Popüler Konu Sevgili günlük...

Acaba ödevime kaç verir? ( Çok stres yaptım günlükcüm. Çok zorluyor bizi. ( Düşük notlar veriyor; hiçbir şeyi beğenmiyor, kafasına göre haraket ediyor. Millet hesap sorunca da geçiştiriyor. ( Aslında profesörler bu kadar kasmıyor genelde ama bu adam... Oooff!!

Yazdığım kompozisyonda 'o'nu anlattım. Onun güzelliğini... Uzun koyu renk saçlarını yazdım, bembeyaz pürüzsüz teninden bahsettim. Bir yere girdiğinde tüm gözlerin ona çevrildiğinden, büyüleyici bir görüntüsü olduğundan söz ettim.

En yakın arkadaşınızın güzelliğini anlatın dedi hocamız aslında ama ben 'o'nu seçtim. İlk büyük aşkımı... Hala eşine rastlamadığım olağanüstü tipteki sevdiğimi anlattım. Eski sevdiğim demeliyim, artık sevmiyorum, sevemiyorum çünkü. Ama hayatımda beni hala onun kadar etkileyebilecek bir güzellikte erkeğe rastlamadığım için bıraktığı etkiyi üstümden atabilmem mümkün değil. 4,5 yıl sonra bile onu ilk gördüğüm anı dün gibi hatırlıyorum. :)) Çookk güzel günlerdi, müthiş heyecanlı ve leyla gibi ortalıkta dolandığım günler... Bu kompozisyon işiyle beraber nostalji yapmış oldum. :)) Eski heyecanlarımı özlüyorum çok.

Günlük cildirmama az kaldi doktorum nerdeeeeeeeeeeeeeeeee????????????????????

Ve günlük cok pis aglayasim var....offffffff

Yine susarak icime aticam bazi seyleri her zamanki gibi...

Son düzenleme:
Selam günlüüük:79: Temmuz ayına yeni adım attık.Bu ay kendim ve hayallerim için birçok karar aldım, planlar yaptım, umutlarım var...Zayıflamak, latin dansları ve elektro gitar kurslarına başlamak, Prensess Otel'e spora gitmeye başlamak somut hedeflerimin başında geliyor.:97:Ayrıca çok bakımlı bir genç kız olmak, kitap okumayı alışkanlık edinmek istiyorum.:97:İnşallah zayıflarsam Ağustos'un birinde bütün eski kıyafetlerimi, aksesuarlarımı çöpe atıp, yepyeni kombineler oluşturmaya başlayacağım.
Bugün sipariş ettiğim biber hapım gelecek.Bu hapı daha önce de kullandım, diyet serüvenimde bana iyi bir takviye olacak. .Ayrıca önümüzdeki bir hafta içinde haftada en az üç gün yüzmeye başlayacağım.Prensess otelin spor salonunda kardiyo yaptıktan sonra, en az yirmi dakika yüzeceğim. Ardında spa masajı, sauna, hamam harika olacak.
Yakın zamanda tatile çıkabilirim, tatilden sonra latin dansları ve elektro gitar kursuna yazılacağım.Bugünden itibaren günde yarım saat kitap okumaya başlayacağım...:97:
Temmuz ayında yavaş yavaş bütün programımı toparlayıp, oturtmak istiyorum. Böylece Ağustos ayında performansımı en iyi şekilde kullanabileceğim
İnşallah azmimi kaybetmem ve bu ay için hayal ettiğim herşeyi gerçeğe dönüştürürüm.Temmuz ayı benim hayallerime giden yolda ilk basamağım olacak.Bu basamağı geçemezsem hiçbirini geçemem, istediğim insan olamam...

Son düzenleme:
Sevgili günlük, bugün bebeğim geldi ingiltereye, neredeyse 1 hafta ayrı kaldık ve onu çok özlemiştim, ama uyuyor, uçak çok sarsıyor onu. :18: Uyansa da sütlü çay içsek. Beni görür görmez sen yine mi kilo verdin dedi, yaz sonunda en az 50 kilo olmalıyım, yeniden tedaviye başlayacağım mecburen. Sözleşme imzaladım, 1 yıl daha aynı yerdeyim, bu mükemmel bir şey. Ama Kont'um pek hoşlanmadı bundan.
İstanbula dönünce moda okuluna gidicem, netten araştırdım biraz, buldum kafam göre bir yerler, o olmazsa da şimdilik makyaj sonra moda. Ee zaten çizebiliyorum, dikebiliyorum da, biraz profesyonelleşmek şart ama.
Hadi kont uyansın.

Zor günler geçiriyorum günlük
Yinede şükür halime
Geçecek biliyorum
Geçecek Allah'ın izniyle

Mrb günlük;
Evde oturmak ne kadar sıkıcıymış yaa o kadar yoğun bir dönm atlattım hep bugünü hayal ettim.Şimdide okulumu özledim.
En iyisi kitaplarıma gömülüyüm

Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee o büyük gün geldi çattı.....! Bu akşam yola çıkıyorum beyimlen

Ohhh misler gibi tatil yapıcam.. Sabahları erkenden kalkıp sahilde kosucam, güneşlenicem, kitap okuycam, tembellik yapıcam ve tabisi aşk tazeliycez

1. evlilik yıldönümümüzü balayımızı yaptığımız yerde kutlıycaz. Off o heyecanlı ben heyecanlıyım. Yıldönümü hediyesi saat aldım kocama, epeydir gözlemliyordu onu Kaçar mı gidip aldım hemen

Gidince de yazarım sana günlük, seni hiç ihmal etmiycem söz

Öpüyorum sizleri

Günlükcüm ben geldim. bu hamilelik hormonlarımı alt üst etti. zaten sulugöz bir insandım, artık daha kolay ağlayan bir insan haline geldim. insan keyfi yerine gelsin diye film izler di mi? komedi filmindeki şeylere bile ağlayabilme yetisine sahibim artık, benle ne kadar gurur duysan az yani:)

haftasonu için planım yan gelip yatmak, birazcık da gezmek:) yaşasın bugün cuma. cumartesiden bile çok seviyorum cumayı. önümde koskocaman 2 tatil günü olduğundan sanırım:) şimdilik tembellik yapayım ağustos itibariyle oturup çalışmam gerek. hem de çooookkkk ama çookk...

Benden şimdilik bu kadar:90:

Gidebilmeyi Bilmeli İnsan İçine Sadece Hayallerını ve Umutlarını Koydugu Bir Bavulla Yanında Biraz Cesaret Taşımalı Ve Arkasını Dönup Gitmeli ...

canım sıkılıyor günlükkk canım sıkılıyorrrr offf

günlüğüm..
çok sıkıcı bir gün...
günlerin gelip geçmesini o kadar istiyorum ki..
şöyle bi 3 sene sonrasına gitmeyi ama O'nunla...
neyse şimdilik ilk günümüzü düşünüyorum zaten..
daha çook var 3 sene sonrasına..
acaba nasıl davransam..?
gözlerinin içine uzun uzun baksam mı..?
offf geçsin artk günler hayal etmek yetmiyor sıkıldım aynı şeyleri düşünmekten...
o gün geldiğimde sana yazcam günlüğüm..
umarım herşey çok güzel olur...

Söylemezdin tüm o sözleri
Görseydin en gerçek halimi
Artık önemi yok
Her yanlışta doğar bir doğru
Belkide böyle olmalıydı bu
Boşver ziyanın yok

Başka birine kendimi anlatmak
Başka birine duvarlarımı yıkmak
Başka tenlerde aşkı aramak
İnan istemem artık

Zor duramam ayakta hergün kırılıpta
Zor aşk yaşanmıyor hergün her an yanılıpta
Her giden bir parça çalıyor benden
Yarım kalanlara rağmen

Yok bağırma sakın hiç şimdi alınıpta
Yok üstüme gelme hiç eskiye sarılıpta
Her acı bir günah siliyor benden
Yarım kalanlara rağmen

Şimdi yaramı sarmam gerek
Aşkla aramı yapmam gerek
Kime inanmalı

Başka birine kendimi anlatmak
Başka birine duvarlarımı yıkmak
Başka tenlerde aşkı aramak
İnan istemem artık

Kaç gündür yoktum evde refakatçıyım bi bakayım dedim gelince özlemişim evimi bilgisayarımı...
Öyle topiklere bakıyordum biraz zaman geçireyim dedim.
Hazırlanıp çıkacağım birazdan.
Bu arada aklıma gelmişken söyleyim pembiş ne kadar dağınık insan var pis insan var ya birde göz önünde sergiliyorlar dağınıklıklarını ıyy akıl var mantık var dağınıksın bari gösterme dağınıklığını pisliğini. yok yani övünülcek şeymiş gibi gözler önüne serilmiyor mu iğrençlik resmen. Neyse herkes kendinden sorumludur söylesen sen suçlu olursun söylemesen baktığında miden kaldırmaz ne yapıcağını şaşırır insan valla. Allahım akıl fikir versin biraz tertip düzen versin

mesaiye kalmaktan son anda yırttım derken deli gibi yağmur başladı ofisimde oturuyorum

aşığım..seviyorum..İçimdeki kelebekler hala kaçmadı günlük..Çok seviyorum

Kitabı okurken kendimi bianda yaşadıklarımda buldum günlük.
Çok garip hissettim,onun açısından bakmaya hep çalışmıştım hep anlamaya çalıştım ama bu kitabı okurken aslında onun ne düşündüğünü ne hissettiğini hiç anlayamamış olduğumu anladım.
Bu benim suçum değil tabi ki ama o kadar garip bi his ki tam olarak onun baktığı yerden baktım sanki hayata,çok farklıymış gerçekten.
Ürpertici.
Ben aslında ona 'gerçek' doğruyu anlatmaya çalıştım,bunu anlayamaması onun suçuymuş gibi düşündüm,onun iradesizliği.
Ama alakası yokmuş.
O'nun 'gerçek' doğrusu ile 'gerçek' gerçek doğru arasında uçurumlar varmış...
Umarım iyileşir/iyileşmiştir günlük,ne kadar kızgın ve kırgın olsam da...

Annecimin kalbini kırdım
Çok doluyum bu aralar tutamadım kendimi.
Offffffffffff offffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…