Popüler Konu Sevgili günlük...

gunluk yazmayalı uzun zaman olmus sana.ehlıyet sınavına gırdım gecen hafta sorulara baktım gecmısım hepsındende sıra geldı dıreksıyon sınavına.dun askımla surdum bıraz ama nasıl sınır ettı benı nasılll.arkadaslarıyla eglenmeye gıtmıstı dansoz oldugunu bılıyordum ama neymıs efendım kıraz vermıs bu kıraz verdıkcede damsoz ayrı kıvırtmıs yahu ne soyluyorsun bıde kardesımın yanında dustugum duruma bak.ay sınır oldum yıne.bunlar neyse basıt seyler be gunluk gelır gecer.

bıkmısım be gunluk insanların benı yonlendırmeye calısmasından bır sevgılım var 3 senedır beraberız sever benı cok sever gozunden sakınır benı dusunur bılırım bunları ama uzerımdekı baskısı yedı bıtırdı benı onun ıstedıgını gıymelıyım onun ıstedıgı gıbı gulmelı saclarımı makyajımı yapmalı vs vsss.ıse gelırım bır patronum var ıslerımıze fazla karısmaz ama karısıncada aglıyacak duruma gelırım oyle agır konusur kendısınden baska kımseyı dusunmez hatta en basıt ornegı gecen hafta evden kofte getırmıs oglen bana kızartıver dıye verdı herkesın karnı ac kokuta kokuta yedı onları bır koktu bır koktu oda gelın sızde yıyın kokmustur demedı nasıl ıcıme oturmus.iş arkadasım var kendını bısey zanneden ahkam kesen kendını uç noktalarda goren ayranı yok ıcmeye faytonla gıden bılmemyere takılan cebınde bes kurus parası yoktur ona buna ahkam keser işte anlıyacagın kronun tek bırde benı uyarıyor soyle yap boyle yap benden sana abı tavsıyesi falan fılan.sen kımsınde ben sana hesap verecem esıyle dun dolasmaya cıktık neden 10 dakıkada esını getırmemısım kavga ettım az oncede gerızekalı sen kımsın ben senı adam yerıne koymam.eve gıderım dunyalar ıyısı annem ve babam vardır.en yakın arkadasım herseyım kardesım vardır bırde 2 yas kucuk benden her ıstedıgı olsun ıster her ıstedıgı yapılsın benımle kendını kıyaslar sen soylesın ben boyleyım kıskanclık hat safada bunlarada neyse.tek yapmak ıstedıgım cok uzaklara gıtmek kımsenın bılmedıgı bır yere gıtmek belkı o zaman mutlu olurum.

günlük dün geceden beri ağlıyorum öyle zoruma gittiki duyduklarım insanlık ölmüşiki yüzlü insanlara şükretmek lazım artık insanlarda beş altı yüz varne anne ne baba ne teyze hepsi boş günlük tek başınasın tırnagın varsa başını kaşı diye boşa dememişler:85:ama geçecek bu günler de cıkıcam o evden tutucam bi ev keyfime bakıcam oda utansın yaptıgındanbu dünyanın birde diğer tarafı var orda adalet terazisi herşeyi ortaya koyacak alma mazlumun ahınıvay bee biliyordum da bu kadarını beklemiyordumallaha cok şükür bi işim var ve muhtaç değilim dimi günlük ya oda olmasaydı neolurdu halimallah korusun:97:sanırım eşya alıcam bi sürü gereç var ama Allah ın izniyle hepsi olur inşallah allahım bana yardım et neolurneyse ağlıcam yine doldu içim ben kaçtım günnüş:79:

yoruldum günlük...tam herşeye sıfırdan başlamak istiyorum, unutmak istiyorum, hatırlamamaya çalışıyorum, başarıyor gibi görünüyorum hatta kendi kendimi tebrik edecek gibi oluyorum yine tepetaklak oluyorum bir rüyayla...Bugün rüyamda karısıyla sohbet ediyordum karısı çok mutlu görünüyordu bana heyecanlı heyecanlı birbirlerine nasıl aşık olduklarını nasıl mutlu olduklarını anlatıyordu...uyandım ben şimdi niye bu rüyayı gördüm dedim. Artık rüya görmek istemiyorum, onlarla ilgili birşey duymak istemiyorum, hatırlamak istemiyorum hiç olmamış gibi yoluma devam etmek istiyorum, hayatıma doğru düzgün biri girsin aşık olayım istiyorum, herşeyi geriden bırakmak istiyorum nasıl başaracam ben bunu günlük. ben başarmaya çalıştıkça bilinçaltım bana oyun oynuyor sanki...çok acı çekiyorum nasıl başaracam....

ıcım sıkılıyor gunluk
ne yapacagımı bılmez sersem uyusuk haldeyım
karnım cok ac ama mıdem bulanıyor
evıme gıdıp yastıgıma yatagıma gomulup uyumak ıstıyorum
cok pıs tatıl aserıyorum
oyyyy oyyyyyy....

Günlükkk naberrr?
Bugün garibim çok, tükürdüğümü yaladım... Galiba sevdiceğime gideceğim pazar günü...
AmA ne bi heyecan ne bişi, o kadar da zor gelio ki gitmek... Noldu bana böyle be günlük?

Lem Günlük,

Bugün karting yaptık bir kaç arkadaşımlan.
Derslerini verdim olum. Eee adrenalin tutkusu böle bişey sanırım
Hız kesmeden tur bindirdim
Duygu Schumacher dediler olum bana

Seviyorum Günlük, valla bak
Aşığımda galiba

evet günlük merhaba.ihtar almıştım da giremedim dünden beri.10 üzerinden mi 10 aldım acaba yuppi
gelen uyarı mesajında da şöyle yazıyordu 'günlüğü günlük gibi kullanırmısınız?',kadınlar kulübü üyelerine yakışmayan üsluptan dolayı...allah allah dedim ben günlüğe ne yazdım ki böyle bir uyarı aldım.yoksa günlüğe ne yazılır anıdan makaleden farkı nedir biliyorum.ayrıca 'mısınız' soru ekinin ayrı yazıldığını ve 'üslup' kelimesinin kelime anlamını da biliyorum.bilmediğim şey ihtar alma sebebimin alıntı yapılmaması gerektiğiymiş.ben bunu foruma girip tekrar cevapları okuduğumda öğreniyorum bana gelen içeriğinin yanlış olduğu bilgilendirme mesajından değil.
ihtar alabilirim sevgili günlük.bu problem değil çünkü alıntı yapılmaması gerektiğini bilmiyordum.ve madem burda düzen sevgili düzencil arkadaşlarımızın da yardımıyla tıkır tıkır işliyor bilgilendirme ve içerik de açıklayıcı,mantıklı olsun lütfen.ve ben 1 gün boyunca alakasızca neden uyarı aldım acaba sorusunu kendime sormayım

pazar gunu tatıle cıkıyoruz gunluk ,3 kişi :)

bebegımle ılk tatılım olucak :)

yarın cok ısım var bakalım..

aklıma getırmemeye calsııyorum ..

ama içim kıpır kıpır sıpam benım o tekmelerını yerım senın dıyorum her seferınde yerım yerım yerım bıir cıksaaaan.....

bunu buraya yazmayı RABBİM bana nasip etti sonunda günlük..
evet doğru bildin...
buraya hep ağlayark yazdığım,içimin çok yandıgını hep anlattıgım..
boynumun hep bükük kaldığını buraya çok kez yazdığımı biliosun.
ve buraya her yazışımda beni mesajlarıyla telkin eden güzeller güzeli günlük dostlarımım mesajları hala kulağımda..
evet RABBİM güzelliğini bana nasip etti günlük.
ALLAHIN izniyle inşallah hamileyim...
içimde çok ufacık yeni yeni büyümeye başlayan bi mucize var.evet mucize diorum çnk neler çektiğimi bi ben biliyorum...
RABBİM MUCİZESİNİ GÖNDERDİ..
ELHAMDÜLİLLAH
ELHAMDÜLİLLAH
ELHAMDÜLİLLAH

çoook heyecanlıyım günlük ... yarın Büyük gün.. sonunda sona geldik.. ya herro ya merro... 2 senelık emeklerime BaKIP dahada heyecan yapiyorum... yarın kpss günü.. saBah sevgilim gelip evden alacak Beni ve gidecez.. Ben sınavdayken Bekleyecek o da.. o Benden daha heyecanlı.. çook gerginim.. Bütün gün ders çaliştim... hala o kadar eksik hissediyorum ki...Birazdan duşa giricem sonra oturup dua edecem.. allahımm yalvarırım yanımda ol.. çoook ihtiyacım var sana... her zamankinden daha çok.. emeklerimi Boşa çıkarma.. emek eden Bütün öğretmenlerimin yanında ol.. hepimiz atanalım.. hayatımızı kuralım.. herşey yarına Bağlı.. Bütün hayatım ... oofff çook gerildim gene..

isoldeniin mesajını okurken tüylerim diken diken oldu
dua ederken onun içinde dua ediyodum hep
çocuğu olucakmış inşallah. Allah herşeyi gönlüne göre versin.

gelelim bana
bende öyle mutluyum ki
bugün aradı konuştuk. bazı şeyler benim istediğim gibi olucakmış artık.
allahım nazarlardan sakla bizi noluuuur
hep böyle olalım
hep böyle mutlu, huzurlu olayım

Ahh günlük ahhhhhhhh offffffff günlük offffffff....Ne zaman ya ne zamannnnnnnnnnnnn??????????

Bu arada günlük söylermisin Isoldeye rabbim hayirlisiyla saglicakla bebsini kucagina almayi nasip etsin.....Onun adina cok ama cok sevindim inan cünkü bizimda var böyle üc minik mucizemiz tam 8 yil sonra gelen... RAbbim isteyen bekleyen bebek askiyla yanan her cifte nasip etsin insallah...

Ve günlük eger esmer_sekerim ugrarsa buralar söyleyiver bi hemencecikte unutuverdi bizi hih ;((

Yine aglama krizlerim depresif durumum tutu...pöööööffffffffffffffff

Son düzenleme:
İçimi dökmeye geldim sabaha kadar yazasım var...

İyiki diyorum iyiki inançlıyım eğer inanmasaydım eğer dua etmeseydim nasıl yaşardım bu hayatı !
Yemin ediyorum en az 10 defa intihara kalkışmıştım eğer inançlarım olmasaydı

Psikilojim çökmüş evet
O kadar kitap okuyorum olumlu düşünmek için yok olmuyo bu kitapları yazanlar nasıl yazıyo yaa

İyi bi insanmıyım..Yoksa kötümü? bunu bile bilmiyorum...
İyilik adına herşeyi yapıyorum ama nebilim bazen kafamdan öyle bi düşünce geçiyoki bunu iyi insan düşünürmü diyorum

Herşeyden herkesten çok etkilenen bi yapım var lanet olsun
Değer verdiğim kardeşim dediğim insanların yaptıkları okadar zoruma gidioki..

Nankörüm ben !Elle tutulur bi derdim bile yok
Ayakları olmayan bi insanın güldüğü gibi niye gülemiyorum

Aslında şuan yaşadığım bi olaydan psikilojim alt üst durumlarını yaşıyo
Ağzıma içki sürmem! ama içmeden sarhoş olmuş gibiyim

Saçmalıyorum bazen çok iyi geliyo bana ohhhh
Herneyse küfür etmim diyorum bak cici kız ol diyorum kendime
Ama bazende hay s..k..t..ğ..m diyesim gelmiyo değil

Öyle b...o..k..tan bi durum yaşıyorum işte

Hepsi geçicek hepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bunu bilmekte güzel
Hayatım bu değil benim ben şikayet eden karamsar bi insan değilim nokta

Ankaradan merhaba günlük..Düğün bitti bende öyle ve bizde.. Biz kim mi.. o>ben işte.. Kavga ettik.. daha doğrusu buraya ayak bastığım günden itibaren kavga ediyoruz.. Ve bu akşam bitti dedik.. bana söylediği kelime çıkmıo hafızamdan..Küfrettim sonunda öyle kapadım telefonu.. Lütfen günlük biticekse bitsin yeter uzatmaları oynadığımız..Rabbimden hayırlısını diledim her gece bu mübarek gecede buysa hayırlı olanı böyle kalsın ve bitsin...

Günlük ben geldim;
Bugün öğlen alışveriş merkezine gittim.İstediğim kıyafetleri buldum.Pudra rengi eteğimle kombine edeceğim çok hoş bir bady aldım.Bir çift babet aldım.Sonra 1 tane daha bady aldım 2 tane oje aldım.
Akşama doğruda aşkımla görüştük. Yemek yedik aşkımı özlemişim yapışık ikiz gibiydik
Offfff günlük yaa uykum var ama uyumak istemiyorum

günlük pudra rengi bi dolgu topuk ayakkabı beğendim
onu bi güzel kombin ederim ben
beyaz dar paca pantalon, üzerinede açık pembe yada pudra rengi bi gömlekle çok güzel olur
alıyım bu söylediklerimi de doğum günümde giyerim

Selam günlük biliyorum sana fazla yazmıyorum ama hep okuyorum
Az çok buraya yazanların sorunlarını yazdıkları kadar biliyorum
Bugün yazmak istedim çünkü isoldene çok sevindim Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Rabbim herkesin hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…