Popüler Konu Sevgili günlük...

nasıl şaşkınım günlük olmaz olamazz bi insanın en yakını nasıl bu kadar vicdansız menfaatci olabilir biliyordum bu kadar değil allah bildiği gibi yapsın yaa bi an önce mutlu bi yuvam olsun rabbim neolur duy beniisoldem nasıl sevindim bilemezsin balımrabbim inşallah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin

ben gider günlük başım çatlıyo eve gitsemde bi yatabilsem

aslında hiç yazasım yoktu yazılanları okuyup çıkacaktım sadece.. ama isoldenin hamilelik haberini duyunca dayanamadım günlük.. rabbim hayırlısıyla kucağını almaya nasip etsin..günlüğü her okuduğumda şahit oluyorumda bebek özlemine.. eminim buraya yazamadığının kat ve katı dahada büyüktü o özlem sonunda duaları kabul olduğuna çok çok sevindim...rabbim ümidini kaybedip üzülenlerede bu mucizeyi yaşatsın inşallah

merhaba günlük, pamuk_helvam'a söyle arasın beni ... anlatacaklarım var. o benim kalbimde onu unutamam asla...

Son düzenleme:
Günlüğüm
Yarın allah nasip ederse çok güzel bir gün beklior bizi sevdiğimle...
Deniz güneş aşkım :)))
Hadi bakalım inşalah güel geçsin günlüğüm...
Bugünden hazırlıklar başladı tabi :) günü 1likte olsa amma şey götürmem gerek

Allah inşallah içimize sindirsin günlüğüm... Hepimizin tabi...

son 1 haftadır okey hastalıgı başladı.hep okeydeyim neredeyse.ama uzaklaşmak lazım.insanlar nette olunca ne kadar değişebiliyor.kk nın gözünü seveyim.en azından asılan olmuyor

Selam günlüğüm be geldim,
Yarın pazar günü ve sabah 9 da kalkııcam yataktan, ne büyük mutluluk demiii
Günlüğüm günler çok yorucu geçiyo benim için, bu iş yerinde aklıma mukayyet olmakta zorlanıyorum,
kafam o kadar karışık ki...
Bi de üstüne yenisi daha eklendi, adetim 5 gün geçikti, korktuğum başıma gelirse vay halimeee.Tamam istiyoduk ama şimdi değil.
Bu iş meselesi beni yeterince yıpratıyo, ekstralara tahammülüm yok.
Başım çok ağrıyo...
Günlükk beee hadi gel kaçalım buralardan, bi kaç parça eşya çok fazla değil birde eşim...
Gidelim çoookkkk uzaklara.

Bugün karmakarışığım günlüğüm..
alt üst oldum.. ne yapacagımı bilmiyor çıkmazlardaym...
destek arıyorum biri bişey desede onu yapsam diye..
doğru kararı veremiyorum böyle zamnlarda..
o döndü ve sürekli mesajlar atıyor 3 ay önce ağır laflar eden kişi şimdi peşimi bırakmıyor..
3 yılımı verdiğim ihanetiyle sonuçlanan kişi gercektn düzgün biri olabilecek mi..?
yoksa bana gercekten deger veren samimi davranan kişi mi..?
Allah'm dogru yolu bulmamı nasip et...

Mahşere kadar benim aşkım
Her alemde senindir canım
Nereye istersen sür köle diye
Sensiz ölürüm cennette

Seni seven kalbim
Sana deli oluyor anlasana
Sana dayanamıyorum, inan ki
Sensiz mutlu olamıyorum

Bin ömrüm daha olsa
Kollarında son bulsa
Eğer sana kavuşmak varsa
Ölmek düğün gibidir bana
Sensizlikten çok korkuyorum
İnan kendimi bilmiyorum
Önce Allah, sonra sen benim için
O bilir nasıl sevdim...

nereden geldı bu sarkı aklıma

Son düzenleyen: Moderatör:
Cadı iş arkadaşım gitti,yapayalnız kaldım işte.O kadar kişi arasında ona çok alışmışım meğer.İşler de yaz dönemi olduğu için durgun.Çok ama çok şaşkınım:26:
Enişten:) yarın kumbağa gidelim diyip duruyor,ama ben 15 gün kadar daha çalışıp sonra marmarise Fethi amcaların yanına gitmek istiyordum Ne desem de anlatsam derdimi????Ama o da haklı,bütün kış çok yoruldu...Ev taşıdık,dükkanı kapatıp yeni dükkanın sıkıntısına girdik,bir dünya tadilat yaptık,o da çok yoruldu çokkk.Ama tatil olayı bana daha da yorucu geliyor şu an.Tek istediğim sadece biraz uyku:84::84::84:

Aaaaa,ne kadar derdim varmış bakar mısın güncüm.... Meğer bu koşturmacada unutmuşum dertlerimi,yorgunluğumu:)

selam günlük!
sana ilk yazışım ...
yarınki tatil hayacanı sardı beni gözümde çok büyüyor çocukla napcam ben hemde 9 saat arabada nasıl geçer?
yazlıkta huysuz bir kayınpeder ve cici karısı ve görümcemler oo ooooyyy neyse bu yılki tatil için
çook çalıştım artık hakettim dimi kendime şöyle keyifli, bol deniz güneş ve neşeli bir yıl tatil diliyorum
hoşçakal...

Son düzenleme:
oda haklı..benim derdim okadar benle ki,o da ikimizide tanıyor ya..ondanmuhabettimiz illaki biryerden ona geliyor..bazen üzülüyorum sıkıyorum onu diyorum..okadar insaN kalkıp bişey yapmamış kılını kıpırdatmamış o mu yapacak diyorum..yapmasada haklıdır diyorum sıkılır sürekli anlatmamdan diyorum..ama sonra o ablamdır o çok iyidir beni anlıyor diyorum başlıyorum anlatmaaya..cevap vermesede haklıdır bir ailesi umutları var hayata karşı...onu anlıyorum ,herkesi hep anladığım gibi...of gene ne anlatacak diyordur gene mi o diyordur belkide bilmiyorum belkide diye tahmin işte birilerine derdimi anlatıp sanki bana yardımcı olmalarını bekliyorum ne salakça değil mi günlük sonra yapayalnızım bir tek O var..O duyuyor elbet beni..ama insaoğlu nerde.. peki ya o nerde kimse yok hiçkimse..bende boşluktayım çıkılacak gibi değil kimseye anlatamıyorum

Aslinda baska seyler yazmayi planliyordum neyse sonra yazarim cünkü icime yine nedensiz sebebsiz bir hüzün cöktü hic bitmiycekmis gibi geliyor

offf beni annem yalnız doğurmuş heralde ebe bile gelmemiş.O zamandan belliymiş bu denli bahtsız olacağım.Koskoca evde yapayalnızım herkes terketti.Evlenemiyoruz da sevgilimle.Ah bu paranın gözü kör olsun.Evlensem belki herşey bambaşka olacak.Annem ayrı dert babam ayrı dert.Şimdi bi de işe başla! yeni başlangıçlar bana göre değil.nasıl başediyorum herşeyle anlamıyorum.Bambaşka bir hayat isterdim ama canımdan sevdiğimde olsun o hayatta.Birlikte kaçıp gitsek uzaklaraaa..Allah'ım baştan yarat ellerimi,baştan yarat gözlerimi,baştan yaz şu kaderimi,Tanrım beniii baştan yarat

vayy be günlükkk ne kötü insanlar varmış çevremde de haberim yokmuş benim

hissediyordum ama konduramıyordum ben

ne yaptım onlara bilmiyorum benim suçum ne bilmiyorumm

Allah büyüktür ama

benim mutsuzluğumla ellerine ne geçicek ki anlamış değilim

herşeyin farkındayım artık ben ..........

Bugün nasıl bir gündü...

Bugün çok kötü bir gündü çok fenaydım..
hem ayrılık hem kavuşma...
neydi bugün yaa
Allahıma bin şükür olsun sonunda yine kavuştuk
..

kötüyüm günlükcan,
moralim acaip bozuk, kafam cok karisik
biriyle konusmaya o kadar ihtiyacim var ki

günlük nolur dua et bana..
başka hiçbirşey istemiyorum
ufacık bi dua sadece..
çok ihtiyacım var...

günlükçüğüm 3 temmuzda olan nişanımı sonunda kazasız belasız atlattım, herşey tahminimden daha güzel oldu, nişanlım ve ailesi nişandan sonra antalyaya tanıdıklarının düğününe gittiler offfff günlük aklıma geldikçe nişanlımın kafasını duvara duvara vurmak istiyorum kendi nişanında gıdım oynamayan ayyy ben oynayamam aşkım bilemiyorumki diyen şahsiyet Anatalyadaki düğünde oturmak bilmemiş birde bunu kendisi söylüo sonrada bizim düğün için öğrenmek için çabaladım birtanem dio kököz şey nişanımızda ben hep yalnızdım acayip cinim ifritim dönük şuan pekmezini akıtmak istiyorum onunnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…