Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük hala neden böyle oluyor onun ailesinden birini facebookta bile görünce sanki çamaşır suyu içmişim gibi içimde bir yanma hissediyorum ve bitmek bilmez bir öfke sanırım hatırladıklarımdan memnun değilim beni sevmeyi beceremeyen insanları sevmiyorum işte bu arada hiç çamaşır suyu içmedim günlük ama korozif madde günlük özafagusu çok güzel yakar gerçi benim kalbim yanıyor hepiniz geberin adi kıskanç insanlar değil yüzünüze adınıza bile tahammülüm yok siz benim elimdeki ilk ve tek mutlu olma şansını bencilce çaldınız dilerim Allahtan hakettiğiniz bulun acımı siz de hissedin !

cook mutsuzum gunluk gitmek istiyorum buralardan.. bu yasadıgım herseyi unutmak hiçbişey olmamıs gibi dewam edebilmek içimdeki acıyı dindirebilmek...
Bi uyusam diorum uyandıgımda hersey bitmiş olsa herseyi unutmus olsam keske gunluk keskeee

hala konusmuyoruz.gururludur cok.ınat ederse hayatta barısmaz..bide haklı ya aman allahım..cilve yap naz yap yok adam taktı bırkere.o telefon neden vaktınde acılmıyor dıye..ama aksam arayıp senı sevıyorum ama bu senı hıc ılgılendırmez dedı pat kapattıı :) :)..ah sapsal sevgılım bende senı cooooooooooooookkk sevıyorummm...

Deliyim Ben, Evet bildiğin Katıksız deliyim günlükcüm:90: Dün akşam saat 11 gibi birden bişi dürttü beni ve odamda tv izlerken kalktım detarjanlı su yapıp kovamla beraber mutfağa geçtim mutfak dolaplarını silmeye başladım, sonra içimdeki ses hadi kızım gamze mutfağın duvarlarını nezamandır silmek istiyordun hadi onuda elden geçir dedi ve ben tekrar bi su yapıp mutfak duvarlarını komple sildim, yetmedi banyo ve misafir lavobosunun duvarlarınıda sildim.. en son kendimi merdiven tepesinde gördüm aynada sonra saate baktım 1 annemle babamdan aynen şu tepki "gündüzleri çuvalamı girdi gamze hayırdır" ee baba gündüz rahat bırakmıyorsun hadi gezelim diyorsun paso dışardayız vaktim olmuyo dedim neyse işim bitti aldım elime kolamı cipsimi 3:30'a kadar keyif yaptım.. ve bugün, sabah babam hadi kızım kahvaltı hazır diye uyandırmaya geldiğinde anladımki bi destek olmadan kalkamicam yatağımdan ve babamın yardımıyla kalktım " omuzum ve kollarım çok ağrıyordu" ee düşün mutfak dolapları artı mutfak duvarları artı banyonun duvarları birde misafir lavabosunun duvarları eee maşallah bana... Deliyim ben yaa o saatte olacak işmiydi onlar
Eğer yarın dışarı çıkmassak'ki çıkmam lazım parfüm fondöten allık ve gördüğüm o 2 badiyi almam lazım Neyse artık dönüşte yorgun olmassam evin kapılarını silmeyi düşünüyorum.. Temizlik hastası oldum çıktım yaa Hayırdır inşallah hayırdır inşallahh
Neyse yatsı okundu gidim namazımı kılim sonra bir güzelde mısır patlatim keyif yapim azıcık Öptüm herbikescikleriii

Günlük dün gece küstük .......

Ama hala ses seda yok tabi bende de.....

Canımı yakan ne biliyomusun günlük 10 yılı dewirmeye az kaldı ama biz daha hiç yol katedememişiz ne garip dimi .........

Kalbim onun için deli gibi atarken bugün aklıma bile gelmedi çünkü çok kırıldım incindim

aramasınıda beklemedim bende aramadım aramıycam da ama işleri karıştıran nişana az kalması

kafam çok karışık günlük napıcam nasıl davranıcamı bilemiyorum artık...............

O gemideyken gelsin diye günleri saydım tam 6ay yuzunu görmedim bazen 1hafta bekledim arasın diye gözüm hep telde oldu bazen de 2hafta aramadığı oldu ama olsun dedim elimiz mahkum işi bu sewgi herşeyin üstesnden gelir artık hayatımız bu bundan ekmek yicez dedim ama ben sabrettikçe sanki boğulur gibi oldum ve dün gece patladımm..............

Galiba sona yaklaşıyoruzz...!!!!!!

slm günlük epeydir uğrayamadım perşembe günü tatile gideceğiz sanırım,sanırım diyorumm çünkü hiçbiryerde yer yok sinir oldumm yaaayarın aşkım gidip bakcak telefonla olcak gibi değil çünkü bulur inş yaa..hala belli olmasada bir güzel yaptım gene alışşveriş sonra gelip odamı temizledim off nası dağılmış annem eşyalarımı balkondan aşağı atmadan topladm heryerim ağrıyor vala.buarada yaz okulundan üstten ders aldım 2 tanegitmekten ölürüm artık aman günlük hiç gidemicem izmiri bırakıp,sınavlara giderim tek olmazsada olmaz.ajda pekkanın yeni şarkısınada çok sardım buarada çok iyi olmuş yaa nese günlük daldan dala oldu ama herzaman yazamıyorummm

çok kararsız bi insanım ben günlük yaa.
ama aklına gelebilicek her konuda çok ama çok kararsızım..
işte budur diyemiorum
hep aklımdgr secenekte kalıo.
nefret ediyorum bu huyumdannn..
en basitinden bi ayakkbı alıcaz 1 aydır dolaşıyorum eşimle.
adamda illallah dedi valla bu kararsızlığıma.
bu sdc çok basit bi örnek..
daha büyük sorunlar için daha büyük kararsızlıklar var tabii..
ve bu beni çok kötü etkileyen bi durum halini aldıı..
ve çok takıntılıyım.
herşeye ama olur olmadık herşeye günlerce kafamı takıpp onun için üzülebiliyorum..
ve çok sabırsızım
herşey o anda hemencik olsun istiyorummm..olmadıgında yine üzülüyorum...
neden normal insanlar gibi olamıyorum yaaa...

günaydın günlükkkk bu sabah yeni biumut var içimde... deyip güne başladık işe geldim henüz kimsecikler yok sanırım müdür geldi odasının kapısını açtını duydum... simit aldım arkadaşlarımın gelmesini bekliyorum... eee acıktık gelsinlerde yiyelimmmm

Günaydın günlüüükkk Bugün harika bir gün olsun istiyorum.Bugün yapmam gereken herşeyi özenle yapacağım.Nedense içimde bir huzur var.(Belki de eski sevgilimle rolleri değişiyor gibi olduğumuzdandır, ama fazla sevinmemek lazım belkide başkasınadır hüznü kimbilir erkek değil mi..:113:)Şimdi sabah kahvemi içip, biraz kitap okuyup, günlük egzersizlerimi yapacağım.Sonra Haramidere'ye gidebilirim, plan pek belli değil.Öğlene doğru kesinleşecek.Umarım bu yavaş yavaş gelen huzurum tam gelemeden kaybolmaz...:97:
:79:

ben geldim günlük
dün gece gelicektim sana ama, komşuya gittik
yaşlı annesiyle kendi kalıyo kadın ne geleni var ne gideni
annemler her akşam gidiyodu babannemin yanından çıktıntan sonra bende gittim
yaşlı kadın konuşamıyo hiç ben gittim elini öptüm
bırakmad elimi öyle sıkı tutuşu vardı ki
güldü, o güldükçe elini öptüm bende
kardeşimle onu güldürmeye çalıştık
kahkaha atmaya başladı sonunda
kızıda ilk defa böyle gülüyo dedi
bizde mutlu olduk o öyle gülünce

sonra bi kavga oldu dışarda
resmen huzurumun kaçırdı
polisi aradık hemen
eve geldik sonra ama içim öyle huzursuzdu ki niye oldugunu bilmiyorum
4'e kadar uyuyamadım resmen
içim daraldı bunaldım yatarken
benimkininde telefonu kapalıydı gece
sabahta kalkıp dükkana geldim işte
annemin yerine ben bakıcam bu gün.

günlük bide anlatmayı unuttum dün fal baktırdım gittiğim yerde
resmen benimkini tarif edip bu çocuk niyeti fena bozmuş, yatıp kalkıp seni düşünüyo, ciddi bu çocuk dedi
ilerde kısmetim çok olucakmış, bende falın yalancısıyım

Ey beni en en çok sevenim..
Ey beni en en çok kollayıp-gözetenim..
Ey sesimi hep duyanım! Yaralarımı saranım..
Eyy hiç darılmayanım! Çağırınca koşarak gelenim!

Ey bana benden yakınım! Ey beni en çok bilenim!
Ey en çirkinimden sonra bile ?gel? diyenim!
Eyy! Dünya terketse, hiç terketmeyenim!

Ey en en vefalım..Ey Sevgili, en sevgili! Meded!..

Ahh.. Ey kadrini hiç bilemediğim!
Ahh.. Ey nefsimin ilk şahlanışında bir kenara ittiğim..
Ahh.. Ey ?Sendeyim? deyip, ülfetlerde kaybettiğim!
Ahh.. Ey ?Yalnız Sana..? deyip, gayrısına kulluk ettiğim..

Ahh Sevgili! En en Sevgili..
Ahh ya Vedud! Ya Rahim! Ya Sabur...
Ahh ya Tevvab! Ya Afuvv..
Ahh ya Rabbi! Ahh Allah?ım Af Allah?ım!
Tut sana müştak yüreğimi, affet beni....

Hani Rabbim, bir anne nasıl korur-kollar evlatlarını, onlar istemeden ulaştırır ihtiyaçlarını..

Bilir neye ihtiyaçları olduğunu..Hep hazır ve nazırdır hani..
Hep verir, hiç düşünmez canını..

Hani Rabbim, yavrusunun canı acısa canı yanar annenin..
Hasta olsa yavrusu, kalkmaz eli-kolu, hüznünden kalbi acır hani?..

Ey Annelerin kalbine, onları "anne yapan" merhameti, sevgiyi koyan Rabbim!
Onlar, okyanusundan bir zerre ile böyle iseler..Sen nasılsın kimbilir?

Bu duyguyla, gözyaşlarımla kapındayım Rabbim..
Geri çevirme sana müştak yüreğimi, kabul eyle dileğimi..

Ya Rahman! Ya Vedud! Ya Rahim..Ya Latif..

Tut yüreğimi, bırakma beni

Oy başbağlar, oy başbağlar...
Garip anam başın bağlar...
Bağladı diye besbelli...
Yağdı üstüne kurşunlar...

‎5 temmuz 1993 günü, Erzincan'ın Eğin ilçesine bağlı, Başbağlar'da 33 masum insan, katledildi... UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ...

sewgili günlük..
hayatım ve duygularım hiç bu kadar kadar flu olmamıştı..bakalm bni neler beklıor günlük..

günlük çok bedbahtım kendimi çok mutsuz huzursuz değersiz hissediyorum
manik depresif miyim ya :S :S :S
tövbe tövbe Allah korusun
offffffffff günlük offfffff
ne istediğimi bile bilmezken nasıl mutlu olabilirim ki
ailemi istemiyorum yani tek başıma yaşasam daha mutlu olucam sanki ama emin değilim
aşk istiyorum bazen ama ben kimseyi sevemem ki sevemiyorum sevgi konusunda oldukça bencilim
bazen mutlu bir yuvam olsun istiyorum birine çok güvenmek ama olmaz ki hepsi bu kadar işe yaramazken öyle birini nasıl bulucam bilgisayar başında kadınlar kulübünde
aman salla be günlük azcık laf olsun torba dolsun
bir de iş derdi var nereyi istediğimi bilmiyorum kariyer mi çok para mı sanırım para çok para beni çok mutlu edebilir en azından denemek lazım bu arada kendini her konuda yetersiz hissediyorum offfff
neyse rüzgar beni nereye savurursa oraya gideyim her zaman yaptığım gibi sonra da rüzgara lanet okurum en kolayı bu değil mi zaten bazen herşeyden çok uzaklara kaçasım var mümkün mü sanki bir çeşit hayal saçmalık pfff yaşamak çok zor be günlük yıllar geçtikçe daha da zorlanıyorum zor be günlük çok zor nesi zor desen onu da diyemem ya zor işte.....

Görme ve konuşma yeteneğini kaybetmiş bi yazardan;

Görebilmek için üç gününüz kaldığını düşünün.

O zaman daha güzel görüntüler yakalayacaksınız...

Duyabileceğiniz üç gününüz kaldığını düşünün.

Her bir sesin,her bir notanın kalbinize dolduğunu göreceksiniz...

Yaşanacak üç gününüz kaldığını düşünün.

Hayatınızın saniyelerini hayranlıkla yaşayabileceğinizi anlayacaksınız...

Son düzenleme:
günlük ya herkes tatile gidiyo biz hala yerimzde sayıyoruz. vallahi çok bozulmaya başladı sinirim.
ilk aldığımız kararar göre temmuzda gidecektik. maddi yönden beklenmedik bi süpriz oldu ve tatil işi ağustosa ertelendi.
ağustos da izin alamadık. taa bayram tatiline kaldı bütün hevesler...
bi kerede herşey planladığımız gibi gitsin ya
herşeyi 3 gün içine sığdıracağız . çok sıkılmaya başladım bu vaziyetten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…