Hava da aşk kokusu vaaarrr ,hava da aaaaşşkk kokusuu vaaarr:82:
Evet,çünkü sevdiceğim vaaar:103::118::118:
Güzel kokulu sevgilimm
Ahh,ahh Aşığım hihihihi
Hayırlısı Allahım,sen herkese hayırlısını veeer
5 gün sonra düğünü olacakmış
sadece 5 güncük sonra hayallerine kavuşacakmış
5 güncük sonra özene bezene döşedği evinde aşkısıyla oturacakmış
5 güncük sonra evin bir köşesinde asılı halde bekleyen gelinliğini giyecekmiş
5 güncük sonra hayatı değişecekmiş, dünyanın en mutlusu olacakmış
amaaaaaa
ama olmadı
gözlerini yummuş hayata bu sabah
hem de daha gencecik yaşta, cıvıl cıvıl bir kızcağız
nasıl bir acı bu günlük?
nasıll bir imtihan?
Bu akşam alışverişe çıktım. Aniden karar verdim, bir anda mağaza mağaza dolaşma isteği geldi içime, ki normalde çok sıkılırım ben mağaza mağaza gezinmekten kadınların çoğunluğunun aksine. Bu ani kararımın bir nedeni varmış. İki tane tam gönlüme göre şeker mi şeker ayakkabı aldım. Ne zamandır bulamadığım türden ayakkabıları çok büyük olmayan bir alışveriş merkezinde bulabildim sonunda. Üstelik ayakkabı alma niyetinde de değildim, kendileri çıkıverdi karşıma ben de aldım.
Biri 10 cm topuklu, diğeri 9 cm. Yani boyum 1.79a çıkıyor oooohhhhh miiisss...
Dolgu topuklarla başladım şu an için; daha sonra platform topuklara geçmeyi umuyorum. Dolgu topuklara bayılıyorum.
3 tane de kitap aldım. D&R'da indirime girmişti. Hiç adını duymadığım kitaplar bunlar. Bir şans vermek istedim kıyıda köşede kalmışlara.
Şimdi bir film izlesem mi diye düşünmekteyim ama sanırım kendimi veremem. En iyisi uzun süredir yapmadığımı yapıp biraz fotoğraf araştırması yapiim netten. Değişik kadınlar, değişik yüzler görmek istiyorum. :125::125::125:
Elimden geleni yaptım artık taviz vermicem.İnsanlar çok nankör çok kötü psikolojim aşırı kötü çok zorlanıyorum hazmedemiyorum umarım yaşattıklarının karşılığını alırsın.Artık geçmişe ait kimseyi hiçbişeyi tanımıyorum...
Allaha şükür benim bir evim var.Ama bugünlerde(daha doğrusu birkaç aydır)ev adeta bir otel.Hergün dışarda bir iş.Eskiden dışarı çıkmak için fırsat kollayan ben artık birkaç gün evde oturmak istiyorum:84:
Günaydın günlük.:79:Bugün biber hapımı kullanmaya başladım.Kahvaltıda börekli, poğçalı bir öğün yemiş olsamda..:26::2: Bütün gün başka bir şey yemem sanırım.Daha önce bu ilacı kullandım, etkisini biliyorum, o yüzden böyle rahat rahat konuşuyorum.:97: Bugün küçük küçük başlıyorum herşeye hayırlısı :97:
Selam günlük,
Hafta sonları genelde daha bi yoğun oluyo, bu gün o yoğun günlerden biri, yacak bi şey yok
O kadar çok huzursuzum ki,gönlümden aklımdan geçenleri toparlayıp bi cümle kuramıcak kadar bitkinim...
Ailem üstüme çok geliyo, bekardım her şeyime karışılıyodu ses çıkartamıyodum, isyan edemiyodum,artık evlendim bi başka hayatım var ama gene de ailem her konuda benden önce karar veriyo.
Çok bunaldım günlük, kocamı alıp gitmek istiyorum. İş konusunda beni o kadar çok sıkıştırıyolar ki, hadi ben gene bi nepze katlanırım, sıkarım dişimi.
Ama artık eşime de laf anlatamıyorum, ben ailemden yana mı olucam, yoksa eşimden yana mı ?
Biliyorum ailem haksız.Hangi tarafı kontrol edicem bilemiyorum.
Arkadan konuşulan laflar,'' sen söyledin, hayır ben söylemedim '' tartışmaları....
Ne zamana kadar gider böyle bilmiyorum, ama eylül de sezon biticek, ben o zaman bu işi bırakıcam.
Allahın iznli ile bi ev alabilsek, biz evimiz olsa.
Offf günlük, babam geldi, ben gene hesap vericem.O parayı ne yaptın, hereye harcadın, bunun borcu ödendi mi, kaç paranız var, ne zaman mal almaya gidiceksiniz vs vs vs bu sorular yüzünden intahar edebilirim o derece :26:
Canım sıkılıyo, başım ağrıyo,havasızlıktan bunalıyorum, bu durumda bile klima açtırmayanlara iki dalasım geliyo.Elimdden zor alsınlar istiyorum ama hergün aynı yerde yüzyüze bakmak durumundayım, iş yokken bile işyerinde olmamdan daral geldi offfffffffffff offffffffffffffffff
sewgili günlük hani sana demiştim ya bugün nişanlık provam var gittim giydim denedim tam bitmemiş ama istediğim modeli çıkartmışlar ama gel gelelim ki benim odun sözlüm yine moralimi bozdu tahammül sınırlarımı çok zorluyor dayanamıyorum bazen şu işe bak ya nişanlık provasından geliyoruz ama yolda birbirmizi yiyoruz odun adam dedikleri bu işte çocuklar duymasında haluk var yaa heh benim ki o modelden ewe bırakıcam dedi dedim ben kendim giderim sana ihtiyacım yok bastım geldim hem suçlu hemgüçlü bide bana trip atıyor aman çokta umrum bende aramıcam görsn bakalım