tamam dedim.
gittim ne elimi tutuyo ne sarılıyo neyse dedim üstelemedim. bi tekele girdi bişeyler almak için yağmurda yağıyo bu arada elinde şemsiye gel buraya ıslanma dedi. ben ıslanmak istiyorum, gelmicem dedim. gel dedi. tuttu elimi, kafasını saçlarıma gömdü öptü. kahretsin ki dayanamıyorum ben sana, sen bende çabucak vazgeçiyosun pes ediyosun ama ben sensiz yapamıyorum dedi.
dün en son konuşmamızda ona sensizde yaşarım ben demiştim. çok bozulmuş ona. ben beni sevdiğine inanmıyorum falan filan dedi her zamanki gibi.
ben artık onun için çabalamıyorum günlük. zamanında öyle çok çabaladım öyle şeyler yaptım ki. bi daha kimse için yapmak istemiyorum bunları. ağladığım, gurusuz olduğum zamanlarımda olmuştu. artık kendimden asla ödün vermek istemiyorum. vurdumduymaz olayım artık. o zamanlar o hallerimin kıymetini bilseydi, bugün nolur eskisi gibi ol diye yalvarmazdı.
söz verdik birbirimize o artık gereksiz trip atmıycak bende ilgili davranıcam ona karşı.
tavla oynadık :)) bi o yendi bi ben. onunla herşey o kadar güzel ki ama bazen de herşeyi bırakıp gitmek, onunla olmamak istiyorum artık
önceden böyle bişey olmazdı. ondan ayrılma düşüncesi bile ağlatmaya yeter, her kavgamızda ayrılmamak için dua ederim.
umursamıyorum artık herşey olacağına varsın. ben ondan ayrıldıktan sonra hayatıma yeniden devam etme gücünü kendimde buluyorum. onu kaybetmekten korkmuyorum.
bu arada 10 temmuzda tam 1 sene olcak çıkmaya başlayalı. acısıyla tatlısıyla 1 sene. ilk buluştuğumuz cafeye gidicez. 1 sene sonra yeniden :))
artık kavga etmeyelim günlük çünkü gerçekten yoruldum.

bide dün yatmadan önce dua ettim ananemi rüyamda görmek için vede gördüm.
nasıl özlemişim sıkıca tutuyodum elini beni yanından hiç ayırmıyodu. özleyen herkes ananemin yanına gelip sarılıyodu ama ananem beni yanından hiç ayırmıyodu. sabah kalktıktan sonra içim o kadar çok huzurluydu ki. ağladım biraz ama bu sefer içimdeki huzurdan.

öyle işte günlük ama bi tarafım hep eksik olucak ananemsiz, ne kadar mutlu olursam olayım.

Son düzenleme:
1 haftalık tatilden sonra bugün toplantı ve sınavlarla işbaşı yaptık günlük. Sabah 8de toplantı başladı 10da bitti.10da sınav görevim başladı, soruları hazırladık, evrakları doldurduk 1 öğrenci için 3 tane görevli vardı. Sonra 2 de tekrar sınav vardı, yine sadece 1 öğrenci ve yine 3 kişi görevli, sorular evraklar imzalar derken yoğun birgünü atlattık. 9 temmuza kadar böyle sınav ve öğrencilerle uğraşacağız. Sonrasında tatil planları yapmaya başlayacağım inşallah. Malum şahısdan hala ses yok, dün ben arabayla arkadaşı evine bırakıyodum o da ordan geçiyodu arabayla, farketmiştir kesin ama bir tepki yok. Amaaann kendi bilir günlükcan ister konuşur ister konuşmaz. Ama bu kayıtsız davranışlarından bana karşı çok güçlü şeyler hissetmediğini çıkarıyorum. Beni çok sevmeyecek birine de hayatımda önemli yerler vermek istemiyorum artık. Hayırlısı günlüğüm bence bu konu böyle kapanır gibi :44:

öncelikle sg_ceyda nın durumuna çok sevndm günlük söyle ona....

gelelm bana günlüğüm...
akşama kadar hatta bir saat öncesine kadar çok umutsuz ve mutsuzdum..
ama o arayınca bütün sıkıntım stresim geçti...
mutluluktan uçtum yine sesine doyamadm...
yarın buluşmak istdiğini ve sabahtan akşama kadar beni bırakmayacağını söyledi...
yavaş ama sağlam adımlar atalım dedi..
ve bu gece ilk kez biz dedi.. o kadar işinin mezuniyetinin arasında bana da yer ayırması çok mutlu etti beni...
ben aslında aşkta fedakarlık istiyormuşum...
ve en önemlisi bana güvenini verdi...
şükürler olsun Rabbim bugünüme.. onla geçn her anıma...
yarın gece Rabbimden tek seni dileyecegm...
O'nu bana hayırlısıyla nasip et Allahım... en çok bunu istiyorum..

Allah'ım .. gecenin bu saatinde yüreğim ağır.. çok ağır...
D....'ın annesi vefat etmiş .. 16 yaşında çocuk kimbilir nasıl yanıyor içi oysaki ben hep onu gülerken biliyorum canlı cıvıl cıvıl hayat dolu .. faceye de yazmış bişeyler okudukça ağladım çok üzüldüm ..
Allah'ım sen kimseyi anasız babasız bırakma ona da sabır ver amin..
Annelerimiz babalarımız başımızın tacı
aslında diyecek çok şey var ama diyorum ya yüreğim ağırlaştı,çok ağırlaştı...

şimdiden herkeslerin miraç kandilini kutluyorum..
bu güzel günde Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah..

Günlük
Çok becerikli gördüm kendimi Elbise almıştım onun boyu kısaydı içindeki astar boyundan da kısaydı Ben ne yaptım.. elbisemin kenarları şeritliydi ama en ucunda şerit yoktu gittim ona şerit aldım onları diktim elimde İçine de bir kat daha astar yaptım astarın boyunu etek boyuna göre ayarladım ohhhh şimdi misler gibi oldu valla ne açık oldu ne kapalı tam istediğim gibii

Bu arada herkesin Kandili Mübarek olsun günlük..Rabbim bu güzel günde herkesin duasını kabul etsin

kandilimiz kutlu,gönüllerimiz mutlu,dualarımız kabul olsun inşallahhh arkadaşlarımm...​

sıkıcı can kolay kolay çıkmaz diye boşa dememişler..:97:insanın canı hiçmi birşey istemez yaoffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…