Popüler Konu Sevgili günlük...

yıkılan hayaller tükenen umutlar.. derken yepyeni sevinçler
ve bitip tükenmeyen ama artık acıtmayan özlemler
.
.
.
zaman çabuk geçiyor günlük
dün kırkı çıksın diye gün saydığımız bebekler artık yaşına girmek üzere
dün iş başvuruları yaparken bugünlerde iş yerinde senem dolmak üzere

ve artık parmağımda bir yüzük

ne çok acı yaşadım ne çok yıkıldım ne çok kırdılar kalbimi
ne çok inandım yalanlara
ve ne çok kırdım aslında

şimdi mutlu olmak zamanımı dersin günlük?

Manyak kadın Sylvia Plath'in romanında anlattıkları nerelere geldi bugün de birdenbire beni darmadağın etti. Ha tabi ki kitabı almadan önce genç yaşta çocuklarını ardında bırakıp intihar ettiğini biliyordum ama romanın başlangıcı ve sonlara doğru anlatılan olaylar arasında dağlar kadar karamsarlık farkı olunca afalladım. Yoksa zaten böylesi bir kadından beklenebilecek türde şeyler yazmış ve yaşamış. Birbirine bağlı ilerlemiyor anlatılanlar, kopuk kopuk; daldan dala... Cümleleri de Sylvia'nın kafası kadar karman çorman devam ediyor. İntihar girişimleri, akıl hastaneleri, tuhaf düşünceler... Elimden bırakamıyorum. Bazen cidden ürpertici yalnız. :s Neyse... Artık beynim rahat ve kitaplarıma dönebildim. Mutluyum. :))

içim daralıyo içim bunalıyo ne zaman geçecek bu günler Yarabbim ne zaman feraha ulaşacağız...
o uzakta ben burda böylemi geçecek ömrümüz eski günlerimize ne zaman kavuşacağız
beni anlayan kimse yok burda yanlızım zaten ama sağolsun Allah uzun ömürler versin kaynanam hep destek bana ama ben çok bunaldım dokunsalar ağlayacağım Allaha sığınıyorum sadece

günlük simsiyah oldum ben yaa
Dün kuzenim bizdeydi saçını boyayalım bu renk hiç yakışmıyor sana dedi. Gerçekten de çok açılmıştı saç rengim biraz koyulaştırmak istiyodum, tamam boyayalım dedim. Bugün gitti boya almaya altın kestane diye bir renk aldık, kutunun üzerindeki renk açık kahve gibiydi beğendik. Boyadı kuzenim az önce yıkadım kuruttum simsiyah oldu nerdeyse çok koyu oldu yaaaa Hiç beğenmedim, oofffff. İnşallah akar da açılır biraz. Kuaföre gitmem gerekirdi yaa ne diye evde boyarsın kii kestane işte koyu olacağı belliydi
Neyse ben çıkıyom moral sıfır, oooofffff ben simsiyah oldum günlük nasıl açılacak bu saç rengi

Kıııızzz günlüükkkk , çook çook heycanlıyıımm
Ay ışığıımm gelceek yarııınnn :78:
Çok korkuyordum yüzümde bir şey çıkacak falan diye,al sana uçukk :84:
Ama sevdiceğiim hiç takmaz ki onu öper geçer dicektim ama dudağımın kenarısı ,çarparım ağznın ortasına öyle bir şey yaparsa
Neyseee, yarıın mutlaka ama mutlaka gelip yazacağım sana :78:
çookk Heycanlı ve mutluyum allah bozmasın
Olmayanlara da versin en hayırlısını inşallahhh

sevgili günlük uzun zamandır harıl harıl ders çalışıyorum ama bugün yani aslında dün desem doğru olur çünkü yeni güne girdik.Ne söyleyecektim? Heh harıl harıl ders çalışmaktan bir bıkkınlık gelmişti Naptım dersin? Evde kimseler de yoktu tammm 4 Tane film izledim Üff çok özlemişim film izlemeyi nasılll iyi geldi bilemezsin

selam sevgili günlükcann..
birazdan yazıcaklarımı şuanda morali bozuk günlük dostlarım için yazıyorum..
paylaşmak istedim sadece....

sevgili peygamberimiz şöyle buyurmuştur:

1.bir kul bir defa elhamdülillah dediği zaman,yer ile gök arasını sevab ile doldurmuş olur.

2.ikinci defa elhamdülillah dediği zaman yerin yedi kat göklerin üstüne kadar olan bu arayı sevab ile doldurmuş olur..

3.üçüncü defa elhamdülillah dediği zaman Allahü Teala,bu kuluna ''ey kulum,iste al'' buyurur..

yani yüce Rabbimiz ''ey kulum dileğini dile,dileğin verilecektir,muradını iste muradın yerine getirilecektir.
dilek ve muradın gerçekleşecektir
sen,hemen iste'' buyurmuş demek olur..

Son düzenleme:
son 72 gün kalmış günlük
ne kadar az dimi :97:
çok sterstliyim çok!
Rabbim nolur evlenenlere yardım et!

günlüğümm....
bekliyorum.. o günün gelmesini...
ilk bakışlarımızı.. ilk yanında oluşumun heyecanını..
düşündükçe bile içim değişik oluyor..
öyle heyecanlıym ki...
o gün gelse bi yanında olabilsem..
içim kıpır kıpır o aklıma geldikçe...
ne olur bir sorun çıkmasn Allah'm...
o akşam onun yanında bir gün geçirmenin sarhoşluğunu yaşayaym...

Yarın akşam tatile gidecek olmanın huzuru beni şimdiden sardı bile

Enteresandır sabah kalktığımdan beri şu şarkı var dilimde;

Lay La Layyy Lalayyyyyyyyy ben güneş sen ay annemde seviniyorrrrrrrrrrrr
ha ha ha hahayyyyyyyyyyyyyyyy gerçek bir prens dizlerimde uyuyorrrrr
:82:

günlük dünn benim odunla büyük bir kavg ettik.sorun yusufun benim listemde ekli olmasıymış.yok böyle birşey ya.
akşm 9 dan 12,30 a kadar bundan dolayı kavga ettik..
şifremi istedi vermemekle direndm ama sonunda aynen şunu yazdım;
lanet olsun al şifre işte dedim.

çk snirliyim,o laflarını yedircem ona,yok yusufunla konuş ne bk yiyorsan ye,neler neler ya.

haftasonu olsunn görücekk ooo .bitirmiştim ama face girip onunla ilişkisi var yazmış..sonrada yok başında verseydin buralara gelmezdi dedi birde ardından gözlük takma,snin gözlüksüz halin daha güzel yazmış.ölür msün,öldürür müsün ?

madem o öyle yeminler ediyor ,bende yemin edicem eğerki yapmazsa bitireceğimi sölücem bakalım napıcak.

sewgili günlük çok heyecanlıyım yaaa cumartesi günü nişanlığımın ilk provası var bakalım nasıl oldu ilk derken dikilmiş hali yani anla "içim kıpır kıpır nişan zamanında bölyesem düğünümden nasıl olurum bilmem mutluluğum tavan yapmış durumda belkide yılların verdiği hasret ve ona bir adım daha kavusma hayali olsa gerek bu heyecanımı tavan yaptıran şey.....

Günlükcümmm bazen korkyorummm herşey yolunda giderken nazar değcek die ozaman hemen ALLAHIMA yalvarıyorum sen bizi kötülüklerden koru diye tek hayalim var sewdiğim adama mutu olmak herşeyin hayırlısı tabiki ama napimmm çok sewiyorummm

havalar çok kötü günlük yaaa bi denize gidemedik tatil yalan oldu da bari bikaç kez denize gidelim de bronz olalım dimi ama kıyafet üstümüzde güsel dursunn bak günlük sana kıyafetimin değişik bir modelini gösterimmm umarım beğenirsnn ben tai kıyafetin üstünde oynamalar yaptım daha şatafatlı olduu taşlı falan

günnüş sana yazasım yoktuda isoldenin yazısını görünce yazasım geldi kusura kalmaaaisoldemm kendi dileğimi ettim allah cc insallah kabul eder..senide unutmadım kuzucukrabbim kimseyi bekletmesin inşallah gönlümüzün muradını versinaminn diyelim kızlarr

Günlükcüm; tatlıkıs a güzel dilekleri için çok teşekkür ediyorum :)

Erkek arkadaşı içinde üzülmesin ya, erkekler hep böyle odun bende dün benimkine sinir oldum yok arkadaş erkeklerde frekanslarımız uyuşmuyo :)
Ama yine işte aşk be tatlıs :) çocuk kıskanmış seni :)

Bu arada akrabalarımdan nefret ediyorum ! bizim hayatımızı alt üst etmeye hakları yoktu ! Mübarek günlerde canımızı yaktılar ya rabbim sen bilirsin gerisini.Benim bedduamdan daha iyisini daha layığını sen verirsin .... nankör insanlara ....

allah gönlünüze göre versinn candas

tamam kıskansında dozunda çıldırttı beni çocuk.şifreyi verdim ya rahatladı ,bugünde hiçbişe olmamış gibi napıyomuş benim bebğim diye mesaj atıyor..

yok bu bana kafayı yediricek kesin..

ahh be canım beddua etme ,dönüp başına gelmesin allah korusun rabbime havale et ,allahım hepsininn cezasını verir.

Tatlıkıs; haklısın canım erkekler tuhaf ya :) ama olsunda sevgiden olsun tek değil mi :)

beddua etmeyeceğim, allahım bilir... tek edeceğim beddua allah akıl ve merhamet versin ....

hemide çok tuhaf varlıklar ya:)

anam bizdede sorun var

kıskansa abartıyor ,kıskanmazsa bu adam beni sevmiyor,niye kıskanmıyor deriz candaş:)

öle değil mi ama:)

üşüyorum günlük..
yarın temmuza giriyoruz ve ben bildiğin üşüyorum.
az önce uzun kollu bodymin üstüne bi güzel yün hırkamı giydim
anlamıyorum ben,bu nasıl iştir.
canım ülkemde hani dört mevsim yaşanırdı,hani?

Tatlıkıs :) çok haklısın canım ya biz kadınlar tuhafız :) günlükte bunun en büyük şahidi :)
allah sabır versin erkeklere :) ama bizede versin tabi. onlarda bizi bazen çoook üzüyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…