vayy be millette para var otel bakıyoGünlük lan, Allah seni inandırsın kafam şişti bugün he otellere baka baka. Bir mok olmadı tabi sonuçta. Ateş pahası heryer.E tabi sona kalırsan aha böyle dona kalırsın işte. Kaldık mı açıkta:97:
Hatçeler, gidip de memnun olduğunuz otel olur, apart olur farketmez bi zahmet bana haber salın.
Thank you in advance şekerler.
ve barıstık.. :) sonunda sesındekı kırgınlık gıttı küçük gözlü sevgılımın.ah gunluk problemler bıtmıyorki..ben bu cocugun kıskanclıgını ne yapıcam ınan bılmıyorum..havuza gıtmeme taktı..o yokken gıdemezmısım..sankı o varken baska bişi giyiyorum tuhaflastı ıyıce..askerde birine tekme tokat dalmıs..nedenı ıse benım parfüm şişem..ben ızne geldıgınde yanında kokumu götürsün dıye cantasına gızlıce parfümümü bırakmıstım.ah yavrum ne sevınmıstı..bilegine her aksam sıkıp oyle uyurdu.senın yuzunden adım cıkıcak bak dıyodu :) ve arkadasları essek sakası yapıp o parfumu almıslar..sadece onuda degıl dıger tras takımı vs.gıbı seylerıde oraya buraya sacmıslar.parfümümüde cocugun bırı kendı ustune sıkmıs.kokluyomus.sevgılım cocugun üstüne atlamıs kavga kıyamet.telefonda öyle bır anlatıyorkı hala sınırını alamamıs.bende ona sevgılım bi parfüm yüzünde kavga etme yenısını alırım dedım..oda bana sorun parfum degıl.senın kokunu baska bırı koklayamaz.sana aıt biseye kimse dokunamaz dedı :) ayy yavrum nasıl hosuma gıttı.bu cocuk benı bukadar sevmezdı ne oldu bılmıyorum :) ahh günluk bende sevıyorummmm asıgımmmm onaaaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?