:günlük dün gece inanılmaz saçma bi rüya gördüm ama öyle böyle değil.. kesin açıkta kaldı bi taraflarım
dur bak sanada anlatayım rüyamı.. rüyamda açık bir alandayım ve uçak düşüyor, abim,ablam,ben uçağın düştüğü yere gidiyoruz.. içinden survivor taner çıkıyor
o yeee yapıyor hani varya meşhur kol hareketi
neyse allahtan taner çabucak kayboluyor aynı uçakta selami şahinde varmış enkazdan o çıkıyor filan.. biz alıyoruz selami şahini yürümeye başlıyoruz o sırada sevgilimin ablası geliyor.. selami şahinle muhabbet kurmaya çalışıyor.. makyözmüş falan filan selami şahinle çalışmak istediğini söylüyor
hatta izel, çelik, ercanın makyözlüğünüde ben yapmıştım filan diyor..oda takılıyor peşimize yürüye yürüye bir mesire alanına geliyoruz.. bizimkilerin hepsi orda evdekiler ve etrafta oldukça kalabalık..biz otururken uğur dündar geliyorr
konuşma filan yapıyorr
ve bulunduğumuz piknik alanı birden sınıfa dönüşüyor.. biz hepimiz sıralarda oturuyoruz filan:26: o arada kapı çalınıyor ben çağrılıyorum.. tövbe yarabbim rahmetli babannem doğum yapıyormuş diye hemde:26: rüyamda babannemden sonra kuzende doğum yaptı hatta bende
kendi kendime söyleniyodum aynı gün hem halam oldu, hem bebeğim oldu, hemde yiğenim diye böylede bitti rüyaa :18:enterasandı yani