Popüler Konu Sevgili günlük...

Sessiz bir mecra şimdi hayat sen giderken
Soğuktan da soğuk dondu yüreğim,durdu yaşam
Savaş sonrası gibi kalbimin içi kan ve revan
Büyür git gide inan yokluğun azap yeryüzünde

Günahlarımla boyanmış bir hayat var kalan geriye
Gözyaşlarıyla yazılmış her satır sözlerimde

Direniyorum acılarına yine dünya
Yalanmış aşkların da
İnadına yaşıyorum ama sorma
Kıyamet ortasında...

Günlük akraba ziyaretlerini bi'sevemedim gitti
Üstelik bir de sevmediğin kişilerse hiç çekilmiyor
Zorla gülümsemekten yüz kaslarım ağrıdı yahu
Dün arkadaşlarla canımız sıkıldı şişe çevirmece oynadık
Sıra bana gelince saf gibi cesaret dedim
Yoldan geçen çocuğun tekine seni seviyorum de dediler
Ben de birini gözüme kestirip dedim
O da ben de seni demez mi
Daha sonra çocuk peşimi bırakmadı göz süzmeler tel göstermeler yüz vermedim tabii
Ama intikamım kötü oldu arkadaştan
Şeftaliye tüylü olduğu için dokunamıyordu ve alerjisi vardı
Sonuç olarak dokundurttum. 1-2 saat sonra da kolları kabarmıştı :86:
Bi'arkadaşa daha birine hoşlandığı söyle dediler
Dediği kişi de küfür etti tam adamını buldu kızcağız anlayacağın..
Canım sıkılıyor şu an küçük kuzenim bi'rahat verse film izleyeceğim
Kreşte yeni şarkı öğrenmişler söylüyor da söylüyor bıcırık
Temmuz sonu ne zaman gelecek günlük ooffff:97:

tam göğsümün ortasında bir yer acırken, dört duvarın arasında sıkışıp kalmışken, sokaklar dar gelirken, denizin mavisi, pırıl pırıl gökyüzü açamazken içimi
dostlarım verdikleri "sensiz" reçetelere kulak asmadım; senli düşlerdi tek ilacım..
el ele geçtiğimiz o sokaklardan tekrar tekrar geçtim, başını omzuma yasladığın, nefesini hissettiğim o basamaklara uzun uzun baktım.
hiç iyi gelmedi ama bile bile defalarca tekrarladım bunu
.
.
demir parmaklıkların arasından didişen bir çift gördüm okul bahçesinde
masumdular ve aşık
gülümsedim... ağladım...
.
.
bu acıyı söküp atmak istemedim hiç aksine bu acıyı yaşamak için direndim.
hayatımın geri kalanını seni düşünerek geçirmek istedim
.
.

ben sende boğulurken sen yeni başlangıçlara yelken açtın

duydum ki mutlulukla doldurmuşsun yelkenleri,
hızla yol alıyormuşsun..
sevindim çok sevindim
sonra zıt yönlere gittiğimiz geldi aklıma
kahroldum
duydum ki parmağında bir yüzük varmış
sevindim çok sevindim
sonra yüzüğün sahibi olmadığım geldi aklıma
kahroldum
.
.
.

Eğer yelkenlerindeki rüzgar hep mutluluk olacaksa
Eğer rotanız sevgi sağlık huzursa;
Demir atacağınız liman "aile" olsun

Dualarım seninle..

ve bunun için kızma bana; seni seviyorum

Bu arada verdiğin sözü tutarsan sevinirim

bir masal rüzgarı | sonsuza dek

nankörsün nankörsün nankörsün...
ömrün boyunca bu kelimeyi unutma emi?
bu da sana son sözüm olsun..

Günlük dostum,içim bir garip.:26:
Aşk var,huzur var ama bir şey eksik.
Çok şükür yinede.
En azından bana ait oldğunu biliyorum.
Galiba onu görmeyince böyle oluyorum ben.
Dur bir arayayım ben şunu,özledim valla .
Ağladım sonra sebepsizce,ürktüm.
:26:

şu bilgisayarın yavaşlığı yüzünden internete giresim gelmiyo günlük.
2 gündür telefondan giriyorum foruma ama o zaman da cevap yazılmıyo okuyup geçiyodum sadece
yeni bi bilgisayar şart artık eve
bugün onunlaydım günlük. zamanımız o kadar güzel geçti ki
1 haftadır kavga etmiyo olmamız (maşallah) buluşmayada aynı şekilde yansıdı
bi kıskançlık krizi atlattık ama ona zaten alıştım artık ben, olmayınca yadırgıyorum.
benimsin nidaları atarak dolaştı ortada, ondan ayrılamaz, onu bırakamazmışım onunmuşum ben.
ahh şu kıskançlıkları olmasa, fikir ayrılıklarımız olmasa, bana güvenebilse bende doya doya yaşıycam ilişkimi ama hep geri çekiyorum kendimi.
bizim kadar ayrılmayı deneyipte başaramayan bi çift daha yoktur sanırım.
her zamanki gibi tavla oynadık, ve beni yendi
onunla herşey o kadar zevkli ki.
ama o kıskançlık krizinde dayanamayıp beni daha fazla sevme artık dedim.
şaşırdı, millet sevgilisi sevsin ister sende beni daha fazla sevme diyosun dedi.
bende evet eger bu kıskançlık psikopatlık derecesine varıcaksa sevme dedim
elimde olsa bende bi dur dicem buna ama inan elimde değil dedi
ama bazen boğulacak gibi oluyorum
ayrılmak bi daha barışmayıp huzuruma kavusmak istiyorum olmuyo

annemlerde evde yok günlük kardeşimle tekiz
müzik son ses bağıra bağıra şarkı söylüyoruz.

Benden 1 yaş küçük kuzenim evlilik kararı almış günlük.
Sevindim çok. :))
Okumadı, çalışıyor birkaç yıldır.
Bence 21 yaş erken evlilik için ama okulu yok diye normal de geliyor bir yandan.
Yarın erkek tarafı ailesiyle görüşmeye geliyor.
Her zaman diğer kuzenle aramızda lafını ederdik 3müz arasında ilk evlenen sen olacaksın diye.
Taaa yıllar yıllar öncesinden beri...
Ve oldu işte.
Ablasından önce o evlenecek.
Bir taraftan da kendimi çok tuhaf hissediyorum.
Büyümüşüz biz...
Dün gibi oysa yaptığımız konuşmalarımız, saçmalıklarımız, çocukluklarımız...

Allah yaşatmayacağı bir şeyin hayalini de kurdurmazmış ya, burda da tam tersi...
Olacak olan önceden belliymiş ki hep bu kuzenimin hepimizden önce evleneceğini söyleyip duruyorduk.

Yakın zamanda olsa da bir an önce gitsek düğününe. İstanbul'uma...

Bir s1k1nti var yine icimde bee günlügüm... Bu kadari bana biraz fazla bu aralar hersey üstüme üstüme geliyor sanki....

Tatile ihtiyacim var...Kafami dinleyip kendime gelmek yeni enerji toplamak istiyorum, unutmak istiyorum herseyi herkezi kendimle basbasa kalmak...

Aglamak istiyorum

Gece olunca bi huzursuzluk çöküyo bana
Aslında yalnızlığı severim ..
Ama ruhumda kalbimde yalnız olucak..

Aklım bu kadar karışıkken,düşüncelerle doluyken.
Nasıl başarıcam ki yalnız kalmayı;/

Ruh halim çok değişken onu anladım
Bazen yalnızlık bunaltırken bazen iyi geliyo
Bazen geceyi severken bazen nefret ediyorum

Bazen hayatımda olsun dediğim şeylerin bazende olmamasını istiyorum
Bu ara değil, ben hep böyleyim
Kendimi bildim bileli...

bi Bayanın uykusu gelmiyosa bi Bayanın artık kim ne giymiş, bugün hangi şarkı çıkmış, gazetelerin ek sayfalarında neler yazdığından haberi yoksa bi Bayanın artık Kendinden ve ailesinden başka dostu yoksa herşey ona yalan geliyosa büyük bi sorun vardır ortada... sorunsuzdum hayata karşı ''0'' km dedikleri tiptendim adını değişik manalara çekebilirsiniz saf tecrübesiz gibi gibi... pardon sizin ipinizi hiç sevdikleriniz çekti mi? hemde ölümüne hemde hiç umursamadan ...sizin gözünüzün içine bakıla bakıla yalan söylendi mi?? sahii mii söylenmedi mi öyle insanlar var mı hala çok sansızmışımm hayat denilen şeylerin tecrübeden oluştuğunu biliyorum ama zormuş ya ama acıtıyomuş canını çokk ... mesela bi bayan gökyüzünü paylaşmak istemez mi kimseyle allahın verdiği bi nimeti ... istemiyormuş işte, istemiyorum ulan seninle aynı gökyüzü altında yaşamayıı seninle aynı nefesi solumayı istemiyorum.. sen yada ben diiill sen öl istiyorum sen yaşama istiyorum bigünde ...bi Bayan anılarına küfrediyosa keşkeleri de çoktur keşkelerin içinde boğuluyosa fazla geçmişe gitmeye de gerek yok ...yarına yarından sonraya yada biraz sonraya hiç bi güvenim yok artık elbette kader kısmet ama kimseye hain olmadım kimsenin yarınına aitleri çalmadım kimsenin düşlerinden pislikle ayrılmadım Kimsenin Hayallerine Tecavüz etmedim... EĞER Bİ BAYAN GECENİN Bİ YARISI OTURUP BÖLE ŞEYLER YAZIYORSA ÇOKTA FAZLA DETAYA İNMEMEK LAZIM YOKSA KARALANMAZDI ONCA KAĞIT ONCA DEFTER ....ŞİMDİ YARIN OLMASIN BİRAZ SONRAYA TAKATİNİZ HİÇ OLMASIN ANLIKTA YAŞAMAYINN NİYESİ YOKK NEDENİİ YOKKK ÖLESİNE İŞTE HEYACANSIZ İŞTE BIRAKK YAŞA MAL GİBİ EN AZINDAN HAİNLE KARŞILAŞMASSINN....(!)​

Son düzenleme:
günlükcüm bugün harika bi gündü...
önce kaldığım yurttan gelecek misafirlerin telaşıyla uyandım güne..
geldiler çay pasta faslı derken gittiler..
dönüşte bi parfüm aldm kendme çok begendm kokusunu...
akşam Baha'nın konserindeydim..
harikaydı...
hemde bi çocugun kız arkadaşına teklif etmesine bittim...
Baha kızı sahneye çağırdı...
ve kız da kabul etti tabiki dans ettiler...
ahhh ahh be günlükcüm bana öyle bi teklif olur mu sence..??
hiç zannetmiyorm ama hayırlısı olsun...
sonrasında günün kapanışını onunla yaptık..
güzel sözleriyle duygularımı kabarttı yine...
ama bi konuda nasıl baş edecem onla bilemiom..
zaman yine zaman diyorum..:26:
umutluyum ama günlüğüm..
çünkü ben onu ondan değil Rabbimden istedim..

keşke ablam, onun arkadaşına söylese..belki o iyi biridir ve oda görür durumu... belkide görmez ..

hayalperestliğimi harekete geçirerek güzel hayaller kuruyorum tamam. bi şekilde olması için ilk harekete geçiyorum tamam. bu ilk harekette olumsuz bi durumla karşılaşmamak için( ki karşılaşırsam vazçayarım) herşeyi kabul ediyorum. sonra bütün yaptıklarımı ortada topluyorum Aaaoowww oda nesi bi yerde yanlışlık yapmışım. bakk sen banaaa

pazartesi bnm için nasıl geçicek hiç bi fikrim yok.(accaayip yoğun bi gün olacak)) eski iş yerime gidip o tahammül edemediğim kadınla yüz yüze konuşarak onun anlamsız saçma çok bilmiş hallerine katlanarak. tartışma yaratmayarakkk o saçma oo gözükör olasıca belgeyi almak için sürekli alttan alacak olmama sinir oluyorum!

çarşamba bnm için yeni ve hareketli bigün olacak. istediğim şeye kısmen kavuşma hissi güzel ama baz durumları sonradan idrak etmek bozuyo insanı

Selam günlük:79: Bugün biraz daha huzurluyum.1 kilo 400 gr vermişim bir günde:13: Giderek daha dsiplinli bir günlük program izleyeceğim.Kararlıyım.Bugün bir arkadaşımın işi çıkmazsa kuaföre gidicez.Şöyle güzel bir komple ağda yaptırıcam, saçlarımı boyatıcam, manikür - pedikür yaptırıcam, bıyıklarımı da aldırırım oh Ardından bikini, terlik, topuklu sandelet, pareo falan almaya gideceğiz.Umarım arkadaşımın işi çıkmaz da gelir...:97:
Ayrıca bugün egzersiz yapmaya başlıyorum.Prenses otelde spora gitmeye başlayana kadar evde hergün bacak inceltme egzersizleri yapıcam, mekik çekicem.

benim ki denize gitti günlük
gitmiceksin dedim önce ama bu davranışın bana göre olmadığını anlayınca ses çıkarmadım gitmesine
onlarca yemin etti, kimseye bakmıyacağına dair
ben ona hep güveniyorum ama erkeklere güvenilmez sözüde kulağımda küpe hep
denize giriyorum dedi sabah bende tamam dedim
5 dk sonra çıktı aşkım içim rahat etmiyo mesajlaşalım bide eve giderken girerim yeter dedi
aşkııım ya bende yok giriceksen gir dedim, hayır canım girmek istemiyo bende senin geçen seneki tatilini burnundan getirmiştim herşey karşılıklı dedi

günlük bu benim geçen seni tatilimi zehir etmişti
ne denize girebildim ne havuza. moralimi bozup durmuştu, kıskançlığı tavan yapmıştı o zamanda
onu hatırladı heralde vazgeçti girmekten
şuan mesajlaşıyoruz, oh giremiyo denize
hep böyle iyi anlaşalım sözümü dinlesin günlük

Son düzenleme:
nerden baslasam pek bilemiyorum günlük..erkek arkadasımla kavga ettık.aslında o haklı bana yaklasık 100 defa o telefonunun sesını duy dedıgı halde tıtresıme alıp uyuyorum o tabıı arıyor bende tık yok..cıldırıyo.bugün bana resti cektı.sen kendı kendıne bır hakkını elınden aldın dedı.bende sasırdım ve neymıs o dedım..senın artık bana ulasamadıgında karısma hakkın yok dedı.bana hesap soramazsın telı ıstemeyerek(yada ısteyerek)unutursam duymazsam ılgılenmezsem.benımde ellerım de bişiler varsa.bende banyodan cıkamamıssam artık bana kızamazsın bu hakkını sen kendı kendıne elınden aldın dedı..ben bıkere daha asık oldum nedenını bılmıyorum..o kelımelerı öyle kullanıyorkı ahh ahh..üzüldüm tabıı.ah benım su dıkkatsızlıgım.ve günlük bir rüya tamamen aklımı karsıtırı..benım bırarkadasım var rüyaları cıkıyor..ama cidden cıkıyor saka gıbı..rüyasında benı gormus aglıyomusum ben..ona guvendım benı yarı yolda bıraktı dıyormusum.rüyanın özeti ise suanda askerde olan erkek arkadasım gelmıs ve hemen benı bırakıp baskasını bulmus..korktum...zaten cocugu bezdırdım kesın bırakıcak benı..keske hersey benım elımde olsaydı gunlük..keske bukadr zor olmasaydı..yıllar önce keske bircok ımkanımız varken benı sevseydı..sımdı yurt dısında okuyorum daha 3 senem var..keske onceden sevebılseydı benı..7 yıl sonra dünyanın en büyük asıgı gıbı hayatıma gırıp bana elımde olmadan yaptıgım hatalar yüzünden kızmasaydı...yada elımdeydı belkı.evet degilmiydi elimde..istesem acardım o telefonu sesınıde acardım..biseyler eskısı gıbı degıl günlük.onu tanıdıgmda 16 yasındaydım..okadar asıktımki.sonra senı sevemedım dedı gıttı hayatımdan..ama ben sankı bılıyormusum dönecegini gıbı hep sevdım onu..ve geldı..askerdeyken gelmıs olması benı hep sınırda tuttu..acabalarla bıraktı..sımdı o sözler o vaatler hepsi okadar bos gelıyorkı..canım bişeye sıkıldıgında ona anlatamadıgımı farkettım gunlük.en basıdı üni.de kopyadan sınıftan atıldım.bunu o hariç herkeze söyledım dertlestım..ona ıse sadece sınavım kötü gectı dedım.halbukı aglıyodum günlük..neden ona sarılıp aglayamıyorum.neden yanında tavuk bacagını elımle yıyemıyorum...neden onun yanındayken hatta hıcbısı yıyemıyorum..migdeme oturuyor bişi.aşk mı bu..migdem bulanıyor..nekadar ac olsamda bırden doyuyorum...günlük korkuyorum..kaybetmekten cok hayatında biyerım olamamasından korkuyorum..benı unutmasından..hatırlamamasından..ben hayatında isim bile olamamaktan korkuyorum..korkuyorum cok korkuyorum...

Ben o kadar da güçlü değilim… Neden anlamıyorsunuz? Ben yıkılmaz değilim, her derdin, her ağırlığın altından sandığınız gibi kolayca kalkamıyorum… Canımdan daha can olanlar, o ağırlıklarda ezilmesin diye giriyorum bunca yükün altına, aslında omuz veriyorum ama bir bakıyorum ki üstüme kalmış onca yük… Sandığınız kadar direnç gösteremiyorum aslında hayata. Bunun altından kalkarsın demeyin artık ne olur… İnsanım ama, önce kadınım ben!
Sandığınız kadar iddialı değilim aslında, sadece akılsız değilim, sandığınız kadar sert değil kabuğum, sadece kırıldığımda ses çıkmıyor içimden, sandığınız kadar çelikten değil sinirlerim, sadece naifliğimi perdeleyen bir mağrurluk var içimde, sandığınız kadar sevmem hayatla kavgayı, sadece beni koruyacak bir yürek olmadığından, sandığınız kadar delikanlı değil ruhum, sadece dürüst davranıyorum ve sevmekten korkmuyorum.
Erkek gibi kadın değilim ben, sadece siz erkek olmayı beceremiyorsunuz! Güçlü kadın sevmez ya sizin millet, kadının gücünden rahatsız olur ya altta kalmak korkusuyla, ya da sorun gördü mü uzar gidersiniz ya, sorundan kurtulmanın yolu kaçmak ya sizin için… Aslında siz kendi acizliğinizden kaçıyorsunuz!
Alın işte ispat size; madem sizden daha güçlüyüm, neden benim kadar güçlü olmayı denemiyorsunuz? Hani erkektiniz siz? Yani neymiş? Erkeklik güç, güç de erkeklik değilmiş…
Belki adam dediğimiz adam olsa, önce kendine, sonra yanındakine sahip çıkmayı bilse ve mertliğin peynir gemisini yürüten laf kalabalığı ile olmadığını anlasa gerek kalmaz benim şu halime… Güçlü değilim aslında, sadece üzüntülerimi, mutsuzluğumu, acılarımı, sabaha kadar yastığıma akıttığım gözyaşlarımı size göstermiyorum. Kimselerden medet ummuyorum, kimseye minnet etmiyorum.
Ben değilim erkek gibi kadın olan, sadece bir kadının korunmak, örtünmek, sıcak kalmak için sığındığı, sarmalanmak istediği o paltoyu siz taşımayı beceremiyorsunuz… Anlayacağınız, sorun sizin kalıbınızın adamı olamayışınızda…
Ben iktidar sevmiyorum ama fikri dar sevenleri de adamdan sayamıyorum…​

Selam günnüş

çok güzel bi haftasonu geçirdimmm

il olarak dün ehliyet sınvım vardı süpperr geçtii
onrasında aşkım geldii dolaştık grzdik araba kullandım geceye kadar birlikteydik.. sonra bitmedi.. gecede bizde kaldı.. kardeşim teklif etti çok şaşırdım annemler yoktu tabii günlük neysemm sabah da güzel bi kahvaltı hazırladım sonra yine çıktık aşkımla ver elini tekirdağ dönmedolaba bindik yürüdük t.dağ köftesi yedik çok lezzetliydi öle günlük.. bi haftasonumu dolu dolu yaşadımmm ohhh beee

günlükcüm ; güzel bir haftasonu geçirdim ama yoruldum... birazdan yatma hazırlıklarına başlayacağım ama susan teyzenintemmuz ayı burç yorumunu okuduktan sonra :) bugün ayı 3ü ama bir türlü fırsat bulamadım... acaba neler olacak temmuzda bir göz atacağım ; takviminde işaretleyeceğim ;özellikle de romatik günleri :)

neyse sana haftasonumu anlatayım ; işten 3te çıktım ve inanılmaz yorgundum... güzellik salonuna gittim ve 5te çıkabildim... bu arada planda başka şehirde olan ama ilişkimizi telefonla gayet güzel devam ettirdiğimiz liseden arkadaşım ve sevgilisiyle çeşmede buluşmak vardı... arkadaşımla 2senedir filan yüzyüze görüşememiştik ; çocukla tanışmak için çeşmeye yanlarına gittim ama ben gittiğimde saat 9 olmuştu... yemek yedik ; çocuğun ailesiyle sohbet ettik sonra da gece 12de dışarı çıktık... önce arkadaşıma alaçatıyı gezdirdik ; nasıl kalabalıktı gecenin o saatinde bile... ama güzeldi ; geçen sene iznimde alaçatıdaydık hep ; anılarım tazelendi :) sonra da benim favori gece kluplerinden birine gittik... ordan çıktığımızda saat sabahın 5i olmuştu ama bir gram yorgunluk yoktu ; sonra kumru yedik ve uyumak üzere yattığımızda artık gün ağarmıştı :) uzun zamandır böyle güzel vakit geçirmemiştim... ben seviyorum kalabalığı; dışarda olmayı ama her zaman olmuyor işte eşlik edecek birileri... neyse sabah da 10buçukta kalkıp kahvaltı sonrası yola koyulduk ; beni izmire bırakıp onlar tatillerinin sonrakı kısmına devam ettiler... çocuğu sevdim ; arkadaşımı da kanlı canlı görmek çok hoştu... gün aşırı telefonla konuşsak da birlikte birşeyler yapabilmek çok daha keyifli... velhasıl yorgunluk artık damarlarımda geziniyor ve ben karşı koyamayacağım...

bu arada günlükcüm ; hayattaki konumumla ilgili yeni bir şeyi farkettim... ben figuran ya da konuk oyuncuyum... arkadaşlarımın sevgilileri ya da eşleri ile olan planlarına bir şekilde dahil oluyorum ; birlikte güzel vakit geçiriyoruz ve sonra benim sahnem bitince eve dönüyorum... fazlalık gibi hissetmiyorum yanlarında o kadar vahim değil durum ama yine de artık başrol oynamamın vakti geldi diye düşünüyorum... başka bir başlıkta da yazdm bunu ; msn iletisi de mi yapsam ne neyse kaçıyorum ben ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…