Popüler Konu Sevgili günlük...

:günlük dün gece inanılmaz saçma bi rüya gördüm ama öyle böyle değil.. kesin açıkta kaldı bi taraflarımdur bak sanada anlatayım rüyamı.. rüyamda açık bir alandayım ve uçak düşüyor, abim,ablam,ben uçağın düştüğü yere gidiyoruz.. içinden survivor taner çıkıyor o yeee yapıyor hani varya meşhur kol hareketi neyse allahtan taner çabucak kayboluyor aynı uçakta selami şahinde varmış enkazdan o çıkıyor filan.. biz alıyoruz selami şahini yürümeye başlıyoruz o sırada sevgilimin ablası geliyor.. selami şahinle muhabbet kurmaya çalışıyor.. makyözmüş falan filan selami şahinle çalışmak istediğini söylüyor hatta izel, çelik, ercanın makyözlüğünüde ben yapmıştım filan diyor..oda takılıyor peşimize yürüye yürüye bir mesire alanına geliyoruz.. bizimkilerin hepsi orda evdekiler ve etrafta oldukça kalabalık..biz otururken uğur dündar geliyorr konuşma filan yapıyorr ve bulunduğumuz piknik alanı birden sınıfa dönüşüyor.. biz hepimiz sıralarda oturuyoruz filan:26: o arada kapı çalınıyor ben çağrılıyorum.. tövbe yarabbim rahmetli babannem doğum yapıyormuş diye hemde:26: rüyamda babannemden sonra kuzende doğum yaptı hatta bendekendi kendime söyleniyodum aynı gün hem halam oldu, hem bebeğim oldu, hemde yiğenim diye böylede bitti rüyaa :18:enterasandı yani

o kadar çok sinirliyim kii;;;;

deli ediyorlar beni deli,hatırlamıyorum ne demek sen bana eriyorsun ben giriyorum tabloya allahım sabır ver ya

Bu ara ihtiyacım var sana....
Ellerimi sakın bırakma...
Bana huzur veren tek yer senin yanın unutma...
Gün varıncaya kadar sabaha...

:26:
Bir dakika ya hatlar karıştı...
Sevdiceğimi özlediğimi anlatmayacaktım ki...

Şuan aynen şu durumdayım
Anne gel artık ya...
Hem çalış hem ev hanımı ol, yok bana göre değilmiş

Dün akşam resmen hıştım çıktı ama değdi...
Babacığım iyi ki doğdun, iyi ki benim babamsın...
Nasıl şaşırdın öyle ya sana yaptığım süprüzleri görünce...
Beklemiyordun demi kızından öyle performans...
1 saat içinde yapılan 3 çeşit yemek, mikemmel hazırlanmış bir sofra, incili pastan, süpriz gülün, hediyen...
Hımm haklısın inanamamakta, bak yazınca ben bile inanamadım

Özetle iyi ki varsın babam...

Son düzenleme:
Akşam perdeler de geldi Günlükcannn
Artık taşınabilirim yepisyeni evime
:82:

bugün dükkana ben geldim günlük
annem evde kalıp temizlik yapıcak
gelmişken sıkılmamak için ya sonrayı izliyim dedim.
genel olarak beğendim ama son bölümlerinde saçmalamışlar biraz
neyse özcan denize rağmen iyi bi film sayılırdı

günlük;

söylermisin bana ben ne zaman mutlu olucam ne zaman şu kafamdakileri atıp derinden bi oohh çekicem ha =((

Sana çok yoğun olacağımı söylemiştim dimi Çok yoğunum, kocaman yoğunum koskocaman yoğunum
Akşam eve gittiğimde şu halde oluyorum

Ya cuma günü tatile gidicez bi dünya işim var ne zaman yapıcam ben İzin de alamam. Offfffffffffffffffffffffffffffffffff. Saçlarım, epilasyonum, alışverişim, çamaşırım, ütüm offffffffffffff Keşke kocam kuaför olsaydı Akşam boyardı sacımı keserdi, yanında çalışan kız da epilasyonu yapardı dimi

Neyse ben biraz daha bunalıma sokayım kendimi, kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş; düşünce gücüyle hızırı çağırıcam

Ayda_su nun babasının doğum günü kutlu olsun, hep kızıyla olsun inş :)

geçmiş miracımızda mübarek olsun ....

Duam sabit, şuanda bebek yapmam lazım :) aylardır deniyoruz olmuyoda...
Dünkü dualar bu bazdaydı tabi...
Birde eşim bir kızımız olursa miraç koymak isterim adını diyorud...
Gecenin hürmetine isminle gönder meleğimizi dedim hep...
Hadi be candaş bide kalk istihare yap dedim...
bilinçaltımda o vardı ondan mı? yoksa gece ara ara kalkıp...
hadi ya göster allahım şu rüyayı daha hiç bişey göremedim diye mi hırs yaparak bir rüya gördüm bilmiyorum....

haziran temmuz ayları bi düğündeyim abiye var üzerimde...
kucağımda bi bebek... havaya kaldırıyorum burdan bi ablamla seviyoruz...
benim bebeğimmiş en fazla 3 aylık bi bebek...
bembeyaz kıyafetler içinde kapkara bi çocuk.... sanırım kız ...
çok çirkin am diyorum nasılda seviyorum ....
sabah moralim bozuldu olmayacak diye ...
sonra ee kızım işte gördün rüyayı dedim :) kendi kendime galiba miracın gelişi yakındır dedim :)
utandırma allahım en yakın zamanda bizi üzmeden sağlıcakla gönder miracımızı ....

çınar ağacını izledim günlük.
bugün film komasına sokucam galiba kendimi.
o kadar güzel anlatılmışkı torun-anane ilişkisi
hele o çocuğun ananesine karşı duyduğu sevgi.
izlerken hem ağladım hem güldüm
eğer bende ananemi kaybetmiş olmasaydım ağlatmazdı bazı yerleri ama kaybetmiş birinin sevgisini izlerken tutamadım kendini. sonrada kendine gel dükkandasın dedim ve topladım kendimi.
sevdim bu filmi. ama en çokta ananemin sevgisini tekrar yürekten hissettirmesini sevdim

sevgili günlük..

Allah o kadar büyük ki elinde sonunda gösterıor sana gerçekleri..hiçbirşey sonsuza dek saklı kalmıyormuş günlük..iyi kide kalmıor..
bugün ne öğrendim günlük bilio musun?hiç kimse için hiçbirşey için kendını feda etmıceksin,gereğinden fazla çabalamak niye?biraz cesur olcaksın yureklı olcaksın onune bakıcaksın..hep okurdum zaten fazla fedakarlık yapmayın kendnzden ödün vermeyın olan size olur dıye..yaşamak ne kadar başkaymış günlük..ama sevınıorum çnkü bugün bi kat daha büyüdüm günlük..kimseye gözün kapalı güvenme günlük hayatındaki en büyük hatayı yaparsın...

sevgili günlük;

keşke yazlığımız olsaydı, buralarda pineklemek çok zoruma gidiyor...

Çok asigin var diyorlar
Yalan de, yeter bana
Bir sevda sozu fisilda
Hazirim inanmaya

Gonul hirsizi diyorlar
İnkar et, yeter bana
Gozlerindeki cevaba
Korkuyorum bakmaya

Geceler uzun ve yalniz
Yoksun sabaha kadar
Dusumde bile gunahkarsin
Bunu kim hayra yorar

Ardimdan deli diyorlar
Belki de yalan degil
Yanimda bile uzaksin
Nasil dayansin bu gonul

Çok ahlar aldı diyorlar
İnkar et, yeter bana
Gozlerindeki cevaba
Korkuyorum bakmaya

Geceler uzun ve yalniz
Yoksun sabaha kadar
Dusumde bile gunahkarsin
Bunu kim hayra yorar

Ardimdan deli diyorlar
Belki de yalan degil
Yanimda bile uzaksin
Nasil dayansin bu gönül..

Son düzenleme:
Günlük biraz önce gördüm nette..Yavru bir köpeğin kulaklarını kökten kesmiş sokaktaki yaratıklar..İnsan diyemiyorum zira bunu insan yapmış olamaz dimi.. Allah a havale ediyorum bu caniliği yapanları..
Masum bebekleri ölüme terkeden, öldüren işkence eden adı anne baba olan;- bu sıfatı haketmeyen- yaratıklara ise hiç ama hiç girmek istemiyorum...

yine basimi alip gidesim var günnük...
görsen öyle bitkin görünüyorum ki...
gözlerimin alti mosmor, vücudumda tuhaf seyler oluyor, ameliyatdan sonra iki kilo daha verdim, istah yok hic birsey yiyemiyorum...
ve üstüne bir de problemler gelince haliyle mahvoluyorum...
saygidan bahsederken keske biraz da o bana saygi gösterse..
kac gündür tat birakmadi, öyle bos bos gözlerle bakiyorum...
ama yoruldum günnük...
bana kendine gel dedi ama ben o gercekten kendine gelene kadar susuyorum..
sesimi duyamazsin demisti ya bakalim kim kimin sesini duymayacakmis...

günlüğüm;

hep yeni başlangıçlara gebe olmak, bizi değiştirmelerine izin vermenin bir sonucu aslında... yani mükemmel silicileriz, yok sayıyoruz fakat bu yüzden yok sanılıyoruz. ne acı! artık yön ya da yöntem değiştirmenin vakti geldi sanırım.

günlükk

allahım candasa hayırlsıya miracını kucağına almayı nasip et.biz burdan hamileyim haberini alalım,sevincine ortak olalım

günlük benimkiyle fena halde bozuşuğuz,neymiş yusufu neden eklemişim.bir tartışma geçmiştide bu çocukla onun arasında beni sahiplenmiş öyle diyordu..
saçmasapan mevzular ,kıskançlıklar aldı başını gidiyor,sonunda bende başımı alıp gidecem görücek o
hç takmıyorum biliyor musun bu durumu belkide eski sevgim yok ona karşı ,sonuçta 6 ay geçti aradan,elbette bazı kopukluklar oluyor haliyle!

Günlük Allah annemi yok yere üzenleri bildiği gibi yapsın
Üzüldüğünü görmek çok canımı acıttı ağlıyorum devamlı
Ben onun için canımı veririm halbuki
Ağladığında ben de ağlamaktan sakinleştiremem bile onu
O görmez ama, görürse daha çok ağlar bilirim
Ahım tutar benim yanlarına kalmayacak nasıl olsa.

günlükçüğüm bu gün sonunda baltanemin nişan bohçasını serdik, yorucu telaşlı günlerin ardından bu güzelliği yaşamak inan dinlendirdi beni, nişanımız temmuz 3te hayırlısıyla atlatırız inşallah, nişan bölümüne fotoğraflarımızıda ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…