Popüler Konu Sevgili günlük...

günlüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mezun oldum beeeeeeeeeennnnnnnn ömrümü yiyen o dersin sınav sonucu açıklandı bugün,bitti bitti bitti.yarın kep töreninde kepimi ennnnn yükseğe ben fırlatacağım Allah'ım sana şükürler olsun adaklarımı unutmadım,ilk maaşımı alayım da essahtan kurban kesicem

keşke tüm duygularımı aldırabilsem....hiç üzülmezdim o zaman,nasıl olsa üzüntülerim sevnçlerimden hep daha ağır basıyor hayat neden bu kadar acımasızsın bana karşı,yoksa senle başetmek için senin gibi acımasız mı olmak gerek (((((

günlükcümmm sözlüm aradı bugün 3 gündür küstük

dedi sen çok özledim sensiz bişeyin tadı yok dedim yenimi anladnn ama hoşuma gittii ohhhh be rhatladımmmm

BIKTIM BIKTIM BIKTIM

Herkessin laf toplamasindan minik bir adim fazla atsak pesimizden konusmalarindan BIKTIMMMMMMM

Günlük bugün Gamze'yle karşılaştım, Olivium'un oralarda. Seviyorum bu kızı ben ya. Çok güleryüzlü, çok sevecen. En kısa zamanda buluşmak üzere sözleştik hadi bakalım.

günlük barıstık derken yıne kapıstık..aılem ona karsı biraz tepkılı ee kolay degıl onca sene benı üzdü..bende henüz barıstıgımızı onlara acıklamadım..zamanla acıklamayı dusunuyordum..ama bizimki ablamı facede eklemıs..ablam olsa sorun degıl ona söyledım zaten..ama tüm tanıdıklar annem en önemlisi amcamlar da eklı..ve sevgılımın profılınde ıkımızın resmı var ılan eder gıbı..ablamda söyle kaldırsın o fotografı amcamlar gormesın dedı..bende bunu ona söyledım..aman allahım cıldırdı neymıs onun kımseden gızlıcek bişeyi yokmus..bıde bana bagırıyo..acıklamaya calsııyorum bunun gızlemekle alakası yok aıle büyüklerıne karsı ayıp ne o öyle dıyorum söz yok nişan yok bizimkilere ters..yüz buldu ya tepeme cıkıcak..söylenıyorda söylenıyor..ben de benımle bu tonda konusmaya devam edıyorsan kapat o telefonu dedım..sasırdı bozuldu hıı öylemı tamam dedı pat kapattıı..bende msj attım hersey senın ıstedıgın gıbı olamaz diye..sımdıe telefonumu kapattım acmıycam..ıyı valla ne kadar kolay bu erkekler ıcın..ben nerden bıleyım yarın yıne cekıp gıtmıycem..oldu annemle babamın ortasına yatırsaydım onu.bi hoşş yaaa :

mrb günlük
şu saatte içimde bi kıpırtıcıklar bi heycancıklar anlamadım
dün yana yana tatilimi yarıda kesip bugün okul yollarına düştüm.otobüste bi arkadaş.sadece selamlaştığım onun dışında pek muhabbetimin olmadığı biri.ama nedense en en en başından beri onunla konuşurken ileride böyle bişeyin başıma geliceğini hissediyodum.sadece bi histi...:44:
otobüste uzaktan selamlaştık nasılsın falanlar...aynı fakültedeyiz.benim hoca gelmemiş zavallım o da dersi saatine yanlış bakmış.arkadaşımı buluşalım mı diye aradım işi varmış
tavla biliyomusun dedi.öğretirsin dedim.böylelikle kafeye oturmaya karar verdik.tam tamına 7 saat!!!:44:ben onu 2 mars 1 ters edip tavlayı koltuğuna vermiş,o bana kendini anlatırken zaman nasıl geçmiş anlamadım.
ardından durağıma kadar bıraktı ve vedalaştık.
şuan bi garibim anlıyo musun günlük.heycandan elim terleyip durdu zaten onla konuşurken.kendime sinir oldum.gözlerine baktıkça anlamlandıramadığım düşünceler...onu tanıdıkça perdelerin yavaş yavaş çekilmesi.daha otobüste karşılaştığımız andaki birbirimize yabancılığımız ve 7 saat sonra az çok tanımanın verdiği garip duygular.o adını koyamadığım garip hissin beni yanıltmaması...
şuan bi garibim anlıyo musun günlük!!!

ya işim gücüm hayaller,buaralar çok kaptırdım kendimi, umarımm tüm dilediklerim gerçek olur inş. senelerdir bekliyorum çünkü...

ah be günlük kalbimi bozmamaya olumlu düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor olayları akışına bırakamıyorum oysa o nekadar rahat

günlük sana saatlik demelıyım sanırım :) yıne benım sınırımı bozdu..ama hıc alttan almıyorum..bundan sonra oda benı aılesıyle yüz göz etmıycekmis..sankı ben dedım tanıstır dıye..hem suclu hep güclü..korktugum basıma gelıcek sanırım gunluk.askerde ya ayrılamıyor alttan alıyor ama ımada bulundu.gün olur devan döner diye.dönsün bakalım..ben yıne aynıyım..

hayatımda yeni bir döneme başlıyorum artık...ama çok kararsızım,bi gün öle diyorum bi gün böle.Allahım yol göster bana hakkımda hayırlısı olsun.hayırlısı neyse kalbim ona yönelsin

çok merak ediyorum içimdekini,insan hiç anasına belli etmezmi ne olduğunu beeee..

neyse az kaldıı ama görcem seni küçük insan..

günlük uyuyamadım gece 1 de yattım ama uykumu aldım nedeni mi hemen sölim 3gündür küs olan sözlümle bugn karşılaşıcam onun heyecanı galiba sanki görmediğim insan

ama bi sewinç içim de ona kızgın ve kırgındım ama arayınca o güzel lafları söleyince geçti

AH AŞK NASIL ŞEYSİN SEN BÖLEE

merhaba günlük ben geldüm :)))

Sanırsam depresyondayım. Herşeyi içime attım attım ama patlayamadım bi türlü. Nasılsa bunlarda geçer diyorum ama geçmiyor. İnsanın evine gidesi gelmez mi ya gelmiyo işte. Napcam ben böyle bilmiyorum günlük ((

sevgili günlükk.. bu günden itibaren bi karar aldım bundan sonra hep pozitif olucam insanlara karşı daha anlayışlı olucam relax olucam ve mükemmel olmak için kendimi paralamicam. ve en önemlisii namazlarımı aksatmicam. bakalım bu kararlarıma ne kadar uyabilicem. bügünde bir sürü iş var hangi birinden başlasam bilemiyorum gerçi devlet işi ne yapsan bitmez ama olsun bi yerlerden başlamak lazım...

Günlük hişşşşşşşşşş kız.
kuzum'a söyle antalya bölgesi ramazan bayramı sonrasına kadar full en azından manavgatta ki oteller.
bizim tanıdıkları aradım. onlar söledi.
Neyse
bu aşktan nefrret etmeye başladım günnüküm.
yahu beynen kararımı almışım,uyguluyorumda vücuduma ne oluyor anlamıyorum ki
onu göreceğimi hissettiğimde mideme giren kramplar.
vücudumu ateş basması ve onu delice arzulamam. Ne bunun adı tutku mu ?
bunu hiçbir erkeğe karşı hissetmedim ben.
Onun haricinde ki bütün erkeklerin itici gelmesi. Bırak onlara dokunmayı tokalaşmanın bile fuzuli bi iş gelmesi
garip günlük 15 ay oldu bu çekim neden azalmıyor ?
Gerçek aşk mı bu ?
Hala midemde kramplar var,kalbim deli gibi atıyor. Ve hoşgeldin diye yanaklarından öpmem bile kendimden geçmeme yetti.
Minicik bir temas. Masumane.
Duygularımla bi şekilde başa çıkmayı öğrendimde bununla nasıl başa çıkacağımı çözemedim.
Onun tabi ki haberi yok.
Olmasında.
Hadi görüşürüz günlük tonla işim var :82:

bana yaşattığı bu pişmanlığı hayatımda kimse yaşatmadı.. ben bu kadar son gelsin dilememiştim.. hç bir işe hayrım yok günlük.. kendime bile.. o kadar zoraki ki herşey.. o kadar tatsız ki.. bunu bana bile bile yaptı o adam.. ahirette onun yüzünden bıraktıklarımla hesaplaşırken ben bana yaşattığı bu kötü günlerim için o da hesap versin günlük.. benden beter olsun.. bende çk yaşamıyım zaten.. bi sebep olsun, gelsin, bitsin... artık gücümün hangi tarafını kullanıyorum bilmiyorum.. saçma sapan yaşıyorum

Günlük yaaa bazen böyle sana geliyorum. öyle saçma yazılar var ki
bi seviyorum yazıyorlar bi nefret ediyorum aşkı ne sanıyorlar acaba bilmiyorum.. Aşk böyle bişey değil işte

Neyse kendime döneyim boşver insanları bu aralar iyiyim işlerle aram şükür iyi yoğunca devam ediyoruz işte zaten akşam olunca.
bi bakıyorum gece bile olmuş ev,temizlik,ütü,çamaşır,bulaşık,toz,süpürge,yer silme derken bi bakıyorum zaman hızla akıp gidiyor.
Oysa böyle çok temizlik yapanlara hep kızmışımdır dünyaya 1 kez geliyorum hayatımı kocamla geçirmem lazım ne temizliği olduğu kadar diye...
ama bende onlardan oldum işte. daha sabahtan akşam yapacağım temizliği düşünüyorum bugün neleri bitirsem falan diye işte :26::26::26::26:
Böyle Böyle zamanımız geçiyor işte. :82:
Evliliğimiz çok güzel gidiyor beklediğimden hızlıca alıştık herşeye :123::123::123::123::123: farklı bi duygu ne sevgili ne nişanlı asla tadamaz bu duygu.
Rabbim herkeze nasip etsin hayırlı bi eş ile tabi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…