Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük;
.......................................................................................................................................:26:

2,5 ay sonraa merhaba günnüş
canım sıkılıool patlıcam işler çok durgun işten çıkıp kendimi ada plajlarına atasım var ama sabret minceim 15 gün sonra izmirr e gidiosun' diyorum kendme
uykum var ben biraz gözlerimin içine bakıp uyuyim hadi görüşürüz bi iki ay sonra

Sabıır,ve sonunda mutluluğun nirvanasına ulaşmak
Ama korkuyorum.
Bilmiyorum.:26:
Dolabımızı açtık giyceklerimze karar verdik ,sabırla o günü bekliyoruz seninle sayın günlüğüm..:87:
Öhüümm,şimdik az kaldıı ya ben pek heycanlandııım.
Saçlarımı napcaaaz ya,ona da karar verirsek hiç bir pürüz yok :78:.
Çok şükür Allahım'aa bana bu tatlı heycanı onunla yaşattığı için

Günnükcaaan, evimiz çoh süpersonik oldu yaaaaaaaaaaa

İstanbuldan gelirken benim çeyizleri ticari araca sığdıramadık, bir minibüs kiraladık, geldik. Annem babam evi çok beğendiler ama çok güzel yaaa... Deniz manzaram mis gibi tüm balkonlar kocaman ve hepsi deniz görüyor.
Çok yoğunduk, epey yorulduk ama herşey çok güzel oldu. Mobilyalar, beyaz eşyalar geldi kuruldu. Özel yapım baza istemiştik, o da dün geldi kuruldu. İçini de doldurdum hemen ahahahaha
Bir kez daha temizledik evi, az önce de Digiturk bağlandı.
Perdeleri ısmarladık.
Akşam halı baktık beğendik gibi.
Mikrodalga, çay makinesi bir de yemek takımı çatal bıçak kaldı alınacak.
Onları da aldık mı tamamdııır!

selam günlükkkk yine benn

öğlen yemek molamda kardeşimle çarşıya çıktık.. haftaya düğün varya onun için alışveriş yaptık bizimkine.. tepeden tırnağa giydirdim kardeşçiimii bi kemeri kaldı tabi bende sıfırı tükettim hadşi hayırlısı

[Ben senin yerinde olsam
Ufak ufak uzarım durmam
Pılımı pırtımı toplar giderim
Bakmam gözyaşına bakmam
Bi dakika bile katlanmam
Sevene zulm edeni ezer geçerim

bu gidişle bu şarkıyı söyleye söyleye gidicem günlüğümmm..mübarek günde yaptıkları çekilir gibi değil... saçma sapan şeylere takılmalar saatler günler süren tripler..off kii ne off yaaaa...her seferinde affediyorum ama bi yandanda yaptıklarını biriktiriyorum içimde..o birikenlerde çıkacak elbet bir gün ama bakalım ne zaman.. sıkıldım anlıyacağın çok hemdee...

Son düzenleme:
pamuk_helvam'ı özledim bugün çok... onunla konuşmam lazım günlük,onunla paylaşmam gerekenler var. Görürsen söyle olurmu

günlükkkkk biliyomusun ben bugün mezun oldum 4 sene bitti okula gittiğim ilk gün dün gibi aklımda ne giydimi bile hatırlıyorum
ay çok güzel oldu bir süre foto çekildik hatıra işte ben şimdi iş hayatına atılabilirim ay inanılmaz geliyor ben ve mezun ben ve mezun
ayyyy bi de biz balo yaptık tabi sana anlatmadım çok güzeldi çok eğlendim oynamayı bilmeyen ben kendi çapımda bir döktürdüm görmeliydin ayaklarım 2 gün kendine gelemedi şimdi de çingene gibi kapı gıcırtısına oynicam nerdeyse o derece açıldım ve de saçıldım herşeyin hayırlısı olsun günlükçüm ayşe ablaya muratı sordum bakalım benden niye cevap beklemeden toz olmuş harbi karaktersiz mi oysa umut vadediciydi neyse günlük elimi sallasam ellisi şaka bir yana sanki sırtımda koca bir dağ vardı da ondan kurtuldum bir hafifledim bir özgüven geldi bana heheheeh mutluyum ben mutluyum işte salakça umursamazca her bi türlü mutluyummmmm

ben geldim
öncelikle herkesin kandili mübarek olsun.
bikaç duam var günlük onları edip bugünümü anlatıcam.

bu mübarek günde Allah iyi niyetle edilen bütün duaları kabul etsin inşallah.
çocuğu olmayanlara (burda isoldeyi biliyorum) allah tez zamanda hayırlı bi evlat versin.
derdi olanlara derman, hasta olanlara sağlık, aşk acısı çekenlerin gönlüne ferahlık huzur, geçim sıkıntısı olanlara bereketli günler nasip eylesin.

gelelim bugünüme okula gittik arkadaşımla yıllığımızı almaya. aldık çok güzel olmuş. ömür boyu hatıra olucak işte o bana. arkadaşlarımı unutmamamı sağlıycak hep hayat bizi ayırsada.
bizimkiyle aramız çook iyi şu kandilde söylüyorum bunu inşallah hepte böyle devam eder. sabah okula gideceğim için ufak bi kıskançlığı oldu ama aştık onuda.

bugünde bunlar oldu işte. evide temizledik annemle.
yarın annem hastaneden tahlil sonuçlarını alıcak inşallah bişey çıkmaz o sonuçlardada

sewgili günlük bugun sewdiğim adam beni çok üzdü kırıldım şimdide üst üste affet msjları atıyor ama bundan sonra yuz wermek yok görcek o nasıl olunuyormuş nasıl kızdırdı benii saydım msjda şimdi hiç birine cvp vermiyorum daha çok atıcak msj ama geçti dicem şekerimmm

ben telefonumu bugün de şirkette unuttum günlük :44:

bu arada ben de herkesin kandilini kutluyorum; son dakikaya kaldım ama napıım çalıştım bu saate kadar... off çok yorgunum ; haydi iyi geceler...

allahım nolur ben yaşamak istemiyorum..
ölmek istiyorum..
nolur yarabbim.. sen yetiş..
delirmek üzereyim..

şimdi bu haftasonu düğün var günlük..
o kızda gelicek düğüne
nefret ediyorum ondan..
yaklaşık 1 senedir görüşmüyoruz..
hakkımda çıkardığı dedikodular bini aştı..
ama birine cevap vermedim..
lakin bu haftasonu olan düğünde karşılaşıcaz..
ya sinirlerime hakim olamayıp döversem kızı..
ya oda beni döverse..

eğer öyle bişe yaparsam düğün mahvolur
eşimde bende rezil oluruz..

sakin olmalıyım, sakin olmalıyımmmm...
görüpte görmemezlikten geleyim en iyisi..
valla seni çok pis dövesim var ama
salon kadını çizgimden asla çıkmıcam..

O kadar aptalım ki hep iyi niyetli davrandım insanlar ağzından çıkanları inkar edicek duruma gelmiş inkar etmekle kalmayıp suçlu gösterdi beni. İkimizde biliyoruz haksız olduğunu mübarek günde sabır ver bana Allahım.

sevgili günlük
11.5 ayda yapmadığımı son 15 günde yapmaya çalışıyorum

kaldı 10 gün ama benim pilim bitti resmen nefes almadan çalışıyorum uykuya ve sadece boşboş oturmaya hasret kaldım off canım sıkılıyo boş durmaktan diyenleri çok pis kıskanıyorum ama ben sadece çalışıyorum ne deneme ne soru hiçbir şeyi hatırlamadığımı fark ettim:18: acemi şansı belki tutar, tutar dimi? inşallah..

zaten askerciğimi düşünmekten bi hal oldum, garibim tek başına hastanede ama çok şükür sınavdan 2 gün önce yanımda olcak kısmet işte her işte bi hayır varmış
9 temmuz sınavvv, 10 temmuz aşkla tatil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…