Popüler Konu Sevgili günlük...

Son düzenleyen: Moderatör:
‎" En derin yaralarla başlar en derin gülücükler. En yüksek uçurumlardan düşerken öğrenirsin uçmayı. En derin denizlerde boğula boğula becerirsin tek bir nefesle yaşamayı."

Geldim Günnüşüm uzuuun bi aradan sonra işe yine geldim, nerelerdeydim ben ımm şöle sölim "18 haziran akşamı faceye vidde yüklerken birden pc kapandı ve ne yaptıysam açılmadı, ertesi gün vatan!a götürdüm ve servise verdim laptopumu, hardisci gitmiş ve bugün alabildim ancak çok şükür, oda yetmezmiş gibi 19 haziran sabahı telefonumdan mesaj çekerken telefon birden kapandı ve oda açılmamaya başladı'ki henüz 3 aylık bir telefondu, Neyse garantide olduğu için hemen olivyum türkcele götürdüm onlarda telefonumu aldılar hala bi haber bekliyorum telefonumdan, evet şimdilik idareten eski telimi kullanıyorum ama alışmıştım ben telime birde düşün yaa nokia E71 almıştım ve henüz yeni telefondu birden gitti Anlicağın hepsi üst üste geldi tüm elektronik cihazlarım bozuldu, bu süre zarfında tabiki istanbulda durmadım biraz şarköy yaptım sonrasında kuzenimin yemin töreni için bilecik'e gittik, Böyle işte Sonuç Olarak yaşıyorum hayattayımmm...

İyi bak yüreğine...oraya sadece senin izin verdiklerin girsin.
Hoyrattır bazıları,kendi yürekleriyle yapamadıklarını senin yüreğinle yapmaya kalkarlar.KULLANIRLAR...Bu yüzden iyi korumalısın.Darbelere karşı güçlendirmelisin onu.

sevgili günlük bugun maf oldum yigenim uyumamakta dırendı resmen yaa ınsan 7dı saat uykusuz kalır mı bıde 4 aylık bır bebeksın sen yaaa annem ablam ben salla salla bıleklerımızı yamulttu yumurcak yaa sımdı uyududa ıns uyanmaz bu mıkırdamaları yokmu dıken ustundeyiz valla

Günlük çok fenayım.
Son bikaç haftadır başıma şiddetli ağrılar saplanıo,beynim suyun içinde yüzüomuş gibi hissediyorum aniden kalkınca çok şiddetli bi ağrı girio ve ardından gözlerim kararıo.
Ve o ağrılarla birlikte uyuşma hissediyorum ellerim tutmuo başım ağır gelio ve etrafı görmekte zorlanıyorum şuan da aynı şekilde bi uyuşukluk var.
Neden olabilir bi doktora gitsem mi yoksa üzerinde durulacak bişey değil mi :44:

Temmuz 1 ve ben üstümde uzun kollu badi onun üstünde hırka altımda yün içlik ve onun üstünde pijamayla duruyorum.. Tanrım küresel olarak soğuyormuyuz ne:44:

sözün bittigi yerdeyim günnük...
hangi afilli sözü etselerde su anda bana bos...
hersey anlamsiz...
sadece bilemedigim acikta kalmis hayallerime ne olacak simdi...

sevgili günlük,

yine yaz geldi ve yine kendimi yapayalnız hisettiğim zamanlardan biri...hersene seneye herşey daha güzel olacak diyorum ama üniversite zamanlarındaki gibi değil tatiller,şimdi hayat telaşı içerisinde günler günleri kovalıyor ve şu belirsizlik duygusu yanı başımdan hiç ayrılmıyor...

sevdiceğimin kafası çok dolu şu sıralar, benle ilgilenecek pek vakti olmuyor, yada ben yeterliliğe hazırlandığım için daha hassasım sanırsam...

Kıııııızzzz günlüüükkkkk
Bütün korkularımı,heycanımı,stresi hepsini attım üstümden.
Geldiiiiii
Sarıldıııııı,kokumu çekti içine ,gözlerime baktıı..
Güneş tepemizde,bir gram esinti yokken bile içime aşknın rüzgarını estirdi
Mutluuluukk,aşk ,her şeyim olduğunu bir kez daha hissettirdi .
Allahm herkese hayırlısın nasip ett .

iyi geceler gunluk
bıraz kahwe ıcıp bugun askımın benım ıcın aldıgı dergılere bakıcam
yorgunum bugun ılk once unıw.den bı arkadasımla sonra en yakın arkadasımla gorustumm
bu arada askımlada gorstum bıraz keyıf yapmam lazım....

daha 3 sene öncesine kadar internetteki her dakikamı KKda geçirirdim neredeyse :)
kızım doğunca azalan vakitle beraber uzaklaştım ben de..

bunu neden mi yazdım?
bugün benim doğum günüm günlük,doğum günümmüş daha doğrusu :)
hayatımda ilk kez doğum günümü ben bile unutmuşum.
KKdan az önce gelen maille ufak çaplı bi şaşkınlık yaşadım..

doğum günü dediğin nedir ki?
her günümüz güzel olsun,bir gün değil bir çok gün hatırlanalım sevdiklerimiz tarafından

şükür Allahım.. Sağlığımız yerinde..
huzurlu bi yuvamız var..
daha ne isterim...

Günlükkk

yarın aşkım geliyor biliyor musun.. Bu haftasonu yıldönümümüzü kutlıcaz..Birde bana sürprizi var galiba birşeyler planlıyormuş ortak arkadaşımız söyledi..Ayyy ne yapıcak acaba çok merak ettim

Dün akşam kızlar bendeydi..Gece 12 yi geçmişti kalktıklarında apartman önüne çıktım onlarla bende.. hadi bi turlayalım çarşıda dediler..atladık arabaya açtık müziği. yollar bomboş o kadar güzeldikii ohhhhh

Son düzenleme:
günlük o kadar çok sinirliydimki dün ona..
ama takmıcam kararımı verdim.ya bir insan sürekli dışarda olur mu ya eskiden böyle değildii ne oldu bunaya

istanbula haykırıyorum seviyorummmm ulen yazmıştı bu facede eski sevgilsi ii mal bulmuşsun diye yazmış onun sölemesine göre bu ne demek allahım kendine bak be öküz..
gtmiş onun duvarına hiç olmazsa bazıları gibi karakteri bozuk deil yazmışşş bu ne yaaa sen ne die yazıosun o senn listende niye ekliii

bende ona akşm sana hiçbişey demiyoumm dedim.oda neden naptık kabahatlı olduk mu ii mi yazdı cvp yazmadımm .yarın olsun görücekk oo

Son düzenleyen: Moderatör:
sanırım yenı hobım e alıswerıs olcak gunlukk
bır sıte buldum cok hos kıyafetler waarr hemen sıparıs wermem lazıım hadı caaaw:d

Gül senin tenin bende güller icinde kafesdeyim,
Vatanim senin yanin bende senin kölenim.

Defalarca denedim olmuyor askim ne yaptiysam ben seni unutamadim.
Bi söz varya diyorsun gel ayrilalim ben senden vazgecemem isteme yok hakkin.

Söyle askim senden uzak ne fark eder nefes almak unutulmak inan bana yok olmak. :123:
Söyle askim senden uzak ne fark eder nefes almak vagectim herseyden :127:
bak bir canım var oda senin olsun alll... :119:

bayılıyorum bu şarkıya günlük yaa benden aşkımaa burdan tüm sevenlere armağan olsunnama mahsun daha güzel söylüyooo

Son düzenleme:
günlüğüm bir hafta içinde tez vericem..
uykusuzluktan yorgunluktan bitap bi haldeyim..
çok az kaldı ama biraz daha sabredicem ve sonra mükafatını görücem inanıyorum..
şu an sadece tatilime odaklanmış durumdayım..
tezi verip tatile gittiğimi hayal ediyorum da, off....
bir hafta ya bir hafta.. ha gayret..

Uzun bir aradan sonra merhaba günlükcan
Yarın Bursa'ya yolculuk var
İlk defa kuzucumun evinde uyuyacağım, tabi ki ayrı odada
Cumartesi eltimin kardeşinin kınasına gideceğiz.
Bursa'da adetmiş, oynarken nişanlı kızın başının üstünden şeker çikolata filan dökülürmüş
Kayınvalidem de benim başımın üzerinden dökecekmiş
Pazar günü de nikah var ama biz kuzucumla azıcık uğrayıp kaçacağız, gezdirecek kuzum beni
Hadi kendine iyi bak günlükcan,
Bekle beni Bursa

İzmir'den gidiyorum günlük, herşey tamamda pamuk_helvam'ı çok özleyeceğim. dün uyuyamadım, aklımda oda vardı. Söyle ona onu seviyorum....

Kocamı alıp kaçmak istiyorum,çok bunaldım gene.
Bu iş mevzusunda gerçekten de çok yıprandım, hep aynı sorular, hep aynı sözler, bakışlar,cevaplar...
Bu sezonla beraber toplam 3 sezondur çalışıyorum bu işte, her seferinde babamın aynı sorularına maruz kalmaktan psikolojik olarak savaşmaktan bıktım.
Tamam biz beceremiyoruz biz yapamıyoruz, kabulum. Evet biz aptalız.
Bu sene eylül de bırakıcam bu işi. Alın madem, siz çok biliyosunuz çok ii yönetin o zaman.
Bi tanem canım kocam elinden bi şeyde gelmiyo.
Kime üzülücem kimin derdine derman olucam bilmiyorum.
Neyse dün yapılandırmaları ödedik yaa, üstümden yük kalktı, ama nasıl toparlıcaz bilmiyorum.
Bu gün dedem öleli 8 ay bitti, 9'ncu aya girdi,
Allah ım sana inanıyorum ve güveniyorum, yüzümü kara çırkartmıcağını biliyorum. bu sezon bütün borçlarımı ödememi sağla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…