Selam günlüüük:79: Temmuz ayına yeni adım attık.Bu ay kendim ve hayallerim için birçok karar aldım, planlar yaptım, umutlarım var...
Zayıflamak, latin dansları ve elektro gitar kurslarına başlamak, Prensess Otel'e spora gitmeye başlamak somut hedeflerimin başında geliyor.:97:Ayrıca çok bakımlı bir genç kız olmak, kitap okumayı alışkanlık edinmek istiyorum.:97:İnşallah zayıflarsam Ağustos'un birinde bütün eski kıyafetlerimi, aksesuarlarımı çöpe atıp, yepyeni kombineler oluşturmaya başlayacağım.
Bugün sipariş ettiğim biber hapım gelecek.Bu hapı daha önce de kullandım, diyet serüvenimde bana iyi bir takviye olacak. .
Ayrıca önümüzdeki bir hafta içinde haftada en az üç gün yüzmeye başlayacağım.
Prensess otelin spor salonunda kardiyo yaptıktan sonra, en az yirmi dakika yüzeceğim. Ardında spa masajı, sauna, hamam harika olacak.
Yakın zamanda tatile çıkabilirim, tatilden sonra latin dansları ve elektro gitar kursuna yazılacağım.Bugünden itibaren günde yarım saat kitap okumaya başlayacağım...:97:
Temmuz ayında yavaş yavaş bütün programımı toparlayıp, oturtmak istiyorum. Böylece Ağustos ayında performansımı en iyi şekilde kullanabileceğim
İnşallah azmimi kaybetmem ve bu ay için hayal ettiğim herşeyi gerçeğe dönüştürürüm.
Temmuz ayı benim hayallerime giden yolda ilk basamağım olacak.Bu basamağı geçemezsem hiçbirini geçemem, istediğim insan olamam...