Popüler Konu Sevgili günlük...

Güzel bir tatil sabahından günaydın sana günlüğüm :)

İnsan tatilde erken kalkar mı? Kalkıyormuş işte.... Günü kacırmamak adına dokuzda acıyorum gözümü

Off cok güzel günlüğüm yaa deniz, kum, güneş, huzur, müzik, hayaller..... Hem ruhumu dinlendirdim bu tatilde hem bedenimi. Geçen yılki faciadan sonra miss gibi geldi missss.

Son dört günüm kaldı. Cumartesi gönlümün başkentine geri dönüyoruz.... Trafik, koşuşturma, iş, güç, temizlik offffffff gitmek istemiyorum hiç Hep tatil yapayım, hep güneşle kavrulayım, hep el ele dizdize olalım O koşturmacanın icinde birbirimizle muhabbet etmeyi unutmuşuz yahu...

Neyseee karışık duygular içerisindeyim sıkmayayım okuyanları. Yine gelirim fırsat buldukça

Sevgili günlük,
Pazartesi günü sokakta düştüm, dizim şişti, topal topal dolaşıorum hala.
Bir de dün parmağımı kapıya sıkıştırdım, patladı, şuan kalem bile tutamıyorum
Yetmezmiş gibi bu sabah öteki elime de sıcak su döküldü yandı...
Sevdiceğimi de özledim zaten, ona da kızgınım ve bozuğum...
Aile de tatsız tutsuz huzursuz, hastalıklarla uğraşıoz...
İş desen malum zaten...
Ben ağlamayım da napiiim şimdi be günlük?
:85:

Selam günlük,
Günleri sayıyorum artık Eylül 30,Cuma gününe denk geliyo, işim bitiyo artık, bütün sorumlulukları,her gün geçen işkence gibi saatler bitiyo. Bu işten ayrılıyorum. Cuma günü ne denk geliyo, hayırlı cumalar :))

Artık bunaldım çok, ama gene de işten çıkış günüm aklıma gelince katlanıyorum.Üstümden nasıl bir yük kalkıcak anlatamam sana.
Haa bi de eylül ayına kadar olan borçlarımı ödemem gerek :) inşallah onlarında üstesinden gelicez...
Eşimle mutluyum günlük, çok şükür. Bütün bu olanlar bizi birbirimize daha çok bağladı.
Bakalım bu işi bırakınca tekrar bi işe girmeden oluyy belki :))

Bir haftada öye alıştım ki sana duman
Uzun zamandır hiç böyle üzülmemiştim
Yeni yerinde iyi olursun inşallah
Yokluğun içimde acı olacak

Sevgili Günlük
Başkasının mesajından alıntı yapıp cevap verilen, günlüğün düzeninin bozulduğu tek forum burası sanırım. İnsanlara buranın günlük olduığunu ve alıntı yapmadan kendilerini paylaşmalarını gerektiğini nasıl anlatabilirim ?

sevgili günlük çok şükür bugünü de bitirdik birazdan işten çıkıp evime gitcemmmmm ooohhhhh ne güzelllll yrnda haftanın son günüüüüü oleeeyyyyyy

Lem Günlük,

Bugün yamaç paraşütü yapmaya karar verdim olum
çok heycanlıyım, ah 2 hafta kaldı tatile gitmeme

Fethiye yamaç paraşüt ölüdeniz tatil adrenalin deniz kum güneş

ben geldiiiiim
ay öyle neşeli öyle huzurluyum ki aşk sarhoşu gibiyim şuan.
sevgilimle buluştuk bugün. sanada söylemiştim ya adalara gidicez diye önce gitmeyelim dedi bende olur dedim. sonra yok gidelim senin gitmeye niyetin var belli dedi. gittiiik. ben bu kadar huzurlu olacağımı bilsem cook daha önceden giderdim adaya. resmen aşk dolu bi gündü bi kez daha anladım ne kadar çok sevdiğimi sevildiğimi

el ele gezdik. biyere yetişmeye çalışmadan sessiz sakin bi gün geçirdik.
sonra oturduk bi ağacın altına 4 saat hemde
hiç sıkılmadan konuştuk. yeniden ilanı aşklar, evlenme teklifleri, beni bırakma sadece beni sev diye yalvarmalar...
çoook güzeldi Allahım hep böyle olalım nolur.
seninle geçen her günüm güzel ama bugün ayrıydı dedi. bencede öyleydi, bambaşkaydı bugün.
otururken birden eskiyi açtı. bende bravo bu anıda bozmayı başardın diyip geri çektim kendimi. özür dilemeye başladı hemen. şeytan dürtüyo özür dilerim dedi. bi süretavırlı davrandım ama baktım gözleri doldu yumuşadım hemen.

vapurda desen o kadar çok güldük eğlendik ki
sonunda gün nasıl bitti anlamadık bile.ya eve gitme diye yalvardı resmen çocuk iyice şaşırdı.
aşk dolu, sevdiğimi çook sevildiğimi bikez daha anladığım gündü bugün.
her günüm böyle mutlu huzurlu olsun.
herkes sevdiğiyle böyle güzel günler yaşasın

Son düzenleme:
günlüükkk çok canımı acıttılar. kalbimde tamir edilemeyecek yaralar açtılar. onlardan birisi de annem .. hayatımda görmedğim kötü muameleyi gördüm.. ne yazsam acım geçmeyecek. hepsini Allah'a havale ediyorum..

günnüş hayatımın fırsatını teptim...öyle pişmanım ki...neymiş efendim ailem ne der...ailemin bir şey demeyeceğini de şimdilerde öğrenmiş bulunuyorum...şeytan diyor bir şeyler yap geri kazan...ama gurur...cesaretsizlik...artık tek yapacağım ikinci şansı beklemek...vermeyecek biliyorum...sayemde ikimiz de mutsuzuz...ikimiz de severken...

Selam günlük:

çok sıkıntlıyım ben bu aralar sıkıntımın nedeni iyi biliyorum da gel gelelim çözümü ne nasıl olucak işte bunu bilemiyorum.
Bu ayın 23 antalya ya gidicem ilk defa ailemsiz bir tatil yapıcam...
Ama nedense hiç heyecan yok çünkü morelim bozuk..
Kaç gündür uyuyamıyorum huzuru nasıl bulucam bilmiyorum içim daralıyor sıkılıyorum.
Burdan başkada içimi dökücek birini bulamadım belki bir nebze olsun rahatlarım.
Antalya ya oda gelir mi günlük keşke gelse
o kadar mutlu olurum ki eminim o zaman tatil daha güzel olur.
Ama nedense içim gelmicek diyor.kendileri çok yoğun kesin günlük bak gör oda otele yer ayırdı ama o gün muhakkak bir işi çıkıcak.
Böyle neden konuşuyorum 1,5 sene hep böyle olmadı mı bana gelince hep bir şey çıkıyor işte sıkıntımın tek sebebi bu
kaç gündür msne girmiyorum.sallamıyor beni kim bilir napıyordur.aklına gelsem zaten bende bilirdim.
Mutlu ve huzurlu ki ortalarda görünmüyor.neden hep bayanlar daha çok düşünür.erkeklere göre odun olmak zorunda mı erkekler.
Tabi ki hepsi için geçerli değil.ona bileklik aldım gs storeden ama verebilcekmiyim bilmiyorum.
Sanırım veremicem artık ben takarım zaten aramız kötü.kıyafet yüzünden .
Günlük ilk defa bir tatile bu kadar seviniyim alışveriş yapıyım derken şimdi hepsi içime oturdu.
Kısa etekler aldım yazlık yer sonuçta ama çok tartış be günlük beyfendi hatta git o zaman sana karışmayan birini bul başından kovarmş gibi
odukçada ciddiydi gelde kırılma üzülme.düne kadar sevdiğini söyleyen kişi şimdi dediğine bak.
Bakalım ilerleyen günlerde ne olucak baya uzun oldu günlük neyse her gün sana yazmaya çalışıcam bundan sonra iyi geldi burası bana..

kpss sonuçları açıklanmış.yine yerleşememişim.her defasında ümit ediyorum sonrada bu kadar üzülüyorum günlük.içim kocaman oldu.keşke kolay ağlayabilen biri olsaydım.ağlar rahatlardım en azından

Yehhuuuu el atmışlar. Umarım dikkat etmeyenler de görmüştür.
Uyuz oluyorum günlükte alıntı yapılmasına yahu. Hep de şikayetimi ediyorum.
Sıkıldım ayol.

Metroda bir kız vardı. Çekmiş oğlanı önüne - sevgilisini yani- dudaklarını öpüp duruyor. Öp çekil, öp çekil... Çocuk da karşısında kendinden geçmiş vaziyetteydi. İlk kez böyle bir stilde öpüşmeye rastladım.
Durup da izledim sanma, sadece birkaç saniye içinde yanlarından geçerken gözüm çarptı olanlara. E metro içinde pek rastlanmaz böyle şeylere. Hem de tam ortalık yerde. Kimseyi takmadan içinden geldiği gibi davranıyordu kız. Bir yanıyla takdir ettim bunu.
Ama sorsan başka bir şey kaldı mı aklımda, başka bir şeye çarptı mı gözlerim? Hayır.
İçim fena oldu. Hem de çok fena.

Ama olsun. Benim de İstanbul'a gittiğimde öpeceğim biri var.
Bak gör, öpmeden bırakmayacağım bu kez.

:86::86::86:

xxxxxxxxx

Biran evvel birşeyler yapmalı böyle olmuyacak sıkıcı çok..
Sahi bizim fıstığımız mavi gözlüymüş biliyormusun teyzesi demişti baba tarafına çekerse kendimi atarım diye napacak acaba şimdi anneside beklemiyordu bence işte olmasın dediğin şey dibinde biter derler ya öyle birşey aman sağlıklı olsunda ne olursa olsun.. Bi görseydim hayırlısıyla meraklardayım çok..

Bakanlık kurulmuş ama 2 tane benim bölümemle ilgili bakanlık var anlayamadım nereye bağlı olduğumuzu az sonra anliyacağımm.. Seneye hayırlısıyla olur inşallah çok sıkıntı stres vallahi..

Hadi hoşcakal..

Son düzenleyen: Moderatör:
günlükkkkk ölebilirim yorgunluktan tam tatil iptal derken hiçbir hazırlık yapmamışken aşkım aradı hadi sabah gidiyoruz diyee:) aslında yer yok hiçbiyerde o günde bulamadık heryer otel pansiyon full çekiyor ramazana kadar şaka gibi, saolsun müstakbel kayınpederim ev ayarlamış birtane başka bir çift arkadaşımız daha vardı onlarda geliyor daha sonraki gün birkaç arkadaş daha gelcek kalabalık daha güzel olur hem,ayy 4 günlük tatile 6 çift ayakkabı aldımnapayım karar veremedim orda karar veririm ne giyceğime.birde dün dans edermisinde eski bir arkadaşımı gördüm smsle seçiliyormus atıvereyim bir sms dedim ama gördüğümde çok geçti artık seçilemedi zaten ama onu orda görmek güzeldi genede öyle işte birde yaz okulundan hoca ödev istemiş onu iki arada bir derede yapıp arkadaşa postaladım birde el yazısı istemiş ama neyseki babamla yaptık 2 dk da:)nesee günlükk görüşmekk üzereee

Son düzenleme:
anne benim yorganım maviydi neden beyaz örttün üzerime ?

Pamuk gibiydi , neden bugün taş gibi ?

Gece lambasını yakmayı unutmuşlar.Oysa annem bilirdi karanlıkan korktugumu !

Yağmurmu yağdı acaba ?

Etraf toprak kokuyor ..anne yatağıma böcekler girdi alırmısın ?

Hafta sonuda değil ,neden yıkadılar benı ?

Üstelik yabancı kişiler ! Neden ağlıyorsun anne ?

Yoksa bana küstünmü? Beyaz kanatlı iki şey geldi yanıma ,biri solumda durdu biri sağımda.. Sorular sordular bana, Fakat hiçbirini bilemedim. Çünkü bunları bana öğretmemiştin .. Aç saçlarını , ipeek saçlarını görsünler demiştin, Şmdi saçlarım alev alev yanıyor anneeem .

Şimdi tırnaklarımı böcekler yiyor,Çok korkuyorum ! Ağlıyorum , duyuyormusun ? Ne olur kurtar beni , Günahkarım anne!!!

ben bugün bu yazıdan çok etkilendm günlüğüm..
ağlamak geldi içimden...
buraya da yazmak istedim....
!

Günlük...
Cok sey yasandi, cok günler gecti.. (!)
Neler neler oldu bitti.. Simdi önümde yeni bir yol..
Korkmuyorum hemde hic.. Gözüm kapali gecerim bu yollardan diyorum..
Onca yasananlar, güclü kiliyormus insani.. Ne yildirabilir ki artik beni ?

Dilime pelesenk oldu:
Mutluluk yürekli olana yakisir!

günlük yarın kpss var, sabah bu hisle uyanmak ne feci.. ama bi yandan kurtulmuş olcam, boşboş oturmak istiyorum bi süre..

bana dua edin panik yapmayayım, bi mucize olsun ve çok iyi geçsin olmaz mı?

Son düzenleme:
Selammm günlükkk

çok karışığımm 2 hafta sonra bugün kınam varr bu pazar nişanlanalı 1 sene dolucakk

ve onlar bohçaları getiricek bize

sanki bi arkadaşımın düğününe hazırlanıyorum gibi

çok garibimm

ben ne kadar böyle desem de uykusuz zamanlar başladı artık :)

nasıl olucakk merak içindeyimm

cetvelime bakınca 2 hafta görünce inanamıyorumm

sanırım ben evleniyorummmm :123:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…