Popüler Konu Sevgili günlük...

karar verdik sevgilimle perşembe adalara gidicez
çokta özledim onu
yahu 4 ay öncesine kadar haftada 1 kere görüşüyoduk şimdi ikimizede haftada 2 kere yetmiyo bile
bu ayın 10unda 1. yılımızı kutluycaz
koca bi sene ne kadarda çabuk geçti
elimde büyüdün diyo bana
öyle gerçektende elinde büyüyorum
herşey hep böyle güzel olsun
bide anlayamadığım dün geceden beri olan şu içimin sıkıntısı geçse herşey çok daha güzel olucak

Son düzenleme:
günlükkkkkkkkkkkkkkkkk

bennnn aşk istiyorumm

ben aşık olmak istiyorummm

beni sarsın , saklasınn, mutluluğum olsun istiyorumm

bana değersiz versin , gözyaşlarım mutluluktan olsun istiyorumm

onunla buluşurken heyyecanlanıyım istiyorummm

ben hayatıma yeni birini istiyorumm güünlükkk

Günlük lan, Allah seni inandırsın kafam şişti bugün he otellere baka baka. Bir mok olmadı tabi sonuçta. Ateş pahası heryer. E tabi sona kalırsan aha böyle dona kalırsın işte. Kaldık mı açıkta:97:

Hatçeler, gidip de memnun olduğunuz otel olur, apart olur farketmez bi zahmet bana haber salın.

Thank you in advance şekerler.

vayy be millette para var otel bakıyo
biz kaynana kanında anca denizi görüyoruz

Günlük;
Bugün alışveriş yapıyım dedim 2 bikini aldım renkleride harika ayyy çok sevindirik oldum.Ama başka bişi bulamadım.İçimden almak gelmedi hava çok sıcaktı çünkü.Yarında ailecek dışarı çıkıcaz
Şimdi gidiyimde dizimi izleyeyim

ve barıstık.. :) sonunda sesındekı kırgınlık gıttı küçük gözlü sevgılımın.ah gunluk problemler bıtmıyorki..ben bu cocugun kıskanclıgını ne yapıcam ınan bılmıyorum..havuza gıtmeme taktı..o yokken gıdemezmısım..sankı o varken baska bişi giyiyorum tuhaflastı ıyıce..askerde birine tekme tokat dalmıs..nedenı ıse benım parfüm şişem..ben ızne geldıgınde yanında kokumu götürsün dıye cantasına gızlıce parfümümü bırakmıstım.ah yavrum ne sevınmıstı..bilegine her aksam sıkıp oyle uyurdu.senın yuzunden adım cıkıcak bak dıyodu :) ve arkadasları essek sakası yapıp o parfumu almıslar..sadece onuda degıl dıger tras takımı vs.gıbı seylerıde oraya buraya sacmıslar.parfümümüde cocugun bırı kendı ustune sıkmıs.kokluyomus.sevgılım cocugun üstüne atlamıs kavga kıyamet.telefonda öyle bır anlatıyorkı hala sınırını alamamıs.bende ona sevgılım bi parfüm yüzünde kavga etme yenısını alırım dedım..oda bana sorun parfum degıl.senın kokunu baska bırı koklayamaz.sana aıt biseye kimse dokunamaz dedı :) ayy yavrum nasıl hosuma gıttı.bu cocuk benı bukadar sevmezdı ne oldu bılmıyorum :) ahh günluk bende sevıyorummmm asıgımmmm onaaaaa....

nan günnük yarın kocam geliyi bi yandan seviniyorum bi yandan üzülüyoırum hep başa sarıyoruz çok yoruldum artık şöle kafamı dinlicek bi yer olsa ne iyi olur buranın kargaşasından stresinden sıkıntısından uzak herkeşler tatile giiyor kafa dağıtıyor ben anck ablamla annem arasında mekik dokuyorum ulen onada para lazım diyosun doğru diyosun valla parasız bi mok olmuyo herşey ateş pahası işte benim akıllı kocam zamanında aklını kullansaydı böle olmıcaktık hep inanarak dua ederk gönderiyorum onu ama sonuç gene aynı yerimizde sayıyoruz şu sıkıntımızdan bi kurtulsak dahada bişi istemicem Allah sınıyor bizi inş feraha ulaşıcaz eski günlerimize geri dönecez Rabbim sen yardım et

günlüğüm..
tam mutluyum derken hep bişeyler oluyor...
hala dönmesini bekliyorm..
geçmiyo günler sanki geçse de bi aksilik çıkıp göremeyeceğim gibi geliyor..
bugün bi gelişme daha oldu...
eski sevgilim döndü...bugün buluşmak istediğini söyledi...
onca ağır sözlernden sonra benm yüzüme nasıl bakacaksa..
kabul etmedm...
benm aklımda gönlümde o yok artk olmamalı da...
geçti ihanetinin yaraları..
toparlandm,hayatıma yeni bir yön verdm...
şimdi onu bana unutturan kişi var aklımda..
o da benm olmasa da üzülmem artk...
çünkü ben onun bana yaşattığı aşkı seviyorum...
o olmasa da yaşarım ben bu aşkı içimde...
alıştı yüreğim kendi kendini teselli etmeye..

Bi mısır patlatim dedim tam patlattım yaniii koydum ocağa tencereyi mısırlar pat pat patlıyordu bende mutfakta masada nete dalmışım iyice, birden kafamı bi çevirdimki dumanlar geliyor düşün kokuyu biile almadım o derece dalmışım yani neye daldıysam artık nette :26: neyse hemen kalktım aspiratörü açtım ve tenceredeki üst kısımdaki mısırları kurtardım ama altta kalan mısırlar kömür misali ve mutfak okadar acaip koktuki anlatamam hemen camı açtım ve tencereyle beraber o mısırlarıda attım ( tencere kullanılamaz haldeydi malesef) baktım koku çıkıcak gibi değil hemen küçük bi kaba vernel koydum :26: ocağın küçük bölmesinde kaynattım okadar güzel koktuki mutfak anlatamam her yer lavanta kokuyor şuanda ( nette öğrenmiştim bu bilgiyi, hemen aklıma geldi uyguladım) şiddetle tavsiye ederim birebir geliyo kötü kokulara...
Gece gece indim aşağı çöpüde attım şimdi ise lavanta kokusu eşliğinde kurtardığım mısırlarımı yeme aşamasındayım

sabah sabah ne bu yaaa ne beyinsiz insan... kk olmasa nereye çatarım kim bilir.. işyerinde malın tekine acaip beynim döndü günlük.şeytan dedi patlat suratının ortasına bitane...heyy dedim madam kendine gel kariyerine kişiliğine yakışmaz.. resmen döl israfı bu kız yaa

haftasonu benim için çok önemmmli günlük..çok önemli bir karar vericem..her an her şey değişebiliiiiir

ahh sevmekk
ahhh aşık olmaaaakk

Günlükcan,

Cumartesi gecesi konsere gidiyorum ulen
bekle harbiye ben geliyorum

Yaz aylarını seviyorum merkez

ahaa benim sevgilimin ikizi galiba bu, aynısı resmen :d

Son düzenleme:
tatil planlarımız gitti yerine ev toparlama taşıma yerleştirme işi kaldı ((

ramazanda nereye gidilirki.

yine hayatımda bir sürü değişiklik olacak.

yeni bir il (kaç yıldır ilçede alışmıştık iki dk da iş yerine gelmeye, öğlen araları eve gitmeye)

annemden 7 saat uzaklaşacağım. inşallah iyi olur

şöyle ki günlük,

kozmolojiye katkıda bulunmak için fazla yaşadık. sanırım bu deneyim ve biyolojik gelişim isteyen bir şey değil, gelişim için çekirdek isteyen bi şey. nereden aklına geldi şimdi bu dersen? öyle işte, gezegenin şimdiki hali hoşuma gitmiyor. onu kurgusal olarak binbir şekle sokarak, bazı sokaklarda rahat rahat dolaşsam da eninde sonunda kurduğum düzenin dışına çıkıyorum...

4 senelik evliyim,dolabıma bi börek vs atmamıştım şimdiye kadar.
dondurucuya yani.
meğer ne kolaylıkmış.
çıkardım buzluktan,hoop fırına..
mis gibi kokuları geliyor şimdi
annecim dört senenlik evliyken kim bilir neler yapıyordu:26:
okumaktan kadın olmayı öğrenmekte geç kaldım resmen

ne istediğimi ben bile bilmezken bana kim yardım edebilirki? hiçkimse dime günlüğümm.. offf canım sıkılıyor , çok değil şöyle bi 2 güncük bir yerlere gidip kafa dinleyebilsem ama ne mümkün bu gidişle kafayı yemem yakındır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…