öfff canim cok sikiliyor, kaynanam kesin hasta, kizlarida kendi gibi
biliyordum tatilimi maf edicek bu yüzdenden sadece bikac günlügüne gittim
yahu kadin resmen emrediyor parmagini sallayarak
sigara icmiceksiniz, sen zayiflicaksin
aman oglum cok calisiyor
cok yoruluyor yemek yaptinmi
yok acliktan gebermeye niyetliyiz dicem diyemiyom
anne sen bi psikologa git sinirlerin lacka olmus cok takintilisin insanlari birbirine düsürüyosun dedim sonunda amaaa
ne fayda ben delimiyimki dedi kendileri
5 gün kaldik evlerinde 4. gün suratlar onkaris 2 görümcekinde abisinede banada afralar tafralar , sebebini ise sonra eve gelince esimin ananesinden ögrendim , para vermemisiz diye yapmislar anaanne söyledi ve kaynanada itiraf etti.
hayir ikiside 30 yaslarina gelmisler birgün dahi calismiliklari yok, bütün gün pc basinda oturup, marka kiyafet giymek gezmek tozmaktan baska bise bilmiyolar, bende daha lüks yasiyorlar
zavalli kaynatam yasli haliyle hemde hasta hala calisip onlara bakiyor
evleride kira vede hanfendiler en lüks semtde oturuyo
esimi cok seviyorum ama nasil bir belaya düstüm böyle
kaynana bana bakmak zorundasiniz diyor yine parmak kaldirarak
ev alin bana diye emrediyor
cok az geldiniz bidahakine 1 ay geliceksiniz ben anamam diyor, 4 günde böyle yaptiniz bir ay gelsek evden kovarsiniz dedim
dedimde kime dedim kadin bi kulagindan giriyo bi kulagindan cikiyo
acaba ipleri tamamenmi koparsam, evet evet koparicam galiba, cekemiyorum bunlarin kaprislerini emirlerini
esime dedim gitmiyorum bidaha ailenin yanina, sen cok özlersen git gör anneni gel, oda kabul etti, evet evet öyle yapicam :97:
hasta ruhlu insanlar abi seni cok özledik nolur gel, senden beklentimiz yok diyen hanfendiler gidince para vermeyince suratlar 10 karis.
oysaki giderken bisürü hediye aldik, her alisverise gittigimizde onlarada alindi biseler ama yok yetmiyor, yetmezki dünyalari önlerine sersen doymazlar. öf evlenselerde kurtulsak dicem ama bunlari kim alirki, bi ton makyaj yaparak kendilerini dünya güzeli sanan kaliklar
resmen cingene gibiler agizlarda küfür, geleni nasil soyariz parasini aliriz düsünmekten baska yaptiklari yok
beni hic güzel günler beklemiyor ilerde